-
۱۳۸۷/۰۷/۱۰, ۲۲:۳۳ #1
- نوشته
- 4
- مورد تشکر
- 5 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به خاطر عشق
"... به خاطر عشق است که فداکاري مي کنم. به خاطر عشق است که به دنيا با بي اعتنائي مي نگرم و ابعاد ديگري را مي يابم. به خاطر عشق است که دنيا را زيبا مي بينم و زيبائي را مي پرستم. به خاطر عشق است که خدا را حس مي کنم، او را مي پرستم و حيات و هستي خود را تقديمش مي کنم.عشق هدف حيات و محرک زندگي من است. زيباتر از عشق چيزي نديده ام و بالاتر از عشق چيزي نخواسته ام. عشق است که روح مرا به تموج وا مي دارد، قلب مرا به جوش مي آورد، استعدادهاي نهفته مرا ظاهر مي کند، مرا از خودخواهي و خودبيني مي رهاند، دنياي ديگري حس مي کنم، در عالم وجود محو مي شوم، احساسي لطيف و قلبي حساس و ديده اي زيبابين پيدا مي کنم. لرزش يک برگ، نور يک ستاره دور، موريانه کوچک، نسيم ملايم سحر، موج دريا، غروب آفتاب، احساس و روح مرا مي ربايند و از اين عالم به دنياي ديگري مي برند … اينها همه و همه از تجليات عشق است... " شهيد دکتر مصطفي چمران
-
۱۳۸۹/۱۰/۲۵, ۱۳:۰۳ #2
- نوشته
- 6,353
- مورد تشکر
- 12,087 پست
- حضور
- 31 روز 12 ساعت 44 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 0
- گالری
-
286
حالیست مرا که عشق نامش کردندآنکس که خرید ٬ خون به جامش کردندبر منظر خلق و روزگارش بردندانگشت نمای خاص و عامش کردندحالیست مرا که خورد و خوابم همه اوستشرمم همه او ٬ درس و کتابم همه اوستبا بودن او نشانی از ما می پرسیما را چه جواب ٬ چون جوابم همه اوست
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری