-
۱۳۸۷/۰۷/۳۰, ۱۹:۵۷ #1
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زیارت عاشورا و ذکر فرج
راستش من احساس کردم که جای موضوع زیارت عاشورا و بررسی این زیارت عظیم خیلی خالیست.
نظر شخصی من اینه که این زیارت یکی از بالاترین ذکرهای فرج است..............
حال اگر مشتاق بودید میتوانم برایتان نتایجی را که شاید برای عده ای زیبا و آموزنده باشد را بیان کنم.............................
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
بين حق و باطل فقط چهار انگشت فاصله است ،فاصله ميان گوش و چشم،حق آن است كه بگوئي ديدم و باطل آن كه بگوئي شنيدم.
سبز و پايدار باشيد
-
-
۱۳۸۷/۰۷/۳۰, ۲۳:۲۸ #2
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بدانید که زیارت عاشورا ذکر فرج است و در راه فرج خون حسین همواره بالاترین انگیزه است خون حسین را پاس بدارید و خون حسین را به جوشش در آورید تا بدانید که فرج همانا خونخواهی حسین است..............مسلمانی که خونخواه حسین باشد در راه مهدی مستدام میماند و در راه فرج میتواند موثر باشد پس رمز زیارت عاشورا در کلام و دعای آن نیست بلکه در تاثیر آن است ....زیارت عاشورا راهگشای تحول شماست....تحول شما این است که آسمان و زمین و هر چه در آن است به فرمان شما گشته اند تا شما را به فرج خویش برسانند و بدانید که آسمانها و زمین و هر چه در آن است آفریده شده تا در برابر خواستن و اراده انسانها تسلیم و تحت امر شودپس آسمان و زمین و هر چه در آن هست را به یاری بخوانید تا فرج یابیدو در این راه سخت و دشوار همواره یارو یاور خویش باشید و یارو یاور یکدیگر باشید.............
ویرایش توسط mahshid : ۱۳۸۷/۰۷/۳۰ در ساعت ۲۳:۳۲
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
بين حق و باطل فقط چهار انگشت فاصله است ،فاصله ميان گوش و چشم،حق آن است كه بگوئي ديدم و باطل آن كه بگوئي شنيدم.
سبز و پايدار باشيد
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۷/۳۰, ۲۳:۴۵ #3
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بسم الله الرحمن الرحیم زیارت عاشورا در سلامهای آن است....و این معنا در آن نهفته است....
بنام خدائی که خالق حسین است...به نام آن خدائی که افتخارش آفرینش حسین است...و به نام ان خدائی که عاشق حسین است و حسین نیز عاشق اوست...به نام آن خدائی که حسین را آفرید و او را تا شهادت همراهی نمود...به نام آن خدائی که حسین را سروری بخشید و خود نیز سرور او بود...به نام خدای حسین و به نام خدای خالق حسین...
در بسم الله این دعا رمز و راز این عشق نهفته است...خدائی که عاشق حسین است و عشق خدا حسین را آنچنان مست و از خود بیخود میکند که سر از پا نشناخته و تا شهادت پیش میرود پس عاشقی دیوانگی میخواهدو حسین دیوانه وار پیش میرود تا با خدای خویش عاشقانه معامله کند...پس عشق خدا با عشق حسین سر به سر میشود ...خدا تمام دنیا را به نام زیبای حسین قباله میکند و حسین تمام دنیایش را در راه خدای خویش میدهد پس هر دو سخاوتمندانه میبخشند و رضای دیگری را طلب می نمایند...........
ویرایش توسط mahshid : ۱۳۸۷/۰۷/۳۰ در ساعت ۲۳:۴۶
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
سبز و پايدار باشيد
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۲۰:۲۰ #4
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
:Geryan:تایپیک به این قشنگی چرا هیچکس هیچ نظری نمیده.....
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
سبز و پايدار باشيد
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۲, ۲۰:۲۵ #5
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بابا خوب یک نظر بدید من بدونم چه نظری دارید............................
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
سبز و پايدار باشيد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۲, ۲۱:۵۶ #6
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
تشکر از شما به خاطر مطالب فوق العاده تان
من خودم عاشق خواندن زیارت عاشورا هستم
اگر بازهم درمورد مفهوم ومعنی آن مطلبی دارید بنویسید تاموقع خواندن بیشتر آنرا درک کنم
موفق باشید
یارب
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۲, ۲۲:۲۴ #7
- نوشته
- 641
- مورد تشکر
- 3,862 پست
- حضور
- 14 ساعت 4 دقیقه
- دریافت
- 84
- آپلود
- 9
- گالری
-
66
بسم الله الر حمن الر حيم
سلام عليكم و رحمة الله و انواره
ابتدا از شما كه اين مطالب زيبا را طرح كرديد سپاسگزارم.
و امّا بعد اينكه از آيت الله قاضي طباطبايي(ره) استاد علامه طباطبايي(ره) پرسيدند كه چه چيز شما را آقاي قاضي كرد؟
ايشان فرموده بودند قرآن و زيارت عاشورا.
و جالب است بدانيد كه نسخه ي زيارت عاشورايي كه ايشان مي خواندند چند تفاوت با زيارت عاشورا هاي مرسوم داشته از جمله اينكه
عبارت (( و ان يرزقني طلب ثاري مع امام هديً ظاهر ناطق بالحقّ منكم)) به اين شكل آمده :
(( و ان يرزقني طلب ثاري مع امام مهدي ......))
در ضمن يك نكته هم در مورد همين فراز بگم : در بسياري از زيرت عاشورا ها اين عبارت اينطور آمده:
(( و ان يرزقني طلب ثاري كم ....)) اين غلط است و نبايد اينطور خواند. در نسخه اي آخر ثاري ضمير ي آمده و در نسخه اي كم و يكي از اينها بايد باشد و بعضي توجه نداشته پشت هم مي آورند و مي خوانند در صورتي كه دوستان عزيز مي دانند كه آوردن دو ضمير متصل پشت سر هم در زبان عرب اشتباه است . پس يا بايد بخوانيم ثاري يا بخوانيم ثاركم.
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسّكين بولاية اميرالمومنين
زياده عرضي نيست.
التماس دعا
طارق
ویرایش توسط طارق : ۱۳۸۷/۰۸/۰۲ در ساعت ۲۲:۲۴ دلیل: اصلاح
اي حيوان ناطق بدان:برباد فنا تا ندهي گرد خودي راهرگز نتوان ديد جمال احدي راو بدان فرودگاه شيطان خودبيني و تكبر است براي همين است كه شيطان به عزّت خدا قسم خورد همه را اغوا كند جز مخلَصين را و ويژگي انسان با اخلاص آن است كه آنقدر محو جمال و جلال خداست كه نه در فكر و نه در عمل هيچ توجهي به خويش ندارد.رابطه ي عكس ميان توجّه به خدا و تكبر بسيار مهم است در مسير سعادت انسان.
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۲, ۲۳:۰۶ #8
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
فراز اول زیارت عاشورا:
اسلام علیک یا ابا عبد الله .....و بقی لیل والنهار
زیارت عاشورا با سلام بر حماسه آفرین کربلا و ترسیم موقعیت وی آغاز میشود چرا که آن حضرت روح عاشورا میباشد.زیارت عاشورا بر پایه سلام بر اهل بیت ولعن ذشمنان آنان بنا شده است و سالک راه تقرب را از طریق همین لعن و سلام طی میکند.
فلسفه سلام:
کلمه سلام تا وقتی در زبان اعراب به کار برده میشود ترجمه آن درود است اما در معارف قرانی و محمدی(ص)دیگر هیچ کلمه معادلی ندارد.
سلام یکی از اسما حسنی الهی است که خداوند متعال خود را به ان معرفی نموده است...حشر 23
توسط این است که خداوند متعال بندگان را به سفره رحمت خویش فرا میخوتند...یس58
و انان را از راههای سلام به لقاءخویش میرساند..مائده 16
و آنان را به دارالسلام تحیت میگوید...حجر 46
و با همین اسم شریف غبار خستگی را از جان انها می زداید...رعد 24
مقام و منزلت سلام آنچنان عظیم است که وعده بهشتیان در آن خلاصه می شودو از چنان ظرفیتی بر خور دار است که بار خوش آمد گفتن و تحیت بهشتیان را یک تنه به دوش میکشد...واقعه 26
خداوند متعال بندگان مقرب خویش را به سلام خوش می گوید همان طور که بر اهل بیت سلام میفرستد...صافات 130
خداوند پیامبران را مستحق سلام میداند و اجر آنهمه صبر وبردباری را با سلام ادا میکند...صافات79-109-120-181
اسم سلام آنچنان سرشار از عطوفت و رحمت است که رسول خدا موظف است از مومنین بوسیله آن استقبال کند...انعام 54
پایه و اصل بر سلام و رحمت است و تنها کسانی که با اختیار خویشاز رحمت الهی گریزانند از اسم سلام محرومند و گرفتار لعنت الهی میگردند...احزاب 61
انسان با هبوط به دنیا همانگونه که عهد ازلی و میثاق فطرت را به فراموشی سپرد با آن انوار مقدسه تظاهر به بیگانگی کرد. لذا برگشت به آن عهد ازلی و احسن التقویم برای آدمی یک ضرورت استو به همین دلیل باید با آن نور مقدسه انس بگیرد.و از همین نقطه است که اسم سلام به یاری او میشتابد و او را به سوی دیار سلام و سلامتی میکشاند...(فلسفه سلام بر اهل بیت)
سلام سه مرتبه دارد:
1)لفظی--->اعلام دوستی--->پائین ترین مرتبه
2)فکری و اعتقادی--->اندیشه و اعتقاد را بر میزان ولایت عرضه کرد.
3)سلامی که جان سالک با مقام ولایت متحد گردد...احزاب 56
زیارت عاشورا با سلام آغاز میشود--->جمع بندی سلام از مفاهیم قرآن و روایات:
1)سلام شیعه بر حضرت باید شامل توجه و حضور قلب به تمامی معارف باشد که در مفهوم سلام ذکر شد.
2)سلام شیعه بر حضرت باید متوجه تمامی عنایات باشد که حق تعالی و ملائکه اش برای حضرت رسول در نظر گرفته اند.
3)سلام شیعه بر حضرت به معنی تسلیم محض بودن است که شامل شامل تمامی جوانب انسانی باشدیعنی باید شامل تسلیم امکانات مال جان اراده و عقیده و میل و لطف ومحبت و سلامت و آرامش و امنیت از جانب شیعه باشد.
4)شلام شیعه بر حضرت باید در مرتبه و مقامی باشد که خداوند را خشنود نماید.
تفاوت سلام و السلام:
بسیار جالب است که در قران کریم آنگاه که لفظ "سلام"با تنوین آمدهاست منسوب به نفس حق تعالی نشده است ولی آنگاه که با الف و لام آمده استه آن اندازه مفهوم آن گسترش پیدا میکند که از اسماءحسنای حق تعالی میگردد.
شیعه ایی که بی توجه و غافل از این همه اسرار و آیات از مفهوم سلام عبور کند و مانند غیر شیعه و ناآشنا با معارف آل محمد(ص)کلمه"السلام علیک"و نیز سایر کلمات زیارت عاشورا را بر زبان جاری سازد اگر چه از عنایات حضرت محروم نخواهد گشت ولی از مقامات و برکات و عنایات برتر در زیارت عاشورا ممکن است خود را محروم کند....
مفاهیم السلام علیک:
1)سلام به معنی تسلیم است--->آنچه که دارم تقدیم تو باد.
2)سلام به معنی دعا--->دعا برای ارتقا و اعطا درجات بیشتر بر امام حسین(ع) است.یعنی حقیقت سلام و کمال سلام که از ناحیه حضرت رب العالمین در قرآن کریم ویژه خودش نموده است و تمامی سلامهایی که حق تعالی بر انبیاءگرامیش اختصاص داده بر تو باد.
3)سلام به معنی توسل--->توسل به مقام عبودیت و مظلومیت و شفاعت حضرت....متوسل میشوم تا به مقام معرفت واصل گردم.
4)سلام به معنی حمایت قلبی
5)سلام به معنی تظلم و شکایت از دشمنان اهل بیت........از دست خودم از گناهان خودم از بی وفائی خودم نیز به تو شکایت میکنم که با رفتار خود و گفتار خود و غفلتهای خود موجب تضعیف فرهنگ تو شده ام.
6)سلام به معنی التماس و گدائی--->گدایی از شفاعت او-از صبر او-از اخلاص او-از مقام و ایثار او-ایمان او-معرفت او-درایت او-عنایت او-عشق او
7)سلام به معنی مناجات با حضرت--->همین که اجازه دادی به تو سلام کنم و با تو رازو نیاز کنم گمشده خویش را یافته ام.
8)سلام به معنی تعظیم و تکریم مقام شامخ و ملکوتی حضرت
9)سلام به معنی حیرت در اسرار و کرامات و مقامات حضرت--->سالک حقیقی به آستانی وارد شده که جمال یار را بی پرده مشاهده میکند.
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
سبز و پايدار باشيد
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۳, ۰۰:۱۳ #9
زيارت عاشورا نور چشم منتظرين امام زمان (عج)ومنبعي عظيم براي شناخت حق وباطل است . عشق پایان بازیست.
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۳, ۱۴:۱۶ #10
- نوشته
- 142
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مفهوم کلمه یا:
در عربی حرف ندا است--->صدا زدن افراد یا اشخاص
در زیارت عاشورا به معنای استمداد--->علی
توسل--->فاطمه
تضرع--->الله
دادخواهی--->غوثاه و عرض تکریم و ادب است.
مفهوم یا ابا عبد الله:
در کنیه شریفه یا ابا عبد الله اسرار بسیاری نهفته است. در عربها برای ادای احترام وقتی مرد بزرگی مورد خطاب قرار میگیرد کنیه او را مخاطب قرار میدهند یعنی پدر را با نام پسر بزرگش صدا میزنند.حضرت فرزند ارشدی به نام عبد الله نداشته و فرزند شیر خوار ایشان به نام علی اصغر در عین حال نام عبد الله داشت.پس یقینا در انتخاب این کنیه اسراری نهفته است.
اساسی ترین شرط نبوت و رسالت عبودیت است و هر پیامبری که در عبودیت به درجه بالاتری رسیده باشد مقام رسالت و نبوت او بالاتر خواهد بود.این که در تشهد نماز تلاوت میکنیم اشارهبه همین موضوع است.
خداوند در قران کریم وقتی بین بندگان خاص و مقرب خویش تفا وتهائی را اعلام میکند آن تفاوتها را بر اساس میزان بندگی و شدت بندگی و مجاهدت در بندگی اعلام می نماید:
یکی را عبد شکور --->اسراء 3 یکی عبد منیب--->ص 30 و 44
بالاترین مقام در عبودیت مقام عبداللهی میباشد که حضرت عیسی در قران بدان امتیاز معرفی می فرماید: مریم--->30
در آیاتی دیگر از حضرت ابراهیم و نوح و سلیمان و حضرت داوود به عنوان عبد نام میبرد.
تمام بعثت انبیا و مقام ارشاد اولیاءهمه برای ترویج مقام عبودیت حق تعالی است.
اما حضرت حسین چون ارث جمیع انبیاء و اولیا میباشد همان طور که در زیارت وارث آمده است.جامع جمیع انوار عبودیت نیز میباشد.لذا طبق وحی به پدر بندگی و عبودیت معرفی شده است.
شدت بندگی و عبودیت و ااخلاص آن حضرت در عبادتش و در تحقیق فرامین الهی چنان بود که گویا بندگی و عبادت و حقیقت عبودیت با وجود او متجلی میگردد و لذا ابا عبد الله یعنی فردی که پدر و پرورش دهنده عبادت و بندگی خداست.این مقام به قدری بلند است که تمامی انبیاء مقرب حق تعالی فقط عبدالله میباشند ولی حضرت حسین ابا عبدالله میباشد.
در زیارت عاشورا اولین کلمه سلام و به آستان مقام عبد اللهی او میباشد.
عشق پایان بازیست.
حضرت علي(ع):
سبز و پايدار باشيد
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری