جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: آیا کشتن حیوانات مزاحم گناه دارد؟
-
۱۳۸۶/۰۸/۰۱, ۱۷:۴۸ #1
- نوشته
- 10
- مورد تشکر
- 7 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
آیا کشتن حیوانات مزاحم گناه دارد؟
با سلام و خسته نباشید .می خواستم ازتون یه سوال بپرسم . خواهشا جواب بدین. ممنون می شم.
ما تو خونه مون یه دو سه تا موش آزمایشگاهی نگهداری می کنیم که بهش میگن همستر . البته خونه مون دو طبقه است و در طبقه ی بالا مادربزرگم زندگی می کنه و این حیوانها تو خونه ی اونه . هر چقدر ما میگیم که بابا اینا منبع کثافت و میکروبه قبول نمی کنه . تو خونه مون هم تازگی ها مگس پیدا شده و دیگه همه مون کلافه شدیم . هر چقدر می خوایم به یه نحوی شر این موش های آزمایشگاهی رو از سرمون باز کنیم نمی شه . مادربزرگم فرد مومنیه ونماز هم می خونه ولی قبول نمی کنه که اینا میکروب دارن . این حیوونها اگه قند زیاد بخورن می میرن چون فشارشون زود می اد بالا. می خواستم ازتون بپرسم که اگه من بهشون قند بدم و بمیرن آیا این کار من گناه داره یا نه؟ آیا تو اون دنیا خداوند از من به خاطر این کارم جواب میخواد یا نه ؟ آخه راه دیگه ای ندارم جز این کار . یا باید مگس ها و میکروب ها رو تحمل کنیم ویا باید این کارو بکنم. هر کسی می اد خونه مون میگه خونه تون بو میده و مگس زیاده . حالا می خوام بدونم که آیا گرفتن زندگیه اونا درسته و آیا خداوند قبول می کنه که من به خاطر نداشتن راه دیگه ای این کارو می کنم؟ من خیلی به این مسائل شرعی معتقدم و اگه این کارم درست نباشه و گناه داشته باشه هرگز نمی کنم. تازه فراهم کردن غذای اونها هم کار مشکلیه . باید مدام کاهو و سبزیجات تمیز بخریم و بریزیم بخورن . و این واقعا اصرافه و پدرم هم خیلی به خاطر این کار مادربزرگم ناراحته ولی چون مادرشه چیزی نمی گه و هر بار که برادر کوچکم ازش پول میگیره تا بره کاهو بگیره احساس می کنم که واقعا پدرم ناراضیه. لطفا راهنمایی ام کنید . خیلی خیلی ازتون ممنون میشم.
ویرایش توسط سخن آشنا : ۱۳۸۷/۰۲/۳۰ در ساعت ۲۳:۱۵
-
۱۳۸۶/۰۸/۰۲, ۲۲:۱۳ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
پاسخ: برام خیلی مهمه ؟؟؟؟؟؟///////
آزار واذيت حيوانات كار درستي نيست .آنها كه گناه نكردند گير خانواده شما افتادند.مطمئنا راه بهتري هم مي تواند باشد مثلا صحبت كردن با خانواده و.....
به هر حال همه كارهاي ما حساب وكتاب دارد.وقرآن مي فرمايدفمن يعمل مثقال ذرة خيرا يره ومن يعمل مثقال ذرة شرا يره )
-
۱۳۸۶/۰۸/۰۳, ۰۹:۱۸ #3
مام واسه آزمایشگاه گاهی مجبور میشیم بعضی جونورا رو تشریح كنیم...ببینم اینم اشكال داره؟...گناه داره؟...در صورتی كه نمیخوایم اما خب مجبوریم....!!!
-
۱۳۸۶/۰۸/۰۳, ۱۷:۵۱ #4
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۱, ۱۸:۱۱ #5
*نظرشخصی*
به نظرمن بهترین راه فروش این حیوانات یا سپردن به یه علاقه مند به نگهداری یا دامپزشک هست.
شماره تماس "بیمارستان تخصصی دامپزشکی تهران "
22675151
توفرمانیه-کامرانیه پل صدر خ پاشاظهری
هست
باهاشون مشورت کنی ولی جان عزیزت این زبون بسته ها روبه کشتن نده.آهش میگیره آدموگناه داره
ویرایش توسط hajkhanom : ۱۳۸۷/۰۵/۰۱ در ساعت ۱۰:۴۴
نظرات شخصی نگارنده به صورت *نظرشخصی*درج میشوند .
سایر جوابیه ها رونوشتی است از بانک سوالات نشریه الکترونیکی "پرسمان" به آدرس:
http://porseman.org/q/
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۱, ۲۰:۳۶ #6
من هم چند ماهی از این همستر ها نگهداری میکردم .یه جفت داشتم که دو هفته یکبار 5 الی 6 تا بچه تولید میکردن اما من اونها رو تو یه اکواریوم نگهداری میکردم .اگه تو اکواریوم باشن و دائم هم پوشالهای زیرشون عوض بشه خیلی ایجاد بو و الودگی نمیکنه اما خوب رسیدگی میخواد .کار یه ادم پر حوصله است .فکر میکنم به جای کشتن اونها باید سعی کنید به خاطر دل مادربزرگ هم که شده یه کم تو رسیدگی به اونها و تمیز کردن محیطشون کمکشون کنید شاید این سرگرمی خوبی برای مادربزرگ باشه .
من وقتی از همسترها نگهداری میکردم اصلا بوشون ازاردهنده نبود اتفاقا همسترها از جمله جانوران خونگی هستند که کمتر از اونهای دیگه بو تولید میکنن و تازه وقتی به دیوار اکواریومشون یه چرخ وصل کنید توی چرخ میدوندو صحنه جالبی ایجاد میکنن اما فکر میکنم اگه بو و مگس ایجاد شده یا منبع دیگه ای داره یا زیر همسترها دیر به دیر عوض میشه .مخصوصا زیرشون بعد از وضع حمل همستر ماده باید فورا عوض بشه
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۱, ۲۲:۰۷ #7
واااااااااااااااااااااااا اااااااااای
ببینید خودتون دوست دارید جیغ منو در بیارین
موووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووش
یگانه تو که توی خونتون موووووووووووووووووووووووو ووش داشتی چرا منو دعوت کردی
آخه دختر تو چرا انقدر خشن شدی
بابا باز یه دو روز یگانه پیش من نبود ها ببین چه جوری خشنش کردن
ای خدا
آخه دختر چیز دیگه نبود نگه داری ، موووووووووووووووووش نگه داشتی ، صحیح
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۴/۳۱ در ساعت ۲۲:۰۹
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۰۵/۰۱, ۰۲:۵۱ #8
به نام خدا
در مورد همستر دوستان در مورد درست نبودن اذیت و آزار این گونه حیوانات توضیحات خوبی رو دادند بنده هم در مورد حکم شرعی پاک یا نجس بودن این مورد توضیحاتی رو عرض می کنم
اگر چیزی نجس باشد و رطوبت داشته باشد نجسی آن سرایت میكند وهمچنین اگر كسی دست، لباس یا بدن خیس یا مرطوب خود را به چیز نجس بزند نجسی به وی ولباسش سرایت میكند
سگ و خوک از جمله نجاسات است كه اگر بدنش مرطوب باشد و بهچیزی بخورد آن را نجس میكند یا اگر چیز مرطوبی به بدن سگ بخورد آن چیز مرطوب نجسمیگردد ولی موش خودش نجس نیست بلكه فضله (مدفوع) و ادرار آن نجس است حکم همستر هممانند موش است
برای اطلاع بیشتر میتوانید به رسالههای عملیه مراجع تقلید بخشنجاست و طهارت مراجعه كنید.
یا حق
-
۱۳۸۸/۰۹/۱۶, ۱۰:۵۷ #9
- نوشته
- 8
- مورد تشکر
- 23 پست
- حضور
- 2 ساعت 41 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
باسلام به دوستان
درمورد حيوانات موذي خانگي مانند پشه ومگس وعنکبوت چي ؟ آيا چون درآن لحظه آزاري ندارند بايد تحملشون کرد ويا محترمانه ازشون بخواهيم منزل راترک کنند ويا دونه دونه با دستمال يگيريم وازخانه خارج کنيم به نظر بايد حکم جامع تري دراين موارد باشد
-
۱۳۸۸/۰۹/۱۶, ۱۲:۲۷ #10
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری