-
۱۳۹۸/۱۱/۲۸, ۱۶:۵۴ #1
- نوشته
- 5
- مورد تشکر
- 12 پست
- حضور
- 7 ساعت 54 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بی انگیزگی در تحصیل
عرض ادب و احترام خدمت استاد بزرگوار امید
پسرم 15 سالشه با اینکه از نظر استعداد برای خوندن درس مشکلی نداره انگیزه ای برای ادامه تحصیل نداره.
بصورت حرفه ای کشتی میگیره و الهی شکر برای هدفش که ورزش تلاش میکنه.
اما نگرانی من اینه که میگه دلیلی برای ادامه تحصیل بعد از دیپلم نداره.
میخواد کار کنه میگه لیسانسهاش و دانشگاه رفتهاش بیکارن درس فایده نداره میخوام وارد بازار کار بشم.
البته منظورش از کار ادامه شغل پدرش هست که رستوران داریه.
من مخالف با شغل پدرش هستم تعظیلی نداره گردش و تفریح نداره جوری که خانواده هم درگیر کار میشن
و دوم اینکه پسر بزرگم از کلاس پنجم برای مغازه پدرش خیلی زحمت کشیده و من فکر میکنم در کنار برادرش نمیتونن با هم کار کنند.
دو برادر هستند اما از نظر عقیده و نظر و اخلاق از زمین تا اسمون با هم اتفاق نظر دارند بصورتی که گاهی اوقات مجبور میشم بینشون
اره و نه کنم و بخاطر زحمات فرزند بزرگترم که صبور هم هست نمیتونم اجازه بدم روی حرف اون حرفی بزنه.
اول اینکه چطور ترغیبش کنم به ادامه تحصیل؟
دوم اینکه چکار کنم تا بتونه شغل دیگه ای انتخاب کنه؟
من دوست دارم وارد نیروی انتظامی بشه چون میدونم که میتونه تو شغلش موفق باشه اما شرط اصلش ادامه تحصیل هست
که انگیزه نداره.
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۸/۱۱/۲۹, ۰۹:۳۵ #2
- نوشته
- 1,759
- مورد تشکر
- 2,281 پست
- حضور
- 30 روز 12 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
با نام و یاد دوست
کارشناس بحث: استاد نشاط
ویرایش توسط مدیر ارجاع سوالات : ۱۳۹۸/۱۲/۰۳ در ساعت ۰۸:۱۴ دلیل: تغییر کارشناس پاسخگو
-
تشکرها 4
-
۱۳۹۸/۱۲/۰۳, ۲۲:۳۳ #3
- نوشته
- 266
- مورد تشکر
- 1,229 پست
- حضور
- 8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
اینکه شما مادر زحمتکش نگران فرزندتان هستید، برای ما قابل درک است.
ببینید انگیزه انسانها با اهدافشان تنظیم می شود. در کنار اهداف، محیط خانواده و دوستان و مربیان نقش بسزایی در تحریک و تقویت انگیزه و هدف گذاری دارند، انگیزه قوی برای ادامه تحصیل باید از درون خود فرد بجوشد و در عین حال لوازمی دارد، مثلا: استعداد و علاقه و هدف معقول و حساب شده. اگر این موارد را در ذهن فرزندتان احیاء کردید، به مراتب شما موفق خواهید شد.
اما یک چیز دیگر؛ اگر فرزند شما به یک شغلی علاقه دارد و توانایی و استعدادش هم خوبه، او را تشویق بکنید. نهایتا از او بخواهید درسش را بخواند؛ هر چند تا مقطع دیپلم باشد. با زور و اجبار و گفتن؛ انگیزه تحصیل بیدار نمی شود و چه بسا کار بدتر هم بشود.
همینکه که علاقه مند کار و تلاش است او را تحسین کنید، در کنارش هم با مهر و محبت بخواهید که حداقل یک مقطع تحصیلی را ادامه بدهد. موفقیت انسانها به گرفتن یک دکترا و یا فوق لسانس بودنش نیست، بلکه رسیدن به هدفی که دوست دارند و از آن لذت می برند و فردی موثر و کارآمد می باشند. این نکته خیلی مهم و حساب شده می باشد.
به علاقه های فرزندتان اهمیت بدهید، استعداد او را بشناسید، به توانایی ها و تلاش او ارزش قائل شوید. این نوع رفتار شما باعث می شود که در امر تحصیل هم موفق باشد و با نظر شما موافقت بکند.
توصیه می شود؛ سعی نکنید با تحمیل او را به یک سمتی سوق بدهید که علاقه و هدف خاصی ندارد. بلکه اهداف او را بشناسید و کمک کنید با علاقه و میل بیشتر به اهدافش برسد.
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۸/۱۲/۰۷, ۰۵:۴۵ #4
- نوشته
- 32,572
- مورد تشکر
- 43,481 پست
- حضور
- 137 روز 7 ساعت 24 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
سلام استاد گرامی و ارجمند
مساله همین هدف نداشتن دانش آموزان و فرزندان است
وقتی بهشون می گیم درس بخونید این رشته انتخاب کنید می گه : خانوووم من می خوام برم رشته هنری خوانندگی!!
این یه هدف براش هست که خواننده باشه و اررشی نداره حالا شاید بعد هم ادامه بده رشته ی خوبی بخونه ولی بی انگیزگی زیاد هست
راه حلی براش دارید؟
ممنون
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۸/۱۲/۰۸, ۱۶:۳۴ #5
- نوشته
- 266
- مورد تشکر
- 1,229 پست
- حضور
- 8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
بزرگوار
حرفتون درسته!
رسانه و فضای مجازی و محیط اهداف کاذبی را درست کرده و کار مختصری سختر شده!
تکرار مناسب، رفتاری حساب شده، صبوری و... و به ویژه حضور در جمع افراد موفق و ارتباط با خانواده ها موفق کمک می کنه که فرزند ما با هدف و الگوی مناسب آشنا بشه!
زمانبر است، استمرار لازم داره. ولی احتمال زیادی برای نتیجه گرفتن وجود داره و ما نباید امیدمون را از دست بدهیم.
-
تشکرها 3
-
۱۳۹۸/۱۲/۱۵, ۲۱:۲۲ #6
- نوشته
- 266
- مورد تشکر
- 1,229 پست
- حضور
- 8 روز 18 ساعت 16 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
پرسش:
پسرم 15 سالش هست، با اینکه از نظر استعداد خوب می باشد، اما انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارد، من دوست دارم وارد نیروی انتظامی بشود چون می دانم که می تواند در این صورت موفق باشد، اما شرط اصلیش ادامه تحصیل هست، که انگیزه ندارد و دوست دارد شغل پدرش که رستوران داری است ادامه بدهد، لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ:
انگیزه انسانها با اهدافشان تنظیم می شود. در کنار تعیین اهداف، محیط خانواده و دوستان و مربیان نقش بسزایی در تحریک و تقویت انگیزه و هدف گذاری دارند، انگیزه قوی برای ادامه تحصیل باید از درون خود فرد بجوشد و در عین حال لوازمی دارد، مثلا: تقویت استعداد، علاقه و هدف گذاری معقول و حساب شده خیلی مهم می باشند، اگر این موارد را در سازمان دهی کردید، به مراتب شما موفق خواهید شد.
اما یک چیز دیگر؛ اگر فرزند شما به یک شغلی علاقه دارد و توانایی و استعدادش هم خوب و قوی است و تلاش لازم را انجام می دهد، او را تشویق بکنید. نهایتا از او بخواهید درسش را بخواند؛ هر چند تا مقطع دیپلم باشد. یقین داشته باشید که با زور و اجبار و گفتن؛ انگیزه تحصیل بیدار نمی شود و چه بسا کار بدتر هم بشود.
همینکه که علاقه مند کار و تلاش است او را تحسین کنید، در کنارش هم با مهر و محبت بخواهید که حداقل یک مقطع تحصیلی را ادامه بدهد. به جای تذکرات و توصیه ها سعی کنید روابط دوستانه با فرزندتان برقرار بکنید، به جای تخریب و تضعیف علاقه؛ او را نسبت به انجام فعالیتها و موفقیتهایش ترغیب و تشویق بکنید.
موفقیت انسانها به گرفتن یک دکترا و یا فوق لسانس بودنش یا انتخاب یک شفل خاص نیست، بلکه رسیدن به هدفی که دوست دارند و از آن لذت می برند و فردی موثر و کارآمد می باشند. این نکته خیلی مهم و حساب شده می باشد.
به علاقه های فرزندتان اهمیت بدهید، استعداد او را بشناسید، به توانایی ها و تلاش او ارزش قائل شوید. این نوع رفتار شما باعث می شود که در امر تحصیل هم موفق باشد و با نظر شما موافقت بکند.
توصیه می شود؛ سعی نکنید با تحمیل او را به یک سمتی سوق بدهید که علاقه و هدف خاصی ندارد. بلکه اهداف او را بشناسید و کمک کنید با علاقه و میل بیشتر به اهدافش برسد.
ویرایش توسط نشاط : ۱۳۹۸/۱۲/۱۵ در ساعت ۲۱:۲۹
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری