-
۱۳۸۷/۰۷/۲۲, ۲۲:۰۳ #1
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ترجمه كنيد ؟!
ترجمه كنيد
عدةُ مِن أصحابناعن احمدابن محبوب عن عمر ابن يزيد عن ابي عبد الله ( ع ) قال :في التوراة مكتوب : يابن آدم تَفَرّغ لِعبادتي املاقلبك غني ولااكلك الي طلبك و علي ان اسد فاقتك و املا قلبك خوفا مني و ان لا تفرغ لعبادتي املا قلبك شغلا بالدنيا ثم لا اسد فاقتك و اكلك الي طلبك
كافي جلد 3 ص 130 باب العبادة
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۷/۲۲ در ساعت ۲۲:۰۵
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۳, ۰۴:۴۲ #2
امـام صـادق (ع ) فـرمـود: در تورات نوشته است : اى ادمى زاد! تنها بعبارت من پرداز تا دلت را از بـى نـیاز پرکنم و نسبت بخواستت ترا بخودت وانگذار، و بر من است که نیاز را از تـو بـردارم و دلت را از تـرس خـود پـرکـنـم ، و اگـر بـراى عبادتم خود را فارغ نـسـازى : دلت را از گـرفـتـارى دنـیـا پـرکـنـم ، سپس در نیاز را برویت نبندم و ترا با خواستت واگذارم .
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۶, ۲۱:۵۱ #3
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
كسي ديگه نمي خواد ترجمه كنه
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۷/۲۶ در ساعت ۲۱:۵۳
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۶, ۲۲:۱۴ #4
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
بسم الله الرحمن الرحیم
عمر بن یزید از امام صادق علیه السلام نقل می کند که ایشان فرمودند: در تورات نوشته شده است:
ای آدمیزاد، برای پرستش من فراقتی ایجاد کن ( خود را از کارهای دیگر فارغ کن ) تا من قلبت را از ( یاد ) خودم پر کنم و تو را برای به دست آوردن خواسته هایت به خودت رها نسازم و بر من است که از فقیر شدنت جلوگیری نمایم و قلبت را از ترس خودم پر نمایم.
و اگر برای عبادت نمودن من فراقت نجوئی ( و وقتی را برای آن اختصاص ندهی )، قلبت را پر از مشغولیت دنیا می گردانم و از فقیر شدنت جلوگیری نخواهم نمود و ترا برای به دست آوردن خواسته هایت به خودت رها خواهم نمود.
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری