-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۶:۴۴ #1
- نوشته
- 7
- مورد تشکر
- 7 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوران بعد از طلاق
با سلام
راههاي درمان روح افسرده ناشي از طلاق چيست؟
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۱۰ #2
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام ندا خانم،
امیدوارم که خوب باشید.
فکر میکنم چند چیز هست که من در یک بروشور ۳-۴ سال پیش دیدم. اینها چیزهایشه که یادم مونده:
۱-اینکه از اون محیطی که هستید توش دور نشید.
۲- اگر گریه می خواهید بکنید گریه کنید نگید گریه بده!
خیلی زیاد بود بقیه اش را همه را یادم رفته.
از باغ میبرند چراغانیات کنند***تا کاج جشنهای زمستانیات کنند
پوشاندهاند "صبح" تو را "ابرهای تار***تنها به این بهانه که بارانیات کنند
یکی هم از خودمالبته من ازدواج نکرده ام ولی از عزیزانم دور بودم امیدوارم که بدردتون بخوره)
۱- قرآن خوندن خیلی کمک میکنه به آرام شدن (من سوره انبیا را دوست دارم) همینطور نماز غفیله را من خیلی دوست دارم
۲- بعدش هم همش به اینکه تقصیر کی بود فکر نکنید و همینطور به دیگران نمی خواد ثابت کنید که تقصیر کی بود.
۳- شیطان در تنهایی خیلی به سراغتون میاد با دعا حمله و اذیتهاش را دفع کنید.
۴- نگران نیشها و حرفهای اطرافیان نباشید به زندگی عادی خود برگردید.
امیدوارم که خوشبخت و خوش باشید.
در پناه حضرت دوست
طیب
هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد
سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما
أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۱۲ #3
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بعدش هم حتما خودتون را سرگرم یک کاری بکنید که تنها نباشید.
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۲۷ #4
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ندا خانوم عزيزم
ببخشيد تا خدا شما را ببخشد مطمئنا دراين ماجرا دلهاي زيادي شكسته شده حرفهايي كه نبايد زده شده همه را ببخشيد به خاطر خدا تا به شما در زندگي كمك كند و هم روحي آرام و به دور از كينه داشته باشيد
چون كينه تنها روح شما را خسته مي كند و نفرين نكنيد چون نفرين دو سر دارد حلال كنيد
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۳۴ #5
بسم الله الرحمن الرحيم
افسردگي بيماري است كه به گونه هاي مختلف در انسان ها نمود مي كند
براي درمان اين بيماري راه هاي بسياري را بيان كرده اند
بنده هم به نوبه خود با اين كه اطلاعاتي از حالات شما ندارم ، ولي به صورت كلي توصيه هايي را بيان مي كنم ، شايد با عمل به آن ها بتوان تاحدودي بهبودي رابراي شما ايجاد كرد مطالب را سعي مي كنم در چند پست تقديم كنم.
1. داشتن اعتماد به نفس و اراده قوي: قرآن كريم، راه هاي اعتماد به نفس و تقويت اراده را در مواردي مانند ياد خدا، خودشناسي، تقوي، توكل، ايمان، صبر و... بيان كرده است. «يـأَيهَا الاِْنسَـنُ إِنَّك كادِحٌ إِلَي رَبِّك كدْحًا فَمُلَـقِيه;(انشقاق،6) اي انسان! تو با تلاش و رنج به سوي پروردگارت مي روي و او را ملاقات خواهي كرد.»; «وَ مَن يتَّقِ اللَّهَ يجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا;(طلاق،2) هر كسي تقواي الهي پيشه كند، خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي كند.»; «وَ مَن يتَوَكلْ عَلَي اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُه;(طلاق،3) و هر كس بر خداوند توكل كرد، خداوند كفايت امرش را مي كند.» ; «وَلاَ تَهِنُواْ وَلاَ تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ الاَْعْلَوْنَ إِن كنتُم مُّؤْمِنِين;(آل عمران،139) و سست نشويد، و غمگين مگرديد، و شما برتريد اگر ايمان داشته باشيد.» ; «يـأَيهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَ الصَّلَوةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّـبِرِين;(بقره،153) اي كساني كه ايمان آورده ايد از صبر و نماز كمك بجوئيد كه خدا با صابران است.» بديهي است اين ويژگي ها و تقويت آن ها، سبب دوري هرگونه افسردگي، عصبانيت و فشارهاي روحي و رواني است.
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۳۵ #6
درمان روح افسرده 2
2. عبادت و نيايش: در فرهنگ ديني «عبد» به انساني گفته مي شود كه سر تا پا تعلق به مولا و صاحب خود دارد; اراده اش تابع اراده او، و خواستش تابع خواست او است; در برابر او خود را مالك چيزي نمي داند ]تا با از دست دادنش افسرده و يا عصباني شود[ و در اطاعت او سستي به خود راه نمي دهد. به تعبير ديگر روح عبادت تسليم بي قيد و شرط در برابر كمال مطلق و ذات بي مثالي است كه از هر عيب و نقص مبّرا است.
بديهي است كسي كه چنين باشد از هر گونه آلودگي و ناپاكي پرهيز مي كند; و چون افسردگي و عصبانيت نوعي آلودگي روحي و رواني است، شخص با تقويت حالت بندگي و خضوع به درگاه الهي در تلاش است تا اين آلودگي ها را از خود دور كند. و نماز بهترين مصداق در اين باره است. «إِنَّ الاِْنسَـنَ خُلِقَ هَلُوعًا * إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا * وَ إِذَا مَسَّهُ الْخَيرُ مَنُوعًا* إِلاَّ الْمُصَلِّينَ * الَّذِينَ هُمْ عَلَي صَلاَتِهِمْ دَآئمُون;(معارج،19ـ24) به يقين انسان حريص و كم طاقت آفريده شده است. هنگامي كه بدي به او رسد بي تابي مي كند. و هنگامي كه خوبي به او رسد مانع ديگران مي شود (و بخل ميورزد) مگر نمازگزاران ـ آن ها كه نماز را پيوسته به جا مي آورند.»
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۳۸ #7
درمان روح افسرده 3
3. انس با قرآن: انس با قرآن هر مشكلي را به ويژه مشكلات روحي و رواني را درمان مي كند; «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْءَانِ مَا هُوَ شِفَآءٌ وَ رَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَ لاَ يزِيدُ الظَّــلِمِينَ إِلاَّ خَسَارًا;(اسراء،82) قرآن را نازل مي كنيم كه شفا و رحمت براي مؤمنان است و ستم گران را جز خسران (و زيان) نمي افزايد.»
امام صادق(عليه السلام) از پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) نقل مي كند كه فرمود: «هر گاه آشوب ها چون شب تار شما را فرا گرفت به قرآن بچسبيد; زيرا (قرآن) شفيعي است كه شفاعتش پذيرفته است.»
امام علي(عليه السلام) مي فرمايد: «از اين كتاب بزرگ آسماني براي بيماري هاي خود شفا بخواهيد و براي حل مشكلاتتان از آن ياري بطلبيد; چرا كه در اين كتاب درمان بزرگ ترين دردها است.»
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۸, ۰۷:۴۱ #8
4. تحرك، ورزش، تفريح به ويژه رفتن به كوه و صحرا، سير و سفر، انجام كارهاي عملي متناسب، تغذيه مناسب، مطالعه، گفتگوي سالم با نزديكان و دوستان خود، شركت در نماز جماعت، محافل مذهبي و قرآني و...
خصوصا ورزش ها و كارهايي كه حواس شما رو ازآن موضوع پرت كند و ذهن شما را براي مدتي منحرف كند ، مانند ورزش هاي دست جمعي وگروهي و مسافرت ، خصوصا سفرزيارت و شركت دراردوها بسيار مؤثر است.
--------
پاورقي ها:
1. المعجم المفهرس كلمات النهج البلاغه،كاظم محمدى و محمد دشتى، ص 61، موسسة النشر
2. ر.ك: تفسير نمونه، آيت اللّه مكارم شيرازى و ديگران، ج 1، ص 519 ; ج 12، ص 236 ـ
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۹, ۰۰:۲۷ #9
اول از همه بهتر است بدانید که به دنبال ره حل گشتن و از دیگران کمک خواستن ، کمکی به شما نمیکند.از همه چیز مهمتر این است که خود با توجه به روحیات خود آنچه را که بهتر از همه برای خود میدانید را پیدا کنید.و سپس در آن جهت تلاش کنید.
چند مورد مهم :
1.سعی کنید زیاد در این مورد فکر نکنید
2.آثار شخص را از محیط اطراف خود پاکسازی کنید
3.استقلال شخصیتی خود را حفظ کنید
4.تنبلی و خواب زیاد را ترک کنید
5.با دوستان خود باشید اما تا جایی که میتوانید از طرح مسایل اینچنینی بپرهیزید
6.اعتماد به نفس خود را بالا ببرید با کارهایی مانند ورزش و نماز و روزه که تاثیر زیادی دارد
7.میتوتنید به یک مشاور یا روانکاو نیز مراجعه کنید تا ضعفهای شخصیتی خود را کشف کنید.متاسفانه در جامعه ما همه از افرادی مانند روانکاو هراس دارند و فکر میکنند اینها برای دیوانه هاست.
با این همه به آنچه در ابتدا گفتم دقت کنید .من هم در مرحله ای از زندگی خودبا این مشکل برخورد کرده ام و روزها و شبها به سختی برایم در حال گذشتن بودند و اینهایی که گفتم نتیجه ی تجربیات خودم هستند.
گویند رمز عشق مگویید و مشنوید
مشکل حکایتی که تقریر میکنند
فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر
این کارخانه ایست که تغییر میکنند
می خور که شیخ وحافظ ومفتی و محتسب
چون نیک بنگری همه تزویر میکنند
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۲۹, ۰۵:۴۸ #10
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
یکی از راه هاش هم اینه که بیاین تویه این کانون قرآنی فعالیت کنید.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری