صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: افشاگری های کاربر اندیشمند پیرامون سایت گفتگوی بیخداها

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

افشاگری های کاربر اندیشمند پیرامون سایت گفتگوی بیخداها

با سلام. این موضوع در پاسخ به موضوع مشابهی که در سایت گفتگوی بیخداها در مورد سایت گفتمان قرآن ایجاد شده است؛ توسط اینجانب گشوده شده است.

دوستان مهر بورزید و از آنجا که عنوان موضوعات افشاگریهای من است از اظهار نظرات موافق و مخالف در موضوع خودداری فرمایید.

در این موضوع حقایق سایت گفتگوی بیخداها و مکرهایشان را به شما نشان خواهیم داد.

ویرایش توسط saeed623 : ۱۳۸۷/۰۸/۱۶ در ساعت ۰۸:۱۸

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

دوستان پیش از هر چیز باید طبق آخرین آمار یک مقایسه بین دو سایت گفتمان قرآن و گفتگوی بیخداها داشته باشیم:

تعداد اعضا:

سایت گفتمان: 12139

سایت بیخداها: 2313

تعداد اعضای فعّال:

سایت گفتمان: 2529

سایت بیخداها: 206

تعداد موضوعات(تاپیکها):

سایت گفتمان: 4919

سایت بیخداها: 2687

تعداد کل پستها:

سایت گفتمان: 59655

سایت بیخداها: 59139

سایت گفتگوی بیخداها با مدیریت آرش.ب ده ماه پیشتر از سایت گفتمان قرآن با مدیریت saeed623 کار خود را آغاز کرده است.

نظر به اینکه سایت گفتگوی بیخداها از سیستم ssl نیز سود میبرد به غیر از برخی مواقع که موقتا ssl خود را از دست میدهد، غیرقابل فیلتر است و کاربران به راحتی میتوانند وارد آن شوند. با این حساب برتری بی چون و چرای آمار سایت گفتمان قرآن به آن نشان از محبوبیت بالاتر این سایت در بین جوانان دارد. جالب است بدانید که بیخداها در سایتشان ادعا میکنند که سایت گفتگوی مسلمانها سوت و کور است و کسی به آن سر نمیزند و همه به سایت آنها میروند!!! یا اقلا میگویند سایتشان از سایت ما محبوبتر است.

نکته: شاید تعجب کنید که با وجود همۀ آمارهای پایین سایت بیخداها نسبت به سایت گفتمان قرآن چرا تعداد پستهای آن به تعداد پستهای سایت گفتمان نزدیک است؟ علت ان اینستکه روش گفتگوی بیخداها با ما فرق دارد و سعی به روشهای خاصی بحث میکنند که در آینده با آن آشنا میشوید و پاسخ این سؤالتان را میابید.

ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۰/۱۸ در ساعت ۰۹:۲۶ دلیل: اصلاح كاربران فعال

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بزرگواران لطفا کسی جز جناب اندیشمند در این تاپیک چیزی ننویسد
    لطفا نظرات خود را نسبت به این موضوع در این لینک مطرح بفرمایید
    ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۸/۱۶ در ساعت ۱۵:۱۲
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

ادمین: آرش.ب

خب دوستان در ادامه بحث باید با سران این سایت گفتگویی آشنا شویم.

در رأس هرم سایت گفتگوی بیخداها آیدی ادمین قرار دارد. همین فرد با آیدی آرش.ب در همان سایت مدیریت چند تا از تالارها را در دست دارد.
    البته آرش خان خیلی تلاش دارد که بگوید که ادمین نیست ولی به دلایل زیر آشکار است که ایشان خود ادمین است:

1. این آقا تنها کسی در سایت است که به هر کسی، حتی بیخداهایی که مدیر هستند، توهین میکند و هیچ مشکلی پیدا نمیکند!!

2.گاها آیدیهایی که از او انتقاد میکنند خیلی سریع به احمقانه ترین دلایل اخراج میشوند! مثل آیدی گودزیلا!

3.هر وقت که ایشان وارد سایت شوند و مشکلی ببینند فوری سر و کله ادمین هم پیدا میشود!! مثل ماجرای جر و بحث خودش با من که به محض اینکه افشاگری من در مورد خودش را دید به سرعت ادمین پیدایش شد و کل تاپیک را حذف و من را به مدت دو هفته اخراج کرد!!!

4.ایشان تنها کسی در آن سایت هستند که سفارش اخراج کاربران را میدهند و این سفارششان فورا با پاسخ مثبت ادمین روبرو میشود!! مثلا کاربرانی چون زپ، آدولف، آنارشیست و غیره به درخواست ایشان اخراج شدند.

5. چند وقت قبل که سایت گفتگو با سرورش مشکل پیدا کرد، آرش خان سایت را به داخل سایت شخصی خود منتقل کردند که دیگر آشکار شد که او خود مدیر سایت گفتگو است.

در مورد این آرش خان خیلی صحبت داریم. صبر کنید و ببینید.

ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۰۸/۱۷ در ساعت ۱۵:۰۷

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

مدیران ارشد: ساقی، شبگرد و دزیره

مدیران ارشد سایت گفتگوی بیخداها دو تا آیدی هستن یکی خانم ساقی و یکی آقای شبگرد. پیشتر دو آیدی دزیره بیخدا و یسنا بیخدا نیز کمکشون بودند که بخاطر درس(!!) استعفا دادند!

ساقی: آیا تا به حال فیلمهایی را دیده اید که برخی افراد برای تأثیر بیشتر در مخاطبانشان خود را به دو دستۀ خوبها و بدها تقسیم میکنند؟ خانم ساقی هم نقش "آدم خوبه" را برای ما بازی میکند و هر وقت همفکرانش ما را آماج فحشهایشان قرار میدادند مثل یک انسان کاملا بیطرف(!!) به داوری میپردازد البته در نهایت کسانی که نقش "آدم بده(bad guy)" را بازی میکنند طوری داوری عادلانۀ او را به هم میزنند(مثلا ادمین میاید و تاپیکی که برای رسیدگی به شکایات یک کاربر هست و حضرت خانم آنرا باز کرده اند را قفل میکند!!!) و بدین ترتیب ایشون هم ظاهر دموکرات و بیطرف خود را از دست نمیدهند البته به شرط اینکه مثل من اطلاع نداشته باشند که پسورد ادمین در اختیار او نیز قرار دارد.

البته مثل یک بیمار چندشخصیتی گاهی هم دیکتاتور میشوند و تاپیکها را قفل میکنند و یا حذف مینایند و برای مثال یک جا من را دچار توهم خواندند!!(به جرم اینکه دعوتشان به پذیریش مدیریت را رد کردم) ولی بیشتر سعی دارد خود را چهرۀ دموکراتی نشان دهد! از شعر و شاعری هم خوشش میاید!

البته ایشان نهمین کسی است که در سایت ثبت نام کرده است ومعلوم است از سردمداران سایت است و میخواهد با پنبه سر ببرد. پسورد ادمین را نیز دارد و یک احتمال کوچک هم هست که یک آیدی دیگر از آرش.ب باشید که بخواهد طوری از چند جهت تأثیر بگذارد چراکه از آرش خان بعید است پسورد مدیریت کل سایتش را به احدی بدهد.

شبگرد: فردی بسیار بی شخصیت است. این فرد زمانی که مدیر نبود وقتی با یکی از کاربران مسلمان درگیری لفظی پیدا کرد یک کاریکاتور در مورد پیامبر در سایتش قرار داد که از اشاره به اینکه در کاریکاتور چه چیز قرار داشت شرم دارم. ایشون به خوبی در مقابل ساقی نقش آدم بده را بازی میکند و بدون ترحم کاربران را اخراج میکند.نظر به اینکه ساقی و شبگرد معمولا با هم در سایت پیدایشان میشود بعید هم نیست که ...

دزیره بیخدا: یک خانم اسلامستیز درجه یک است. در عین حال تا زمانی که مدیر ارشد بود در مقابل ساقی نقش آدم بده را داشت.

نفرت ایشان از اسلام تا حدی است که وقتی یکی از کاربران در بخش خاطرات سایت از پایبندی مادرش به اسلام سخن گفته بود ایشان با نقل قول اون بخش از سخن ایشان نوشتند: "چه حقیقت تلخی!"

یسنا بیخدا: در حال حاضر مدیر عادی است و بعدا در موردش توضیح میدهیم ولی در مورد رفتارش بیشتر سعی دارد مثل ساقی خودش را بیطرف(!!) نشان دهد ولی ...

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

مدیران تالار اسلام: سام و آرمیتی

تالار اسلام در این سایت دو مدیر داره:

سام:
    یک بیخدا است. روش بحث ایشان بیشتر این است که مدام به آدم زخم زبان میزند و فقط روی اعصاب راه میرود. لازم به ذکر است که ایشان در بحثها سعی میکرد اصلا جواب من نده

آرمیتی: یک زن زرتشتی است که اخیرا مدیر تالار شده است. روش ایشون در بحث اینه که مدام سعی میکنه چیزهایی رو به طرف مقابل نسبت بده و بعد بر اساس اون طرف مقابلشو بکوبه. مدام هم ادعاهای قلمبه میکنه. گاهی هم عمدا سعی میکنه با خرد کردن اعصاب طرف مقابل وادارش کنه که بهش توهین کنه و بعد مظلومنمایی کنه. این کار رو یک بار با من کرد و وقتی فقط به او گفتم "اگر یکبار دیگه اینطوری با من حرف بزنی، اونطوری که لیقتشو داری باهات حرف میزنم" مدیر ارشد رو خبر کرد که بیاد و توی یک پست من رو تهدید کنه!! یکبار هم سر زرتشت با آرش.ب بحثش شد که آرش به شدت شستش و گذاشتش کنار و او هم از سایت قهر کرد ولی بعدا برگشت.

با وجود چنین مدیرایی معلومه که توی تالار اسلامشون چه بحثهای باحالی میشه! :Ghash:

ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۰/۱۸ در ساعت ۰۰:۲۵

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

مدیران تالار دین شناسی و فلسفه ادیان

این تالار از دیرباز مدیران مختلفی داشته که بد نیست از اونهاییشون که میشناسم بگم.

جوینده: یک کشیش پروتستان مقیم کانادا که فوق العاده بی ادب و بی نزاکت است. از دیدگاه او افراد دو دسته هستند:

1.افرادی که نظراو را میپذریرند. و 2.افرادی که نفهم هستند!

ایشان آنقدر در بی ادب بودند که در نهایت توسط خود بیخداها از این منصب برکنار شدند!

یسنا بیخدا: مدیر فعلی که در دو پست قبلتر در موردش توضیح دادم.

آرمیتی: مدیر فعلی که در پست قبل در موردش توضیح دادم.

در این تالار هر از گاهی مکاتب زرتشت و مسیحیت مورد نقد قرار میگیرد ولی از آنجا که بیخداها مزدور هستند و وظیفه دارند اسلام را زیر سؤال ببرند معمولا فشاری روی دینباوران نامسلمان نمیاورند و معمولا در نقد مکاتب غیراسلامی به علت اینکه سران سایت تمایلی به فشار بر دینباوران نامسلمان ندارند نقد دینهای غیراسلامی عقیم میماند و به جایی نمیرسد.

ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۰/۱۸ در ساعت ۰۰:۱۶

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

مدیران تالار طنز: سنبلعلی و فریمن

یکی از بخشهای کلیدی سایت بیخداها بخش طنز این سایت هست. به نظر من اگر این بخش نباشه سایت اونها کارآیی لازم رو نداره. در این بخش بیخداها به بهانه غیرجدی بودن تالار به توهین و یا تمسخر کاربران مخالف که اکثرا مسلمان هستند میپردازند و حتی گاهی به اسم آنها هم گیر میدهند!!

همچنین در برخی موارد پاسخهای ما را نیز در آنجا مورد تجزیه و تحیل قرار میدهند تا بتوانند از طنز بودن عنوان تالار برای توهین و تمسخر بیشتر، استفاده بهینه بکنند.

پستهای ضداسلامی که بیش از حد توهین آمیز باشند را نیز در این بخش ایجاد میکنند تا هیچ مسلمانی نتواند اعتراض کند و اعتراض ما را با این بهانه که تالار طنز است پاسخ میدهند.

سنبلعلی(کامران): جناب سنبل که معرف حضور تمام دوستان هم هست، یکی از پرخاشگرترین اعضای سایت بیخداها در مباحثات است و در سایت خودشان بیشتر اهانت میکند تا استدلال کند. مثلا در بحث کتک زدن زن که با من داشت مدام در سایتشان با عناوین توهین آمیز منرا خطاب میکرد.

جناب سنبل هم در سایت گفتگو و هم در سایت آرش بخشی ایجاد کرده به نام "استفتائات" و خود را آیت الله میخواند و احکام اسلامی را با رکیکترین الفاظ به تمسخر میگیرد. او همچنین در ابتدای سخنانش به جای عباراتی مثل "هو المستعان" و امثال آن بعد از کلمه "هو" رکیکترین الفاظ را قرار میدهد و بدین سان بدترین اهانتها را به خدا نیز میکند. توهینات غیرقابل ذکر او به قرآن و پیامبر و سایر مقدسات که جای خود دارد. او بخش دیگری از اهانتهایش را در تاپیکی با نام "جلد دوم قرآن" و آوردن جملات مستهجن نشان میدهد.

البته سنبل برای اینکه وجهه به اصطلاح منطقی سایتشونو خراب نکنه بیشتر در بخش طنز این تاپیکهای موهنشو ایجاد میکنه ولی در تاپیکهای تالار اسلام هم روالی کاملا بی ادبانه دارد مثلا همین بحث در مورد کتک زدن زن رو که در بالا گفتم رو در تالار اسلام با هم داشتیم.

فریمن525277: کاربر فریمن برعکس سنبل فرد محترم و احترامگذاری است و خیلی کمتر از او به اهانت میپردازد. سن بالایی دارد و در واقع خود را برای اینگونه درگیریها پیر میداند.

ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۰۹/۱۵ در ساعت ۱۰:۱۲

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

سایر مدیرها!

سلام. خب به بقیه مدیرانشان میپردازم:

اصغرپور: این فرد به نظر من همون سنبلعلی است پس نیازی نیست در موردش توضیح بدم.

آزاد اندیش: ایشون مدیر مناظرات هستند البته در این سایت سالی یکی دو بار بیشتر مناظره پیش نمیاد. جالبه که ایشون هم دقیقا همون مواقع پیداشون میشه!! کاملا آشکاره که با یک آیدی دیگر در سایت مینویسه که همیشه به موقع حاضر میشه. البته در سایت اونها آیدی تکراری ممنوعه!!! البته مگر برای نورچشمیها!

ناخدا: یک بیخدای بیفکر است که فقط بلد است مسلمانان را وحشی بنامد و به تمسخر بپردازد. بلاخره یکبار وقتی باز هم گفت مسلمانان وحشی هستند من به او گفتم تو را احتمالا در دنیای واقعی وحشی مینامند و به همین خاطر در دنیای مجازی اینطوری عقده هایت را خالی میکنی. او هم داغ کرد و به من اخطار داد. عدالت را ببینید!

پیاده(پرویز): ایشون هر چند مخالف اسلام بود ولی اقلا کمی انصاف در ذاتش بود و با ما انسانیتر رفتار میکرد و کمتر توهین میکرد. تا زمانی که با من بحث میکرد از او حرکت تحقیرآمیزی ندیدم. به هر حال اگر اونها انصاف ندارند ما انصاف داریم اگر یکی دوتاشون مؤدب باشن انکار نمیکنیم.

شروع کننده موضوع

نوشته
    455
    مورد تشکر
    1,000 پست
    حضور
    16 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1

اشاره شیطان

گذشته از مدیران سایت گفتگوی بیخداها، کاربران بیخدای دیگری هم در سایت آنها بودند که دست کمی از مدیرانشان نداشتند.

خبیثترین عضو سایت گفتگوی بیخدایان کاربری بود که نام شیطان(ساتان) که در همین سایت هم با نام ... عضو است و خیال میکند من متوجه نشده ام که خودش است. اما از همینجا به او میگویم که نباید هوش و آیکیوی ما مسلمانها را با هوش و استعداد خودش و امثال خودش برابر بداند!!

جناب شیطان که در این سایت برای ما تغییر جنسیت هم داده است در سایت خودشان بیشترین نفرت را به اسلام، مسلمین و همچنین هر چیز وابسته بدان نشان میدهد. راستش من تا به حال اینهمه نفرت را در کسی به صورت یکجا ندیده ام. سایر بیخداها و حتی آرش.ب و مزدک هم ممکن بود گاهی با ما از در شوخی صحبت کنند ولی این مردک ابدا چنین عادتی نداشت ولی برعکس اکثر کاربران که سعی میکردند ژست منطقی بگیرند خیلی راحت در پستها به ما توهین میکرد. توهین کردنهایش به قرآن و مقدسات و حتی حضرت زهرا(س) که با به کار بردن الفاظی که مادر خودش لیاقتش را دارد، روز شهادتش را تبریک میگفت؛ تمامی نداشت.

او آنقدر خبیث بود که در بحثها با کمک گرفتن از شکلکهایی که خودش با فوتوشاپ میساخت، به ما توهین میکرد. مثلا شکلکی میساخت که به طرف مقابل بیلاخ(فحش دادن با انگشت دست) میداد!! آنهم در قطعهای مختلف. جالب این بود که از نظر مدیران تبعیضگر آن سایت هم این شکلکها هیچ ایرادی نداشتند. آخرسر من یکی از این شکلکها در یک پستم اوردم و به مدیر ارشد سایت ساقی گفتم: "خانم ساقی اگر من در یک بحث جدی این شکلک را برای شما بگذارم، آیا به این شکلک من میخندید و از شوخ طبعی من لذت میبرید؟" ساقی هم که دید اگر ایرادی نگیرد ممکن است از فردا این شکلک را حتی بر علیه خودش به کار بگیرند، از شیطان خواست هرگز از این شکلکها استفاده نکند. البته شیطان هم آنقدر خبیث بود که در پاسخ گفت: "حالا ... مسلمانها را حسابی سوزانده ام باشه دیگه ازش استفاده نمیکنم"

شیطان که در سایت ما سعی میکند اصلا دست از پا خطا نکند، در سایت خودشان مسلسل توهین به مقدسات مسلمین است.

مطمئنم وقتی این پست منرا ببیند که میدانم میبیند، میگوید ببینید چقدر من اینو سوزوندم که رفته توی سایت گفتمان قرآن هم میگه!!
    ولی اشتباه میکنی شیطان! اینها را نوشتم تا دیگران میزان خباثت و رذالت تو و همفکرانت را بدانند. بدانند که اینکه شما جار میزنید مسلمانان تحمل مخالف را ندارند یک ادعای پوچ است چون با خود پستفطرتت در سایت قرآن برخوردی مثل آنچه با ما در سایت خودتان میکردی نشده و نخواهد شد.
    اینجا وقتی یک بیخدا و یا نامسلمان میاید، دوستان سعی میکنند با مؤدبانه ترین کلمات پاسخش گویند ولی در سایت کثیف و به دور از خرد شما هر کس که مسلمان باشد خیلی سریع مورد تهاجم فحاشانۀ تو، سنبل و سایر همفکرانت قرار میگیرد. در واقع در سایت شما مسلمان بودن یک جرم است ولی در سایت قرآن نامسلمان یا حتی بیخدا بودن یک جرم نیست.

در ضمن شیطان، میدونم که ...

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری