جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: منظور از كشتار به ناحق پيامبران و كلمه حطه در آیه 21 سوره ال عمران
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۶, ۱۵:۵۶ #1
- تاریخ عضویت
مهر ۱۳۸۷
- نوشته
- 1
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
منظور از كشتار به ناحق پيامبران و كلمه حطه در آیه 21 سوره ال عمران
سلام منظور از کشتار پیامبران به نا حق در آیه 21 سوره ال عمران چیست؟
منظور از کلمه حطه چیست ؟
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۶, ۱۸:۵۷ #2
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
در حديثى از ابو عبيده جراح مىخوانيم كه مىگويد: از رسول خدا ص پرسيدم كداميك از مردم عذابش در روز قيامت از همه شديدتر است؟
فرمود:" كسى كه پيامبرى را به قتل برساند يا مردى را كه امر به معروف و نهى از منكر مىكند، سپس اين آيه را تلاوت فرمود: وَ يَقْتُلُونَ النَّبِيِّينَ بِغَيْرِ حَقٍّ وَ يَقْتُلُونَ الَّذِينَ يَأْمُرُونَ بِالْقِسْطِ مِنَ النَّاسِ".
سپس افزود:" اى ابا عبيده! بنى اسرائيل 43 پيامبر را در آغاز روز در يك ساعت كشتند، در اين حال 112 نفر از عابدان بنى اسرائيل قيام كردند و قاتلين را امر به معروف و نهى از منكر نمودند، آنها نيز در همان روز كشته شدند، و اين همان است كه خداوند مىفرمايد: فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلِيمٍ".
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۶, ۱۹:۱۱ #3
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۱۹:۲۰ #4
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
خداوند متعال مى فرمايد: و ]به خاطر بياور[ زمانى را كه گفتيم دراين قريه ]بيت المقدس[ وارد شويد و از نعمت هاى فراوان آن هر چه مى خواهيد بخوريد، و از در ]معبد بيت المقدس[ با خضوع و خشوع وارد گرديد و بگوييد: «خداوندا گناهان ما را بريز تا ما شما را بيامرزيم، و به نيكوكاران پاداش بيشترى نيز خواهيم داد».در آيه مذكور به فراز ديگرى از زندگى بنى اسرائيل كه مربوط به ورودشان در سرزمين مقدس مى باشد، اشاره شده است «قريه» گر چه در زبان روزمره ما به معناى روستا است; ولى در قرآن و لغت عرب به معناى هر محلى كه مردم در آن جمع شوند مى باشد. خواه شهرهاى بزرگ و يا روستاها باشد و در آيه مذكور بيت المقدس و سرزمين هاى آن منظور است. «حطه» از نظر لغت به معناى ريزش و پايين آوردن است و در آيه مورد بحث خداوند متعال به بنى اسرائيل دستور داده كه براى توبه از گناهانشان اين جمله را از صميم قلب بر زبان جارى كنند و به آن ها وعده بخشش داده و شايد به همين مناسبت بوده كه يكى از درهاى بيت المقدس را «باب الحطه» نام نهاده اند.•بنابراين، خداوند متعال، براى توبه از گناهانشان به آن ها دستور داد كه ضمن خضوع در پيشگاه خداوند جمله مذكور را بر زبان بياورند تا خداوند آن ها را ببخشد و حتى به افراد پاك و نيكوكارشان علاوه بر بخشش گناهان اجر ديگرى خواهد داد; ولى از آن جا كه بنى اسرائيل افرادى لجوج و سرسخت بودند به توصيه خداوند متعال عمل نكردند و حتى فرمان هاى خداوند را به استهزاء گرفتند.•
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری