-
۱۳۸۷/۰۷/۱۳, ۲۱:۲۷ #1
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 600 پست
- حضور
- 4 روز 11 ساعت 40 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 6
- گالری
- 0
نشونه ی ولایت؟؟؟
با سلام !
من یک سوال دارم که ممکنه از نظر شما کمی ساده و ﭙﻴﺵ ﭙا افتاده بیاد ولی برای من لازمه که بدونم چون تو دین ما خیلی به اون سفارش شده
؟؟؟ ایمان و عقیده داشتن به هر چیزی یک نشونه داره حالا می خوام بﭘرسم که نشونه اینکه یه آدم ولایت داره یا نه چیه؟ میدونم که تنها شرکت در عزاداری ها نمی تونه دلیل بر داشتن ولایت باشه ﭙس باید چگونه باشیم؟
با تشکر
ویرایش توسط به دنبال حقیقت : ۱۳۸۷/۰۷/۱۳ در ساعت ۲۱:۲۷
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۴, ۰۰:۳۳ #2
بايد شناسنامه شما صادره از ولايت باشد در غير اينصورت ولايت داشتن شما مورد ترديد است
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۴, ۰۸:۴۶ #3
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 600 پست
- حضور
- 4 روز 11 ساعت 40 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 6
- گالری
- 0
از راهنمایی شما متشکرم همچنین از مزاحی که فرمودید
ولی یک خواهش دارم و اونم اینه که اگر اطلاعاتی دارید صادقانه بیان کنید
تو پرانتز ( ولایت از نوع امامت)
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۵, ۱۹:۳۷ #4
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 600 پست
- حضور
- 4 روز 11 ساعت 40 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 6
- گالری
- 0
به نام خدا
لطفا" یکی جواب بده
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۵, ۲۰:۵۳ #5
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
دوست عزیز
یکی از نشانه های بارز ولایتمداری وولایی بودن (اطاعت ) از ولی امر مسلمین در هرزمانی است.که قرآن هم به آن اشاره کرده است.در سوره مبارکه نساء آیه 59
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ في شَيْءٍ فَرُدُّوهُ
إِلَى اللَّهِ وَ الرَّسُولِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ ذلِكَ خَيْرٌ وَ أَحْسَنُ تَأْويلاً
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! اطاعت كنيد خدا را! و اطاعت كنيد پيامبر خدا و اولو الأمر [اوصياى پيامبر] را! و هر گاه در چيزى نزاع داشتيد، آن را به خدا و پيامبر بازگردانيد (و از آنها داورى بطلبيد) اگر به خدا و روز رستاخيز ايمان داريد! اين (كار) براى شما بهتر، و عاقبت و پايانش نيكوتر است.
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)