|
|
|
21
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
فقری سخت تر از نادانی نیست
مالی سودمندتر از خرد نیست ![]() هیچ تنهایی بدتر از خود پسندی نیست ![]() هیچ شوخی مانند خوش اخلاقی نیست ![]() هیچ عبادتی همسنگ تفکر نیست ![]() (حضرت محمد (ص)) |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
22
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
هــــــــــــو الحكيـــــــــــــــــم![]() تلنگري بر انديشه : بخاطر داشته باشيم هر واقيعتي را مي توان تفسير كرد
اما هر تفسيري از واقيعت بيشتر به تفسير كننده مربوط مي شود تا نفس واقيعت ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
23
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
24
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
25
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می شد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط niyayesh : ۱۳۸۷/۰۹/۱۳ در ساعت ۱۱:۵۲ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 6 |
|
|
26
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
بنام تواي آرام جان تلنگري بر انديشه : تنها آنکه بزرگترین جا را به خود اختصاص نمی دهد از شادی لبخند بهره می تواند داشت آنکه جای کافی برای دیگران داردصمیمانه تر می تواند با دیگران بخندد با دیگران بگرید ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
27
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
28
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]()
|
گاهي بنــام رود به مرداب مي رويم
گاهــــي بنام پنجـــره زندانيت كننــد آب طلب نكرده هميشه مراد نيست گاهي بهانه ايست كه قربانيت كننـد |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 5 |
|
|
29
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]() |
الهی ...
الهى ! به كبریائیت سوگند كه از ثیاب فقر فخر دارم و از فاخر شرم ، كه در آن همرنگ بینواى دل شكستهام و در این ؛ بیم دل شكستن است چه كنم كه در این اوان بى اساس " لولا اللباس لا لتبس الامر على اكثر الناس " . الهى ! لذت گرسنگى را در كامم بركت ده . الهى ! حشر با عالم خیال كه اینقدر لذیذ است حشر با عالم عقل چه خواهد بود . الهى ! آمدم ردم مكن ، آتشینم كردهاى سردم مكن . الهى ! اگر تا قیامت براى یك صغیره استغفار كنم از شرمندگى تقصیر بندگى به در نخواهم شد. الهى ! سخن در عفو و رحمتت نیست گیرم كه تو بخشیم من از شرمندگى چه كنم تو خود گواهى كه از استغفار شرم دارم. الهى ! استغفار ، خواستن غفران تست ، با خاطره گناه چه كنیم. الهى ! چه باید كرد كه گناه فراموش شود ، و گرنه با یاد گناه اگر برانى ، شرمنده ، و اگر نوازى شرمنده ترم. الهى ! دیگر از بهشت لذت نتوانم برد ؛ چه عفو احسان درازاى جرم و عصیان ، انفعال بیشتر الهى ! واى بر آنكه در شب قدر ، فرشته بر او فرود نیامده با دیو همدم و همنشین گردد. الهى ! یقینم را زیاد گردان و اضطرابم را به اطمینان مبدل كن و آنى را در آخر خواهى كنى در اول كن ، كه شفاعت آخرین از آن ِ ارحم الراحمین است. الهى ! دل خوش بودم كه گاهى گریه سوزناك داشتم و دانههاى اشك آتشین میریختم ولى این فیض هم از من بریده شد كه بیم زوال بصر است و امور مهمى كه در آنها امتثال فرمان تو است در نظر، ولى بارآلها عاشق نگرید چه كند و بنده فرمان نبرد چه كند. الهى ! مرا در سایه ی خاتم صلى الله علیه و آله و سلم داشتى كه تو را یابم و بندگانت را دریابم ؛ شكر این موهبت چگونه گذارم . بارالها ، ناپاك را به سویت بار نیست و با بندگانت كار نیست ، دستم را بدار تا در راهم استوار باشم . " برگرفته از الهی نامه ی استاد حسن زاده آملی " |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 8 |
![]() |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |