|
|
|
161
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]() |
سوزم چوشمع وشعلهء آهم نشانه ست
چشمم بود به راه و نگاهم نشانه ست خواهي اگرسراغ من تيره روز را موي سفيد وروي سياهم نشانه ست از پا درآمدم ز تب هجررحمتي اشكم براينكه وصل تو خواهم نشانه ست صدها حديث رحمتت اي آخريناميد براينكه تو ميدهي پناهم نشانه ست |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
162
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
ای وای از این غوغای دل.... از دلبرم هستم خجل.... وقت سفر ماندم به گل.... من کاروان گم کرده ام
نعمت فراوان دادی ام .... منت به سر بنهادی ام .... اما ببین نامردی ام .... صاحب زمان گم کرده ام :Geryan::Geryan::Geryan: |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط tasneem : ۱۳۸۷/۰۲/۱۴ در ساعت ۰۵:۱۱ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
163
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
قصه زندگی او قصه ای دور و دراز بود، قصه درد و رنج و...
حرف اول و آخر قصه ها این بوده که فقط آسمان و دریا همیشه و جاودانی بوده؛ تو هم دریایی و هم آسمان وقتی که نیستی دل می شه خرمن کاه و تو می شی آتش دل حتی اگر بیارند یوسف مصری به بازار، نیستیم غیر تو را خریدار دلم بی همدم است چون کوه الوند بسیار دیده و گفته بود که ماه و ستاره و خورشید مرده اند و بازگشته اند ولی... ...و ناگهان یک بار این قصه درهم ریخت |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
164
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]() |
كي مي آيي
اي پسرفاطمه.... |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
165
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]() |
غروب جمعه
با مناجات زيباي حاج سعيد حداديان توصيه مي كنم حتما يه بارگوش بدين....
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
166
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]() |
سلام. اینم یه فایل صوتی بسیار زیبا در مورد آقا امام زمان (عج) هست.
معروفه ولی اگر نشنیدید دانلود کنید. قشنگه! در خزانم جلوه ای کن ای بهار آفرینش...
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 2 |
|
|
167
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]() |
یا امام زمان امشب به دعای خیرتون نیاز دارم ، می دونم که خیلی بد کردم ولی الان کسی رو ندارم که بهش تکیه کنم ، حالم اصلا خوب نیست ، شفاعتم رو لطفا پیش خدا بکنید تا خدا دلم رو آروم کنه انشاءالله
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
168
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]() |
گفتم : که روي خوبت ، از من چرا نهان است
گفتا : تو خود حجابي ، ورنهرخم عيان است ! گفتم : که از که پرسم ، جانانشان کويت گفتا : نشان چه پرسي ، آن کوي بي نشان است ! گفتم : مراغم تو ، خوشترزشادماني گفتا : کهدر ره ما ، غم نيز شادمان است ! گفتم که سوخت جانم ، از آتش نهانم گفت آنکه سوخت او را ، کي ناله يا فغان است ! گفتم : فراق تا کي گفتا که تاتوهستي ! گفتم : نفسهمين است گفتا سخن همان است ! گفتم : که حاجتي هست ، گفتا بخواه از ما! گفتم : غمم بيفزا ، گفتاکهرايگان است ! گفتم : زفيضبپذير ، اين نيم جان که دارد گفتا : نگاه دارش ، غمخانه تو جان است ! . |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط کاوشگر : ۱۳۸۷/۰۲/۲۵ در ساعت ۰۴:۵۴ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
169
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]() |
1) یا رب محمد نبی الرحمه بحق محمدنبی الرحمه اشف صدر محمد نبی الرحمه بظهورالحجه
2) یا رب امبر المومنبن بحق امیر المومنین اشف صدر امیرالمومنین بظهورالحجه 3) یارب فاطمه بحق فاطمه اشف صدر فاطمه بظهورالحجه 4) یا رب الحسن المجتبی بحق حسن ا لمجتبی اشف صدر حسن المجتبی بظهورالحجه 5) یارب الحسین الشهید بحق الحسین الشهید اشف صدرحسین الشهید بظهورالحجه 6) یارب زین العابدین بحق زینالعابدین اشف صدر زین العابدین بظهور الحجه 7) یارب الباقربحق الباق راشف صدرالباقر بظهورالحجه 8) یا رب الصادق بحق الصادق اشف صدرالصادق بظهورالحجه 9) یارب الکاظم بحق الکاظم اشف صدرالکاظم بظهورالحجه 10) یارب الرضابحق الرضا اشف صدر الرضا بظهورالحجه 11) یارب الجواد بحق الجواد اشف صدر الجواد بظهورالحجه 12) یارب الهاد یبحق الهادی اشف صدرالهادی بظهورالحجه 13) یارب حسن العسکری بحق حسن العسکری اشف صدر حسن العسکری بظهورالحجه 14) یا رب الحجه بحق الحجها شف صدرالحجه بظهورالحجه |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط کاوشگر : ۱۳۸۷/۰۲/۲۵ در ساعت ۰۴:۵۳ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
170
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]() |
دلم انگاری گرفته قد بغضه يا كريما
عصر جمعه توي ايوون ميشينم مثه قديما تو دلم ميگم اقا جون تو مرادی من مريدم من به اندازه ي وسعم طعم عشقتو چشيدم كاش كی از قطره ی اشكت كمی ابرو بگيرم يعنی تو چشمه ی چشمات با نگات وضو بگيرم برای لحظه ی ديدار از قديما نقشه داشتم يه دونه هديه ی ناچيز واسه تو كنار گذاشتم يادمه يكی بهم گفت هركی تنهاست توی دنيا يه دونه نامه ی خوش خط بنويسه واسه آقا كاغذ نامه رو بعدش توی رودخونه بريزه بنويسه واسه مولاش خاطرت خيلي عزيزه خاطرت خيلی عزيزه |
||||||||||||||||||
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| گفتگو با امام زمان (عج) |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |