جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: صدای بیسیم( مکالمه بین سردار رشید و شهید حاج احمد کاظمی)
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۹, ۱۶:۲۷ #1
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
صدای بیسیم( مکالمه بین سردار رشید و شهید حاج احمد کاظمی)
سلام علیکم
این فایل صوتی ویس بیسیم مکالمه بین سردار رشید و سردار شهید حاج احمد کاظمی
سردار رشید از قرارگاه با حاج احمد کاظمی تماس می گیرد تا به او بگوید جهت ادامه عملیات موقعیت خود را با شهید حسین خرازی هماهنگ کند، اما از حاج احمد جوابی عجیب دریافت می کند که........
ادامه رو از خود فایل گوش کنید
ویرایش توسط Masoomi : ۱۳۸۹/۱۱/۰۱ در ساعت ۲۲:۲۷ دلیل: افزودن صدای حذف شده
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۹, ۱۶:۴۷ #2
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
صدای بیسیم( مکالمه بین شهید مهدی باکری و شهید حسن باقری)
سلام علیکم
این فایل ویس بیسیم صدای بیسیم مکالمه بین شهیدمهدی باکری و شهیدحسن باقری...
شهید مهدی باکری و نیرو هایش در حلقه محاصره دشمن در درون یک کانال گیر افتاده اند در این حین شهیدحسن باقری(غلامحسین افشردی) از قرارگاه با ایشان تماس می گیرد تا اوضاع منطقه را متوجه شود....
شهید باکری با صدایی بسیار ضعیف جواب او را می دهد.در این هنگام شهید باقری متوجه می شود که.......
(برای دانستن ادامه فایل رو دانلود کنید)
ویرایش توسط Masoomi : ۱۳۸۹/۱۱/۰۱ در ساعت ۲۲:۳۱ دلیل: افزودن فایل حذف شده
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۹, ۱۶:۵۶ #3
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
صدای بیسیم( مکالمه بین شهید حسن باقری و سردار رحیم صفوی)
سلام علیکم
این فایل ویس بیسیم مکالمه بین شهید حسن باقری و سردار رحیم صفوی است.
سردار رحیم صفوی با شهید باقری تماس گرفته است که ایشون رو راضی کند که در قرارگاه بماند و جلو نرود.... زیرا شهید باقری اسرار عجیبی دارد که به خط برود.....(دعوای این دو بزرگوار شنیدنی است)
دانلود
ویرایش توسط Masoomi : ۱۳۸۹/۱۱/۰۱ در ساعت ۲۲:۳۷
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۰۹, ۱۷:۱۳ #4
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
صدای بیسیم(عملیات بیت المقدس-اکثر شهدا)
سلام علیکم
این دیگه آخرشه......از صداهای پخش نشده است
این فایل از صریق قرارگاه ضبط شده....و صدای شهید همت،شهید حسن باقری،شهید احمد متوسلیان،شهید شهبازی و ...... است.
در این فایل اینقدر ماجرا هست که نمی تونم بگم....(اما حجمش خیلی کمه)
1-شهید احمد متوسلیان از شهید حسن باقری در خواست پشتیبانی هوایی دارد...
2-شهید همت با حالت اعتراض به از شهید حسن باقری درخواست لودر دارد،چون نیرو ها تحت فشار هستند
3-یک منطقه بین لشکر 27 و لشکر مجاور خالی مانده...شهید حسن باقری می گوید این منطقه متعلق به لشکر 27 است ولی حاج احمد انکار می کند...
4-شهید همتبا شهید شهبازی تماس می گیرد و از وضعیت آتش خودی می پرسد و ایشان هم گله می کنند
5-یک پیک از طرف قرارگاه(شهید حسن باقری) به سوی لشکر 27 روانه شده که نرسیده.......(مسیر حرکت این پیک همان منطقه بی پشتیبانی بوده است)!!!
ویرایش توسط Masoomi : ۱۳۸۹/۱۱/۰۱ در ساعت ۲۲:۵۱ دلیل: افزودن فایل حذف شده
-
-
۱۳۸۹/۱۱/۰۱, ۲۲:۵۳ #5
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
به نام خدا
سلام
فایلهای حذف شده پستهای قبلی مجدد پیوست شد
صدای شهید محسن اسدی(محافظ شهید احمد کاظمی) در آخرین لحظات قبل از سقوط هواپیمای فالکون سپاه
ویرایش توسط Masoomi : ۱۳۸۹/۱۱/۰۱ در ساعت ۲۳:۰۶
-
تشکرها 5
-
۱۳۹۰/۱۲/۲۹, ۱۹:۲۸ #6
اين صداها براي من كه يك تكاور نظامي بودم و افتخار همجواري با همت ها و باكريها را داشتم از هر نواي موسيقي ارام بخش تر بود
كاش بيشتر از اين مكالمات مخصوضصا زمانهايي كه زير اتش بوديم بگذاريد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری