جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: انچه را که یقین دارم میخواهم بگویم
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۴, ۲۱:۱۴ #1
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
انچه را که یقین دارم میخواهم بگویم
به نام خدا
سلام بر شما
نمیدانم چه حسی به من فرمان داد تا اینها را بنویسم اما میدانم !!!نمیدانم از کجا شروع کنم اما میدانم انچه را که یقین دارم میخواهم بگویم و یقین من خیلی بالاتر از دیدین من است !!!
دیدن من : وقتی چشمهایم بازاست یک چیزی را میبینم اما وقتی همان چشمها را میبندم دگر ان چیز را نمیبینم !!ایا ان جسم نیست یا من نمیبینم !
یقین من : اگر چشمهایم باز باشد و به چیزی یقین داشته باشم اگرهم چشمهایم را ببندم و انرا نبینم باز هم به ان چیز یقین دارم !!! پس یقین من به چشمام ربطی نداره و چشمای من یقین من را نمیبیند اما یقین من چشمهای من وحتی ان چیزی را که چشمانم نمیبیند را هم میبیند !!!! البته این را هم برای چشم های معمولی (چشم سر) گفتم نه چشمهای خدایی ( چشم دلی که تا نزدیکی های یقین میتونه خودشو برسونه ) !!!!
ای برادران و خواهران من جز خدا همه ی موجودات زنده مثلا گیاه و حتی همه ی موجودات غیر زنده مثلا تلویزیون مرگ دارند ! اینارو گفتم که بگم خود کره ی زمین یا دنیای ما که حدود چهارو نیم میلیارد عمر کرده و حدود دوازده میلیون سال است که دران حیات (انسان و حیوان و گیاه و ... ) وجود دارد و قبل از ان مانند کوره ی مذابی بوده هم به زودی خواهد مرد چه رسد به هر انچه درون ان است !!!
و این کره ی زمین حدود 12 میلیون سال است که زندان ما ادمها شده ! بعد از گناه پدر و مادرمان ادم و حوا در بهشت خدا میخواست انها و ابلیس را به جهت نافرمانی به جهنم بفرستد اما ادم و حوا توبه کردند و خداوند بخشید اما انها را از بهشت راند و برای مدت کوتاهی که فقط خودش میداند به این زندان انداخت و ابلیس هم توبه نکرد ولی مهلت خواست ( تا زمان ظهور امام زمان یا قیامت ) ! و چون توبه نکرد به همراه پیرووانش بعد از پایان حکم روز قیامت به جهنم داخل می شوند !!! به زودی !!!
میخواستم بگم این زندان ارزش گناه و بدی و نافرمانی از خدا رو نداره چون هم خودش محل واقعی زندگی ما انسان ها نیست و هم سرانجام این بدی ها جهنمه که سخت ترین بلاها و عذاب های دنیا از اسان ترین بلاها و عذاب ها ی جهنم اسان تر است !!! و یک زندان زود گذری است که تازه همش لطف خداست چون میتونست یراست بفرستمون جهنم اما به همه ی ما لطف کرد و یک مهلت داد تا کسانی که به خدا و در نتیجه به فرموده های خدا و فرستادگان خدا و پیامبران خدا و عدل خدا و امامان خدا و روز معاد و ... ایمان بیاورند و اعمال خوب انجام دهند و کارهایی را که خدا امر به انجام ان فرموده انجام دهند و کارهایی را که خدا از ان نهی کرده انجام ندهند باز به بهشت واین بار برای همیشه بازگردند و کسانی که از خدا نا فرمانی کنند و ایمان نیاورند هم به همراه ابلیس ( دشمن قسم خورده ی انسان از جنیان که خودش میگوید چون من به خاطر انسان از بهشت رانده شدم و جهنمی شدم اکثر انسان ها را هم جهنمی میکنم ) به جهنم میروند !!!
شما در مقابل این زندان من یا همان دنیای شما و یا همین کره ی زمین که بسیارهم بزرگ است مانند یک ذره ی کوچکی میمانید اما اگر بخواهید ان قدر بزرگ میشوید که این بار این زمین است که در برابر شما مانند یک ذره ی کوچکی میشود !!! و همه چیز درون انرا میبینید و به حق و حقانیت خواهید رسید . پس میفهمید که هم اکنون در زندانی هستید که اگر ایمان بیاورید و خوب باشید ازاد میشوید و به بهشت میروید و اگر هم ایمان نیاورید به زندان بدتر یا همان جهنم داخل میشوید !!! برای همه دعای خیر دارم من حقیر را هم دعا بفرمایید !
یا الله یا علی یا مهدی خدا نگهدار همگی .
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۷/۲۴ در ساعت ۲۱:۲۰ دلیل: ریز کردن فونت
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۱۰:۲۲ #2
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 600 پست
- حضور
- 4 روز 11 ساعت 40 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 6
- گالری
- 0
به نام او که بخشنده و مهربان است
سلام
من چند روزی است که از خودم نا امید شدم به خاطر خطاهای زیادی که می کنم و سختی توبه بعد از آن. آنقدر گه دیگه روی توبه برایم نمونده. نمی دونم چرا این حرفا رو زدم شاید برای اینکه می خوام بگم
التماس دعا (خیلی خیلی .................................................. .......................................خیلی ):Geryan::Geryan::Geryan::Geryan::Geryan::Geryan:: Geryan::Geryan::Geryan::Geryan::Geryan::Geryan::Ge ryan::Geryan::Geryan::Geryan::Geryan:
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۱۰:۵۵ #3
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,691 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۱۳:۵۵ #4
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۵, ۱۴:۱۷ #5
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
به نام خدا
سلام علیکم .
اینو یقین داشته باشید که تا دم مرگ هم اگر توبه واقعی کنید خداوند فرموده است میبخشم اما حواستون باشه که شما نمیدانید که کی دم مرگتون خواهد بود پس همین دم توبه کنید که شاید دگر مهلتی نداشته باشید !!! و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد >. چرا ؟ زیرا که توبه یعنی بازگشت و شما به خاطر خدا به سوی او باز میگردید در صورتی که میتواند باز هم گناه کنید و لذت ( کاذب ) ببرید اما به خاطر خدا از گناه میگذرید و خدا هم از گناه شما میگذرد !!!
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری