صفحه 3 از 8 نخست 12345 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: نا راضی از دولت ؛ رای بدیم یا نه؟؟ !!

نوشته
    32,572
    مورد تشکر
    43,481 پست
    حضور
    137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط Shiny Star نمایش پست
    چرا شبهای ۲۲ بهمن مردم برای الله اکبر گفتن به پشت بامها و بالکنها نمیروند اما فردایش یکهو اعلام میشود جمعیتی کثیر!! به خیابانها امدند؟

سلام

خب شب سرده!!

ولی الله اکبر گفتن حتی تو دلت یه کیف دیگه داره!!

جون من ازته دل بگو الله اکبر ببین چی می شه؟!

آسمون که به زمین نمی آد

سبحان الله آرام بخش هست الحمد لله آرام بخش هست اصلا یاد خدا آرام بخش هست این ارزشمند هست کسی بیاد نیاد مهم نیست زیاد درگیرش نباش

ما ایرانی هستیم با هر دین مذهب و آیینی

وقتی در این جا زندگی می کنیم یعنی مقررات رسم و رسوم ها و قوانین رو قبول داریم یعنی مام وطن!!

رک حرفت نزن چون کسی که زیاد اطمینان داره بلانسبت شما دیوونه است که درهیچ کاری شک و تردید نداره!!

ایمان و شک و تردید همیشه کنارهم هستند همون طوری که انسان ممکنه شب مومن و روز کافر باشه و این هم نشانه ای از نشانه هایی است که خدا گفته محقق بشه

همیشه یه جای خالی بزار

واسه دوستانی که می تونی داشته باشی

همیشه صبور باش

واسه روزهایی که این جا هستی کنار یه جمع خوب و مهربون به نام کانون گفتگوی قرآنی

گفتگو کن

ولی سعی کن دلت اون قدر به دریایی بزرگ لامتنهایی وصل باشه که با هر سنگ و سخن متلاطم نشه

خدایی که خالق توبوده مطمئنا دوستت داشته

چون قدرت بیان خوبی داری

این ارزشمند هست که انسان هستی

دوست گلم شب خوش

نا راضی از دولت ؛ رای بدیم یا نه؟؟ !!

نوشته
    358
    مورد تشکر
    378 پست
    حضور
    9 روز 4 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط اللیل والنهار نمایش پست
    میرن ولی اونایی که اون راهپیمایی که مردم همه کنار هم هستند رو نمی بینند انتظار دارید افراد بالا پشت بوم پراکنده رو ببینند

من حرفهامو زدم میدونم هم هدف شما چیه نوع پاسخگویی و شما رو هم تو تایپکها دیدم خوندم یعنی هزاران پست ارسال بشه هزاران پاسخ شما میگید مرغ یه پا داره ما هم میگیم باشه از نظر شما یه پا داشته باشه ولی ما با چشم خودمون میبینیم که دوتا پا داره

حالا اینا رو توهم میدونید خب هر طور راحت هستید اجباری نداریم شما فرض کنید توهمه

میدانم من راهپیمایی را هم دیدم با اینکه حضور در چنین جمعیتی به مثابه تایید نظام و از نظر من ننگ شمرده میشود اما بر حسب شرایطی خاص چندین بار و در چندین شهر(از جمله تهران) دیدم و حتی چند سال هم در خانه ای بودیم که پنجره های آن مشرف به خیابان اصلی بوده و به وضوح راهپیمایی و جمعیت قابل رویت و ارزیابی بود و البته از چگونگی سازماندهی این جمعیت نیز با دلایل موثق اگاه هستم

من مثل شماها ندیده و ندانسته حرف نمیزنم
    شماهایی که حتی یکبار ما را از نزدیک ندیده و در مراسمهای ما حضور نداشته اما عجیب ترین و غیرواقعی ترین اتهامات را به ما نسبت میدهید(منظورم لزوما شخص شما نیست و کلی عرض میکنم)

ما برعکس شما تا چیزی را نبینیم و ارزیابی نکنیم قضاوتی راجع به آن نمیکنیم

در مورد جمعیت!! روی پشت بامها و بالکنها هم اگر در شب دیده نشوند صدایشان که باید شنیده شود
    من با توجه به اینکه در محلات مختلف تهران(شمال و شرق و غرب) و همچنین در شهرهای دیگر ایران سالهای سال زندگی کرده ام به جز صدای خفیف الله اکبر که مشخصا از مسجد شنیده میشد(انهم نه همیشه بلکه در سالهایی که خانه ما تقریبا نزدیک به مسجد بود) هیچ صدایی نشنیدم
    ضمنا شنوایی من هم خوشبختانه سالم است و هیچ عیب و ایرادی ندارد
    حالا ایراد در کجاست که هیچ صدای الله اکبری شنیده نمیشود؟!
    بهتر است شما بگویید

اللیل والنهار آنلاین نیست. همکار تدوین انجمن تاریخ و اعلام

نوشته
    1,506
    مورد تشکر
    4,816 پست
    حضور
    56 روز 21 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    195

من مثل شماها ندیده و ندانسته حرف نمیزنم
    باسلام بله شما متفاوت میبنید شما چیزی رو مبینید که بهتون دیکته شده
    وقتی وسط جمعیت باشی میفهمی اون چیزی که من میگم چیه

صدایشان که باید شنیده شود
    والا ما میبنیم و میشنویم نمیدونم شما کجا هستید که نمیشنوید

باتشکر
    یاحق
    ویرایش توسط اللیل والنهار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۵ در ساعت ۲۰:۴۲
    درستکار آسوده است، بی گناه بی باک، خیانتکار ترسان و بدهکار هراسان است.

امام حسین (ع)

نوشته
    32,572
    مورد تشکر
    43,481 پست
    حضور
    137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    1

یعنی واقعا فکر کردید ما هم مثل شما این تخیلات را جدی میگیریم؟!
    سلام

اعتقاد دارند فرزند پیغمبر (ص) هست برای همین دوستش دارند یه جمعیت بزرگ دوستش دارند عقیده شون درست نیست گناهشون گردن خودشون

به عقیده شون احترام بزار

حرفی زدند اشکال نداره

شما گفتگو روبا یه لحنی بیان کن که دوستمون بفهمه شما احترام به عقیده اش داشتی که خوب باهات حرف بزنه

فکرکن رفتی خونه ی مادربزرگت رفتی خونه پدر بزرگت حالا همون فکرکن خونه ی خدا و کعبه برای ماست فکر کن چقدر برای ما عزیزهست وقتی یه مسلمون داره می گه مدینه النبی یعنی خونه ی خودش وقتی می گه کعبه یعنی همون مادربزرگ مهربون دوست داشتنی

می بینی چقدر عشق و علاقه زیاد تر می شه؟!

دین و عقیده برای همه مهم هست

برای خودت دوستان خوب پیدا کن کنارشون باش تا بفهمند این ارزش داره که گفتگو کنی حرف بزنی سبک بشی و اجازه بدی عقیده شون رو بگن حتی اگه قبول نداری حق نداری بگی این نیست یا غلط هست

کسی که قراره داوری کنه خالق اوناست نه من و تو

ما حق نداریم برای یکی تعیین تکلیف کنیم

ما همه مخلوق هستیم

خالقی که خیلی بزرگ صبور و مهربون هست قراره تصمیم بگیره

می بینی این یه عقیده هست که من دارم و دوستش دارم

این عقیده من هست

و خیلی های دیگه هم عقیده شون این هست

حالا اگه یکی قبول نداره نمی آد رک حرف بزنه چون فکرمی کنیم به ما حرفی زده که اصلا درست نیست

ما دوست داریم یکی رودوست داشته باشیم که خونواده مون دوستامون همشهریامون و از همه مهمتر خودمون می خواییم

این ارزشمند هست

و ارزشمند تر این هست که شما هم کنار ماهستی و یک عضوهمراه احترام به این عقیده داشته باشی حتی اگه قبول نداری رک نگو

بزار این جمع دوستانه فکرکنه شما هم احترام به قوانین و مقررات یک انجمن دوست داشتنی رو رعایت کردی

من هم خیلی حرفها می خوام بزنم ولی تشکر می زنم قبول می کنم

ویادت باشه

مدارا کردن با مردم نیمی از عقل هست که به حمدلله همه ی اشرف مخلوقات با قدرت ایزد متعال دارند

شادباشی گلم

نا راضی از دولت ؛ رای بدیم یا نه؟؟ !!

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

یا علی(ع)...................!!!! من فقط چند ساعت نبودم، تاپیک سه صفحه رفت جلو!!!!!!!!!

با اجازه شما برای اینکه پستی بی پاسخ نماند و بتونم به همه پست ها جواب بدم، تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته بماند.

با تشکر از همراهی شما

«امام علی(سلام الله علیه): مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ»
    نهج البلاغه، کلمات قصار، شماره 89
    ((هر کس آخرتش را اصلاح کند، خداوند دنیایش را اصلاح خواهد کرد))

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط کربلائی نمایش پست
    منم یکبار رأی نمیدهم تا بدانند که دلیلی ندارد از عرق ملی و ولایت پذیری ما سوء استفاده کنند و ما هیچ نگوئیم و کم خرد و نادان خطاب شویم.
    خالی کردن پشت مسئولین خائن عین پشتیبانی از ولایت فقیه هست.
    سلام کربلایی عزیز
    این استدلال شما در صورتی صحیح است که مسئولین این پیغام شما را با ترک مشارکت دریافت کنند، در حالی که همانطور که عرض کردم در مقام تحلیل می فهمیم که چنین نیست.
    ثانیا این ترک انتخابات حتی اگر خالی کردن پست مسئولین خائن باشد، در مرحله قبل تر خالی کردن پشت ولی فقیه و اصل انقلاب است، همانطور که خود ولی فقیه همواره بر مشارکت عمومی تاکید داشته و دارند.

«امام علی(سلام الله علیه): مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ»

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط رضـا نمایش پست
    سلام مرسی از اینکه جواب میدین ...
    با سلام و احترام
    خواهش می کنم، وظیفه است

نقل قول نوشته اصلی توسط رضـا نمایش پست
    آیا واقعاً درسته؟! اون دنیا بهمون نمیگن حکومت اسلامیتون چیش اسلامی بود که اینقدر پاش ایستادین ؟! چرا انقلابتون فقط استارتش انقلابی بود .
    شهیدان که نرفتن ما این وضعیت به اصطلاح اسلامی رو داشته باشیم !
    حکومت اسلامیه اما حتی سیاست مدار ها و روحانیون مومن هم سکوت کردن که به دموکراسی بر نخوره ! به نظر من که الان سکولار ها دارن کشور رو مدیریت میکنن ! نرم نرم حتی فرهنگ های مسخ شده داره جا می افته ...
    از نظر فرهنگ اقتصادی کشور های بی دین مثل چین خیلی خوب تر دارن عمل میکنن . الان کشور ما یک اتفاقی می افته میگن فلان جا و... اما اینطور میشه به روش اونا هم میخوان درمان کنن ، آما مگه ما راهمون از اونا جدا نیست؟!
    آیا واقعاً در آینده این تمدن میتونه کمک حال امام زمان باشه ؟! اینجور که ما داریم پیش میریم امام زمان بیاد اول باید کلی استحکاک باخودمون داشته باشه
    چند نکته در خصوص پیامتان باید بیان کنم:
    اگرچه مشکلات اقتصادی زیاد هست، اما اینطور نیست که بگوییم نظام ما کاملا ناکارآمد بوده و دلیلی ندارد که پشت آن بایستیم!! تا زمانی که حرکت کلان نظام اسلامی در دست ولی فقیه است مسیر این انقلاب عوض نخواهد شد. نفوذ منطقه ای و اقتدار نظام که مربوط به مدیریت ولی فقیه است نشان از کارآمدی نظام و انقلاب است. امروز به لطف این انقلاب بیش از 50 میلیون نفر در دنیا شیعه شده اند و این روند ادامه دارد.

ولی فقیه باید مردم را رشد بدهد، و برای این رشد چاره ای از آزادی عمل به مردم و مسئولین نیست؛ همانطور که امام خمینی(ره) بنی صدر را تا زمانی که برای مردم شناخته نشده و منتخبین مردم رأی به عدم صلاحیت او ندادند، او را کنار نگذاشت.

رهبری بارها فرمودند هر کجا مدیریت جهادی و انقلابی بوده است ما رشد کرده ایم، اما نمیشود مردم را به اجبار در این مسیر آورد، بلکه باید گفتمان سازی کنند، راه را نشان دهند تا خود مردم بروند...

بنابراین قطعا با وجود مسئولین ناکارآمد باز هم انقلاب ما یک انقلاب اسلامی است که در مسیر درست دارد حرکت می کند، منتهی این حرکت رو به رشد فراز و نشیب داشته و گاهی سریع تر و گاهی آرام تر حرکت می کند.

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ضمن اینکه اصل و ساختار زمینه ای نظام به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست
    بالاخره در هر کشوری انسان هایی هستند که قانون اساسی و حاکمیت آن کشور را به خاطر اختلاف ایدئولوژیک و مانند آن قبول ندارند، این اولا اشکالی محسوب نمیشود.
    ثانیا حتی همان انسان ها هم در نگاه دقیق عقلی باید در انتخابات شرکت کنند، چون میزان مشارکت بالا نه فقط ثمره مذهبی، بلکه ثمره ملی دارد. اگر شخص توانمندی روی کار بیاید و اقتصادو فرهنگ و مانند آن را سامان دهد نفع آن فقط به جیب متدینین و مسلمانان نمی رود.

وقتی اون اشخاص حیطه اختیارات کافی برای ایجاد تغییرات مدنظر ما را نداشته
    خود این آقایانی که کاندیدا میشوند هرگز چنین سخنی را نمی پذیرند و همگی از داشتن اختیارات کافی برای تغییر می گویند. علاوه بر اینکه قانون اساسی هم داد می زند که مسئولین با توجه به وظایفشان توان تغییرات اساسی دارند.

نوشته
    68
    مورد تشکر
    207 پست
    حضور
    12 روز 23 ساعت 57 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام.
    در هیچ حالتی نباید از آینده کشور ناامید بشیم. درسته دولت خیلی بدی گریبان گیر ما شده، اما به نظرم به جای رای ندادن، باید نارضایتیمونو با رای دادن به شخص درست و آگاه سازی مردم درباره نامزد های انتخاباتی بروز بدیم. ما هرچقدر از انتخابات فاصله بگیریم برای نامزد هایی مثل آقای روحانی بهتره چون پیش ماها پایگاه اجتماعی ندارند، ما رای ندیم رای رقبای این حضرات کم میشه و این به ضرر خودمون و کشورمونه.
    رای بدیم، به آدم درست رای بدیم. این کشور هم حتما آینده دار هست، اگه نبود رهبر عزیزمون از آرمان بزرگی مثل "تمدن نوین اسلامی" حرف نمیزدند. حرف های رهبر پر از امید درست و حقیقی به آینده این کشور اسلامیه و قطعا هم به دوران اوج خواهیم رسید.
    ان شاء الله سال 1400 با چشم بصیر و باز همونطور که رهبری گفتند دولت جوان و انقلابی رو سر کار میاریم تا جهادی کار کنه و با رونق تولید مشکلات اقتصادی و با فرهنگ سازی درست، مشکلات فرهنگی این کشور رو حل کنه.

درباره اعتراض هم متاسفانه این دولت ،دولت لجوج و نافهمیه، حتی اگه برای اعتراض شما مجوز بدن و آشوبگر ها هم مداخله نکنند باز هم اعتراض شما در این دولت اثری نخواهد داشت. به نظر من بهترین روش اعتراض، شرکت در انتخابات و انتخاب و تبلیغ افراد صالحه. و اگر میخوایم در همین دولت گشایشی رخ بده باید مجلس انقلابی سر کار بیاریم تا دولت رو کنترل کنه. مجلس فعلی به شدت منفعل هست. مجلس اگر درست بشه تا حدی میتونه دولت رو هم درست کنه.
    از انتخابات ناامید نشید. انتخابات همیشه بهترین راهه.

نوشته
    790
    مورد تشکر
    2,022 پست
    حضور
    32 روز 8 ساعت 24 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام و احترام

نقل قول نوشته اصلی توسط Tavanaee نمایش پست
    جناب مسلم به نظرم حرف شما تو اون بخش که مسئولین ناکارآمد باید کنار گذاشته بشن کاملا درسته ولی نه در انتخابات!!! این مسئولین ناکارآمد در این چهل سال توسط شورای نگهبان تائید صلاحیت شدن و این شورا به لحاظ قانونی وظیفه داره افرادی رو در معرض انتخاب مردم قرار بده که مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوا و مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی و مذهب رسمی کشور باشن. ولی آیا خروجی شورا تا الان غیر از موارد معدود این بوده؟؟؟؟؟ پس در نتیجه این فیلتر خرابه درست عمل نمی کنه و تا الان هم به هر دلیلی به وظایف قانونی خودش درست عمل نکرده و به نظر من اولین جایی که باید اصلاح بشه همین شورای نگهبان هست که اون هم توسط رهبری تعیین میشه. هم اعضای این شورا باید تغییر کنن و جوانان متعهد و متخصص جایگزین افراد فعلی بشن و هم سازوکارهای تائید صلاحیت این شورا باید تغییر کنه.
    من هم معتقد به عصمت مجلس خبرگان نیستم و ممکن است انتقاداتی هم داشته باشم اما این که ما تقصیرها را بیندازیم به گردن شورای نگهبان صحیح نیست، ما در انتخابات شورای شهر که تأیید صلاحیت ها با شورای نگهبان نیست می بینیم که اتفاقا بیشترین فسادها آنجاست.
    و ثانیا باز هم مردم به احزاب و جناح ها و به صورت لیستی رأی میدهند، کمتر به کاندیداهای مستقل رأی می دهند. بنابراین اگر شورای نگهبان همه انسان هایی که این دوره کاندیدا شدند را تایید صلاحیت می کرد باز هم آقای روحانی رأی می آورد.

نکته دوم اینکه شورای نگهبان یک وظیفه نظارتی دارد، نه اجرایی، بنابراین اشکال رفتن به سن و سال اشکال واردی نیست، در مواردی که وظیفه نظارتی باشد اتفاقا سن و سال و تجربه خودش اولویت محسوب میشود.

نقل قول نوشته اصلی توسط Tavanaee نمایش پست
    در مورد گزینه ی دومتون هم باید عرض کنم که چطور نیروهای امنیتی ما امنیت تظاهرات 22 بهمن و 13 آبان و .... رو می تونن کاملا تامین کنن و در اون زمان ها ما دشمن خارجی و داخلی نداریم فقط امنیت تظاهراتی که اعتراض به وضعیت معیشیتی مردم و فساد و تبعیض و نحوه ی اداره ی کشور هست رو نمی تونن تامین کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و یه دفعه سروکله ی دشمنان داخلی و خارجی پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی تفاوت روشن است من از این حرف شما تعجب می کنم!!!
    22 بهمن و13 آبان محل اجتماع موافقان نظام است! آمده اند تا تجدید پیمان کنند اصلا مأمور امنیتی نگذارند هم به جایی بر نمی خورد، و حضور مأموران هم از باب احتیاط است تا کسی علیه این حرکت خرابکاری نکند. طبیعتا دشمنان داخلی و خارجی با این حجم عظیم موافقان نظام کاری نمیتوانند بکنند.
    اما در اعتراضات مردم آمده اند تا اعتراض کنند! به این تفاوت عمیق و اساسی توجه دارید؟

ویرایش توسط مسلم : ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ در ساعت ۲۲:۲۶ دلیل: اصلاح فونت

صفحه 3 از 8 نخست 12345 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)