|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
11
|
||||||||||||||||||
|
عضو صميمي
![]() ![]()
![]() |
زآستان رضا سرخط امان دارم
رخ نیاز بر این پاک آستان دارم اگر چه کم زغبارم، به شوق نکهت گل همیشه جای، در این طرفه بوستان دارم ز تیر حادثه مرغی شکسته بال و پرم درین چمن به صد امید آشیان دارم |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
12
|
||||||||||||||||||
|
كاربر ويژه
![]() ![]()
![]()
|
کفترا پر بزنین به دور گنبد طلا
دور گنبد بشینین نیابت از کرب و بلا پر و بالهاتون رو با هم وا کنید دل به هم بدید همه آوا کنید ذکر یا امام رضا امام رضا به زبون بگیرید و صفا کنید |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
13
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]() |
به نام خدا
با عرض سلام جان را تو صفا ده به صفای صلوات.....همراه ملك شو به نوای صلوات....بر هر چه خدا قیمتی داده ولی.......گلزار بهشت است بهای صلوات......خواهی که شود مشکلت آسان بفرست........بر چهره ی دلربای محمد صلوات يا حق |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
14
|
||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]() ![]()
![]() |
هر کس با مسلمانی فقیر روبرو شود و به او سلامی متفاوت با سلامی کند که به ثروتمند می کند ، روز قیامت خداوند را دیدار کند در حالی که خدا از او در خشم است.
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
15
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]() |
بارگاهي كه به شهر قم بپاست
هم براي من مدينه هم كربلاست خاك پاكش را غرق بوسه مي كنم چون كه جاي پاي اربابم رضاست |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
16
|
||||||||||||||||||
|
دوست جديد
![]() ![]()
![]() |
آقا گداتو پس نزن / اونكه فقط مي خواد يه چيز/ عمري كبوترت شدم يه برام گندم بريز:salavat(10):
|
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط انسيه : ۱۳۸۷/۰۶/۲۳ در ساعت ۱۰:۵۴ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
18
|
||||||||||||||||||
|
دوست جديد
![]() ![]()
![]() |
گمشده بودم ، غرق در كثافت شهر، آمدي از نورم كردي ، دستگير بي دستي ام شدي! روي شانه هاي ضريحت گريستم و دخيل پنجره فولادت ، طلايم كرد، حالا ياريم كن كه تا عطر معرفتت را دريابم
|
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط انسيه : ۱۳۸۷/۰۶/۲۳ در ساعت ۱۰:۵۷ بعد از ظهر دلیل: يه حرف جا افتاده بود |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
19
|
||||||||||||||||||
|
كاربر ويژه
![]() ![]()
![]()
|
قربون کبوترای حرمت امام رضا
قربون این همه لطف و کرمت اما رضا |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
20
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
![]() امام رضا(ع): من لم یقدر علی ما یکفربه ذنوبه فلیکثر من الصلوات علی محمد و آله فإنها تهدم الذنوب هدماً هرکس نمی تواند کاری کند که به سبب آن گناهانش آمرزیده شود برمحمد و آل او بسیار صلوات فرستد، زیرا که آن گناهان را ریشه کن می کند ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
![]() |
| برچسب ها |
| ولادت امام رضا (ع) |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |