جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: امام علی (ع ) که فرموده اند در نزدیکی های ظهور عراق به دست بیگانگان م
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۶, ۱۷:۵۹ #1
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
امام علی (ع ) که فرموده اند در نزدیکی های ظهور عراق به دست بیگانگان م
به نام خداوند یکتا
سلام بر دوستان خدا
عرضم خدمت شما که این پیامهایی که این بنده ی حقیر در این مدت در این سایت خوب قرار دادم همگی از روی یقین بود و یقینم را هم در پیام اول تعریف کرده ام اما میخواستم بگویم که درست است که خود امام زمان هم از زمان دقیق ظهورشان بیخبرند و فقط خدا میداند اما از کلام خود خداسوره ی انبیا ایه ی 1 و سوره ی نجم ایه ی 57 و کلام 14امام معصوم مانند همان احادیث امام صادق (ع) که قبلا گذاشتم و احادیث دیگری مثلا از امام علی (ع ) که فرموده اند در نزدیکی های ظهور عراق به دست بیگانگان میافتد و خیلی های دیگر ! در عین حال که همه ی ما زمان دقیق ظهور را نمیدانیم اما نزدیکی بسیار انرا حس میکنیم .
از تمام 7 میلیارد انسان در این زندان 2 روزه ی دنیا یعنی کره ی زمین میخواهم به عشق خدا توبه کنند و به سوی خدا برگردند که شاید دگر مهلتی نداشته باشیم وبه تمامی سخنان خدا که در قران امده است از همان ابتدا تا انتها یعنی از زمان رانده شدن حضرت ادم و حوا از بهشت به زمین و بعد بقیه ی پیامبران تا حضرت محمد (ص) و بعد امام علی (ع ) تا ظهور امام زمان و بعد از ان روز قیامت ایمان بیاورند که این ایمان شما نه به سود من است نه به سود خدا و نه هیچ کس دیگری و این فقط و فقط به سود خود شما در دنیا و برزخ و اخرت( یعنی ابدیت )خواهد بود و بس . پس من هیچ مزدی از شما نمیخواهم و شما هم هیچ سودی به من نمیتوانید برسانید زیرا که همه ی سود ما از سوی خداست و همه ی شر ما از سوی خودمان !!!
نمیتوانم باور کنم و گریه میکنم که انسان این اشرف مخلوقات که از روح خداست و روح خودش نیز در صدی از روح خداست و روزی هیچ نبوده است و تولدش و زندگیش و مرگش و برزخش و روز قیامتش و اخرتش و .... و همه و همه چیزش از سوی خداست و به دست خداست خدا را فراموش کرده و اسیر مسیری شده است که خود این مسیر اسیر مقصد است و تازه خود مقصد هم اسیر خود خداست !!!
مسیر (دنیای فانی) مقصد (اخرت باقی)
و با گریه و تاسف ما اسیر همه چیز شده ایم غیر از خدا !!!
ای عشق یکتا ! ای کاش میدانستیم به دنیا اومدن که تبریک نداره بلکه از دنیا ازاد شدن تبریک داره !!!
ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۸/۱۶ در ساعت ۱۹:۴۲
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۸/۱۶, ۱۸:۵۷ #2
دوست عزيز اگه امكان داره يكمي فونتش رو كوچيگ تر بكنيد.چون يكمي مشكله خوندنش..
متشكرم
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۱, ۱۴:۵۷ #3
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
شاید نباید این جوری بگم اما نمیتونم نگم خدایا با اجازت !!! که زمان دقیق ظهورو نمیدونم اما یقین دارم خیلی نزدیکه از همون یقینام که توی پیامای قبلیم تعریف کردم
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۱, ۲۱:۰۳ #4
اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان و جعلنا من انصاره و اعوانه
بله یقینا
ببین منم یه چیز دیگه اضافه میکنم
فکر کنید ببینید کجای تاریخ اسلام تا به این اندازه ظهور امام عصر ارواحنا له الفدا رو مورد بحث
قرار دادند!!!!
تقریبا نسبت به زمان حال هیچی نمیشه
اما الان رو ببینید چقدر بحث مهدویت گرمه
چقدر مردم تو کوچه و بازار
و همه و همه
همه عالم منتظر ظهور منجی هستند
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۳, ۱۷:۵۸ #5
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
در عجبم از کسانی که دور بودن یا نزدیک بودن زمانی را به خدا نسبت میدهند در صورتی که هیچ چیز یا هیچ زمانی به خدا نزدیک یا دور نیست و این ماییم که گذشته و اینده و زمان را داریم و اسیر زمانیم اما این زمان و مکان هستند که اسیر خدایند و خدا همین طور که همین الان در الان هست در اینده هم هست و وقتی فرموده قیامت نردیک است این نزدیکی یعنی قیامت از زمان ما و برای ما نزدیک است نه برای خدا
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
و سپس حضرت صادق سلام الله عليه فرمودند:
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۱, ۰۹:۰۷ #6
با سلام ضمن دعا ي فرج و ظهور منجي بايد هوشيار بود حدود 200 سال قبل نيز با نظاير سخنان از مردم استفاده و تخم هرز بهايت را كاشتند و عده اي به خيال ركاب حجت جانها كه نثار باب نكرده و كرامات كه نساخته اند_ به فرمايش رهبر هر كه از دوري و
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۱, ۰۹:۱۵ #7
و نزديكي زمان ظهور بنالد كاذب است و بايد توبه كند _و انان كه از يقين دم زنند و جز سراب نيست كه عين اليقين مقام يقين است كه بسيار دست نيافتني به لاف يقين خود اسير نشويم كه در ان وادي اين كلام بعيد است_ كوجيك و طفل در ركاب دوستانم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۱, ۱۲:۲۷ #8
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
خداوند در سوره ی انبیا و نجم ایه ی 1 و ایه ی 57 میفرمایند :
روز حساب مردم بسیار نزدیک شده است اما اکثر مردم سخت غافلند !
روز حساب مردم بسیار نزدیک شده است اما اکثر مردم سخت غافلند !
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۱, ۱۲:۳۰ #9
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
امام زمان (عج ) میفرمایند (اخر دعای عهد هم هست ) : دوستان ما ظهور ما را نزدیک و دشمنان ما ظهور ما را دور میپندارند !!!
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۱, ۱۲:۳۳ #10
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
با چشم دل یا یقین بنگرید خیلی چیزها را خواهید فهمید اما متاسفانه و متعجبانه چه کمند دارندگان چشم های دل و یقین و ....
در ضمن عثمان هم رهبر بود !!!
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری