جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: فرشتگان کیستند؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

فرشتگان کیستند؟

سلام
    خواستم مبحثی را در این سایت باز کنم تا ببینم دوستان عزبز نظرشان چیست:

1- از تاریخ قبل از میلاد تاکنون در مییابیم موجوداتی با تکنولوژی بالا از فضا به روی زمین امده و انسانها را به گونه های متفاوتی از حضور خود متاثر ساخته اند.

2- رد پای این موجودات در اکثر کتابها باستانی حتی تورات و انجبل موجود است

3- در قران از انها به نام فرشتگان یاد شده است

اگر حضور و وجود این موجودات هوشمند فضائی را به عنوان موجوداتی که مخلوق خداوند و پیرو جبروت و اوامر او و دارای شناختی به مراتیب کاملتر از انسان از خداوند قبول کنیم انگاه بسیاری از مطالب ادیان ما حل خواهد شد ازجمله:
    1- کشتی نوح
    2- ماهی یونس
    3- ذوالقرنین و وسیله مسافرتیش
    4- معراج پیامبر با یک وسیله نقلیه به نام
    5- عذاب های متعدد خداوند
    6- ابابیل
    7-معجزات موسی
    و بسیاری دیگر از معزلات غیر قابل توضیح در ادیان

لطفا نگویید من اریک فون دنیکنم هر چند پایه تئوری من از ایشان است ولی بنده مسلمان و اعتقاد مطلق به توحید و نبوت و معاد دارم. ولی معتقدم خداوند کار غبر عادی نمیکند. معجزه عدم آگاهی انسانهاست چه بسا معجزه های که در ادیان امده هم اکنون به توسط علم ناقص بسر قابل توضیح باشد. ایا تلفن همراه بیست یا سی سال پیش یک معجزه محسوب نمیشد!

با تشکر

فرشتگان کیستند؟ فرشتگان کیستند؟ فرشتگان کیستند؟ فرشتگان کیستند؟ فرشتگان کیستند؟

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

دوست عزیز کار غیر عادی ویا آوردن معجزه از جانب خدا برای اثبات برخی از حقایق مانند اثبات دعوی نبوت و...صورت میگیرد که این معجزه خواستن ها از جانب مردمان در زمانهای محتلف از پیامبرشان اتفاق افتاده ست.ومخجزه اتمام حجت است بر منکرین.
    ومثالی که زدید برای تلفن همراه به عنوان معجزه ..آن را به عنوان چیز ی شبیه شوخی از شما می پذیریم .چون معجزه تعریفی دارد که باید در آن دقت کنید

زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

3. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط شهيدان نمایش پست
    دوست عزیز کار غیر عادی ویا آوردن معجزه از جانب خدا برای اثبات برخی از حقایق مانند اثبات دعوی نبوت و...صورت میگیرد که این معجزه خواستن ها از جانب مردمان در زمانهای محتلف از پیامبرشان اتفاق افتاده ست.ومخجزه اتمام حجت است بر منکرین.
    ومثالی که زدید برای تلفن همراه به عنوان معجزه ..آن را به عنوان چیز ی شبیه شوخی از شما می پذیریم .چون معجزه تعریفی دارد که باید در آن دقت کنید
    جناب شهیدان
    ممنون از نظر جنابعالی . تصور میکنم کلمه معجره برای تلفن همراه مناسب نبود. با شما موافقم. ولی منظور من اینست که برای اتفاقاتی چون کشتی نوح اصحاب کهف و از اینگونه مباحث توضیحات علمی وجود دارد هرچند ممکن است جنبه عملی ان دانش برای بشر به وجود نیامده باشد ولی بشر در سطع علم و آگاهی به جاییی رسیده است تا با دیدن یک وسیله پرنده ان را خدا ننامد.
    امروزه صحبت از معجزاتی که پیامبران اورده اند و ربط ان به موضوعات علمی با خطر و انگ الحاد و کافری همراه است. بنابر این دور انها را خط میکشیم و در باره رویدادهای مطروحه در قران و تورات و انجیل بحث میکنیم.

ایا تصور میکنید تشبیه ماهی حضرت یونس به یک زیر دریایی چیزی از ربوببیت خداوند کم میکند؟ به نظر من نه تنها کم نمیکند که به ان میافزاید چرا که این انسان بیمقدار میفهمد که خداوند موجوداتی بس باهوش تر و پیشرفته تر از او دارد و از پله غرور پایین میاید و علم را بهانه بی خدایی نمیکند

متشکرم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری