صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تحقیق در باره اسلام

شروع کننده موضوع

نوشته
    3
    مورد تشکر
    4 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تحقیق در باره اسلام

سلام
    من یه سال پیش بر اثر یه اتفاقاتی مسیر زندگی ام عوض شد.
    با اسلام و دین اسلام و مسلمون آشنا شدم. از اون آدمایی بودم که اسم مسلمونی را فقط به ارث برده بودم . و حالا می خوام مسلمون بشم. اگه کتاب ، سایت ، یا هر چیزی که خودتون ازش استفاده کردید و تو این راه براتون مفید بوده را برام بذارید .

2. تشکر

نوشته
    247
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پاسخ: منو راهنمایی کنید

سلام
    من دارم کتاب های مطهری را مطالعه می کنم اگه نتیجه گرفته به شما می گم شما هم شروع کنید

4. تشکر

نوشته
    247
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پاسخ: منو راهنمایی کنید

سلام
    يه داستاني از کتاب داستان راستان آقاي مطهري خوندم ازامام صادق انگار امام صادق اين جملات را براي من گفته خيلي خلاصه داستان را مي گم تا به جملات مهمش برسم فکر مي کنم براي جويندگان حق جالب باشه:

مردي به نام عنوان بصري (من و تویی که دنبال علم نابیم) تشنه حقيقت در جستجوي سرچشمه يقيق به مدينه نزد مالک بن انس مي ره و مدتي تو کلاس هاي ايشون درس مي گيره. تا امام صادق از مسافرت بر مي گردد و خيلي مشتاق پيش امام مي ره ، امام مي گه برو پيش مالک و ازش درس بگير ، يه مدتي ميره ولي دلش تاب نمي ياره دنبال معرفت ناب بوده . با بي قراري تمام دوباره خدمت امام مي رسه ، امام بهش مي گه:

« معرفت خدا و نور يقين با رفت و آمد و اين در و آن در زدن و آمد و شد نزد اين فرد و آن فرد تحصيل نمي شود ، ديگري نمي تواند اين نور را به تو بدهد . اين علم درسي نيست ، نوري است که هرگاه خدا بخواهد بنده اي را هدايت کند در دل آن بنده وارد مي کند. اگر چينن معرفت و نوري را خواهاني ، حقيقت عبوديت و بندگي را از باطن روح خودت جستجو کن و در خودت پيدا کن . علم را از راه عمل بخواه . از خداوند بخواه، او خودش به دل تو القا مي کند »

6. تشکر

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

اسلام دین تعادل است...احکام دینی و اسلامی برای سعادت خود ماست و آینده را برایمان قابل تحمل می سازد...اسلام دین منطقی است که جای جای آن ردی از دموکراسی دیده می شود...اسلام برای راحت زندگی کردن ما است...اسلام عشق است

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

8. تشکرها 2

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

كتاب هاي زيادي براي معرفي به شما دوست خوبم سراغ دارم.

ترجمه برگزيده ميزان الحكمه از انتشارات دارالحديث . كتاب خيلي نابيه

كتاب هاي رضا اميرخاني هم خوبه . هر چند همشون داستانند ولي با فضاي مذهبي نوشته شدن و شما را با خيلي چيزها آشنا مي كنند مخصوصا اگه داستان سيستان ايشون رو مطالعه كنيد لذت فوق العاده فراواني مي برين.

كتاب هاي استاد مرحوم علي صفائي حائري رو هم بخونين . كتاب هاي صراط - انسان دو فصل - مسئوليت سازندگي - بشنو از ني ايشون خيلي عاليه و مناسب براي شماست.
    يه كتاب ديگه هم هست كه نكات ناب و داستان هاي كتاب هاي ايشون رو جمع آوري كرده كه خوبه . اينا رو همشو مي تونيد از انتشارات ليله القدر تهيه كنيد .

كتاب هاي ديگه اي هم هست كه الان وقت ندارم . سر فرصت بهتون معرفي مي كنم .
    ویرایش توسط tabatabay : ۱۳۸۷/۰۵/۰۳ در ساعت ۱۷:۴۶

10. تشکرها 2

نوشته
    247
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

كتاب نامه های بلوغ آقای علی صفایی حائری هم خیلی زیبا ست و تكان دهنده.

12. تشکر

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط sfdfsdfasdfdfdf نمایش پست
    سلام
    با اسلام و دین اسلام و مسلمون آشنا شدم. از اون آدمایی بودم که اسم مسلمونی را فقط به ارث برده بودم . و حالا می خوام مسلمون بشم. اگه کتاب ، سایت ، یا هر چیزی که خودتون ازش استفاده کردید و تو این راه براتون مفید بوده را برام بذارید .
    کاربر گرامی sfdfsdfasdfdfdfسلام <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
    کتابها رو که دوستان معرفی کردند ، بخشی از سایت های مفید رو هم می تونید پایین همین صفحه ببیند <o></o>
    اما در باره چیزایی که مفید باشه و به درد آدم بخوره باید بگم طرح پرسش و پاسخ و ورود در بحث به شکل حضورییا و مستقیم یا شرکت در جلسات درس و بحث و سخنرانی بزرگان و مرتبط شدن با اونها یا با مراکزی که کارشون پاسخگویی به سوالات و شبهاته در دریافت پاسخ صحیح سوالات خیلی مفید و موثره .شما حتی از طریق همین کانون هم می تونید سوالاتتون رو مطرح کنید و بشکل جدی وارد بحث بشید .<o></o>
    موفق باشید <o></o>

14. تشکرها 2

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

بهترين كتاب معرفتي قرآن است

با اداي احترام خدمت همه دوستاني كه پاسخهايي دادند.
    ولي من فكر مي كنم بهتريت كتاب براي مطالعه وبالابردن سطح معرفت و.... خود قرآن است .لذا به نظر من مطالعه تفاسير قرآن را دنبال كردن مارا با همه معارف الهي آشنا مي كند .آخه قرآن نامه عاشقانه خدا به بنده اش هست .وهر چه براي اين بنده اش لازم باشه توي اين كتاب آورده.

درجواب اين دوست پرسشگر :بهترين كتاب قرآنه وبراي فهم قرآن تفسير بخوانيد

16. تشکرها 2

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

راهنما

نقل قول نوشته اصلی توسط sfdfsdfasdfdfdf نمایش پست
    سلام
    كاربر گرامی من فكر می كنم همینكه توجه شما نسبت به دین و خدا جلب شده عنایت خود خداوند در حق شمابوده است واین نبوده مگر به خاطر این كه خودتان به ندای حق لبیك گفتید و خدا هم پاداش شما را داده و شما را به جاهایی دعوت كرده است كه بتوانید خوب بهره ببرید و آن چیزی نیست جز قرآن
    شما می توانید با ارتباط خود با سایت پرسمان قرآنی
    و مراجعه به بانك پرسش و پاسخ و جستجو در این بانك پاسخ بسیاری از پرسش ها خود را پیدا كنید و نیز با مراجعه به بخش كتابخانه سایت و خواندن كتاب های پرسمان قرآنی پاسخ بسیاری از پرسش های دینی خود را بیابید در پناه قرآن موفق باشید

18. تشکرها 2

نوشته
    13
    مورد تشکر
    5 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دین اسلام

من میخواستم درباره اسلام تحقیق کنم اما واقعیت نمی دونم از کجا یا چه کتابهایی شروع کنم ممنون می شم کمکم کنید این طور فرض کنید که من از نظر اعتقادی فقط مسلمان شناسنامه ای هستم

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری