جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: عارفی را گفتند چرا الکی به جمکران میری ؟ عارف گفت

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

عارفی را گفتند چرا الکی به جمکران میری ؟ عارف گفت

به نام خداوند یکتا
    سلام بر دوستان خدا
    1 - با کمک خدا خیلی ساده به همه ی بی خدایان دنیا خدا را ثابت میکنم .
    2 - با کمک خداخیلی ساده به همه ی با خدایان دنیا اسلام را ثابت میکنم .
    گفتم خیلی ساده چون انقدر پیامبران و امامان و علما با معجزه ها و برهانهای دقیق و کامل و درست خود خدا را ثابت کرده اند که دیگر با ان روشها و برهان ها کافیست . روش های ساده هم زیاد است که تعدادی را من حقیر عرض میکنم .
    1 -1 - با کمک خدا خیلی ساده به همه ی بی خدایان دنیا خدا را ثابت میکنم .
    ایا میتوانید حتی یک چیز هر چند بسیار کوچک و بی ارزش را نام ببرید که سازنده ای نداشته باشد !؟
    اصلا خود شما که از همه چیز پیرامونتان با ارزشترید چه طور به دنیا امده اید؟
    معلوم است ازدواج پدر و مادرتان ! پدر و مادرتان هم توسط پدر و مادرشان ! و همین طور ان قدر به عقب و عقب برمیگردیم تا به 2 نفر اخر یعنی (همان اول) ! پدر و مادر همگیمانادم و حوا میرسیم ! خوب همگی ما زمینی ها با ازدواج پدر و مادرمان به دنیا امدیم پس ادم حوا که دیگر پدر و مادری نداشتند چه طور به وجود امدند ؟؟؟ پس ادم و حوا توسط کسی افریده شده اند که ان کس نه تنها نیاز به همسر بلکه نیاز به هیچ چیز و هیچ کس دیگری نداشته است ! پس بسیار بیاندیشید که چه کسی تنها بی نیاز عالم هاست و به هیچ چیز و هیچ کسی نیاز ندارد !!!؟؟؟
    اگر ان کس را یافتید ان کس همان خالق پدر و مادرمان ادم و حوا و خدای بی همتای یکتای بی نیاز از همه چیز و همه کس است .
    2 - با کمک خداخیلی ساده به همه ی با خدایان دنیا اسلام را ثابت میکنم .
    این قضیه ی مسلمان بودن همه ی مردم حال حاضر دنیا و در غیر مسلمان بودن زیان کار بودن را در پیام های قبلیم هم توضیح وثابت کرده ام اما به جهت اهمیت موضوع و اینکه کمتر به این مساله ی بسیار مهم توجه میکنند متاسفانه حتی علما !!! باز هم میگویم و ایه ی 85 سوره ی ال عمران را فریاد میزنم چون دوست ندارم همنوعانم در کل کره ی زمین در این اخر زمان زیان کار باشند !!! چون برعکس همگان که متاسفانه به ملیت خیلی اهمیت میدهند مثلا میگویند فقط ما ایرانی ها ! من نه تنها بین همه ی ایرانی ها و ادم ها بلکه بین حیوان و گیاه و جن و فرشته و ادم و ... هم هیچ فرقی نمیبینم مگر به تقوا چه رسد به رنگ و نژاد و ملیت و ... !!!
    واین هم سندش قران سوره ی انعام ایه ی 38 است که خداوند میفرمایند همه ی موجودات مانند بشر هستند و همگی در حال عبادت و تسبیح مند ( مگر بعضی ادم ها و جن های بدی که کفر ورزیدند ) (به جهت اختیاری که خداوند به انسان و جن داده است ) . و همگی به سوی من باز میگردند
    و دلیل دیگر سوره ی انبیا ایه ی 92 و 93 که خداوند می فرمایند از این زمان به بعد (از زمان حضرت محمد به بعد ) دین شما فقط اسلام است ولی مردم باز در ( انتخاب) دین اختلاف دارند !!!
    حالا خیلی ساده اش را هم که قبلا گفتم بگم مثلا چند هزار سال پیش در زمان پیامبری یکی از پیامبران مثلا حضرت نوح دیدید فقط و فقط انان که به دین حضرت نوح ایمان اوردند رستگار شدند و بقیه غرق شدند و کاری هم به این نبود که شاید بعضی ها به دین پیامبران قبلی بودند و فقط کسانی که به دین همان پیامبر همان زمان بودند در امان ماندند !!! زیرا پیامبر قبلی فرموده بودند که به پیامبر بعدی ایمان بیاورید وگرنه زیانکارید !!!
    عارفی را گفتند چرا الکی به جمکران میری ؟ عارف گفت من تا خدا را ندیدم عبادت نکردم چه رسد به امام زمان (ع ) را !!!

ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۸/۱۶ در ساعت ۱۹:۴۵

نوشته
    1,007
    مورد تشکر
    3,000 پست
    حضور
    17 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام.
    خوبید
    متن جالبی بود
    من که خیلی استفاده کردم.
    یا علی مدد.
    اگه دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو
    غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو

دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم
    با تموم بی پناهیم به تو تکیه داده بودم....

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

عارفی را گفتند چرا الکی به جمکران میری ؟ عارف گفت من تا خدا را ندیدم عبادت نکردم چه رسد به امام زمان (ع ) را !!!

4. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

خواهش میکنم اگر خواستید پیامی را بخوانید همیشه با وضو باشید و با نیت خدایی و پاک و نیت دانستن حق از خدا بخواهید که حقایق را به شما بفهماند و به شما برای رسیدن به حقایق کمک کند که خدا این کار را خواهد کرد
    ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۸/۲۷ در ساعت ۱۸:۰۳

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری