-
۱۳۸۷/۰۷/۱۰, ۲۲:۰۹ #1
- نوشته
- 378
- مورد تشکر
- 372 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
پسر قرضاوي شيعه شد
شيخ علي الکوراني، از روحانيون سرشناس لبناني روز گذشته گفت که خشم شيخ يوسف القرضاوي از شيعيان كه به تازگي افزايش يافته، ناشي از شيعهشدن عبدالرحمن، فرزند اوست كه به وي به عنوان مفتي اهلسنت ضربهاي روحي وارد كرده است.
به گزارش شیعه آنلاین، شیخ علي الكوراني، که مقيم شهر مقدس قم است در گفتوگويي با شبكه ماهوارهای "اهل البيت(ع)" اعلام كرد: آقاي عبدالرحمن القرضاوي، پسر شيخ يوسف القرضاوي (مفتي اهل سنت) به مذهب تشيع گرويده و عصبانيت قرضاوی از شيعيان طی چند مدت اخير نيز ناشي از همين مسأله است و اينجانب از اين بابت اطمينان دارم.
الكوراني در پي اعلام اين خبر از شبكه جهاني "اهل البيت(ع)" و تماسهاي متعدد شيعيان و اهل سنت از كشورهاي مختلف با وي، در پايگاه اطلاعرساني "الغدير" و شبكه تلويزيوني "الانوار" نيز حضور يافت و در پاسخ به پرسشهاي مخاطبان اين رسانهها نيز بر اطمينان خود از تشيع پسر قرضاوي تأكيد كرد.
در همین راستا روزنامه لبناني "البلد" نيز هفته گذشته فاش كرده بود، علت خشم اخير شيخ يوسف القرضاوي از مذهب تشيع، شيعهشدن يكي از نزديكان اوست.
اين روزنامه به رابطه خويشاوندي وي اشارهاي نكرد اما شيخ "ماهر حمود" امام جماعت مسجد "القدس" و از علماي سرشناس اهل سنت لبنان نيز در پي انتشار اين خبر، صحت آن را تأييد كرد.
گفتنی است در پی اعلام این خبر پايگاه اطلاعرساني "عبدالرحمن يوسف" از روز گذشته غير فعال شده است.
شایان ذکر است عبدالرحمن يوسف از سرشناسترین شاعران جهان عرب است و تاكنون نخواسته با نام خانوادگي "القرضاوي" شناخته شود و از انتشار نام خانوادگي و تصاوير پدرش در پايگاهش خودداري كرده است.
پیوند مطلب: http://www.shia-online.ir/article.asp?id=3069
محمد رسول الله
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۰, ۲۲:۱۰ #2
- نوشته
- 378
- مورد تشکر
- 372 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
از علی اموز اخلاص عمل .
محمد رسول الله
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۱, ۰۳:۴۷ #3
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
به علی شناختم من به خدا قسم خدا را
یارب
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری