-
۱۳۸۷/۰۷/۲۳, ۱۳:۲۵ #1
- نوشته
- 54
- مورد تشکر
- 99 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ايستگاه پاسخگوئي حجاب
کار جالب و قشنگي در يکي از پارکهاي شهرمان ديدم که نظرم را جلب کرد (تصوير زير). انشاءلله اين امر به صورت جدي فراگير و گسترده انجام شود .
اين عکس ظهر جمعه ماه مبارک رمضان گرفتم . براي همين خالي از هر رهگذر و امکانات مي باشد .
پي نوشت : يکي از دوستان مي گفت تو زياد در مورد حجاب مي نويسي ببينم تو با کسي مشکلي داري يا غرض خاصي داري (البته کاملا دوستانه و به قول خودش رک اين حرف و زد و من هم ناراحت نشدم) . جواب اينکه من به شخصه از وضعيت حجاب در شهرمون خيلي ناراحتم و حتي بعضي وقت ها توي خيابون هم اذيت مي شم مي بينم بعضي ها غيرت رو گذاشتند توي صندوقچه هوس ، و انداختند توي درياي بي حيائي …
انشاءالله همانطور شود که آيت الله حائري هفته گذشته در خطبه هاي نماز جمعه فرمودند : بالاخره حجاب بر بي حجابي پيروز خواهد شد .
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۰۸:۲۸ #2
- نوشته
- 54
- مورد تشکر
- 99 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نتایج ایستگاه ها
بعد از اتمام کلاس استاد بزرگوار و گرامي ام حاج آقا آذرنيار(از طراحان و مسؤلين ايستگاه پاسخگوئي حجاب) از من دعوت کرد تا همراه ايشان براي سرکشي از چادرهاي برپا شده و چگونگي کار آنها برويم . در دو سه ساعتي که در يکي از چادرها بودم و با توجه به اطلاعاتي که بدست آوردم متوجه نتايج جالبي در حدود اين بيست و پنج روز شروع به کار هشت چادر ايستگاه پاسخگوئي حجاب شدم که به صورت خلاصه چند مورد را خدمت شما دوستان عرض خواهم کرد .
يکي از جالب ترين نتايج اين بود که مردم نه تنها در مورد حجاب بلکه در مورد مسائل و احکام ديني و حتي مشکلات خانواده و مشاوره ديني نيز مراجعه مي نمايند . حتي در زماني که من آنجا بودم آقائي آمد و از من خواست براي وساطت در کار خيري کمکش کنم که با مشورت حاج آقا برايشان انجام دادم و برايم خيلي جالب بود !
اين نشانگر آن است که مردم در مورد مسائل ديني به روحانيون معظم و محترم احساس نياز مي کنند و گويا اکنون با دسترسي بهتر و راحت به ايشان مي توانند به جواب بسايري از مسائل ديني و مورد نيازشان برسند .
دومين بازتاب جالب ، از نظر بنده نوعي آشتي بين مردم و روحانيت و يا شناخت بهتر مردم از روحانيت مي باشد ، همانطور که ميدايند دشمنان اسلام براي دور کردن مردم از دين سعي مي کنند وجهه پاک روحانيت را در نظر مردم خراب کنند و همچنين در داخل و فيلم هاي توليد شده در گذشته .
همانطور که مستحضريد حجاب مختص بانوان محترم نيست بلکه آقايان نيز موظف اند حجاب مخصوص به خود را داشته باشند و گاها جوانان حقيقتجو براي فهميدن معني واقعي حجاب مراجعه مي کنند و مجهوليات ذهن خود را در اين زمينه برطرف مي نمايند . اما نتيجه جالب ديگر اينکه برخي از خانمها فکر مي کنند حجاب فقط پوشيدن بدن از نامحرم مي باشد حال نوع لباس و تنگ بودن آن و مشخص شدن برجستگي بدن مهم نيست ! که بعد از مراجعه و متقاعد شدن و درک درست از حجاب با تشکر و قدر داني از خانمهاي پاسخگو خداحافظي مي کنند .
پي نوشت : اينها ديدگاه شخصي من است و خلاصه نوشتم .
انشاءالله در ساير شهرها و شهرستانها نيز چنين ايستگاه هائي راه اندازي شوند .
البته همکاري خوب و کامل از سوي مسولين مي طلبد تا اين کار به خوبي به فعاليت خود ادامه دهد .
فعلا نيروي متخصص کمي حضور دارند و خوب است کساني که احساس مسؤليت مي کنند ، همکاري نمايند .
دوستان اگر طرحي و ايده اي مناسب در اين مورد داريد دريغ ننمائيد .اجرکم عندالله
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۹:۲۴ #3
- نوشته
- 54
- مورد تشکر
- 99 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
شما دوستان طرحی جهت بهتر شدن آن ندارید ؟
این طرح نیاز به همکاری دارد اما ...
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری