نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چي شمارو عصباني مي كنه ؟
- رأی دهندگان
- 36. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
توهين يا بي حرمتي نسبت به اعتقادات ديني و اخلاقي ام
20 55.56% -
زورگوئي
18 50.00% -
بي احترامي ديگران نسبت به من
8 22.22% -
انتقاد بي جا و ناحق
17 47.22% -
شنيدن دروغ ازكسي كه انتظارش رو ندارم
17 47.22% -
دقيق شدن ديگران بر روی کارهام
9 25.00% -
قضاوت نادرست
26 72.22% -
فرادي كه منفی نگر ند و مرتب شکایت می کنند،ناله می کنند،انتقاد می کنند
12 33.33% -
بي توجهي ديگران به قول و قرارشان
10 27.78% -
آدمهايي كه فکر می کنند بیشتر از همه می دانند وكسي جز خودشون را قبول ندارند
17 47.22%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: @@@ بررسي عوامل خشم وراهكارهاي علمي و عملي براي مقابله با آن@@@
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۹, ۱۶:۲۲ #1
- نوشته
- 26,365
- مورد تشکر
- 68,356 پست
- حضور
- 22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
8953
@@@ بررسي عوامل خشم وراهكارهاي علمي و عملي براي مقابله با آن@@@
بنام تو اي قرار هستي
سلام و عرض ادب و احترام
چند تا سوال ساده دارم ؟ مي تونيد جواب بديد ؟
1- چه چيزي شما رو عصباني مي كند ؟
2- وقتي عصباني بشيد چيكار مي كنيد ؟
3- براي كنترل خشمتون چه راهكاري بلديد ؟؟
4- چي مي تونه شما را آرام كند ؟
5- فكر مي كنيد وقتي آرام شديد مي تونيد آثار سوء خشمتون رو برطرف كنيد ؟
6- چه يشنهادي براي دوستان در هنگام خشم و عصبانيت داريد ؟
7- به چند تا از اين سوالها مي توني صادفانه جواب بدي ؟؟؟؟؟
خب اين سوالهاي من بود . لازم هم نيست همه رو جواب بديد. فقط نظرم اينكه به همديگر كمك كنيم تا برا اين حس كوتاه و زودگذر اما پرخطر و آسيب رسان غلبه كنيم . لذا دوستان عزيز مي تونند ضمن پاسخ دادن به اين سوالها خاطرات خود يا ديگرانرا ؛ اعم از تلخ و شيرين بيان كنند و همچنين احاديثي كه در اين رابطه در ذهن داريد و يا مقاله و داستاني كه بتونه عبرت آموز باشه بنويسند . در نهايت باهم به بررسي ريشه هاي عصبانيت و راهكارهاي علمي و عملي مبارزه با خشم؛ و كنترل عصبانيت مي پردازيم .
خب كي پيشفدم مي شه ؟؟؟
راستي شركت درنظر سنجي فراموش نشه !
يه چيز ديگه من مرتب عنوان اين تايپيك رو عوض مي كنم تا به جواب همه سوالهام برسم و از شما ها ياد بگيرم با خشمم چه كنم و در نهايت گرچه نميتونم قول بدم كه ديگه هيچوقت عصباني نمي شم. اما ميخوام قول بدم موقع عصبانيت تمام اين راهكارها رو مد نظر داشته باشم و هرگز اجازه ندهم خشم و عصبانتيم موجب رنجش دلي بشه . شما چطور ؟ مي تونيد قول بديد ؟؟؟؟
ویرایش توسط ║★║فاطمی║★║ : ۱۳۸۷/۱۱/۰۴ در ساعت ۱۳:۵۸
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۷/۰۸/۲۹, ۱۶:۳۱ #2
همیشه میگم عصبانیت خیلی بده و آدم باید خودشه کنترل کنه ولی وقتی عصبانی می شوم می فهمم موضوع به این سادگی نیست
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۸/۳۰, ۰۱:۲۶ #3
- نوشته
- 26,365
- مورد تشکر
- 68,356 پست
- حضور
- 22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
8953
بنام تو اي قرار هستي
خب عامل عصبانيت من كه البته به ندرت اتفاق ميافته تقريبا تمام چيزهايي هست كه در نظر سنجي نوشتم .
اما وقتي عصباني ميشم تا جائيكه بتونم سكوت مي كنم . اما به تجربه دريافتم اين سكوتم طرف مقابل رو بيشتر عصباني مي كنه . اما من هميشه خوف اينو دارم كه در حال عصبانيت چيزي بگم كه از دلم نباشه و از سر زبان باشه وموجب رنجشي بشه كه برطرف كردنش يا ممكن نباشه يا سخت باشه .يا اينكه خداي نكرده حرمت ها از بين بره. در هرحال فكر مي كنم وقتي سخن تلخي به كسي مي گيم زخمي در دلش ايجاد كرده ايم كه درسته با مرور زمان خوب ميشه اما ممكنه اثار اون زخم تا هميشه مثل يك لكه كدر رو قلبش بمونه .
تلنگري بر انديشه :
يادمون باشه براي رنجاندن عزيزي تنها يك سخن سرد كافي ست ؛ اما براي جبران آن رنجش گاه يك كتاب مملو از كلمات محبت آميز هم ممكنه كافي نباشه
خب اين جواب اول و دوم
بقيه جوابها درفرصتي ديگر
ویرایش توسط ║★║فاطمی║★║ : ۱۳۸۷/۰۹/۰۲ در ساعت ۱۴:۴۰
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۸/۳۰, ۱۳:۲۸ #4
وقتي عصباني ميشم همه چي رو قاطي ميكنم طوري كه اصلا فراموش ميكنم در مورد چي عصبي شدم وهي سعي ميكنم به طرف مقابل با حرف زدنم ضربه بزنم خيلي بدم نه؟كمكم كنيد
وخدايي كه در اين نزديكي ست
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۸/۳۰, ۲۱:۳۴ #5
سلام
من معمولا بندرت عصباني ميشم .واصولا سعي مي كنم با آرامش به حل مسئله اي اقدام كنم .
اما در روايات معصومين داريم كه بهنگام خشم ذكر بگين .خصوصا صلوات بفرستيد .
واگه ادعايي بر ايمان داريم مي تونيم به الگوي كظم غيض حضرت امام موسي كاظم (ع) اقتدا كنيم .
التماس دعا دارم وبارتون آرزوي توفيق مي كنم .
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۰۸/۳۰, ۲۲:۵۶ #6
- نوشته
- 155
- مورد تشکر
- 552 پست
- حضور
- 2 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تشکر و قدر دانی و ......
به نام او که هرگز نمی رود ازیاد...... انشالله
تشکر و قدر دانی کار بر معمولی از مدیریت محترم اخلاق و عرفان جناب آقای طباطبایی و همکار انجمن اخلاق وعرفان سرکار خانم فاطمی
با توجه به اینکه حقیر به لطف خداوند سبحان موفق به مطالعه بیشتر آثار موجود انجمن اخلاق و عرفان گردیدم.
به نظر بنده بیش از نود درصد موضوعات بسیارسازنده .جدی .پر محتوی و آموزنده است .....بنابراین به سهم خود لازم می دانم که از زحمات جناب آقای طباطبایی مدیرباتدبیر و محترم انجمن اخلاق وعرفان وسرکار خانم فاطمي تشکر و قدردانی نموده سلامتی و دستاوردهای والا همچنین برخورداری از مواهب عظیم الهی را بر ایشان آرزو مندم.
چنانچه اجازه فرمایید برحقیر منت است تا برحسب اولویت به مرور در موضوعات مختلف شرکت نموده مطالبی را ارایه نمایم.
عاقبت به خیر و در پناه خدا باشید./انشاالله
ویرایش توسط tabatabay : ۱۳۸۷/۰۹/۰۱ در ساعت ۰۷:۴۱ دلیل: تصحيح نام
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۱, ۱۴:۳۹ #7
- نوشته
- 1,007
- مورد تشکر
- 3,000 پست
- حضور
- 17 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
الله
سلام . من سخت عصبی میشم. ولی وقتی عصبی بشم فکرمو مشغول می کنم
تا جای که خودم رو اذیت میکنم ولی بعد تجزیه تحلیل حلش میکنم.
خدا کنه یچ وقت عصبانی نشم.
یا علی مدد
اگه دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو
غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو
دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم
با تموم بی پناهیم به تو تکیه داده بودم....
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۱, ۱۴:۴۴ #8
- نوشته
- 398
- مورد تشکر
- 481 پست
- حضور
- 5 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
وقتی عصبانی میشم و کم میارم طرف رو می بندم به فحش و بد وبیراه ....و همه بدی هاش رو میگم جلوی روش .......بعدش هم پشیمون میشم .....ولی خب دیگه دیره چون خیلی از ادما رو این طوری رنجوندم
نمی دونم دست خودم نیست
?!who's winner
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۱, ۱۶:۴۱ #9
وقتی عصبانی میشم خیلی حرص میخورم. سر درد می گیرم.
گاهی اوقات هم داد می زنم.
و گاهی گریه میکنم. :Geryan:
ولی هیچ وقت ناسزا نمیگم و حرف نامربوط از دهانم بیرون نمیاد. :smile:
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۲, ۰۷:۴۵ #10
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
1- خيلي چيزها مي تونه عامل عصبانيتم باشه مثلا بي احترامي ها و توهين ها و ضايع شدن حقوق خودم و ديگران
2- راستش خيلي سعي مي كنم در اون لحظه سكوت كنم ولي خب بعضي از اوقات يادم مي ره به خودم چه قولي دادم
3- سكوت تا لحظه آرامش ( شنيدم نقل از ائمه است كه در هنگام عصبانيت اگر ايستاده اي بنشين و اگر نشسته اي دراز بكش و اگر خوابيده اي توكل كن دليلش را پرسيدم گفتند چون انسان از خاك آفريده شده نزديك شدن به زمين اورا آرام مي كند )
4- توكل
5- خيلي از اوقات نه نمي شه پرده هاي حيايي كه دريده شده و محبتهايي كه از بين رفته و حرمتهايي كه ريخته شده به همين آساني درست نمي شه و كدورتي كه به وجود آمده ممكن است به همين راحتي از خاطر ها زدوده نمي شود
6- در هنگام خشم ذهن انسان قدرت فكر منطقي و تصميم درست ندارد و چه بسيار خشم ها كه عاقبت خوبي نداشته و براي يك لحظه عمري پشيماني به بار آمده است پس لحظه اي درنگ كنيد حتي اگر كوهي از خشم بر دوش داريد توكل كنيد و چشم بر بنديد لحظه اي شايد ليواني آب بتواند شما را به لحظه تفكر نزديكتر كند بعد از آرامش برخورد كنيد خيلي از قاتلان و كساني كه مرتكب جرمي شده اند در لحظه چيزي به خاطر ندارند چون خشم بر آنها غلبه كرده بود وقتي از آنها مي پرسند چي شد مي گويند چيزي يادم نيست
7-سعي كردم همه
ویرایش توسط ║★║فاطمی║★║ : ۱۳۸۷/۰۹/۰۲ در ساعت ۱۴:۳۷
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری