جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: اختلافات بین ما و برادران سنی در چیست؟(بحث تخصصی)
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۲:۲۶ #1
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 337 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اختلافات بین ما و برادران سنی در چیست؟(بحث تخصصی)
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم سایت.
چند وقتی است که به نظر می آید که اختلافات بین شیعیان و اهل تسنن دوباره بالا گرفته.با اینکه هر دو مسلمان هستند اما با دیدن و شنیدن این اختلافات این گمان می رود که یکی از این دو دینی غیر از اسلام دارند.
مطمئناً خیلی از اعضای این سایت و یا مهمانان مایل هستند بدانند این اختلافات در چیست؟از کی بوجود آمده؟و آیا قابل حل هست؟آیا واقعاً اهل تسنن اصحاب را بالاتر از اهل بیت می دانند؟
من به شخصه سوالات زیادی در این مورد دارم.
امیدوارم اعضا(با هر طرز فکری)در این تاپیک فقط به بحث و تبادل نظر در این باره بپردازند و بحث خدای نکرده به سمت توهین و یا پستهای بیهوده نرود.
بی صبرانه منتظر هستم تا اساتید راهنمایی کنند.
اللهم عجل لولیک الفرجدرود خداوند بر رهبر فرزانه انقلابدرود خداوند بر فرمانده شجاع حزب الله
لعنت خداوند بر حکام جنایتکار عربلعنت خداوند بر اسرائیل و حامیانش
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۲:۵۸ #2
حال که می خواهید بحث تخصصی باشه
اول باید مشخص کنید منظور کدام فرقه یا فرق مراد است ؟
اختلافات در اصول عقاید یا احکام ؟
اختلافات در مورد اعتقادات اسلامی (عصمت ، خلافت)؟
اما نکته ای که باید عرض کنم حساب اهل سنت با وهابیون جداست و هرگز قرار نیست ما وهابیون را بعنوان سنی قلمداد کنیم و عقاید ایشان را مورد بررسی قرار بدهیم وبحث اتحاد با انان را داشته باشیم .آنان دشمن اسلام و مسلمین هستند
ولی با اهل سنت اختلاف زیاد داریم تا انجا ما انها را تنها مسلمان می دانیم !
اما این اختلاف به معنی جدایی ما با انان نیست چون اختلاف اصلی ما با علماء آنان است که باعث انحراف پیروان هم شده اند .بعنوان مثلا اختلاف زیادی ما در عقایدمون با اهل تسنن دارید (جبر و عدل و عصمت و رویت خداوند )
یا اختلافات محکمی که در مورد اهمیت ولایت اهل بیت داریم همه برمیگردد به کج فهماندن علما آنان نه مردم پیرو..
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۰۵ #3
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 337 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ممنون جناب مدبر.من می خوام ریشه این اختلافت از ابتدا توضیح داده بشه.آیا این اختلافات از آن لحظه شوم قبل از مرگ پیامبر اعظم آغاز شد؟(منظورم نافرمانی عمر هست)یا از زمان بیعت گرفتن یا زمانی دیگر؟آیا این صحبتهایی که ما(شیعیان) به اصحاب مورد قبول سنی ها می زنیم درست هست یا نه؟آیا اهل سنت اصحاب را بالاتر از اهل بیت می دانند و چرا؟آیا آنها واقعاً توسل به غیر خدا نمی کنند؟یعنی کسی را واسط قرار نمی دهند؟...
ویرایش توسط احسان زمانی : ۱۳۸۷/۰۸/۰۱ در ساعت ۱۳:۰۵
اللهم عجل لولیک الفرجدرود خداوند بر رهبر فرزانه انقلابدرود خداوند بر فرمانده شجاع حزب الله
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۰۸ #4
- نوشته
- 1,758
- مورد تشکر
- 3,252 پست
- حضور
- 6 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ویرایش توسط طیب : ۱۳۸۷/۰۸/۰۱ در ساعت ۱۳:۲۱
هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد
سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما
أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۱۵ #5
سلاممن در این مورد کتاب بسیار ارزشمندی را مطالعه کردم که ریشه های اختلاف بین اهل تسنن و شیعیان را موشکافی کرده و شبهات را به صورت منطقی و بی طرفانه بر اساس اسلوب علمی پاسخ داده طوری که با خواندن این کتاب بسیاری از اهل تسنن قادر به پاسخ گویی به این کتاب نبوده اند و نیستند این کتاب را به شما و همه دوستان علاقه مند معرفی می کنم البته اصل کتاب به زبان عربی است اما به حمد الله ترجمه چند جلد آن به زبان فارسی هم وجود دارد قابل توجه است که این کتاب به چند زبان زنده دنیا هم ترجمه شده و در سرتاسر دنیا در دسترس حقیقت جویان قرار گرفته است .
اسم کتاب معالم المدرستین در 4 جلد است که فکر می کنم 3 جلد ان ترجمه به فارسی شده است فکر می کنم از طریق اینترنت هم قابل دانلود باشد البته من ادرس سایتش را ندارم
اگر کتاب را خوندین و به دلتون نشست برای شادی روح نویسنده توانای کتاب آیت الله علامه سید مرتضی العسکریفاتحه ای قرائت کنید .
و من الله التوفیق
مرا نه سر نه سامان آفریدند
پریشـــــانم پریشــــــان آفریدند
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۱۹ #6
- نوشته
- 1,245
- مورد تشکر
- 1,620 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
پيشنهاد من اينه كه:
1- اساتيد محترم از اصول و مباني شروع كنند.
2- در ابتدا به تاريخچه پيدايش هر كدام از فرق اسلامي و علت پيدايش اونا اشاره بشه.
2- در كنار بررسي تاريخي موارد اختلاف بين مذاهب پنج گانه ي: حنفي-مالكي-شافعي-حنبلي و اماميه، به وجوه اشتراك عقيده ي اونا هم اشاره بشه وببينيم تا چه ميزان وحدت عقيده وجود داره.
علم و عمل اي دوست به مايي و مني نيست
هر كس به بَرَش خرقه، اويس قرني نيست
هر شيشه ي گلرنگ عقيق يمني نيست
خوبي به خوش اندامي و سيمين زَقَني نيست
حُسن آيت روح است، به نازك بدني نيست
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۴۱ #7
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 337 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جناب شهودی پیشنهاد بسیار خوبی بود.امیدوارم بحث اصلی یواش یواش شروع بشه
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۳:۵۳ #8
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
برادرانی را که سلفی هستند در کدام دسته می دانید؟؟؟
ویرایش توسط .:MONTAZER:. : ۱۳۸۷/۰۹/۰۴ در ساعت ۱۹:۳۷
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۴:۴۱ #9
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 337 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۱, ۱۵:۲۰ #10
سلفی نام دیگر همان وهابیان است . وقتی که شما به یک سلفی بگویید وهابی ، مانند این است که به یک شیعه بگویید رافضی. طبیعی است که طرف ناراحت شود.
عنوان این تاپیک تا حدودی کلی است . مانند همان جک معروف است که چه خبر ؟ لذا هر جوابی که ارائه شود اگر قرار باشد گفتگو انجام گیرد به نتیجه لازم و کافی نمی رسد . لذا همان طوری که دوستان عزیز هم اشاره فرمودند باید موضوع ریزتر مطرح شود . از احسان عزیز هم برای شروع تاپیک تشکر می کنم .
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری