جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: آلبرت انشتين" اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۷, ۱۹:۰۲ #1
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
آلبرت انشتين" اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و
die-erklarung آلبرت انشتين" فيزيك دان بزرگ معاصر در آخرين رساله علمي خود با عنوان
كه در سال 1954 در آمريكا و به زبان آلماني نوشت ، اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و آن را كامل ترين و معقول ترين اديان دانسته است .
اين رساله در حقيقت همان نامه نگاري محرمانه اي است كه انشتين به مرجع بزرگ عالم تشيع مرحوم آيت الله العظمي بروجردي نوشته و طي آن نظريه نسبيت خود را با آياتي از كلام الله مجيد و كتاب شريف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبيق داده و اعتراف نموده ، در هيچ مذهبي چنين احاديث و سخنان پر مغزي يافت نمي شود و تنها اين مذهب شيعه است كه احاديث پيشوايان آن نظريه پيچيده " نسبيت " را ارايه داده ولي اكثر دانشمندان آن را نفهميده اند .
اينشتين با الهام از واقعه معراج رسول خدا (ص) ضمن ارايه شرح فيزيكي مبسوطي در باره حديثي از پيامبر اكرم ( ص )معاد جسماني را با ادله فيزيكي ثابت كرده و فرمول رياضي معاد جسماني را عكس فرمول معروف نسبيت ماده و انرژي مي داند. انشتين در اين كتاب همواره از آيت الله العظمي بروجردي (ره) با احترام و با تعبير " بروجردي بزرگ " ياد نموده است . اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است .
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۷, ۲۱:۰۸ #2
خوب این که تعجبی نداره. هر کس دست پرورده ی من باشه به این نتایج مهم می رسه دیگه.
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۷, ۲۱:۲۲ #3در گذر از جادهء زندگي آموختم :
ــ كه، ميتوان به رفتن ادامه داد خيلي بعد از آنكه تصور كني ديگر نميتواني .
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۱:۵۸ #4
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
سلام همون طوری که گفتم اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است و نمیزارن علنی بشه چون شاید همه ی غرب رو تحت تاثیر بزاره و همه مسلمون بشن و اونا اینو نمیخوان ولی شاید تو اینترنت سرچ کنید یه چیزایی دستگیرتون بشه
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۲:۵۹ #5
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خوب اين اصلا تعجبي نيست چون هر كسي كه در دنيا كنكاش كنه ايمانش به خدا بيشتر شده و اسلام هم كه دين شناخت كامل خداوند است
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۳:۰۵ #6
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
خوشم میاد تعجب نمیکنید چون هر کس عقل دارد به ناچار خدا و دین و اسلام و پیامبرو و امام و ... را میشناسد و به اینها میرسد
ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۸/۲۸ در ساعت ۱۳:۳۵
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۳:۴۰ #7
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۰, ۱۷:۵۰ #8
با درود و سلام
حضرت علی (ع) می فرمایند: فاصله حق و باطل به اندازه چهار انگشته ، فاصله چشم تا گوش.
دوست عزیز لطفا با سند و مدرک چیز بنویسید لابد شما از کس دیگه ای شنیدید و ..
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم به راحتی هر چیزی رو باور نکنند!!!
در این کوی و در این برزن______ چه پیش آمد تو را رهزن
به یک دو دانه ارز ن________ فرو ماندی ز خرمنها
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۰, ۲۱:۳۹ #9خاتمی گفته به من زنده باد دشمن منزاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟بسیجی واقعی همت بودو باکری
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)