جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آلبرت انشتين" اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

آلبرت انشتين" اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و

die-erklarung آلبرت انشتين" فيزيك دان بزرگ معاصر در آخرين رساله علمي خود با عنوان
    كه در سال 1954 در آمريكا و به زبان آلماني نوشت ، اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و آن را كامل ترين و معقول ترين اديان دانسته است .

اين رساله در حقيقت همان نامه نگاري محرمانه اي است كه انشتين به مرجع بزرگ عالم تشيع مرحوم آيت الله العظمي بروجردي نوشته و طي آن نظريه نسبيت خود را با آياتي از كلام الله مجيد و كتاب شريف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبيق داده و اعتراف نموده ، در هيچ مذهبي چنين احاديث و سخنان پر مغزي يافت نمي شود و تنها اين مذهب شيعه است كه احاديث پيشوايان آن نظريه پيچيده " نسبيت " را ارايه داده ولي اكثر دانشمندان آن را نفهميده اند .

اينشتين با الهام از واقعه معراج رسول خدا (ص) ضمن ارايه شرح فيزيكي مبسوطي در باره حديثي از پيامبر اكرم ( ص )معاد جسماني را با ادله فيزيكي ثابت كرده و فرمول رياضي معاد جسماني را عكس فرمول معروف نسبيت ماده و انرژي مي داند. انشتين در اين كتاب همواره از آيت الله العظمي بروجردي (ره) با احترام و با تعبير " بروجردي بزرگ " ياد نموده است . اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است .

2. تشکر

نوشته
    91
    مورد تشکر
    188 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    1

خوب این که تعجبی نداره. هر کس دست پرورده ی من باشه به این نتایج مهم می رسه دیگه.

نوشته
    223
    مورد تشکر
    402 پست
    حضور
    32 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط e.1_m نمایش پست
    die-erklarung آلبرت انشتين" فيزيك دان بزرگ معاصر در آخرين رساله علمي خود با عنوان
    كه در سال 1954 در آمريكا و به زبان آلماني نوشت ، اسلام را بر تمامي اديان جهان ترجيح داده و آن را كامل ترين و معقول ترين اديان دانسته است .

اين رساله در حقيقت همان نامه نگاري محرمانه اي است كه انشتين به مرجع بزرگ عالم تشيع مرحوم آيت الله العظمي بروجردي نوشته و طي آن نظريه نسبيت خود را با آياتي از كلام الله مجيد و كتاب شريف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبيق داده و اعتراف نموده ، در هيچ مذهبي چنين احاديث و سخنان پر مغزي يافت نمي شود و تنها اين مذهب شيعه است كه احاديث پيشوايان آن نظريه پيچيده " نسبيت " را ارايه داده ولي اكثر دانشمندان آن را نفهميده اند .

اينشتين با الهام از واقعه معراج رسول خدا (ص) ضمن ارايه شرح فيزيكي مبسوطي در باره حديثي از پيامبر اكرم ( ص )معاد جسماني را با ادله فيزيكي ثابت كرده و فرمول رياضي معاد جسماني را عكس فرمول معروف نسبيت ماده و انرژي مي داند. انشتين در اين كتاب همواره از آيت الله العظمي بروجردي (ره) با احترام و با تعبير " بروجردي بزرگ " ياد نموده است . اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است .
    با سلام

دوست عزیز ممنون با بت مطلب جالبی که ارایه فرمودید در صورت امکان منبع را هم ذکر بفرمائید

و ایا شما این رساله یا کتاب را دارید یا مرجعی برای د دانلود یا مطالعه ان در اختیار دارید

ممنون از راهنمائی تون
    در گذر از جادهء زندگي آموختم :
    ــ كه، ميتوان به رفتن ادامه داد خيلي بعد از آنكه تصور كني ديگر نميتواني .

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

سلام همون طوری که گفتم اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است و نمیزارن علنی بشه چون شاید همه ی غرب رو تحت تاثیر بزاره و همه مسلمون بشن و اونا اینو نمیخوان ولی شاید تو اینترنت سرچ کنید یه چیزایی دستگیرتون بشه

نوشته
    2,087
    مورد تشکر
    2,686 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

خوب اين اصلا تعجبي نيست چون هر كسي كه در دنيا كنكاش كنه ايمانش به خدا بيشتر شده و اسلام هم كه دين شناخت كامل خداوند است

بهترين كارها سه كار است:
    تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
    پيامبر اكرم (ص)
    http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

خوشم میاد تعجب نمیکنید چون هر کس عقل دارد به ناچار خدا و دین و اسلام و پیامبرو و امام و ... را میشناسد و به اینها میرسد
    ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۸/۲۸ در ساعت ۱۳:۳۵

نوشته
    115
    مورد تشکر
    351 پست
    حضور
    3 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza41072 نمایش پست
    خوب این که تعجبی نداره. هر کس دست پرورده ی من باشه به این نتایج مهم می رسه دیگه.

نوشته
    20
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    38 دقیقه
    دریافت
    33
    آپلود
    15
    گالری
    0

با درود و سلام
    حضرت علی (ع) می فرمایند: فاصله حق و باطل به اندازه چهار انگشته ، فاصله چشم تا گوش.
    دوست عزیز لطفا با سند و مدرک چیز بنویسید لابد شما از کس دیگه ای شنیدید و ..
    از دوستان دیگه هم خواهش میکنم به راحتی هر چیزی رو باور نکنند!!!
    در این کوی و در این برزن______ چه پیش آمد تو را رهزن

به یک دو دانه ارز ن________ فرو ماندی ز خرمنها

نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط e.1_m نمایش پست
    سلام همون طوری که گفتم اين كتاب صندوق امانات سري لندن نگهداري مي شود و صحت انتساب آن به انشتين تاييد شده است و نمیزارن علنی بشه چون شاید همه ی غرب رو تحت تاثیر بزاره و همه مسلمون بشن و اونا اینو نمیخوان ولی شاید تو اینترنت سرچ کنید یه چیزایی دستگیرتون بشه

اگه نمیذارن علنی بشه پس شما از کجا فهمیدید !!!!!!!!!
    خاتمی گفته به من زنده باد دشمن من
    زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
    تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
    تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
    آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟
    بسیجی واقعی همت بودو باکری

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)