جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: شیعه شدن یک شخص سنی

شروع کننده موضوع

نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

شیعه شدن یک شخص سنی

786

شیعه شدن یک شخص سنی

شخصي اهل عربستان سعودي به نام وليد بن عباس ماجراي شيعه شدن خود را در مسجد مقدس جمكران اينگونه تعريف مي كند:
    ما اهل تسنن بوديم اهل سنت اسم فاطمه و زينب را براي بچه ها خوب نمي دانند و عقيده دارند هر بچه اي كه به اين نام باشد خيلي زود مي ميرد و متاسفانه آنها به اين خرافه اعتقاد دارند. اما من همسري داشتم كه نام فاطمه داشت و در اولين زايمان دختري به دنيا آورد . اقوام من اسم حفصه را براي دخترم انتخاب كردند ولي من زير بار نرفتم و اسم فرزندم را نيز فاطمه گذاشتم .
    بعد از سه سال دخترم مريض شد دخترم را كنار قبر رسول اكرم (ص) بردم و به ايشان متوسل شدم و به لطف خدا او را شفا دادند. بعد از برگشتن از نزد قبر حضرت رسول اكرم (ص) دخترم خوابيد خوابش طولاني شد هر چه صدايش كرديم بيدار نشد اورا دكتر برديم دكتر گفت بچه مرده است . به دكتر ديگري مراجعه كرديم او هم مردن بچه را تصديق كرد . دخترك را با اشك و آه همراه همسرم و ساير فاميل به غسالخانه جهت غسل و دفن برديم . من دلم شكست گفتم حالا ممكن است به من طعنه بزنند كه مگر ما به تو نگفتيم نام فاطمه را براي دخترت نگذار . پس از چند دقيقه با كمال تعجب ديدم دخترم حركت مي كند و از من آب مي خواهد ! برايش آب آوردم خورد . او را بغل كردم . دخترم فاطمه گفت : بابا در عالم ديگري بودم ديدم امام زمان (ع) پيشم ايستاده و دو ركعت نماز خواند. بعد از نماز دست مباركش را بر سر من ماليد و گفت : بلند شو شما زنده مي مانيد و فعلا نمي ميريد دوباره به من گفت : يك سفارش هم مي كنم به بابايت بگو شيعه شويد و مذهب سني را ترك كنيد. و اين جريان باعث شيعه شدن ما شد آنگاه براي تشكر و قدرداني از آقا صاحب الزمان ( ارواحنا فداه ) عازم ايران و مسجد جمكران شدم .
    آري نام فاطمه تنها يك نام نيست بلكه اسم اعظم خداست همانطور كه نام سائر ائمه و نام مبارك ( صاحب الزمان روحي فداه) اسم اعظم خداست . شايد ماجراي زيباي آن شخص و هابي را هم شنيده باشيد كه هميشه به ائمه اطهار (ع) و سادات بي احترامي مي كرد. روزي او را ديدند كه خيلي اشك مي ريزد و مدام نام ائمه اطهار(ع) را به زبان جاري مي كند . از او علت را پرسيدند او گفت : ديشب در عالم رويا ديدم قيامت بر پا شده و ائمه اطهار و مولا علي (ع) به حساب مردم رسيدگي مي كنند. نوبت به من رسيد خطاب آمد كه اورا ببريد او به ائمه و سادات بي حرمتي كرده است . همين طور كه مرا كشان كشان مي بردند يك مطلبي به ذهنم آمد كه به مولاي متقيان بگويم . لذا برگشتم و گفتم : يا علي جان من به گردن شما حقي دارم ! حضرت فرمودند: حقت را بيان كن گفتم : آقا جان خدا به من دختري داده و من نام او را فاطمه گذاشته ام . اينجا ديدم كه اميرالمومنين علي (ع) مرا مورد رحمت و عفو خود قرار دادند و من از خواب بيدار شدم و اكنون قلبم مملو از محبت فاطمه و علي و فرزندان آنهاست . چه زيبا سروده است سعدي رحمه الله :

سعديا اگر عاشقي كني و جواني
    عشق محمد بس است و ال محمد

اللهم صل علي محمد و ا ل محمد و عجل فرجهم
    السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)

http://www.askquran.ir/picture.php?a...pictureid=2362

شروع کننده موضوع

نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا

خدایا همه مومنین را هدایت بفرما
    الهی امین

3. تشکر

نوشته
    2,087
    مورد تشکر
    2,686 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

خدايا ما را در زمره ياران علي (ع)بدار

بهترين كارها سه كار است:
    تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
    پيامبر اكرم (ص)
    http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg

5. تشکرها 2

نوشته
    142
    مورد تشکر
    271 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پروردگارا تو آنچنانی که دوستت میدارم پس مرا آنچنانی قرار بده که خود دوست میداری
    عشق پایان بازیست.

حضرت علي(ع):

بين حق و باطل فقط چهار انگشت فاصله است ،فاصله ميان گوش و چشم،حق آن است كه بگوئي ديدم و باطل آن كه بگوئي شنيدم.

سبز و پايدار باشيد

7. تشکر

نوشته
    46
    مورد تشکر
    87 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ناصح جان شما واقعا ناصح خوبی هستی
    بازم اشکمونو در بیار
    قمه زنى حرام و وهن به مذهب است

نوشته
    168
    مورد تشکر
    64 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

واقعيت ندارد.

مسجد جمكران با جمخانه كه معبد مذهب علي الهي هاست چه نسبتي دارد؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب روشن بیان از توهین بپر هیزید بر خورد میشود در ضمن اصراری نیست شما بپزیرید چو ن پذیرش حقیقت شجاعت می خواهد از خواب غفلت بیدار شو ید ودر اخر تکرار میکنم پستهائی که مینویسید همراه با ادب واخترام نسبت به مقدسات باشد والا محرومیت در پی خواهد داشت

اللهم عجل لولیک الفرج

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری