جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: پیدا کردن گمشده((خدا))

شروع کننده موضوع

نوشته
    64
    مورد تشکر
    34 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پیدا کردن گمشده((خدا))

بسم الله الرحمن الرحيم
    انگاه كه هدايت شدم....
    اشهد ان لا اله الله.. اشهد ان محمدا رسول الله ... اشهد ان عليا ولي الله..
    واني لغفار لمن تاب وامن وعمل صلحا ثم اهتدي .( سوره طه آيه 82)
    ومن به يقين بسيار بخشنده ام كسي را كه بسويم بازگرددد وايمان بيارد و عمل نيكو انجام دهد . سپس به هدايت گرايد.
    باسلام به همه دوستان گرامي در این كانون قرآني...
    خدا را شاكرم كه توفيق آشنائيم را به این كانون عنايتم فرمود...هرچند ناملايماتي غالبا بهمراه بود. ليك نيك ميدانم بودند وهستند كساني كه با تاسي از علوم قرآني و پيروي ازمنطق خدادادي و برخورداري از اخلاق نيوي و سعه صبر موسوي و اميد عيسوي و صبر نوحي و ايستادگي درعقيده ابراهيمي ؛ وايمان علوي درمقابل ناملايمات هردو طرف (موافق ومخالف) ايستادگي كرده وسختيهاي دوست را بيشتر بجان خريدند. وبر رعايت اصول هدايت پافشاري نمودند. وزينحال نتيجه مورد نظر را يافتند. واز ان جمله توفيق هدايتم بسوي اصل خويش وخداي خالقم بود. هر چند قبلا ازهمين گونه ناملايمات موجب دوريم از خالقم گشته بود.
    زندگي دربي خدايي را جز ...نديدم
    وانگاه كه با دوستاني دراين كانون به مباحثه ومناظره پرداختم . ...
    كم كم برام روشن شد. پافشاري بر نظرات سست و غير منطقي جز ادامه گمراهي و بي محتوا بودن تعريف زندگي بهمراه ندارد.
    والبته : اخلاق و رعايت اصول و اداب اسلامي در مباحثه ومناظره وباز البته فقط ازطرف بعضي از دوستان ، بهمراه بيان مباحث عقلي و فلسفي در روشن شدن حقائق نقش اصلي را برام داشته است.
    ودراين بين سهم اصلي را براي ايات قرآني ميدانم كه توسط اندك دوستاني، همانند نوري هر بار برام روزنه اميد به هدايت را بازترمينمود. ولذا از خداي خود تشكر نموده كه مرا به سوي كلام نورانيش هدايت نمود.
    اميدوارم در سايه این نور همانند دوستان قرآني ديگر بتوانم درحد توان گذشته را جبران و موجب هدايت ديگران گردم.
    والسلام عليكم ورحمة الله.
    با تشكر ارادتمند

نوشته
    264
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام و تبریک

نقل قول نوشته اصلی توسط با خدا نمایش پست
    واني لغفار لمن تاب وامن وعمل صلحا ثم اهتدي .( سوره طه آيه 82)

....
    بسم الله الرحمن الرحیم.
    إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ . أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ خَالِدِينَ فِيهَا جَزَاء بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ.((سوره احقاف آیه 13-14 )
    محققا کسانیکه گفتند پروردگار ما الله است.سپس براین حرف استقامت نمودند؛ ترسی برآنان از گذشته و حزنی برآنان از آینده نیست. ايشان اهل بهشتند كه به پاداش آنچه انجام مى‏دادند جاودانه در آن مى‏مانند.
    با خدا عزیز گرامی سلام علیک
    تشرف عالمانه و عاشقانه شما به دین مبین اسلام و مذهب حقه تشیع را به شما تبریک گفته واز خداوند بزرگ صبرو استقامت و سربلند ی را برایتان آرزومندم.

نوشته
    54
    مورد تشکر
    99 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

شاد نبریک

بسم الله الذی لا ارجوا الا فضله
    خدمت شما بزرگوار عرض سلام و ادب و احترام دارم
    گوئی شما دوباره متولد شده و فرشتگان الهی بال خود را گشوده اند و
    درود و تبریک گویان گرداگرد شما با شادمانی می چرخند
    بنده نیز به شما تبریک عرض می نمایم و از خداوند منان ، خیر و برکت ، سعادت و خوشبختی را برایتان خواستارم .
    چند جمله زیبا از مولایمان حضرت علی علیه السلام تقدیمتان می کنم
    اين قرآن است که با آن مي‏توانيد راه حق را بنگريد، و با آن سخن گوييد، و به وسيله آن بشنويد، بعضي از قرآن از بعضي ديگر سخن مي‏گويد، و برخي بر برخي ديگر گواهي مي‏دهد، در شناساندن خدا اختلافي نداشته، و کسي را که همراهش شد از خدا جدا نمي‏سازد.
    نهج البلاغه گزیده ای از خظبه 133

التماس دعا
    یا حق

نوشته
    2,954
    مورد تشکر
    6,046 پست
    حضور
    16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    611

نقل قول نوشته اصلی توسط با خدا نمایش پست
    بسم الله الرحمن الرحيم
    انگاه كه هدايت شدم....
    مبارک باشه این مقامت
    خدایش وقتی شهادتین را نوشتی قلبم لرزید اشکم سرازیر شد
    مبارک عزیز مبارک
    خدا میفرماید اگر بندگان من می دانستند که من چقدر آنها را دوست دارم هر آن از خوشحالی قالب تهی میکردند

اللهم صل علی محمد و آل محمد

یا علی مولا (ع)

یارب

يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من

اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى

نوشته
    850
    مورد تشکر
    3,450 پست
    حضور
    35 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    9

باسلام به همه جوینده گان راه حق وحقیقت ؛که جوینده را یابنده است.
    امید بخش ترین آیه قرآن هدیه من به شما دوست گرامی وهمه کسانی که در دلشان احساس ناامیدی به درگاه الهی دارند.
    خداوند مهربان می فرماید:قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى‏ أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ (زمر/53)بگو: «اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كرده‏ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مى‏آمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است‏.
    نکات زیبای این آیه:
    1- تعبير به" يا عبادى" (اى بندگان من!) آغازگر لطفى است از ناحيه پروردگار.
    2- تعبير به" اسراف" به جاى" ظلم و گناه و جنايت" نيز لطف ديگرى است.
    3- تعبير به" عَلى‏ أَنْفُسِهِمْ" كه نشان مى‏دهد گناهان آدمى همه به خود او باز مى‏گردد نشانه ديگرى از محبت پروردگار است همانگونه كه يك پدر دلسوز به فرزند خويش مى‏گويد اينهمه بر خود ستم مكن! 4- تعبير به" لا تقنطوا" (مايوس نشويد) با توجه به اينكه" قنوط" در اصل به معنى مايوس شدن از خير است به تنهايى دليل بر اين است كه گنهكاران نبايد از" لطف الهى" نوميد گردند.
    5- تعبير" مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ" بعد از جمله" لا تقنطوا" تاكيد بيشترى بر اين‏ خير و محبت مى‏باشد.
    6- هنگامى كه به جمله" إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ" مى‏رسيم كه با حرف تاكيد آغاز شده و كلمه" الذنوب" (جمع با الف و لام) همه گناهان را بدون استثنا در بر مى‏گيرد سخن اوج مى‏گيرد و درياى رحمت مواج مى‏شود.
    7- هنگامى كه" جميعا" به عنوان تاكيد ديگرى بر آن افزوده مى‏شود اميدوارى به آخرين مرحله مى‏رسد.
    8 و 9- توصيف خداوند به" غفور" و" رحيم" كه دو وصف از اوصاف اميد بخش پروردگار است در پايان آيه جايى براى كمترين ياس و نوميدى باقى نمى‏گذارد.
    آرى به همين دليل آيه فوق گسترده‏ترين آيات قرآن است كه شمول آن هر گونه گناه را در بر مى‏گيرد، و نيز به همين دليل از اميدبخش‏ترين آيات قرآن مجيد محسوب مى‏شود.

التماس دعا-خدانگهدار

مولایم علی فرموند:
    يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
    هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
    چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.

نوشته
    222
    مورد تشکر
    304 پست
    حضور
    16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله الرحمن الرحيم
    الله ولي الذين آمنوا .يخرجهم من الظلمات الي النور.
    دعا كنيد ما هم به يك چنين هدايتي برسيم چون دين و ايمان ما بيشتر از راه ارث و رسم رسيده و معرفت حاصل نشده

7. تشکرها 3

نوشته
    1,245
    مورد تشکر
    1,620 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

مژده دهید عاشقان عید وصال آمده

نگر با ديده ي دل جلوه ي جانانه ي ما را
    كه بخشد از جمالش روشني كاشانه ي ما را
    بود از پرتو رويش فروغ ايزدي تابان
    به نور مهر حاجت نيست كاشانه ي ما را

عید در لغت از ماده عود به معنی بازگشت است، و لذا به روزهایی که مشکلات از قوم و جمعیتی بر طرف می‌شود و بازگشت به پیروزی‌ها و راحتی‌های نخستین می‌کند عید گفته می‌شود، و در اعیاد اسلامی به مناسبت این که در پرتو اطاعت یک ماه مبارک رمضان و یا انجام فریضه حج، صفا و پاکی فطری نخستین به روح و جان باز می‌گردد و آلودگی‌ها که بر خلاف فطرت است، از میان می‌رود، عید گفته شده است. (تفسیر نمونه، ج 5، ص1311)

و ما توفيق هدايتتان را به سوي اصل خويش و بازگشتتان را به سوي خالق هستي كه مي توان از آن تعبير به عيد نمود از صميم قلب تبريك عرض نموده و براي شما و تمامي كساني كه در اين مهم سهيم بوده اند آرزوي سلامتي، بهروزي و مزيد توفيقات الهي را داريم.

و چه زيبا كه اين رويداد مهم در ماه مهماني خدا و در آستانه عيد سعيد فطر كه تجلي بازگشت به فطرت پاك الهي است، اتفاق افتاد. اين تقارن را به فال نيك مي گيريم و اميد دعاي خير براي همگي داريم.

علم و عمل اي دوست به مايي و مني نيست

هر كس به بَرَش خرقه، اويس قرني نيست

هر شيشه ي گلرنگ عقيق يمني نيست

خوبي به خوش اندامي و سيمين زَقَني نيست

حُسن آيت روح است، به نازك بدني نيست

9. تشکرها 4

نوشته
    7
    مورد تشکر
    5 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

التماس دعا

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

با خدای عزیز

سلام قول من رب الرحیم

آری این سلامی است از جانب پروردگارت . زمانی که شهادتین را جاری کردی طنین این سلام اشک را در چشمانمان جاری کرد . عزیزم اگر راه را ساده میافتی قدر نمیدانستی پس به صفای وجودت از من و دوستانی که کوچکترین خطای فکری و لفظی در موردت مرتکب شدیم بگذر که نیتمان قطعا نیت بدی نبوده است . این را حالا میفهمی که خدا را باور کرده ای و مهربانی اش را درک میکنی .قطعا برای ما سخت بود توهین به باورهایمان و اعتقاداتمان . همین خدا شمارا که تا چندی پیش به او توهین میکردید در نظر همه عزیز گردانید . که اوست که عزت میبخشد و اوست که هدایت میکند . و البته شما لیاقت این همه محبت خدا را دارا هستی به گونه ای که خود بنده از شما میخواهم با این همه عزتت نزد خدا برایم دعا کنی .

در ضمن انتصاب شما را به عنوان مسئول بخش انگلیسی تبریک عرض میکنم . ان شاءالله در پناه باریتعالی باورها و اعتقاداتت روز به روز محکم تر شود و قدمهایی بزرگ در راهش برداری .

این هم هدیه من به شما . هزار و چهارصد استغفار به نیت چهار ده معصوم
    ویرایش توسط NASIME BEHESHT : ۱۳۸۷/۰۷/۱۰ در ساعت ۱۲:۱۷
    *** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

12. تشکرها 2

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

سلام با خدا
    با خدا! با خدا!
    چه اسم قشنگی!
    چه اسم گرم و دوست داشتنی، چه اس آرامش بخشی....
    چه قدرتی توی اسمت دیده می شه با خدا..یه قدرت ماورایی....
    چه گرمایی داره نوشته هات..یه گرمای منحصر به فرد...یه گرمای حاصل از وصل شدن به اصل...گرمایی که دل آدم رو گرم می کنه، می لرزونه، تحت تاثیر قرار می ده...
    سلام به خدا
    سلام به عشق
    سلام به معنویت
    سلام به آینده ای روشن.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

14. تشکرها 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری