جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: گناه بچه هایی که از روابط غیر شرعی متولد شدن چیه؟
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۱۷:۴۷ #1
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- 16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
گناه بچه هایی که از روابط غیر شرعی متولد شدن چیه؟
بچه هایی که حروم زاده هستند گناهشون چیه؟
سرنوشت اونها توی این دنیا و اون دنیا چه طوریه؟این احادیث و روایاتی که گوشه و کنار درباره حروم زاده ها می شنویم حتما درباره شون صدق میکنه؟
یعنی اونها میشن دشمن اهل بیت و ...چرا اونها باید به پای هوسرانی یه زن و مرد دیگه بسوزند؟
تقصیر اونها چیه که از نطفه ی حرام به وجود اومدن؟
آیا اون زن و مردی که باعث به وجود اومدن این نوزاد حرام زاده شدند حکم پدر و مادرش را دارند؟
ویرایش توسط فاطمه ایمانی : ۱۳۸۷/۰۷/۲۴ در ساعت ۱۸:۵۳
" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "
هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.
حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.
( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۱۸:۰۳ #2
اساسا خود بچه ها هیچ گناهی ندارن
هر عمل صالحی انجام بدن مثل دیگران پاداش می گیرن و هر گناهی انجام بدن مثل دیگران باید مجازات شن
اون پدر و مادر گناه اصلی رو انجام دادن که از طریق روابط نامشروع اون بچه رو بدنیا آوردن
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۱۹:۵۹ #3
ما آیه قرآن داریم
ولا تزر وازرة وزر اخری
هیچ گناه کاری بار گناه دیگری رو بدوش نمی کشد
روایاتی هم که می فرمایید باید بررسی شوند تا مشخص شود با آیات قرآن در تضاد نباشد
آیا اون زن و مردی که باعث به وجود اومدن این نوزاد حرام زاده شدند حکم پدر و مادرش را دارند؟
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۷/۲۴ در ساعت ۲۰:۱۰
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۰:۳۲ #4
فردي كه از راه زنا و حرام متولد مي شود، گناهي ندارد. پيامبر(ص) فرمود: "ليس علي ولد الزّنا من وزر أبويه شيء؛[1] گناه پدر و مادر بر گردن فرزند نيست". او نيز مانند ديگران ملكف به وظايف شرعي و عقلي است و مي تواند به پاكي و تقوا روي آورد، همان طور كه مي تواند به فساد و گناه كشيده شود. چه بسا افراد حلال زاده اي هستند كه از شمر بدترند و چه افراد زنا زاده اي كه خود را از گناه و آلودگي نگاه داشته و اهل بهشت شده اند.
افرادي كه از مادر متولد مي شوند، داراي سرشت متفاوتي هستند. بعضي ميلشان به خوبي ها بيشتر است؛ بعضي ميلشان به بدي بيشتر است. ممكن است افرادي كه وَلَد حيض يا ولد زنا بوده اند، بيشتر ميلشان به بدي ها باشد، همان طور كه برخي از حلال زاده ها ممكن است طينتشان شرور باشد، امّا خُبث باطني علّت براي فاسد شدن نيست، بلكه زمينة آلودگي در آنان بيشتر است. در عين حال مي توانند خود را از آلودگي حفظ كنند، گرچه شايد بر ايشان سخت باشد و محتاج به رياضت و مجاهدت بيشتر با هواهاي نفساني داشته باشند.
اين گونه افراد اگر با سختي و مجاهدت جلوي شرارت باطني خود را بگيرند، ثواب بيشتري دارند.
اگر فرض كنيم كسي كه داراي طينت پاك و خوبي است، يعني 70% مايل به خوبي ها است، در نتيجه راحت تر به خوبي ها روي مي آورد و فرد ديگري كه باطن او خبيث باشد،70% ميل به بدي ها داشته باشد، در نتيجه اگر بخواهد خوبي ها را انجام دهد، با سختي بيشتري همراه است، ثواب او بيشتر از آدم اوّلي است، چون "افضل الاعمال أحمزها؛ برترين اعمال، مشكل ترين آن ها است".
در برخي روايات، اشخاصي كه دچار قساوت و خبث باطني شديد بوده و دست به جنايات عظيمي زده اند، زنازاده معرفي شده اند، ولي شرارت باطني، علت انحراف آنان نيست، بلكه در حدّ مقتضي است.
رواياتي در اين زمينه در بحارالانوار، جلد 67، ص 77 به بعد آمده است.
امام صادق(ع) فرمود: "ولد الزنا بغض و كينة ما اهل بيت را در دل دارد و ميل به زنا و حرام دارد"؛[2] يعني زمينة گناه در آنان بيشتر است.
[1] محمدي ري شهري، ميزان الحكه، عنوان 1604 به نقل از كنزالعمال خبر 13091.
[2] همان، عنون 1605، به نقل از بحار، ج 75، ص 279.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۰:۴۰ #5
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۰:۵۲ #6
[QUOTE]
[جناب ایمانی سلام
کی گفته هرچه ادم ناجنس از همین حروم زاده هاست؟؟؟!!!!!!!
بفرما فرزند نوح پیامبر ناجنس بود ولی از این جنس بود؟
جعفر کذاب هم از این جنس بود؟
و...........هزاران هزار انسان دیگر.... پس ملاک سعادت و شقاوت انسان خود فرد هست . نه از کسی که ازو زائیده شد.
چرا میگن آدم حرام زاده حبّ اهل بیت علیهم السلام تو دلش نیست. خب گناه اون چیه که شده حروم زاده. اصلا این حرف درسته یا نه؟
میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دوست گرامی کی گفته؟؟؟ قرآ ن؟ پیامبر ؟ امامان معصوم؟؟؟؟؟؟؟ یا عوام الناس ؟
درتمسک به قرآن و اهل بیت موفق باشید.
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۰:۵۲ #7
انسانی که از رابطه حرام بوجود آمده بالقوه استعداد خوب بودن و خوب شدن رو داره اما باید شرایط و راه صلاح و فلاح هم برای تربیت او فراهم باشد ، یک فرزند به شرایط تربیتی مناسب از بدو بسته شدن نطفه تا بلوغ ، لازم دارد ، مسلما فرزندی که به لحاظ تربیتی کاستی داشته باشد (به این دلیل که پدر و مادر او نه شرایط روحی و مناسب برای یک بارداری سالم را داشتند و نه پس از تولد مورد تربیت صحیح قرار گرفته است زیرا والدینی که خود به حلال و حرام الهی پایبند نبوده اند چه تربیت الهی و صحیحی را می خواهند به فرزندشان منتقل کنن و مساله مهمتر اینکه آیا سایه همین پدر و مادر گناهکار هم بالای سر این فرزند خواهد بود؟ یا اینکه او به طرق دیگری بزرگ و تربیت شده است ؟) قائدتا نمی تواند صلاحیت های لازم را کسب کند و این مساله به مواردی غیر از صلاحیت بالقوه فرد برای احراز شرایط سعادت است
در مورد روایات هم اساتید فن نظر خواهند داد
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۰:۵۶ #8
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
اگه مي خواي عدالت خدا را زير سؤال ببري بهت بگم كه در مورد حرام زاده شدن افراد خداوند هيچ دخالتي ندارد اين پدر و مادرند كه مقصرند مثلا من يه سنگ بر مي دارم مي زنم تو چشم يكي تا آخر عمر كور ميشه خوب اينجا من مقصرم يا خدا در مورد سؤال شما هم همين مسئله صدق مي كنه مقصر پدر و مادرشند حتي بچه هايي كه كور يا كر مادرزاد متولد ميشن مقصر پدر و مادرند كه يه سري شرايط را در موقع انعقاد نطفه فرزند رعايت نكردن.
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۰۷/۲۴ در ساعت ۲۱:۰۰
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۰۴:۲۹ #9
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
[quote=haghdoost;57469][size=2][جناب ایمانی سلام
و...........هزاران هزار انسان دیگر.... پس ملاک سعادت و شقاوت انسان خود فرد هست . نه از کسی که ازو زائیده شد.
میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درتمسک به قرآن و اهل بیت موفق باشید.من فقط سؤالی که تو ذهنم بی جواب مونده بود را پرسیدم و می خواستم مطمئن بشم چیزایی که شنیدم درسته یا غلط. شما چرا اینقدر از سؤال من عصبانی شدید.
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۰۴:۳۵ #10
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
[quote=haghdoost;57469][size=2][جناب ایمانی سلام
میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درتمسک به قرآن و اهل بیت موفق باشید.
تو یه روایتی خوندم که الان منبعش یادم نیست که جوانی بوده داشته با دوستانش بحث می کرده که این حدیثی که از امام علی اومده کذب محضه که گفته: ( هیچ کسی دشمن من نمیشه و کینه ی من توی دلش نیست مگر اینکه حرامزاده باشه یا اینکه ولد الحیض باشه. )و دیگه اینکه فهمیدم انسان های حرام زاده هم می تونند خوب باشند و به بهشت بروند.
اون جوون بعد از گفتن این جمله به اطرافیانش میگه. حالا من همین جا اعلام می کنم که من از امام علی متنفرم و کینه ی اون تو دلمه ، در حالی که پدر من یک عالم بزرگه و من حلال زاده هستم.
همون جا پدر اون جوون که از علمای بزرگ بوده صدای پسرش را میشنوه و میگه پسرم اتفاقا تو هم حروم زاده هستی و هم ولد الحیض و جریان را تعریف می کنه که وقتی جوون بودم یک کنیزی داشتیم که توجه من را به خودش جلب کرد.
شیطون گولم زد و رفتم سراغش و با اون کنیز عمل نامشروع انجام دادم. دراون حالت کنیز در حال حیض بود و تو از اون ارتباط نامشروع به وجود اومدی. بعد از اون من توبه کردم و اینی شدم که الان می بینی.
خوب من وقتی این روایت را شنیدم این سؤالات تو ذهنم موج زد. که مقصّر اصلی اون عالم بوده. حالا خودش شده عالم و اون جوون که از هوسرانی دوران جوانی این عالم به وجود اومده شده این آدم بی دین. مقصّر اصلی این وسط کیه؟
و به همین دلیل این سؤال را اینجا مطرح کردم تا جواب بگیرم. به نظرتون اشتباه کردم که که خواستم از حرفایی که شنیدم مطمئن بشم و جواب سؤالات ذهنم را بگیرم؟:Geryan:
الحمدلله با توضیحات جناب معصومی جوابم را گرفتم و حالا می دونم که درسته انسان حرام زاده نسبت به بقیه آدم ها بیشتر به سمت کارهای ناشایست گرایش داره ولی میتونه خودش را کنترل کنه و از کارهای زشت دوری کنه و اتفاقا ثواب بیشتری هم داره این رفتار خوبش.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)