-
۱۳۸۷/۰۹/۰۵, ۱۶:۲۱ #1
- نوشته
- 11
- مورد تشکر
- 19 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چرا باید به حج برویم؟
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به غیر از اینکه حج امری واجب بر هر مسلمانی است (حج واجب با شرط استطاعت) چرا به مکه میرویم ؟ مگه نمیگیم که خدا همه جا هست پس چرا آدما به این امید میرن که متحول بشن . اگه میخوان متحول بشن همین جا بشن!
من الان اسمم در قرعه کشی دانشجویی در اومده ولی هیچ حس خاصی ندارم!؟:Geryan:
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۵, ۱۹:۴۰ #2
حج یعنی توفیق حضوردرکلاس معلمان بزرگ تاریخ وبشریت{حضرت آدم(ع).حضرت ابراهیم(ع).اسماعیل(ع).هاجر(س) وحضرت محمد(ص)}که باشناخت صحیح این راهبران زائر چگونه زیستن رامی اموزد.شب احرام وقتی هرچه داشته ای رابرزمین می گذاری وتنهابایک رخت ساده ای تازه پروازوسبکبالی راتجربه می کنی
حدیث مرگ قبل ازمرگ این استطریق وصل حق جویان چنین است
التماس دعا خوشابه سعادتتان حجکم مقبول
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۶/۱۹, ۱۷:۴۱ #3
درود بر دوستان عزیز
به نظر بنده حج چیزی نیست جز سرازیر کردن پول به سمت عربستان ! اگر دوستان میگن این سفر اموزشی است و غیره از اشنایی که رفته حج بپرسه چه اموزشی در بر داشته !
کسی اگر نظری غیر از این داره بگه تا راجبش حرف بزنیم . ممنون
کوروش بزرگ :
دردا بر حاکمانی که نازایی و نفرت را رقم می زنند دردا بر شهریارانی که تازیانه و تجاوز را رقم می زنند دردا بر کیشبانانی که به مردم دروغ می گویند دردا بر خردمندانی که از دلیری بویی نبرده اند دردا بر دلیرانی که از خرد بویی نبرده اند .
منشور پاسارگاد
-
۱۳۸۹/۰۶/۱۹, ۲۲:۰۷ #4
- نوشته
- 198
- مورد تشکر
- 269 پست
- حضور
- 1 روز 13 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام
ببينيد آقاي خردبين استدلال شما در مورد سرازير كردن پول خيلي بي معنيه.با اين حرف شما انسان نبايد حتي از شهرش خارج بشه چون پول سرازير ميشه.اصلا قرار نيست آموزش خاصي ببينه اونجا با تمام وجودت از انسان بودن لذت ميبري البته اين حرفا براي شما بي معنيه ولي خوب سوالتونم چيز وجوديه خاصي نداشت
در آرزوي پيوستن جز به بينهايت
-
۱۳۸۹/۰۶/۱۹, ۲۲:۳۶ #5
- نوشته
- 4,737
- مورد تشکر
- 7,718 پست
- حضور
- 6 روز 18 ساعت 57 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
307
حج کهفی است که در آن رویای بودن با خدا راتجربه خواهی کرد
خدایا بودن باتو چنان تجربه شیرینی است که بعدازآن لحظات بی تو چه سخت خواهد گذشت؟
حج یعنی برای همیشه خدا محور زندگیت باشه!
حج از زیر بار مسئولیت در آمدن نیست حج به زیر بار مسئولیت رفتن است!
دل خوش ازآنیم که حج میرویم
غافـل از آنیم کـه کج مـیرویــم
کعبه به دیدار خدا میرویم
او که همینجاست کجا میرویم
حج بخدا جز به دل پاک نیست
شستن غم از دل غمناک نیست
هرکه علی گفت که درویش نیست
دین که به تسبیح و سر وریش نیست
صبح به صبح در پی مکر و فریب
شب همه شب گریه و امن یجیب
ویرایش توسط كبوتر دل : ۱۳۸۹/۰۶/۱۹ در ساعت ۲۲:۳۷
قال رسول الله صلى الله عليه وسلم:
أوصاني ربي بتسع أوصيكم بها
أوصاني بالأخلاص في السر والعلانية
العدل في الرضا والغضب
القصد في الفقر والغنى
أن اعطي من حرمني
أصل من قطعني
أعفو عمن ظلمني
أن يكون نطقي ذكراً
أن يكون صمتي فكراً
ونظري عبراً
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
۱۳۸۹/۰۶/۱۹, ۲۳:۰۲ #6
- نوشته
- 974
- مورد تشکر
- 1,077 پست
- حضور
- 1 روز 6 ساعت 49 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام بر جناب پژوهش
1. حج برای همه انسانها مقرر شده است و نه تنها مومنین و مسلمین.
2. حج مسیر انسانهای اولیه از صحرای عرفات به سوی اولین خانه ای است که برای بشر ساخته شده است. در این مسیر این انسانهای اولیه مراسمی را انجام داده اند که ما هر سال آنها را بازتولید می کنیم.
-
۱۳۸۹/۰۶/۲۰, ۰۰:۳۳ #7
- نوشته
- 2,577
- مورد تشکر
- 8,095 پست
- حضور
- 5 روز 11 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 140
- آپلود
- 0
- گالری
-
99
با سلام خدمت شما
یكى از عبادت هاى بزرگ اسلامى «حج» است. حج يك عبادت دسته جمعى است كه هر سال در روزهاى معينى در سرزمينى تاريخى و باشكوه انجام مىگيرد. اين نوع عبادت علاوه بر اين كه پيوند استوارى ميان بنده و خدا به وجود مى آورد، مى تواند از جهات گوناگونى مبدأ اثرات سودمند و ارزندهاى در اجتماع اسلامى باشد؛ زيرا:
اولا: يك چنين عبادت دسته جمعى كه با تجرد كامل و وارستگى مطلق، تنها با پوشيدن دو قطعه پارچه ساده آغاز مى گردد، نشانه مساوات بندگان الهى در پيشگاه اوست و اين يكى از آمال بزرگ انسانى است كه روزى انسانهاى جهان عوامل برتري هاى موهوم را مانند نژاد، رنگ و ثروت را كنار گذارده، همگى خود را در برابر خدا مساوى و برابر بدانند. عمل حج از عبادت هايى است كه به اين هدف تحقق مىبخشد و موجب مىشود كه افراد با ايمان امتيازات اجتماعى را وسيله برترى خود ندانند.
ثانيا: چنين اجتماع عظيمى كه اعضاى آن را نمايندگان واقعى ملتهاى مسلمان جهان تشكيل مى دهد، كنگره بزرگ سالانه مسلمانان دنيا محسوب مىگردد كه در هر سال در اين سرزمين مقدس برگزار مىشود.
آيين اسلام يك مشت قوانين اخلاقى و سنن تربيتى كه هدفى جز اصلاح روح و روان مردم نداشته باشد نيست تا خود را از تاسيس كنگره سالانه و اجتماعات هفتگى و روزانه كه مخصوص احزاب سياسى و اجتماعات متحرك وزنده است دور بگيرد، بلكه يك آيين جهانى و جامعى است كه به همه شؤون زندگى بشر - اعم از اخلاقى، اجتماعى، سياسى، اقتصادى و نظامى - نظر دارد.
از اين نظر آورنده اسلام با وضع قوانين سياسى و دعوت به تشكيل كنگره سالانه در سرزمين مكه، بقا و ابديت و مصونيت آيين خود را تضمين نموده است و طبعا اين كنگره اثراتى بالاتر از اثرات كنگرههاى سالانه احزاب سياسى و زنده جهان در بر خواهد داشت.
منتها، سران سياسى، در اين اعصار به اهميت چنين موضوعاتى توجه پيدا كرده اند در حالى كه اسلام از چهارده قرن پيش طرح آن را ريخته و اثرات مطلوبى از آن گرفته است. متفكران اسلام كه طبعا در اجتماع مزبور شركت خواهند داشت، مىتوانند آخرين تحولات اوضاع جهان اسلام را مورد بررسى قرار دهند و پس از گرد آورى اطلاعات دقيق و تبادل نظر، در بهبود وضع مسلمانان بكوشند و سرزمين اسلام را از عوامل ضد آزادى و استقلال پاك سازند و به پيشرفت همه جانبه مسلمانان جهان كمك كنند.
چه اجتماعى سودمندتر از اين كه مىتواند بزرگترين حلقه اتصال ميان مسلمانان جهان باشد و سران اسلام را از اوضاع يكديگر آگاه سازد.
اين كنگره مىتواند به وضع اقتصادى و فرهنگى مسلمانان كمك هاى شايانى بنمايد؛ زيرا متفكران و صاحبنظران - پس از اداى فريضه حج - مىتوانند در محيطى آرام و پر از فضا و معنويت به تبادل افكار بپردازند و در زمينه فرهنگ و اقتصاد اسلام طرحهايى بريزند.
كنگره سالانه حج همواره الهامبخش بسيارى از جنبش هاى آزادى خواهى و نهضتهاى عظيم براى گسستن زنجيره هاى ظلم و ستم و تعدى بوده است و اين نكته با مراجعه به تاريخ اسلامى و انقلابهاى فرزندان اسلام روشن مى شود؛ زيرا نطفه بسيارى از نهضتهاى اسلامى كه براى برانداختن حكومتهاى جور و ستم صورت مىگرفت در ايام حج بسته مىشد و اين سرزمين الهام بخش چنين آزادي هايى بود.
از آنچه در بالا ذكر شد نتيجه مى گيريم كه عبادات اسلامى همه داراى اسرارى است كه مستقيما به خود عبادت كننده يا جامعهاى كه در آن زندگى مى كنند باز مى گردد.
منبع: پاسخ به پرسشهاى مذهبى - نويسندگان: آيات عظام ناصر مكارم شيرازى و جعفر سبحانى
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۹/۰۶/۲۰, ۰۰:۵۴ #8
- نوشته
- 1,324
- مورد تشکر
- 4,808 پست
- حضور
- 21 روز 20 ساعت 30 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
من هم همچین حسی نسبت به حج و...دارم
یعنی اصلا برام مهم نیست که برم یا نرم و آرزوی رفتن را هم ندارم چه مکه{حج}،چه کربلا سوریه و....
به نظر شما من باید چه کار کنم؟
ویرایش توسط amirreza1373000 : ۱۳۸۹/۰۶/۲۰ در ساعت ۰۰:۵۶
-
۱۳۸۹/۰۶/۲۰, ۰۱:۰۵ #9
به نام خدا
سلام
مطمئن باشید وقتی برید اونجا
عظمت و بزرگی کعبه رو ببینید نظرتون عوض میشه
شما باید قدم اولو بردارید
اگه میخواین دینتون پایدارتر بشه
این سفر و خاطراتش بهتون کمک میکنه
التماس دعا
الهی ؛ هر کس تو را به نامی خواند ، قمری به قوقو ، پوپک به پوپو ، فاخته به کوکو ، من هم به هو هو
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۶/۲۰, ۱۲:۴۹ #10
حج چیزی جز سرازیر کردن پول به سمت عربستان ؟!
درود بر دوستان عزیز !
مسله جالب شد حالا میشه کامل راجبش بحث کرد !
دوست عزیز " zarif razavi "
خوب امیدوارم روحیه یه بحث منطقی را داشته باشید زود از کوره در نرید و فکر نکنید شما معصوم ! هستید از بندگان خاص خدا که درک کردید اسلام و احکامش را با تمام وجود و من هم کافری که قصد بحث های بی پایه و بی سر و ته به قول شما بی وجود را دارم !
به صورت جدا جدا و کاملا مشخص سوال می کنم امیدوارم جوا سوال منو هم همین طور بفرمایید :
1. با یک جمله خرد بینی من را از کجا فهمیدید ؟ با من تا حالا بحث داشتید ؟ البته اگر شما علم غیب دارید که بحث ان جداست !!
2. درامد سالیانه عربستان از حج را می دانید چه قدره ؟ ایا می دانید با این پول باد اورده مثل نفت چکار میکنه ؟!
از کارهای سری که در حال انجام ان است می دانید ؟ چقدر از این پول صرف کشتن شما ها میشه ؟ امیدوارم از قدرت پول اگاهی داشته باشید !
3. من کی گفتم از شهرش خارج نشه ؟ اتفاقا من موافق سر سخت مسافرت و ایران گردی هستم ! تفاوت حج با ایران گردی این است که در ایران گردی سرمایه هنگفت این کار درون ایران به گردش در می اید و پولی از ایران خارج نمیشه ! با سفر در طبیعت بهتر می توان به قدرت خداوند پی برد ! (گفته قران را که قبول دارید؟!)
4. واقعا فکر می کنید که از انسان بودن لذت می برید ؟ ان هم در عربستان ؟
شاید جدیدا با حجاج عزیز خوب رفتار بشه اما چند سال پیش که این طور نبود !
ایا چند میلیونی که قرار بدیم عرب ها بخورن و کیف کنن را بدیم به بچه های بی سرپرست و خانواده های نیازمند و ... (شرح کارهای نیک زیاده و از حوصله این بحث خارجه) در کدام حالت احساس انسان بهتری بودن به شما دست میده !
5. چرا فکر می کنید این حرف های شما برای من بی معنی ؟! یعنی من انسان نیستم ؟!
من هم دوست دارم به خدا نزدیک بشم ! اما با شما فرق دارم اما این فرق دلیل برتری کسی نیست این یه تفاوته ! همین
6. من هیچ وقت حرفی نمی زنم که بیهوده باشه یا لااقل تلاش خودم را می کنم !
با یه حساب سر انگشتی می توان به عمق این عمل پی برد !
نکته : تا حالا فکر کردین چرا قبله مسلمانان عوض شد ؟
تا حالا فکر کردین این بهترین در امد در شرایط سخته ؟ اونم واسه عربستان که چیزی جز شن و ریگ نداره ! نفت هم که تا چند سال اینده تمام میشه و اینکه اکثر مسلمانان در کشورهای جهان سوم هستند و جمعیت و زاد و ولد که بیداد می کنه !
خوب برم سراغ جواب بقیه دوستان !
جناب پاسخگوی معارف دینی و اما جواب شما :
اولا: يك چنين عبادت دسته جمعى كه با تجرد كامل و وارستگى مطلق، تنها با پوشيدن دو قطعه پارچه ساده آغاز مى گردد، نشانهمساوات بندگان الهى در پيشگاه اوست و اين يكى از آمال بزرگ انسانى است كه روزى انسانهاى جهان عوامل برتري هاى موهوم را مانند نژاد، رنگ و ثروت را كنار گذارده، همگى خود را در برابر خدا مساوى و برابر بدانند. عمل حج از عبادت هايى است كه به اين هدف تحقق مىبخشد و موجب مىشود كه افراد با ايمان امتيازات اجتماعى را وسيله برترى خود ندانند.
به جوابی که می دهید واقعا اعتقاد دارید ؟
وارستگی این عمل کجاست ؟ پوشیدن یه قطعه پارچه ظاهر است نمی تواند سراغاز وارستگی باشد .
مساوات ؟ کدام مساوات ؟ از مساوات بین بنده ها حرف نزنید که اسلام به نظر من غیر از این است ! دلیل می اورم اگر خواستید
اما قبول دارم که از ارزوهای (دلیل پافشاری شما در استفاده از کلمات عربی را هنوز درک نکرده ام البته خودم هم استفاده می کنم اما چاره ای نیست ، تا جایی که بتوانم فارسی می نویسم ) بزرگ انسان برابری است اما چیزی جدیدی نیست که اسلام به ان پرداخته باشد سالها قبل کسانی بودند که به این هدف اندیشیده و کارها کرده اند و از ان (برابری عدالت و..) به عنوان بزرگترین دغدغه نام بده اند .
کدام تحقق ؟! می توانید اشاره ایی هرچند کوچک بفرمایید ؟
در مورد امتیازات اجتماعی را که وسیله برتری خود قرار ندهند هم حرفی نمی زنم و این به این معنی نیست که حرفی نداشته باشم ، دوستانی که این مطلب را می خوانند خود قضاوت کنند !!
ثانيا: چنين اجتماع عظيمى كه اعضاى آن را نمايندگان واقعى ملتهاى مسلمان جهان تشكيل مى دهد، كنگره بزرگ سالانه مسلمانان دنيا محسوب مىگردد كه در هر سال در اين سرزمين مقدس برگزار مىشود.
جالبه واقعا !! این نمایندگان واقعی کجا هستند ؟ چه کسی این ها را نماینده کرد ؟
نتایج این کنگر چیست ؟ اگر بنا بود این چنین کنگره هایی دردی دوا کند که مسلملنان دردی نداشتند پس چیزی را که فایده ندارد دلیل انجامش چیست ؟
راجب سرزمین مقدس هم باز حرفی نمی زنم !!
از اين نظر آورنده اسلام با وضع قوانين سياسى و دعوت به تشكيل كنگره سالانه در سرزمين مكه، بقا و ابديت و مصونيت آيين خود را تضمين نموده است و طبعا اين كنگره اثراتى بالاتر از اثرات كنگرههاى سالانه احزاب سياسى و زنده جهان در بر خواهد داشت.
این جا " در بر خواهد " داشت حتما ارزو کردید ؟ نه ؟ سایر کشور ها و سازمان ها ... را قبول دارم که گاهی نتیجه ندارند مثل اتحادیه اروپا اما اگر کمی دقیق شوید می توانید بفمید که دلیل اینکه گاهی موفقیت ندارند در چیز دیگری است ! اگر شما می گویید همیشه نا موفق بوده اند که باید به اوضاع مسلمانان و اروپاییان توجه کرد !!
منتها، سران سياسى، در اين اعصار به اهميت چنين موضوعاتى توجه پيدا كرده اند در حالى كه اسلام از چهارده قرن پيش طرح آن را ريخته و اثرات مطلوبى از آن گرفته است. متفكران اسلام كه طبعا در اجتماع مزبور شركت خواهند داشت، مىتوانند آخرين تحولات اوضاع جهان اسلام را مورد بررسى قرار دهند و پس از گرد آورى اطلاعات دقيق و تبادل نظر، در بهبود وضع مسلمانان بكوشند و سرزمين اسلام را از عوامل ضد آزادى و استقلال پاك سازند و به پيشرفت همه جانبه مسلمانان جهان كمك كنند.
یا شما تاریخ را نخوانده اید یا مثل عوض کردن تاریخ ایران از تاریخ اسلام به این طرف منظور شما بوده !
قبل از اسلام مشورت کردن با متحدان و هم اندیشان و ... باب بوده ! قبول ندارید بفرمایید تا عرض کنم !
اثرات مطلوب را هم لطف بفرمایید یه اشاره کوچک بفرمایید !
گرد اوری اطلاعات دقیق ؟ از این دقیق تر ؟ امروزه که وسایل ارتباط هست می توان راحت از سفر کردن و پول به عربستان بردن با هم ارتباط داشته باشن ! ایا الان از مشکلات اسلام خبر ندارن ؟ که باید بیان عربسان و اونجا مشکل حل کنند ؟!
پیشرفت مسلمانان ؟ ! حرفی نمی زنم !
اين كنگره مىتواند به وضع اقتصادى و فرهنگى مسلمانان كمك هاى شايانى بنمايد؛ زيرا متفكران و صاحبنظران - پس از اداى فريضه حج - مىتوانند در محيطى آرام و پر از فضا و معنويت به تبادل افكار بپردازند و در زمينه فرهنگ و اقتصاد اسلام طرحهايى بريزند.
این قسمت که به وضع اقتصادی مسلمانان کمک می کند را قبول دارم ! اما جمله شما کامل نیست !!
به وضع اقتصادی بعضی از مسلمانان عربستان !!
راجب بقیه جمله هم حرفی نمی زنم !!
از آنچه در بالا ذكر شد نتيجه مى گيريم كه عبادات اسلامى همه داراى اسرارى است كه مستقيما به خود عبادت كننده يا جامعهاى كه در آن زندگى مى كنند باز مى گردد
اره خوب مقداری از اسرارش را که اشاره کردم ! راجب بقیه عبادت ها هم در جای خودش !!
بنده به هیچ عنوان قصد بی احترامی به هیچ دین یا مذهب یا شخصی را ندارم هدفم هم سوال کردن و رسیدن به جوابه ! امیدوارم در اینجا به جوا قطعی و مشخص برسیم ! امیدوارم کسانی که جواب من را می دهند بدون تعصب جواب بدن و این چند خط آخر را هم ببیند البته منم با برجسته کردن به انها کمک می کنم !!
کوروش بزرگ :
دردا بر حاکمانی که نازایی و نفرت را رقم می زنند دردا بر شهریارانی که تازیانه و تجاوز را رقم می زنند دردا بر کیشبانانی که به مردم دروغ می گویند دردا بر خردمندانی که از دلیری بویی نبرده اند دردا بر دلیرانی که از خرد بویی نبرده اند .
منشور پاسارگاد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری