-
۱۳۸۶/۰۷/۱۶, ۰۸:۴۸ #1
- نوشته
- 70
- مورد تشکر
- 64 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
پيشنهاد ازدواج
سلام
نظر اسلام و قران در مورد پيشنهاد ازدواج خانم به آقا چيه؟اگر خانومي آقايي رو مناسب با شرايتش ديد مي تونه پيشنهاد ازدواج بده؟
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۷/۱۶, ۱۲:۲۰ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
نقل قول : پيشنهاد ازدواج
الان جواب دقيقي به نظرم نمي آيد .جز يك شوخي
.
خانمي كه خواستگاري مي كنه فقط مواظب باشد كه بعدا اين چنين تيتري براي او در روزنامه ها نزنند.
تقاضاي قصاص براي مرد 54 ساله كه خواستگار 70 سالهاش را كشت
خبرگزاري فارس: پرونده مرد 54 سالهاي كه به خاطر پيشنهاد ازدواج زن 70 سالهاي، او را به قتل رسانده بود، با صدور كيفر خواست به اتهام قتل عمد به شعبه دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۷/۱۶, ۱۲:۴۵ #3
الان به نظر اسلام در این مورد کاری ندارم اما مشهور اینه که از نظر روانشناسان و مشاوران خانواده این کار اصلا به صلاح نیست. اگر خانمی از آقایی خیلی خوشش بیاید بهتر است واسطه ای انتخاب کند که او را به آن مرد معرفی کند و بدون آشکار کردن علاقه خانم مرد را به ازدواج با آن خانم تشویق کند
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۶/۰۷/۱۷, ۱۴:۴۷ #4
به نام خدا
با عرض سلام
از نظر اسلام خواستگاري زن از مرد اشكال ندارد ولي از نظر فرهنگ كنوني ما معمولاً اگر زن از مرد خواستگاري كندتحقير مي شود مگر از طريق واسطه علاقه او،مطرح گردداما با روحيه خاصي كه زنان دارند بايد خود را كاملا اماده كنند تا اگر جواب رد شنيدند غمگين نگردند
يا حق
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۶/۰۷/۱۷, ۱۵:۳۰ #5
بسم الله الرحمن الرحيم
با عرض سلام خدمت همه عزيزان
1. اولا بايد توجه داشت كه صرف پيشنهاد ازدواج از طرف دختر به پسر چنانچه مفسده اي در پي نداشته باشد و سبب باز شدن دست شيطان در نفوذ به انسان نشود اشكالي ندارد .
2. اين گونه پيشنهاد ها در عرف جامعه بعضا مورد پسند نيست و معمولا هم مورد قبول واقع نمي شود و اين امر باعث مي شود كه با دختر پيشنهاد دهنده به نوعي نامناسب برخورد شود .
3. اساسا نيازي نيست كه خود دختر بدون واسطه به شخص مورد نظر پيشنهاد دهد بلكه بايد از سيره عقلا در اين مورد بهره برد - تا هم پيشنهاد داده باشد و هم انگشت اتهام به سوي وي نشانه نرود - . چنانكه در مورد حضرت خديجه مي دانيم كه ايشان با واسطه اي پيامبر گرامي اسلام را از علاقه مندي به وجود مبارك و نازنينش مطلع ساختند .
والسلام
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۷/۲۱, ۱۶:۵۲ #6
پاسخ: پيشنهاد ازدواج
از ديدگاه اسلام اشكالي ندارد زن به نحوي عمل كند كه مرد متوجه شود آن زن با ازدواج با او مايل است . البته اين بدين معنا نيست كه به دايره كارهاي حرام بيفتدو دچار معصيت و ارتباط نبايسته با نامحرم شود .
آقايي كه از مسولين بالارتبه نظام هم بود براي مشاوره نزد بنده مراجعه كرده بود . ايشان آمده بود و براي دخترش به دنبال داماد خوبي مي گشت با شرايطي كه مطرح كرد . وي مي گفت من چهار دختر دارم كه دو تن از آنها را شوهر دادم منتها خودم به خواستگاري داماد هايم رفتم . مي گفت من براي تربيت دخترهايم واقعا هزينه كردم و از عمر و سرمايه ام صرف كردم. بنا براين صبر نمي كنم تا دخترانم نصيب هر كس كه پيش آمد بشود . خودم مي روم و داماد مورد پسندم را انتخاب مي كنم . از جمله مي گفت براي يكي از دخترانم آقا پسري را پسنديده بودم . آدرس ايشان را پيدا كردم و براي پيشنهاد ازدواج با دخترم به شهرستان سفر كردم . ديدم پدرش جلوي درب منزلشان نشسته است . گفتم براي امر خيري خدمت رسيده ام . خنديد و مرا تحويل گرفت و بعد با شرمندگي عذر خواهي كرد كه ما يك دختر بيشتر نداريم و ايشان هم ازدواج كردند. گفتم فرزند ديگري نداريد . گفت دو تا پسر دارم كه هنوز متاهل نشده اند . گفتم خوب من براي خواستگاري پسرتان آمده ام. ايشان تعجب كرد. گفتم من براي دخترم خيلي زحمت كشيده ام و حاضر نيستم آن را به هر كسي بدهم اما فرزند شما را مي شناسم و دوست دارم ايشان داماد من باشد . اما شما اين مطلب را در خانواده مطرح نكنيد . رازي باشد بين من و خودت . بياييد تحقيق كنيد اگر پسنديد و خواستيد رسما به خواستگاري بياييد و ... . و چنين هم شد و الان آن آقا داماد من است و بسيار هم از او راضي هستم .
ببينيد گاهي با يك ترفند ها و هنرمندي هايي پدر و مادر مي توانند بهترين سرنوشت را براي فرزند خودشان داشته باشند و خودشان به خواستگاري دامادشان بروند هر چند در اين زمينه بايد فرهنگ و عرف را هم در نظر داشت و به گونه اي صحيح مساله را مديريت كرد.
اميدوارم منظورم را به خوبي درك كرده باشيد.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۶, ۲۲:۱۹ #7
پاسخ
به نام خدا
همانطور که اشاره شد این کار مانعی ندارد ومواردی همچون ازدواج پیامبر(ص) با حضرت خدیجه و همین طور حضرت موسی(ع) با دختر حضرت شعیب (ع)
بوده اما مگر این موارد موفق چند بار بوده ؟تا جایی که من شنیده ام خیلی کم!
آنقدر که بهتر است آن موارد موفق را به صورت استثنا بپذیریم . به نظرم غرور یک زن از همه چیز مهم تر است که باید حفظ شود .
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۶, ۲۲:۵۶ #8
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
دقیقا با نظر این کاربر موافقم...به نظر من پیشنهاد زن به مرد هیچ مشکلی نداره ( با حفظ حدوده شرعی) ولی مرد باید همیشه قدم جلو بذاره و شخصیت و غرور زن رو حفظ کنه.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۶, ۲۳:۰۵ #9
سلام راستش تجربه نشون داده بعضی از مردا وقتی خودشون هم میرن خواستگاری بعدا به زنشون میگن تو اومدی دنبال من وای به حال وقتی که زنه بره دنبالشون
-
۱۳۸۶/۱۱/۰۷, ۱۰:۵۳ #10
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
يك خاطره
مرحوم شيخ انصاري ره روزي بر منبر رفت و قبل از درس رو به شاگردانش كرد وگفت :
بنده يك صبيه اي دارم كه اخيرا وقت ازدواجش فرا رسيده است هركدام از شاگردان كه صلاح مي دانند مي توانند به خواستگاري ايشان بيايند و اين گونه شاگردان خود را به صورت عمومي از فرارسيدن وقت ازدواج دخترش مطلع ساخت
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری