جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: شيطنت وهابي‌ها در ويکي مپيا

نوشته
    26,365
    مورد تشکر
    68,356 پست
    حضور
    22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
    دریافت
    26
    آپلود
    0
    گالری
    8953

شيطنت وهابي‌ها در ويکي مپيا

شيطنت وهابي‌ها در ويکي مپيابنام تو اي قرار هستيشيطنت وهابي‌ها در ويکي مپيا

عده اي از کاربران وهابي در اينترنت علايم مزار مطهر ائمه بقيع و کوچه بني هاشم و بين الحرمين مدينه را از روي نقشه جهاني ويکي‌مپيا پاک مي‌کنند.
    نقشه جهاني ويکي‌مپيا که از دو سال پيش با ادغام سيستم ويکي و گوگل ارث ايجاد شده، به کاربران اجازه مي‌دهد روي نقشه جهاني ويکي مپيا مکان‌هاي خصوصي يا عمومي را علامت‌گذاري کرده و درباره آن توضيح دهند. سيستم ويکي مپيا به کاربران اجازه مي‌دهد علامت‌ها و توضيحات نوشته شده توسط ديگر کاربران را ويرايش کنند، درباره هر محل به زبان‌هاي ديگر توضيح اضافه کنند و حتي ذيل توضيح هر محل، عکس و کامنت بگذارند.

ابداع کنندگان ويکي‌مپيا هدف خود از ايجاد اين سيستم را تشکيل يک دايره المعارف جغرافيايي جهاني اعلام کرده‌اند. از زمان شروع به کار ويکي‌مپيا تا کنون قريب به 7 ميليون نقطه کره زمين روي اين نقشه علامت گذاري شده و هم اکنون بيش از 153 هزار کاربر اينترنتي از سراسر جهان با ثبت نام در اين سايت به تکميل اين دايره المعارف جهاني مشغولند.
    ويکي‌مپيا طوري طراحي شده است که هر کاربر در ازاري ثبت محل بيشتر و دريافت امتياز مثبت(Good) بيشتر از سوي ديگر کاربران، از رتبه بالاتري برخوردار مي‌شود و مي‌تواند علامت‌هايي روي نقشه ايجاد کند که کاربران جديد يا عادي نتوانند آنها را ويرايش کنند.
    يکي از کاربران ايراني ويکي مپيا يادآور شده علامت‌هاي ايجاد شده توسط وي و ديگر علاقه‌مندان اهل بيت در محل بقيع و کوچه بني هاشم در ويکي مپيا توسط کاربران وهابي حذف مي‌شود.
    کاربران وهابي نه تنها علامت‌هاي ايجاد شده در محل بارگاه ويران شده اهل بيت در بقيع را حذف مي‌کنند بلکه گاهي با ويرايش متن اين علامت ها، عبارت توهين آميزي به عقايد شيعيان مي‌نويسند.
    اين کاربر ويکي مپيا با يادآوري اين که چند معاند اهل بيت که از سابقه و امتياز بالايي در ويکي مپيا برخوردارند، ضمن حذف علايم اهل بيت در مدينه، کاربران شيعه و محب اهل را نيز با دادن راي منفي مکرر و هماهنگ، از ويکي‌مپيا بيرون مي‌کنند.

بر اساس مقررات ويکي مپيا، کاربري که راي منفي زيادي داشته باشد، از علامت‌گذاري يا حتي کامنت‌گذاري روي اين نقشه آنلاين محروم مي‌شود.
    براي ثبت‌نام و فعاليت در ويکي‌مپيا اين نکات را رعايت کنند:
    1. قبل از هرکاري در ويکي‌مپيا ثبت نام کنيد و سعي کنيد با نامگذاري محل‌هاي بيشتر(مثلا از محل‌هاي دوران کودکي و کارتان) و کسب راي مثبت (good) از ديگر کاربران، رتبه خود را بالا ببريد.

2. مسولان ويکي‌مپيا به زبان هر صفحه خيلي حساس هستند. هر محل را مي توان به زبان‌هاي زيادي ويرايش کرد. مراقب باشيد در هر صفحه به همان زبان بنويسيد و مثلا در صفحه زبان انگليسي ، فارسي يا فينگليش ننويسد.

3. از هر گونه بي‌احترامي به شخصيت‌هاي مورد احترام اهل سنت خودداري کنيد.

4. اگر هر چند مرتبه هم وهابي‌ها علامت را پاک کردند يا بجاي آن ضربدر گذاشتند يا حتي مطالب توهين‌آميز نوشتند، شما توهين نکنيد بلکه با يافتن شيعيان ديگر و تشکيل گروه، دست‌جمعي به توهين کننده راي منفي دهيد تا خودبه خود اجازه ويرايش علايم ويکي مپيا از وي سلب شود.

5. از آنجاکه وهابي‌ها و معاندين اهل بيت به دو بقيع و بين الحرمين به شدت حساس هستند، هر علامتي را که نشانه‌اي از اهل بيت در اين نقشه بازگو کند، بلافاصله پاک و نويسنده را با راي منفي مکرر از ويکي مپيا بيرون مي‌کنند. غلبه بر آنها احتياج به هماهنگي دارد. اين هماهنگي براي دادن راي مثبت به همديگر و حمايت هماهنگ از دو مکان فوق و دادن راي منفي مکرر به توهين کنندگان و معاندان اهل بيت بايد باشد. يک وبلاگ جمعي يا يکي از سايت‌هاي مذهبي مي‌تواند وظيفه اين هماهنگي را به عهده بگيرد. علاقه مندان لازم است قبل از هر اقدامي، مقررات ويکي مپيا در گوشه بالاي سمت چپ صفحه اصلي اين سايت را بخوانند.

6. بدون عجله و با شناخت کامل علامتگذاري نماييد، هر گونه اشتباه منجر به حذف محل علامت‌گذاري شما مي‌شود.

منبع: روزنامه جمهوري اسلامي
    مطالب مرتبط:
    معرفي شهرها و محله‌ها درسايت " ويكي مپيا"

نوشته
    211
    مورد تشکر
    337 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

چه جالب.
    من توصیم به اعضای سایت اینه که همگی بریم ثبت نام کنیم اما بهتره که کاملاً با هم هماهنگ باشیم.
    اللهم عجل لولیک الفرج
    درود خداوند بر رهبر فرزانه انقلاب
    درود خداوند بر فرمانده شجاع حزب الله

لعنت خداوند بر حکام جنایتکار عرب
    لعنت خداوند بر اسرائیل و حامیانش

نوشته
    125
    مورد تشکر
    251 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    1

به نام حق
    السلام علیک یا ابا صالح المهدی
    جالب بود مطلب
    خدا لعنت کند این وهابی ها را .

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

تحرکات رایانه ای وهابیت جدیدا بسیار زیاد شده است...
    هک سایت های مختلف شیعیان.
    خاموش کرده سرورهای شیعه.
    تحدی و مبارزه طلبی...

...و خداوند دشمنان اسلام را نادان آفرید.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

نوشته
    2,875
    مورد تشکر
    9,359 پست
    حضور
    16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    34
    آپلود
    4
    گالری
    118

خدا لعنتشون کنه.

" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "

هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.

حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.

( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

البته با لعن و نفرین مشکلی حل نمی شه...
    باید به فکر راهکار بود.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

نوشته
    2,875
    مورد تشکر
    9,359 پست
    حضور
    16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    34
    آپلود
    4
    گالری
    118

نقل قول نوشته اصلی توسط .:montazer:. نمایش پست
    البته با لعن و نفرین مشکلی حل نمی شه...
    باید به فکر راهکار بود.

فکر راهکار که کاملا صحیح است و باید عملی اش کرد ولی ...
    لعن و نفرین بی تأثیر هم نیست. اگر اینطور نبود خداوند متعال در زیارت عاشورا قاتلین امام حسین علیه السلام لعن و نفرین نمی کرد.

حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

بله درسته...
    ولی ما عادت کردیم با لعن و نفرین از کنار واقعیت های دور و اطرافمون بگذریمو فکر می کنیم که با لعن وظیفمون رو انجام دادیم.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

9. تشکر

نوشته
    2,875
    مورد تشکر
    9,359 پست
    حضور
    16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    34
    آپلود
    4
    گالری
    118

نقل قول نوشته اصلی توسط .:montazer:. نمایش پست
    بله درسته...
    ولی ما عادت کردیم با لعن و نفرین از کنار واقعیت های دور و اطرافمون بگذریمو فکر می کنیم که با لعن وظیفمون رو انجام دادیم.

من همچین فکری نکردم. یعنی هیچ وقت فکر نمی کنم با یک لعن کردن به وظیفه ام عمل کرده ام.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری