-
۱۳۸۷/۰۷/۱۶, ۰۰:۴۹ #1
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
یک حرف ........
برام مهم نیست که برای زندگی چی کار میکنی,مهمه بدونم از چه چیزهای میرنجی و چقدر یارای رسیدن به آرزوهای قلبت را داری.
برام مهم نیست که چند سالته مهمه بدونم برای عشق ,خواسته هات و یا خطر کردن برای زنده موندن چقدر ریسک میکنی.
برام مهم نیست ماهت دور چه سیاره ای میچرخد.می خواهم بدانم آیا مرکز غمت را درک کرده ای, آیا اسرار زندگی برای تو فاش شده ,یا از ترس درد بیشتر چروکیده شده ای؟!
می خواهم بدانم آیا میتونی با درد من یا درد خودت کنار بیایی بدون اینکه سعی کنی پنهانش کنی یا کم رنگشون کنی یا روبراهش کنی؟!
میخواهم بدانم میتونی با شادی من و یا شادی خودت باشی آیا میتونی با وحشی(تندی)برقصی وبذاری خلسه تمام وجودت تا سر انگشتانت رو در بر بگیرد بدون اینکه به ما هشدار بده که مراقب باشیم یا محدودیتهای بعد انسانی را به خاطرمان بیاورد.
برام مهم نیست که داستانهای که به من میگویی راستند یا نه...میخوام بدونم میتونی برای اینکه برای خودت درست باشی نا امید کنی؟!آیا میتونی اتهام رو تاب بیاوری و به روحت خیانت نکنی؟!..میتونی بی ایمان باشی و با این وجود درست باشی....
میخوام بدونم آیا میتونی زیبایی رو حتی وقتی که روز زیبایی نداری درک کنی..آیا میتونی اززندگی اکنونت منشا بگیری.
میخوام بدونم آیا میتونی با کمبودهایت و کمبودهایم زندگی کنی و هنوز بر لب ساحل بنشینی و به سمت ماه کامل نقره فام فریاد بزنی >>آره!>>...
برام مهم نیست بدونم کجا زندگی میکنی و چقدر پول داری ..میخوام بدونم میتونی پس از یک شب رنج و یاس و ناامیدی و استخوان سایی بر خیزی و آنچه رو که برای غذا دادن به بچه ها لازم انجام بدی..
برام مهم نیست چه کسی رو میشناسی یا چه طور به اینجا رسیدی .میخوام بدونم که کنارم درمرکز آتش میایستی و شانه خالی نمیکنی..
برام مهم نیست کجا یا با چی یا با کی درس خوانده ای .میخواهم بدونم وقتی همه چیز از بین رفت از درون چقدر تاب میآری...
میخوام بدونم میتونی تنها با خودت باشی و آیا با وجود اینکه مصاحبت رادوست داری در لحظه های تنهایی در خانه میمانی..
................
یارب
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۶, ۱۳:۳۶ #2
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- 16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
اینا همش یه حرف بود دیگه ؟!!!
محبت ؟
صداقت ؟
" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "
هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.
حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.
( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۶, ۱۴:۰۵ #3
- نوشته
- 1,245
- مورد تشکر
- 1,620 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در خانه اگر كس است يك حرف بس است!
علم و عمل اي دوست به مايي و مني نيست
هر كس به بَرَش خرقه، اويس قرني نيست
هر شيشه ي گلرنگ عقيق يمني نيست
خوبي به خوش اندامي و سيمين زَقَني نيست
حُسن آيت روح است، به نازك بدني نيست
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۶, ۱۸:۳۳ #4
چرا نمی شه ؟
اراده رو باید چاشنیش کنیم
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۰۷/۱۹, ۰۲:۴۱ #5
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
فکر کن به شرایطت و خودت و گذشتت و اینکه اگه اینجوری نبودی چه جوری بودی!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری