صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بی اعتقادی

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    13 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بی اعتقادی

خسته نباشید . بنده 28 سال انسان (حیوان) فاسدی بودم ، ناگهان به خودم آمدم دیدم خراب گناه و آلودگی ام . به خودم گفتم : بی صفت نمی خوای آدم بشی ؟ اینهمه گناه کبیره وصغیره کردی ولی کسی نفهمید ، پس ببین خدا چقدر دوستت داره گناهاتو پوشونده ، پس بیا توبه کن و گذشته را جبران کن . خلاصه عشق خدای مهربون تا جایی منو برد که گفتنش را صلاح نمیدانم ، فقط بدانید نماز شب خوان شده بودم و موءذن مسجد شده بودم وصبحها با عشق غیر قابل وصفی به مسجد میرفتم وپس از اذان و نماز تا طلوع آفتاب به عبادت مشغول بودم و همینها باعث شده بود تا باور کنم که خدا لیاقت بندگی اش را نصیبم کرده ومرا از زیر یوغ شیطان نجات داده . خلاصه تمام آرزویم این بود که خدا این پاکی و اخلاص را از من نگیرد . تا اینکه بعد از پنج شش ماه بندگی خدا ، کم کم سوالات بیربط و بدون جواب مغز مرا متلاشی کرد وباعث شد اعتقادات دینی و جذاب من از بین برود . به هر عالم وعاقلی هم که مراجعه کردم فقط فرمودند نمازت را بخوان و دوباره توبه کن ، ما هر چه داریم از نماز است ، نماز ستون دین است و .................................................. ..... . اما من همه اینها را میدانم . نمیخواهم غلو کنم یا خودم را دانا بدانم ولی قرآن معلومات خوبی را به من عطا کرده ، فقط نمیتوانم عمل کنم به هیچیک از فرائض حتی نمازم را هم دیگر نمیتوانم بخوانم . از عزیزان می خواهم مرا راهنمایی کنید هر کسی بتواند پله پله مرا به خدا برساند علاوه بر اجر اخروی ازخدای مهربان در این دنیا خوبیش را به نحو احسن جبران خواهم کرد . حسرت عبادت به دلم مانده ، حسرت پاکی به دلم مانده . عشق عبادت بی ریا به دلم مانده . کمکم کنید تا به خدایم برسم . بدجوری در مادیات غرقم . کمکم کنید . ببخشید اگر طولانی شد .
    ویرایش توسط كبوتر دل : ۱۳۹۰/۰۹/۰۲ در ساعت ۲۳:۲۰

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خوش آمدی دوست عزیز
    جای خوبی رو انتخاب کردین برای جواب گرفتن ، این عمل شما که دارید شک و شبهه تون رو مطرح می کنید که از این افکار آشفته در بیایید از فهم بالاتون نشات گرفته ، بالاخره شیطون دیده که نمی تونه عشق خدا رو از دل شما بیرون کنه ، دنبال راه نفوذی گشته که مثلا ذهن شما رو به سمتی سوق بده که شما به وجود خود خدا شک کنید
    ما توی این سایت اساتید قهاری داریم که مستدل و منطقی جواب می دن
    امیدوارم زودتر جوابتون رو بگیرید، موفق و موید باشید
    ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۰۹/۰۴ در ساعت ۱۹:۱۹
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

3. تشکرها 3

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

سلام و خوش آمد به شما دوست مورد عنایت خدا

خوش به حالت که از غفلت در اومدی و می خوای درست حسابی زندگی کنی. توی قرآن یه آیه هست که می گه:

ُ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرينَ (222) (سوره ی بقره)

به راستی که خداوند دوست دار توبه کنندگان و دوست دار پاکیزگان است.

شما گام توبه را برداشته اید و دریچه ی محبت خدا را بر خود گشوده اید. حالا باید وارد مرحله ی بعد شوید و خود را از مطهرین و پاکیزگان قرار دهید. یعنی کم کم از هر آنچه آلودگی است فرار کرده و دامان خود را از آلودگی ها بشوئید.

و در این جا مقصود فقط آلودگی های ظاهری نیست بلکه آلودگی های باطنی نیز می تواند مورد لحاظ آیه باشد. شما که مردانگی کرده اید و خدا نیز یاوریتان نموده مطمئن باشید که در همه ی مراحل بازگشتتان به سوی خدا، خدا به خوبی پشتیبان شما خواهد بود چرا که خودش فرموده:

وَ الَّذينَ جاهَدُوا فينا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنينَ (69) (سوره ی عنکبوت)

و کسانی که در راه ما تلاش نمایند به تحقیق که ما او را به سمت راه های خود هدایت می کنیم. و به تحقیق که خداوند با نیکوکرداران است.

و باز می فرماید:

اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ الَّذينَ كَفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِكَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فيها خالِدُونَ (257)

خدا سرپرست کسانی است که ایمان آورده اند. ایشان را از تاریکی ها( ی گناهان) خارج نموده (و) به سمت روشنائی ( پاکدامنی هدایت می فرماید) و (اما) کسانی که کفر می ورزند سرپرستانشان طاغوت هستند که ایشان را از نور ( پاکی ) خارج نموده ( و ) به سمت تاریکی ها (ی گناه هدایت می نمایند). آنان یاران آتشند و در آن جاودانه خواهند بود.

مژده باد بر شما که در چتر حمایت و سرپرستی خدا وارد شده اید و امید است که از تاریکی ها نجات یابید و به سمت نور بال و پر برکشید.
    خوش باد بر شما چنین نعمتی و خوش باد بر شما چنین عنایتی.
    آرزو مند سعادت و کامیابی شما

لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

نوشته
    73
    مورد تشکر
    275 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوست خوبم كاش واضح تر مي گفتي دغدغه هاي ذهنيت چيه اما در زندگي تنها چيزي كه تو رو از خدا دور مي كنه همون گناهه
    ( رسول باطني)عقل تو خوب و بد رو تشخيص مي ده و جايي كه نميدوني دستور به احتياط مي ده تا شناخت پيدا كني با رجوع به دين و پيام آوران الهي ( رسولان ظاهري)
    نميدونم چرا ما ها همش دنبال بدست اوردن نتيجه هستيم و فكر مي كنيم اين دعا رو كردم بايد اجابت بشه و الان بايد خدا توجه كنه و اون مواظبم نبود كه اين گناه شد ... آخه مشكلات ما يكي دوتا نيست و خدا بيش از حد تصور با ما فاصله داره لذا بايد زجر كشيد زحمت كشيد تا كم كم نور بياد تو قلبمون و فاصله كم بشه ببين حتي بندگان خوبش در طول تاريخ از اين فاصله ناله مي كردن حضرت علي (ع) ميگه " آه من قله الزاد و بعدالسفر " واي از اين توشه اندك و مسير طولاني . مطمئن باش تمام زحمت هاي بعد از مرگ براي از بين بردن تيرگي درون ماست وچيزي كه اينجا با سختي كمي حل ميشه نذار اونور با سختي هاي دور از تصور حل شه
    بايد خودت رو به خدا بسپاري تا بتوني اين جهنم دورنت رو كم كم تغيير بدي نگو من چي مي خوام بذار اون برات تصميم بگيره وقتي خودت رو سپردي گفتي همه بهترين ها رو خدا برام مي خواد ؛ بدترين اتفاقات برات زيبا ميشه و بلكه زيباترين اتفاقات برات جهنمي مي شه اگه گناهي انجام بدي" وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ " إبراهيم/12 يا "وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا " العنكبوت/69 اينا رو برو معناشون رو بخون مگه ميشه يكي اونو بخواد و اون راه رو بهش نشون نده هر چي شبهه داري اينجا مطرح كن تا ذهنت رو از نور پر كني و خيلي دور تر رو ببيني ...

6. تشکرها 3

نوشته
    36
    مورد تشکر
    75 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خواستن توانستن است......یاعلی مدد......توکلت علی الله

8. تشکرها 2

نوشته
    43
    مورد تشکر
    47 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام دوست عزیز
    در روایت داریم که حضرت فرمودند هر گاه خداوند اراده کند که به بنده اش خیر برساند او را در جوانی از خواب غفلت بیدار می کند دوست عزیز ما باید به فکرافزدون سرمایه معنوی خودمون باشیم. خداوند که به شما اون توفیق را داده بود شما بایستی به فکر باور کردن اعتقادات خود می بودید عبادت و نماز شب خواندن خوبه، ولی کافی نیست باید اعتقادات ساخته شود وقتی اعتقادات درست شد بقیه موارد خود به خود درست می شود.

10. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    13 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

واقعاً از دلگرمیتون ممنونم . چون از خدا خیلی دورم و وضعم خیلی خرابه خواستم شما راهنمام باشید . شیطان لعین به اذن خدای قهار سوالات زیادی در ذهنم قرار داده که کلافه ام کرده و میدونم هم این سوالات برای گمراهی منه ولی خب از آدم ضعیف النفسی مثل من نمیشه بیشتر از این توقع داشت . مثلاً یکی از سوالات من اینه که چرا مسلمون شدیم ، با اینکه میدونم اسلام کاملترین دینه و عاشق اسلامم ولی دینیه که از پدران خود به ارث برده ایم وبه نوعی اجباراً مسلمان شده ایم ، پس با لا اکراه فی الدین چه کنیم ، چرا راجع به زرتشت و بودا ومسیح ویهود و ...... حتی اهل سنت نمیتوانیم تحقیق کنیم و فکر میکنیم اگر در مورد این ادیان مطالعه کنیم کافر شده ایم . همه این ها هم در کتابشان قوانینی دارند که به پاکی وخدادوستی ختم میشود . نمی خواهم افکار دوستان را پریشان کنم و اسلام را زیر سوال ببرم (اسلام زیباترین و پاکیزه ترین دین است ) خلاصه از این سوالات مبهم گمراه کننده

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

درسته که اسلام دین اجداد ماست ولی تقلید در اصول دین جایز نیست و هر کس باید با تحقیق در مورد اصول دینش به یقین برسد و راه نه تنها برای تحقیق بسته نیست بلکه وظیفه افراد است که در زمینه اصول دین تحقیق کنند و به یقین برسند اما در مورد ادیان دیگر ، یکی به دلیل اینکه اولا در آن ادیان تحریف واقع شده و ثانیا به علت اینکه اسلام دین کاملتری است تبعیت از آن ادیان جایز نیست
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

13. تشکر

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

نقل قول نوشته اصلی توسط kam
    واقعاً از دلگرمیتون ممنونم . چون از خدا خیلی دورم و وضعم خیلی خرابه خواستم شما راهنمام باشید . شیطان لعین به اذن خدای قهار سوالات زیادی در ذهنم قرار داده که کلافه ام کرده و میدونم هم این سوالات برای گمراهی منه ولی خب از آدم ضعیف النفسی مثل من نمیشه بیشتر از این توقع داشت . مثلاً یکی از سوالات من اینه که چرا مسلمون شدیم ، با اینکه میدونم اسلام کاملترین دینه و عاشق اسلامم ولی دینیه که از پدران خود به ارث برده ایم وبه نوعی اجباراً مسلمان شده ایم ، پس با لا اکراه فی الدین چه کنیم ، چرا راجع به زرتشت و بودا ومسیح ویهود و ...... حتی اهل سنت نمیتوانیم تحقیق کنیم و فکر میکنیم اگر در مورد این ادیان مطالعه کنیم کافر شده ایم . همه این ها هم در کتابشان قوانینی دارند که به پاکی وخدادوستی ختم میشود . نمی خواهم افکار دوستان را پریشان کنم و اسلام را زیر سوال ببرم (اسلام زیباترین و پاکیزه ترین دین است ) خلاصه از این سوالات مبهم گمراه کننده
    با سلام گرم خدمت دوست و برادر گرانقدر کامی عزیز

داداشی بهت تبریک می گم برای اینکه تازه لایق فهم اسلام شدی. تا قبل از این مثل بچه هایی بودی که اگه بزرگترش بهش می گفت این خوبه و این بد، مجبور بود که قبول کنه. اما حالا به این حد رسیدی که روی پای خودت وایستی. این تولد فکر شماست. تولد اونو بهت تبریک می گم.
    اما فکر نکنی حالا که به اینجا رسیدی راحت شدی. نه حالا به حدی رسیدی که می شه روت حساب کرد. باید مردونه وارد گود تحقیق بشی و زیر و بم دینداریتو حسابی در بیاری تا بتونی با هدف زندگی کنی. چون زندگی محدود نمی شه به این چند روز دنیا. پس برو و خوب تفحص کن. ترسی از این نداشته باش که چرا دچار شک شدم بلکه از این بترس که توی این شک بمونی و یا حقیقتی رو انکار کنی. شنیدم که شهید مطهری می گفت شک پل خوبی است اما منزل بدی است.

اگه به دنبال مطلبی رفتی و قانع نشدی شل نشو و خوب بگرد. قلب انسان به گونه ای آفریده شده که فقط با درک حق به آرامش می رسه و هیچ چیز دیگه قانعش نمی کنه.

ممکنه کسائی مثل من نتونن خوب به سوالات جواب بدن. ناامید نشو. حق گم شدنی نیست خدا راه پیدا کردنشو برات باز می کنه.
    موفق و پیروز باشی

لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

15. تشکرها 4

نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16

نقل قول نوشته اصلی توسط kami نمایش پست

با سلام به شما دوست عزيزم

اتفاقا صدور اين سوالات از ذهن شما خيلي هم مباركه. انساني كه در رشد باشد وقتي كه قرار است شكوفا بشود طبيعي است كه ذهنش سرشار از اين گونه سوالات مي شود. فكر مي كنيد شهيد مطهري چگونه شهيد مطهري شد. به اين دليل كه به دنبال جواب سوالات بي شماري كه داشت رفت و پاسخ گرفت.
    در اعتقادات تقليد جايز نيست. لذا اين خيلي خوب و عالي است كه شما برايتان سوال پيش بيايد و بعد هم به دنبال پاسخ آنها باشيد.

در مورد سوال لا اكراه في الدين در اين تاپيك مي توانيد پاسخ خودتان را بيابيد :
    http://www.askquran.ir/showthread.php?t=6634
    اين فكر اشتباهي است كه فكر كنيد جايز نيست در مورد اديان و مذاهبي كه گفته ايد تحقيق كنيد . اتفاقا خيلي هم اين تحقيق خوب است . هر كس به شما چنين گفته اشتباه گفته است. كسي با تحقيق درست و مطالعه در اديان و مذاهب مختلف كافر نمي شود. البته براي اين كار بايد كسي باشد كه او را كمك كند تا دچار لغزش نشود و اشكالات را به او بياموزد.

يك پيام خصوصي هم براي شما دوست خوبم ارسال نمودم .

17. تشکرها 4

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری