-
۱۳۸۷/۰۷/۱۲, ۰۵:۳۹ #1
- نوشته
- 505
- مورد تشکر
- 1,183 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
قابل توجه خانمها
به نام خدائی که حضرت زهرا (س) را آفرید تا
مقام والای زن را به جهانیان نشان دهد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
انگیزه ی اصلی پوشیده بودن چیست؟ ؟؟؟؟
یکی از انگیزه های پوشش ابراز صداقت در دوستی با خداوند است
لابد تا بحال بارها شاهد بوده اید که افرادی به خودتان و یا دیگران
ابراز علاقه و ارادت کرده و گاهی از الفاظی نظیر چاکرم مخلصم فدایت شوم
و عزیزم قربانت شوم و... استفاده کرده اند. اما فرض کن که روزی
به یکی از این افراد بگوئی من مبلغی پول لازم دارم در جوابت بگوید :
شرمنده ام اتفاقا من هم می خواستم همین در خواست را از تو بکنم
و بار دیگر و بار های دیگر از انجام خواسته ات سر باز زند و
تنها به همان چاکرم و فدایت شوم اکتفا کند قضاوت تو درباره او چیست ؟
آیا در دل نمی گوئی این چه دوستی ای است که از زبان فراتر نمی رود ؟
اکنون درباره رابطه خود با خدا بیندیش.
ما به خدای مهربانمان اظهار بندگی و اطاعت و دوستی می کنیم
اما نشانه صداقت در این دوستی انجام کاری است که او می پسندد.
بهترین انگیزه برای پوشش تو همین است
که بخواهی به پروردگار خودت اظهار محبت کنی
و صداقت خود را با گردن نهادن به خواسته او ثابت کنی
پس بیائیم با خدا پیمان دوستی ببندیم
بیائید برای استقبال از تنها معصوم باقیمانده عالم خود را آماده کنیم.
اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۲, ۰۶:۱۸ #2
- نوشته
- 505
- مورد تشکر
- 1,183 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
شگرد های مبارزه با چادر از دید استعمار
به نام او
بنام پروردگار عشق و
به نام خدائی که حضرت زهرا را آفرید
تا مقام والای زن را به جهانیان نشان دهد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امیدوارم مطالب این حقیر بر روی افکار شما تاثیر بگذارد
شگرد های مبارزه با چادر از دید استعمار
نابودی اصالت و فرهنگ
نیروهای اشغالگر ماموریت دارند اصالت ملت ایران را نابود کنند
و در این راه حداکثر کوشش خود را بر مسئله چادر متمرکز کردند
چون آنرا به منزله علامت و اصالت ملی زن ایرانی می دانند
(تاثیرشان کاملا در جامعه مشخص است فکری بکن)
تسلط بر زنان
آنها معتقدند که اگر بخواهیم به تار و پود بافته جامعه ایران
هجوم بریم و استعداد مقاومت را مغلوب کنیم
باید ابتد زنان را تحت تسلط قرار دهیم
و باید برویم و زن را پشت چادری که خود را در درون آن می پوشاند
و در درون خانواده ها که مرد او را مخفی می کند جستجو کنیم
لذا موفقیت زن اساس فعالیت ها باید قرار گیرد
لذا جامعه شناسان غربی می گویند:
اگر زن را در دست بگیریم همه چیز به دنبال خواهد آمد
(بیکار که نیستند بیایند از ما زنان بعنوان قشری مظلوم طرفداری کنند)
کمک های مالی برای برداشتن چادر
استعمار گران معتقدند که تعداد انجمن های تعاون و کمک را برای
مقابله با فرهنگ زنان ایرانی مرتبا باید افزایش دهیم
و این انجمن ها باید در بین زنان تبلیغات کنند
(از طریق ماهواره و یا سی دی های مبتذل و فیلم های ساختگی
و یا از طریق زنان بد حجاب مثلا با نصب دوربین مخفی
در مکانهای زنانه و پخش فیلم آن در بین مردم و...)
که بگویند که این وضعی که شما دارید باعث ننگ زن است
(مثلا می گویند تا وقتی که چادری هستی پیشرفت نمی کنی)
در این مرحله مدد کاران اجتماعی باید مانند سگ های شکاری
در محله ها سگ دو بزنند
(دیده اید که در خیابان ها عده ای از حجاب و
الالخصوص چادر بد می گویند)
اختصاص بودجه
آنها معتقدند که برای مبارزه با حجاب و چادر
مبالغ هنگفتی را باید اختصاص داد چونکه زن محور و نقش اصلی مبارزات است
(آنها هم به این حرف امام رسیده اند که" از دامن زن است که مرد به معراج می رود")
تحقیر و سرزنش مردان
می گویند در این مرحله باید مردان ایرانی را به نوبه خود
تحت انتقاد ها و طعنه های دیگران قرار داد. به عنوان مثال به او بگوئیم که :
چرا زن تو چادری است ؟
اگر می خواهی مثل اروپائی ها زندگی کنی چادر را از سر زنت بردار
چرا زنت را به کافه ها و کاواره ها نمی بری تا آزاد باشد ؟
فکر نمی کنی که چادر قدیمی شده است ؟
زنت مگر پیر شده که چادر بر سرش کردی ؟
بزار زنت تا جوان است وزیبا از این زیبائی اش استفاده کند ؟
خدا اگر می خواست زنت چادر بپوشد دیگر او را زیبا نمی آفرید ؟
و خیلی حرف های مسخره و خنده آور دیگر))
تقویت روحیه نیرو های خودی
در منطق استعمار گران هر چادری که دور انداخته می شود
افق جدیدی که تا آن زمان برای آنها ممنوع بوده است
را در برابر شان می گشاید
بدن زن ایرانی که در برابر آنها عریان شده است و
تماما به آنها نشان داده می شود
چرا برخی هموطنان عزیزمان کمک شان می کنند؟))
آنها می گویند پس از دیدن هر چهره بی حجابی امید حمله ور شدن
استعمار گران ده برابر می شود
(بیائید این امید را از دشمن بگیریم)
آنها معتقدند که هر چهره ای که به بدن جسور و نا آرام استعمار گر عرضه می گردد
(مثلا همین دوربین مخفی های لو رفته )
به این معناست که او انکار وجود خویشتن را آغاز کرده و
هتک ناموس را از جانب استعمارگر پذیرفته است
با هر چادری که رها شود گوئی جامعه ایران خود را به مکتب ارباب بزرگ آمریکا
تسلیم کرده و تصمیم می گیرد تحت رهبری
استعمار گر عادات و رسوم خویش را تغییر دهد
تصمیم گیری با خودتان
حقیر را در دعایتان فراموش نکنید
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۲, ۰۶:۲۲ #3
- نوشته
- 505
- مورد تشکر
- 1,183 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
آیا زن = عروسک ؟
به نام خدائی که حضرت زهرا را آفرید تامقام والای زن را به جهانیان نشان دهد.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.آیا زن = عروسک ؟امروزه در علم حقوق قانونی را مترقی می دانند که اثر بهتری داشتهو بتواند جنایات را به حداقل برساند . از جمله قوانین اسلامیقانون حجاب برای زنان است. اصولا تکامل و حفظ شخصیت حقوقی و حقیقی زندر پیاده کردن قوانین مکتب مقدس اسلام است .اسلام می خواهد که زن انسانی محترم و با شخصیتو دارای نقش بسیار مهمی در زندگی باشد .از این رو تربیت کودکان را که زیر بنای اساسی جهت بنای جامعه است به وی سپردهبر خلاف مکتب های دیگر که با استفاده از سنگرهای دروغین (آزادی زن)او را عروسکی بازیچه هوی و هوس خود قرار داده استو کار را به جائی رسانده اند که حتی در تبلیغات کالا هااز بدن نیمه عریان زنان استفاده می کنند و بعنوان آزادیآنان را به فحشا و منکرات می کشند .حالا اگر بیائیم کشور خود را زیر ذربین قرار دهیمهمین کارها را به صورت ضعیف تری مشاهده خواهیم کرد .اگر تا بحال به یک دکه روزنامه فروشی رفته باشید می بینید که تقریبا از هربیست تا مجله به جرات بگم هفده و یا هجده تا از آنها عکس زن بر روی جلدشان است.اول ها با عکس بچه کوچک شروع شد و می گفتند بچه است اشکال نداردتاجائی که الان عکس فلان بازیگر را با چنان آرایش و پوششیروی جلد می اندازند که بیا و ببین .این از زرنگی و هوشیاری دشمنان اسلام و یا هموطنانی استکه بدلیل نا آگاهی خودشان از دین اسلام این کار را می کنندو بدتر از آن سادگی ما مردم است که به هر چیزی به راحتی تن می دهیمبدون آنکه چیزی درباره آن بدانیمچرا مسئولین درباره این مسائل کاری نمی کنند تا این کار هانه تنها رواج نیابند بلکه از بین هم بروند ؟بیائید ریشه های صهیونیزم را در کشور بخشکانیم.بیائید برای استقبال از تنها معصوم باقیمانده عالم خود را آماده کنیم.
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۲, ۰۶:۲۷ #4
- نوشته
- 505
- مورد تشکر
- 1,183 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بهشتی ها کجایند ؟
به نام خدائی که حضرت زهرا را آفرید تا
مقام والای زن را به جهانیان نشان دهد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
بهشتی ها کجایند ؟
خدا می فرماید: شیطان در دوره آخر الزمان بیشترین قدرت خود را دارد
و پیامبر (ص) فرمودند :چند گروه به بهشت نمی روند
یکی از آن گروه ها کسی است که زکات نمی دهد
و در جای دیگر فرمودند :زکات زیبائی عفت و پاکدامنی است
حالا خودتان قضاوت کنید
آیا با این لباس های جدید چسبان حجاب حفظ می شود و عفت زنان بیشتر
مشخص می شود و یا با چادر و مانتهای بلند و گشاد
توی این مسائل است که راه بهشتی از جهنمی مشخص می شود
به همین دلیل است که پیامبر فرمود :
" در شب معراج به جهنم رفتم و اکثر اهل آن را زنان دیدم"
دنیا شوخی بردار نیست
پس آیا ارزش این را ندارد که کمی درباره اعمالمان فکر کنیم ؟
باور کنید که دختر ایرانی می تواند الگوئی برای دختران غربی باشد.
بیائید برای استقبال از تنها معصوم باقیمانده عالم خود را آماده کنیم.
-
۱۳۸۸/۱۲/۲۷, ۱۷:۴۷ #5
- نوشته
- 4,648
- مورد تشکر
- 1,961 پست
- حضور
- 7 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 0
- گالری
-
38
اختلاف فرهنگ در زمینه حجاب
بسمه تعالی
اختلاف فرهنگ در زمینه حجاب
سوال :ابتدا از شما تشکر می کنم و عرض می کنم که بنده ۲۸ سال سنمه و تا کنون ۴-۵ مرتبه خواستگاری رفتم و بدلیل مشکل سربازیم جواب رد گرفتم.تحصیلاتم هم دکتری پزشکی هست و ادم خیلی راحت پسندی هستم و اصلا سخت گیر نیستم که این موضوع باعث ناراحتی پدرمم شده.جدای از این حرفها حدودا قبل از محرم بود که رفتیم جایی خواستگاری و در حدود ۲ ماه تحت نظر خانواده ها با دختر خانم صحبت کردیم و حتی تحت نظر مشاوره و روانپزشک سعی در شناخت همدیگه داشتیم و به توافق رسیدیم و مراسم مهربرون را اجرا کردیم و در مراسم بعله برون متاسفانه مادر بنده که از اول هم ساز مخالف میزد( البته مادر من سر هر دختری که میریم خواستگاری سنگ می اندازه، اخه تک پسرم)در این مراسم حرکت بسیار زشتی انجام دادند و در این مراسم که بنده در میان خیل زیاد دخترها قرار داشتم که همشون بی حجاب بودند و همینطور خانم ما که هنوز رسما خانمم نشده بود ، مادر بنده نمیدونم از کجا یک چادر پیدا کرد انداخت روی سر همسر اینده من و شروع کرد به دختر خانم محترم بگن من اینم می خوای بخواه نمی خوای نخواه و کاری هم به بقیه دخترای حاضر در جلسه نداشت ( البته لازم به ذکر است که حجاب دختره را بنده قبول کرده بودم و برایم بی حجاب بودنش مسئله ای نبود (حتی برای پدرم و خواهرم هم مسئله ای نبود)در طی مراسم هم هیچگونه برخورد بدی از طرف فامیل ایشون ندیدیم و با کمال احترام با ما برخورد شد خلاصه یک ساعت بعد از اینکه از خونشون که اومدیم بیرون با اون دختر همراهم تماس گرفت و جواب رد بهم داد و گفت ما اختلاف فرهنگی داریم توی مراسم هم تنها افراد مذکر حاضر در سمت زنونه من بودم و پدر عروس.
خودمم با دیدن این حرکت مادرم چیزی بهش نگفتم و پیش خودم گفتم احترام والدین واجبه بعد از کلی درگیری بین من و خانواده ام بالاخره اوضاع ارام شد و دوباره معرفی دخترای مختلف از طرف اقوام و فامیل شروع شد ولی من دیگه هیچکدومشون را نمی پسندم و یجورایی دلم پیش اون گیر کرده . برخی از اقوام هم پیشنهاد میدن که بریم دوباره صحبت کنیم و شاید درست بشه، منم در این زمینه کمی مخالفم چون بنظرم یکمی حرمتها شکسته شده و توی این زمینه بدجوری گیر کرده ام خواهشمندم در این مورد منو راهنمایی کنید واقعا مستاصل و درمانده شده ام بعد از اینکه جواب نه شنیدم به حدی ناراحت بودم که تصادف بدی کردم و مدتی هم توی بیمارستان بستری شدم و ماشینمم بکلی نابود شد. راستی یادم رفت بگم تحصیلات دختر خانوم هم مثل من پزشکی بود ببخشید زیاده روی کردم موفق و پیروز باشید...
جواب :با سلام و تشکر از اظهار لطف شما و ارزوی سلامتی و رفع کسالت شما دوست گرامی اگر مشکل فقط شکسته شدن حریمها باشه به نظر من اگه مورد خوب باشه و شرایط دیگه جور باشه مساله مهمی نیست چون اصل کار مادر شما که می خواسته عروسش با حجاب باشه بد نبوده بلکه شیوه عملکردش درست نبوده که می شه با صحبت کردن از دل طرف مقابل در اورد اخرش اینه که اونا رد می کنن اما به هر حال به جلو رفتنش میارزه اینو هم فکر نکنید که اصرار کردن برای پسر افت داره چون پسر طالبه و دختر مطلوب و اگه مورد خوبه هیچکس کار اصرار کننده رو بد نمی دونه اما مساله بی حجاب بودن همسر در جلوی نامحرم که شما گفتید خود و خونوادتون قبولش کرده بودید این رو بررسی کنید که همسر اینده شما تا چقدر به عدم لزوم حفظ حریم از نامحرم معتقده ، تا عدم حجاب یا بیشتر؟ ایا تا اون قدری که اون نظرشه که می شه پیش رفت بازم برای شما و خانواده مهم نیست؟ و اون مقدار رو هم قبول دازن؟ روشن کردن این مساله خیلی مهمه چون مسائل ناموسی اهمیت فوق العاده داره و اگه توافق کامل بود ازدواج کنید وگرنه بعدا دچار بد گمانی و مشکل خواهید شد مادر شما هم اگه از نظر فکری توی این زمینه همراه شما باشه که هیچ اما اگه معتقد باشه که عروسش نباید جلوی نامحرم بی حجاب باشه ممکنه در اینده در رفت و امدها به منزل پدر بخاطر مخالفت مادر دچار مشکل بشین به هر حال بررسی کنید و با چشم باز تصمیم بگیرید و اگه دیدید به صلاح نیست دل رو بکنید و جای دیگه برید که سنتون داره میره بالا و ممکنه دیر بشه نکته ای رو هم در اخر عرض کنم : اگه خود شما اعتقاد دارید که همسرتون حجاب نداشته باشه و برخورد راحت با نامحرم داشته باشه که هیچ، اما اگه این طور نیستید و حجاب رو بهتر می دونید و یا حتی براتون فرق نمی کنه به نظر من بهتره که با دختری که حجاب داره ازدواج کنید چون هم حجاب دستور دینه و نشونه تقید دینی و اخلاقی یک دختره و هم کسی که با حجابه از نگاههای شهوت امیز دیگران دوره و انسانهای ناپاک دورش نمیان و هم بچه هایی تربیت می کنه که معتقد به پوشش و حریم گرفتن از نامحرم باشند……….موفق باشید.
نويسنده : راه روشن
-
۱۳۸۸/۱۲/۲۸, ۲۱:۵۸ #6
- نوشته
- 4,648
- مورد تشکر
- 1,961 پست
- حضور
- 7 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 0
- گالری
-
38
دلت پاک باشد حجاب و چادر یعنی چه؟
دلت پاک باشد حجاب و چادر یعنی چه؟
مبتکرین و گویندگان این جمله منظوری داشتند، که البته در ابتدای کار زمینه برای اجرای آن آماده نبود و آن از میان برداشتند حجاب و کوبیدن ایات حجاب است، آنها با زبان و نوک قلم ها چادرها را پاره می کنند، و در اجتماع شایع می کنند که: هر چه کار ناروا و منافی عفت است از چادر هاست، آنهایی که چادر ندارند پاکتر از چادری ها هستند.
که البته باید گفت:پاکتر بودنشان و پاکی دل بی حجاب آنست که: سرو و صورت و سینه خود را به اجنبی نشان دهد، از صبح تا اخر شب در خیابانها پرسه می زند لحظه به لحظه در حال معصیت باشد و جوانان را بسوی حرزگی و فساد و انحرافات بکشاند.
بله که این پاکی دل را زنهای چادری ندارند.
دشمن با کلمات زیبا از قبیل: دلت پاک باشد،حجاب یعنی چه، چادر یعنی چه، جلو می اید و بچه های ساده لوح ما را فریب می دهد،چادرها را از سر آنها خارج می کند، به آنها تلقین می کند که اگر بحث حجاب است،مانتو و مقنعه هم حجاب است، چادر که فقط حجاب نیست؟ بعد جلو می اید و می گوید اگر روسری کمی عقب تر باشد،گردی صورت بیرون باشد که اشکال شرعی ندارد، قدم بقدم جلو خواهد آمد تا چادر خصوصا و حجاب عموما را از زنان و دختران و ناموس مسلمان بگیرد.
آنوقت در یک فرصت مناسب ضربه کاری را وارد می کند، که دیگر قابل جبران نخواهد بود.
مگر چطور چادرها را از سر زنان ما برداشتند:
ابتدا با مسخره کردن و متلک گفتن شروع نمودند تا زنان بی اراده را تحت تاثیر قرار دادند، سپس استادانه امدند میدان بحث و تمدن امروز را پیش کشیدند، وقتی عده ای که تحصیل کرده فرنگ و خودباخته بودند تحت تاثیر قرار گرفتند و با مد اروپا در بی حجابی کامل وارد شهر و دیار مسلمانها شدند حیا را از میان بردند، دشمن هم دست به تفنگ برد و آن قضیه کشف حجاب پیش آمد که البته همه میدانند که چطور چادر از سر زنان مومنه بر میداشتند، و آنها را بدون پوشش میان عموم مردم رها می کردند.
بدست MaSoOmI:
منبع: http://rasekhoon.wordpress.com/2009/12/28/rasekhoon-67/
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری