جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: به نظر شما شهدا که زنده اند در مورد مشکلات جامعه ما چه کار می کنند؟
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۷, ۲۰:۲۵ #1
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
به نظر شما شهدا که زنده اند در مورد مشکلات جامعه ما چه کار می کنند؟
با سلام به همه دوستان
طبق آیات 169 تا 171 سوره ی آل عمران که فرموده:
وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ (169) فَرِحينَ بِما آتاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ يَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلاَّ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ (170) يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ وَ أَنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنينَ (171)
شهدای ما ناظر بر تمام جریانات جاری در کشور هستند. حال به نظر شما شهدا امروز نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت هستند و به خوشی های خود می پردازند؟ اگر چنین نیست به نظرتان الان چه می کنند (البته نسبت به ما و جامعه ای که جانشان را برایش هدیه نمودند)؟
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۰۸:۳۹ #2
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تلاش استقامت اميد به حل مشكل توكل به قدرت لايزال الهي و طلب استمداد و كمك از او
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۵:۰۴ #3
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
دعا می کنند و به وجود افراد لایق جریان بخشی می کنند تا مشکلات مردم بر طرف شه!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۸:۲۲ #4
چی کار میکنن!؟ اصلا چی کار میتونن بکنن؟! نشستن اون بالا غصه میخورن!
اونها اگه میتونستن کاری بکنن به خونواده هاشون کمک میکردن که الان تو این جامعه بدون حضور عزیزشون زیر فشار زندگی دارن له میشن!
چه چیزها میگینا!
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۸:۲۷ #5
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۱۸:۴۸ #6
بله ولی منم نگفتم واسه خودشون غصه میخورن! اونها خودشون تو بهشتن خونوادشون که الان تو بهشت نیستن! و اگر ادمهای خودخواهی نباشن ( که قطع نیستن! چون اگه بودن شهید نمیشدن!) به فکر همه به خصوص خونوادشون هستن و ناراحتی اونها عذابشون میده! حتی اگه خودشون تو بهشت باشن! به خصوص الان که دیگه نیستن و نمیتونن بهشون کمک کنن و برای رفع مشکلاتشون کاری بکنن!
ویرایش توسط blue sky : ۱۳۸۷/۰۸/۲۸ در ساعت ۱۸:۴۹
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۲۱:۰۴ #7
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
-
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۲۱:۱۶ #8
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
*جناب blue skyشما چطوری خودتون رو بجای خانواده شهید جا می زنید ومی گید مشکل دارن.
خانواده شهدا فی نفسه مشکل ندارند.
این ماهستیم که مشکل داریم.
شهدا هم هادیان ماهستند تااین مشکلات درونی خودمون رو حل کنیم.
شهدا چطور گره های کور زندگی مادی رو باز کردند واون رو به به زندگی معنوی پیوند دادند،ماهم باالگو قرار دادن شهدا باید همینکار روبکنیم.
*یادمون باشه تاتک تک ما خودمون رو درست نکنیم ،جامعه درست نمی شه.
وقتی خودمون دروغ می گیم،ریا می کنیم،غیبت می کنیم و...نباید انتظار معجزه داشته باشیم.
*درضمن خانواده شهدا هر شب جمعه توی بهشتند.حتما شما نرفتی واحساس نکردی تاببینی بهشت کجاست؟!!!
*کی گفته شهدا برای حل مشکلات خانوادشون کمک نمی کنند.حتما شما خاطرات همسر شهید همت رونخوندید.
*درضمن شهدا خیلی کارا می تونن بکنند.بنده خودم به شخصه زندگی خودم وارتباط معنوی خودم باخدا رو مدیون شهدا هستم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۲۲:۰۴ #9
اگر با شهدا انس بگیریم و رفتارهای روزانه ی آنها رو سرلوحه کارمون قرار بدیم اون موقع تازه می فهمیم شهیدان زنده اند
یا حق
اسرائیل شر مطلق و تعامل با آن حرام است
"امام موسی صدر"
استکبارستیزی
http://stekbarsetizi.blogfa.com
استشهادیون
http://www.askquran.ir/group.php?groupid=170
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۸, ۲۲:۵۸ #10
- نوشته
- 8
- مورد تشکر
- 5 پست
- حضور
- 8 ساعت 7 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
شهيد به واسطه جانبازى و فداكارى در راه حق و گذشتن از ارزشمندترين سرمايه و دارايى خود كه جان عزيز است، حجاب از چهره او بر طرف شده و با چشم جان و ديده باطن ملكوت و صفات الهى را به تماشا مى نشيند. به عبارت ديگر بين شهيد و حقيقت و ملكوت عالم كه همان صفات الهى است، حجاب و پرده اى باقى نمى ماند و به پاس آن گذشت و ايثار و تقديم جان و هستى خود در راه دفاع از حق و دين الهى، موانع ديدن حقايق و اسرار عالم از جلو آنها برطرف مى گردد و باطن عالم و ملكوت آنها را كه همان صفات جلال و كمال حق و اسماء جميل و صفات علياى خداوند است نظاره مى كند.
اما اینکه آیا در مورد مشکلات جامعه چه می کنند؟ باید روایات را بررسی نمود تا به یک نتیجه تحقیقی دست یافت.
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری