صفحه 1 از 8 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تا حالا شده لاي قرآن رو باز کني؟

نوشته
    230
    مورد تشکر
    664 پست
    حضور
    8 ساعت 53 دقیقه
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

تعجب تا حالا شده لاي قرآن رو باز کني؟

جون داداش، تا حالا شده لاي قرآن رو باز کني و يه دقيقه ببيني که خدا تو اين کتابش چي گفته؟ بلدي به قرآن قسم بخوري؛ بلدي از زير قرآن رد بشي؛ مي گي برات باهاش استخاره بگيرن و ... خيلي از اين کارهاي ظاهري. آخه نوکرتم، بگو من و تو مسلونيم! هنوز چشامون به جمال کتاب دينمون منوّر نشده!!! فقط شايد توي قبرستونا بينيمش. همينه؟؟ مرامت همينه؟؟! بابا قرآن که براي مريخي ها نيومده. مي دوني توي يه آيه قرآن اومده که پيامبر اعظم(ص) به خدا شکايت مي کنه که امّت من، آره همين من و تو، قرآن رو مهجور گذاشتيم. يعني اصلا بهش سر نمي زنيم. مي دونم که بگي نگي داري حرفامو قبول مي کني و شايد هم اشکات راه افتاده.[اي كلك تو از كجا فهميدي؟!] اما هنوز دير نشده..... از همين الان شروع کن.... نگذار قرآن از صحنه زندگيت دور باشه. بردارش و يه چند تا آيه‌ش رو بخون و به ترجمه‌اش هم يه نگاهي بنداز. ضرري به کاينات که نمي رسونه. ... مي‌رسونه؟

وَ قالَ الرَّسُولُ يا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً.( سوره فرقان آيه30)

نوشته
    1,245
    مورد تشکر
    1,620 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نوروا قلوبكم بتلاوه القرآن و نوروا بيوتكم بتلاوه القرآن

علم و عمل اي دوست به مايي و مني نيست

هر كس به بَرَش خرقه، اويس قرني نيست

هر شيشه ي گلرنگ عقيق يمني نيست

خوبي به خوش اندامي و سيمين زَقَني نيست

حُسن آيت روح است، به نازك بدني نيست

نوشته
    2,087
    مورد تشکر
    2,686 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

حق داري داد بزني چون قرآن داره تبديل مي شه به نماد مراسم ختم و عزا بچه هاي ما تا صداي صوت قرآن مي شوند كانال تلويزيون را عوض مي كنند يا مي گن مگه كي مرده يا شده فقط مخصوص ماه رمضون

بهترين كارها سه كار است:
    تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
    پيامبر اكرم (ص)
    http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg

نوشته
    398
    مورد تشکر
    481 پست
    حضور
    5 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نه نشده !

?!who's winner

نوشته
    1,245
    مورد تشکر
    1,620 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نگذاريد اجنبي ها در عمل به قرآن از شما پيشي بگيرند.

6. تشکرها 2

نوشته
    267
    مورد تشکر
    36 پست
    حضور
    32 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط گوگوری مگوری نمایش پست
    جون داداش، تا حالا شده لاي قرآن رو باز کني و يه دقيقه ببيني که خدا تو اين کتابش چي گفته؟ بلدي به قرآن قسم بخوري؛ بلدي از زير قرآن رد بشي؛ مي گي برات باهاش استخاره بگيرن و ... خيلي از اين کارهاي ظاهري. آخه نوکرتم، بگو من و تو مسلونيم! هنوز چشامون به جمال کتاب دينمون منوّر نشده!!! فقط شايد توي قبرستونا بينيمش. همينه؟؟ مرامت همينه؟؟! بابا قرآن که براي مريخي ها نيومده. مي دوني توي يه آيه قرآن اومده که پيامبر اعظم(ص) به خدا شکايت مي کنه که امّت من، آره همين من و تو، قرآن رو مهجور گذاشتيم. يعني اصلا بهش سر نمي زنيم. مي دونم که بگي نگي داري حرفامو قبول مي کني و شايد هم اشکات راه افتاده.[اي كلك تو از كجا فهميدي؟!] اما هنوز دير نشده..... از همين الان شروع کن.... نگذار قرآن از صحنه زندگيت دور باشه. بردارش و يه چند تا آيه‌ش رو بخون و به ترجمه‌اش هم يه نگاهي بنداز. ضرري به کاينات که نمي رسونه. ... مي‌رسونه؟

وَ قالَ الرَّسُولُ يا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً.( سوره فرقان آيه30)
    گوگوری مگوری جون

داداش جون برای یکبار هم که شده قرآن را از اول تا آخر بخون بعد بیا مردم رو تشویق به خوندن قرآن کن .هیچ میدونستی بیش از 50 درصد آیه های قرآن فقط و فقط مربوط به داستان قومهایی که پیامبرانشان را تذکیب کردند و با زلزله و سیل و تندبادو ... نابود شدند ، اختصاص داره ؟

بسیاری از سوره های دیگر دارای ایاتی است که فقط مخصوص آنزمان است و خواندن آنها کاملا بیهوده است . مثلا آمده که "تعداد ماه های سال در نزد خدا دوازده ماه است که چهار ماه آن ماه های حرام میباشد و در انها جنگ نکنید ". خوب ما ایرانیان سنتی به نام ماه های حرام نداشتیم و نداریم . ماه های حرام سنتی بود که اعراب قبل از اسلام آنرا بصورت قراردادی بین قبیله ها اجرا میکردند تا چهار ماه از سال از ریختن خون یکدیگر جلوگیری کنند

حال چرا شما باید آنهمه آیاتی که به زمان امروز هیچ ارتباطی ندارد و کاملا مربوط به سنت های اعراب است را بخوانی ؟ شما یکبار سوره احزاب یا سوره محمد یا سوره انفال و .. را از اول تا آخر بخوان ، متوجه میشوی که چرا مردم ایران قرآن نمی خوانند . من زمانی که مسلمان بودم وقتی چند سوره از قرآن را می خواندم ، افسردگی میگرفتم
    این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت ؟
    هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
    دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود
    گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت

خیام

8. تشکرها 2

نوشته
    1,245
    مورد تشکر
    1,620 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط mantegh نمایش پست
    من زمانی که مسلمان بودم وقتی چند سوره از قرآن را می خواندم ، افسردگی میگرفتم
    اولاً: شما از ابتدا مشكل داشتي.
    ثانياً: همون بهتر كه اصلاً قرآن نخواني، چون براي امثال شما چيزي جز زيان نداره. و به فرموده ي قرآن كريم:

وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا

﴿سوره مباركه اسراء - آيه 82﴾

قرآن را نازل مي كنيم كه شفا و رحمت براي مؤ منان است و ستمگران را جز خسران (و زيان) نمي‏افزايد.

همان طوري كه اكسيژن براي فرد سالم لازمه و به او نشاط و شادابي مي ده، همين اكسيژن براي فردي كه در آتش داره مي سوزه جز ضرر و شعله ور تر شدن آتش نتيجه ي ديگري نداره. قرآن كريم هم كه براي مؤمنان مايه ي شفا و درمان و رحمته، براي شما كه در آتش شيطان اميال نفسانيت داري مي سوزي، جز خسران و زيان، و به تعبير خودت افسرگي، سودي نداره.

پس همون بهتر كه به كلام نوراني قرآن كريم نزديك نشي!

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

قرآن برای همه حرف داره واسه گفتن...
    کفار هم بیان بخونن لااقل مرام و معرفت و منطقی بودن رو یاد بگیرن....
    حرف داره!

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

نوشته
    42
    مورد تشکر
    76 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

شاد

نقل قول نوشته اصلی توسط MANTEGH نمایش پست
    گوگوری مگوری جون

داداش جون برای یکبار هم که شده قرآن را از اول تا آخر بخون بعد بیا مردم رو تشویق به خوندن قرآن کن .هیچ میدونستی بیش از 50 درصد آیه های قرآن فقط و فقط مربوط به داستان قومهایی که پیامبرانشان را تذکیب کردند و با زلزله و سیل و تندبادو ... نابود شدند ، اختصاص داره ؟

بسیاری از سوره های دیگر دارای ایاتی است که فقط مخصوص آنزمان است و خواندن آنها کاملا بیهوده است . مثلا آمده که "تعداد ماه های سال در نزد خدا دوازده ماه است که چهار ماه آن ماه های حرام میباشد و در انها جنگ نکنید ". خوب ما ایرانیان سنتی به نام ماه های حرام نداشتیم و نداریم . ماه های حرام سنتی بود که اعراب قبل از اسلام آنرا بصورت قراردادی بین قبیله ها اجرا میکردند تا چهار ماه از سال از ریختن خون یکدیگر جلوگیری کنند

حال چرا شما باید آنهمه آیاتی که به زمان امروز هیچ ارتباطی ندارد و کاملا مربوط به سنت های اعراب است را بخوانی ؟ شما یکبار سوره احزاب یا سوره محمد یا سوره انفال و .. را از اول تا آخر بخوان ، متوجه میشوی که چرا مردم ایران قرآن نمی خوانند . من زمانی که مسلمان بودم وقتی چند سوره از قرآن را می خواندم ، افسردگی میگرفتم
    جناب منطق عزيز نمي دونم منظورمو چه جوري به شما بفهمونم. اما قرآن كتاب ساده اي نيست حق داريد چيزي متوجه نشيد فكر كرديد ما همه ي قرآن رو مي فهميم . نه... اما چون بعضي آيه ها مستمون مي كنه اميد داريم بقيه اش رو هم بفهميم.قرآن بالاترين كتابي هست كه وجود داره چون از طرف خالقو پروردگار من وشماست. اگر همه ي قرآن رو ميفهميديم بايد شك مي كرديم كه نكنه اين از طرف يكي مثل خودمونه نه خالقمون،نه ربِّمون، نه مدبر همه ي امور، نه اون يكتا، نه اون بي نظير.
    جناب منطق نمي دونم شما چه رشته اي تحصيل كرديد ولي مگه از همون اول بالاترين سطح كتاب رشته ي خودتون رو متوجه مي شد و يا شايدم همين الان. مشخصه كه با خوندن اون كتاب فقط كلافه مي شديد چون سر در نمي آورديد. تازه قرآن كه اين جوري لااقل تا حدوديش رو همه ي عوام متوجه مي شن.
    باور كنيد تمام مثال هاي قرآن براي تقويت تعقل من و شماست. ما انسانيم و تا از عقلمون استفاده نكنيم كار نمي كنه و اون وقت تفاوتي بين ما و حيوون نمي مونه.
    جناب منطق عزيز اگر خودتون رو دوست داريد كتاب هاي دكتر شريعتي رو بخونيد تا ببينيد يك انسان تا به چه درجه اي از تعقل مي تونه برسه.
    با تشكر

دوستان عيب من بي دل حيران مكنيد
    گوهري دارم و صاحب نظري مي جويم :smile:

نوشته
    1,245
    مورد تشکر
    1,620 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اگه دوست دارين در ختم قرآن مشاركت داشته باشين به وب سايت ختم قرآن مجيد به آدرس زير مراجعه كنين:

http://www.ghorany.com

از همتون التماس دعا

13. تشکر

صفحه 1 از 8 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)