صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: سؤال درباره تکوین انسانها و نژادها

شروع کننده موضوع

نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سؤال درباره تکوین انسانها و نژادها

درود بر همه دوستان عزیز

ما به این اعتقاد داریم که همه انسان ها از آدم و حوا به وجود آمدند

سوال من اینه که پس نژاد های مختلف مثل چشم بادومی ها یا رنگین پوستا چطوری پدید آمدند ؟

من فکر کردم که این موضوع باید دلیل علمی داشته باشه برای همین تاپیک رو اینجا استارت کردم
    ویرایش توسط Bad Boy Blue : ۱۳۸۷/۰۹/۰۶ در ساعت ۲۲:۵۸
    خاتمی گفته به من زنده باد دشمن من
    زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
    تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
    تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
    آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟
    بسیجی واقعی همت بودو باکری

2. تشکرها 3

نوشته
    211
    مورد تشکر
    177 پست
    حضور
    45 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نکته ی دیگر اینکه علمای اسلامی هنوز کاملآ مطمئن نیستند که آدم و حوا اولین انسانهای روی زمین بوده اند.
    گویند رمز عشق مگویید و مشنوید
    مشکل حکایتی که تقریر میکنند

فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر
    این کارخانه ایست که تغییر میکنند

می خور که شیخ وحافظ ومفتی و محتسب
    چون نیک بنگری همه تزویر میکنند

4. تشکرها 3

نوشته
    1,758
    مورد تشکر
    3,252 پست
    حضور
    6 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام دوستان

خسته نباشید. والا تا اونجا که من میدونم کل انسانهای روی کره زمین ژنهاشون ۹۸٪ شبیه هم هست و تمام این تفاوتها در اون ۲٪ هست. علت این موضوع را علم ژنتیک میتونه براحتی جواب بده....

یا علی
    طیب
    هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد

سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما

أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ

6. تشکرها 3

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

نقل قول نوشته اصلی توسط bad boy blue
    درود بر همه دوستان عزیز :rose:

ما به این اعتقاد داریم که همه انسان ها از آدم و حوا به وجود آمدند

سوال من اینه که پس نژاد های مختلف مثل چشم بادومی ها یا رنگین پوستا چطوری پدید آمدند ؟

من فکر کردم که این موضوع باید دلیل علمی داشته باشه برای همین تاپیک رو اینجا استارت کردم :gig:
    علیک سلام

دوست عزیز، در سوالی که مطرح کردی به دنبال دلیل علمی هستی ( به نظرم منظورتون علوم تجربیه ) پس باید تحقیقاتی علمی از مجامع خاص خودش بود و در اینجا نمی توان آن نتیجه ای را که خودتان گفته اید نتیجه ی غلطیه گرفت.

اینکه دوستان هم نظر اسلام یا علمای اسلام را در این تاپیک به شما می دهند کار اشتباهی است چرا که سوال شما از اول محدوده ای تعیین شده داشت.

حال سوال من این است که شما ( هر کس که در مورد اولین بشر نظری داشته باشد) هرگونه معتقد باشید، همین سوال دوستمان را از جهت علمی چگونه جواب می دهید؟

به نظر من از جهت علمی هم نیازی به این نیست که زیاد دست و پا بزنیم. شما تا کنون خانواده ای را ندیده اید که در آن خانواده، خواهر و برادرها از جهت ترکیب جسمی و قیافه ی ظاهری با همدیگر متفاوت باشند؟!
    ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۷/۰۹/۱۶ در ساعت ۰۹:۴۴
    لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

8. تشکرها 2

نوشته
    1,758
    مورد تشکر
    3,252 پست
    حضور
    6 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام

دوست خوبم اینجا را مطالعه کنید:

شاید جوابتون را اینجا بتونید پیدا کنید...

http://fa.wikipedia.org/wiki/ژنتیک

http://www.knowclub.com/paper/?cat=23

یا علی
    طیب
    ویرایش توسط طیب : ۱۳۸۷/۰۹/۱۶ در ساعت ۱۲:۴۱
    هر معرفتى كـــه بوىِ هستىِ تو داد *** ديوى است به ره، از آن حذر بايد كرد

سبحه بر کف، توبه بر لب،دل پر از شوق گناه/ معصيت را خنده مي آيد ز استغفار ما

أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ

10. تشکرها 2

نوشته
    211
    مورد تشکر
    177 پست
    حضور
    45 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

مارا از تحقیقات خود بی بهره مگذار.
    در ضمن منم سعی میکنم در این زمینه تحقیق کنم و اگر مرجع و منبعی یافتم در اینجا قرار میدهم.هر چند که نمیتوان با خواندن چند مقاله و کتاب به یک نتیجه ی قطعی رسید.
    گویند رمز عشق مگویید و مشنوید
    مشکل حکایتی که تقریر میکنند

فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر
    این کارخانه ایست که تغییر میکنند

می خور که شیخ وحافظ ومفتی و محتسب
    چون نیک بنگری همه تزویر میکنند

12. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بله دوست عزیز حق با شماست
    چون هنوز دانشمندان هم به نتیجه دقیقی نرسیدن و باید چند سال دیگه صبر کرد ولی آخرین چیزی که من بدست اوردم اینه

آخرين يافته ها اين تئورى را تقويت مى كند كه انسان ها از گروه هاى كوچك انسانى در آفريقا به وجود آمده اند

البته اینی که من نوشتم برای اردیبهشت 85 شاید الآن نتیجه بهتری گرفته باشن ولی من چیزی ندیدم

خوشحال میشم شما هم کمک بکنید

تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟

14. تشکرها 2

نوشته
    150
    مورد تشکر
    122 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام

اینکه بگوییم چون مردمان فلان قوم با بقیه مردم از نظر ظاهری فرق دارند پس سر منشا نسلشان از جایی دیگر است کاملا اشتباه و غیر علمی است .
    بر اساس ظاهر افراد نمیشود حکمی در باره والدین آنها داد . مطمئنا شما با برادرانتان از نظر ظاهری فرق دارید آیا میشود گفت که والدین شما یکی نیستند ؟ و ممکن است با پسر دایی یا پسر عمو یا یکی از بستگان خود شباهت زیادی داشته باشید آیا میشود گفت که والدین شما یکی هستند؟
    با این برداشتی که شما از اختلاف ظاهری افراد دارید فکر میکنم انتظار داشتید همه مردها شبیه حضرت آدم و همه زنها شبیه حضرت حوا باشند تا بشود گفت که از نسل آنهاییم !!!
    اگر این طور بود آیا زندگی کردن با اینهمه افراد مشابه هم مشکل نبود ؟؟
    اگر اختلافات ظاهری افراد را دلیلی بر اختلاف در سر منشا نسلشان بدانیم ، به تعداد قوم و قبیله و نژاد و ... سر منشا خواهیم داشت !!!! که آدم و حوا یکی از آن سر منشا هاست !! و دلیل ندارد که آدم را ابوالبشر بخوانیم !!
    اینکه جنابعالی ادعا میکنید تحقیقاتی کردید و به نتیجه ای رسیدید که ..... و اصل تحقیقات خود را نیز مخفی !! نگهمیدارید از چند جهت قابل بررسی است .

1- چون از ارائه تحقیقات خود امتناع میکنید میشود گفت هیچ تحقیقی صورت نگرقته است. و یا آنقدر سرسری و بی پایه و اساس و غیر علمی بوده که خودتان هم خجالت میکشید آن را به عموم عرضه کنید.
    2- به فرض انجام تحقیقات ، و به صرف آن ، هیچ دلیلی برای صحت روش تحقیق و درستی نتیجه گیری از آن وجود ندارد . مگر اینکه عالمان در آن رشته مورد تحقیق به درستی آن گواهی دهند.
    واما درباره اختلاف ابناء بشر باید عرض کنم که :
    علمی که دراین باره بحث میکند " ژنتیک " نام دارد و اگر کمی به خودتان زحمت بدهید و همان کتابهای درسی زیست شناسی را بخوانید متوجه چگونگی پیدایش اختلافات در موجودات شده خلاف نظر خودتان را اثبات میکنید.
    "علم ژنتیک یکی از شاخه‌های علوم زیستی است. بوسیله قوانین و مفاهیم موجود در این علم می‌توانیم به تشابه یا عدم تشابه دو موجود نسبت به یکدیگر پی ببریم و بدانیم که چطور و چرا چنین تشابه و یا عدم تشابه در داخل یک جامعه گیاهی و یا جامعه جانوری ، بوجود آمده است. علم ژنتیک علم انتقال اطلاعات بیولوژیکی از یک سلول به سلول دیگر ، از والد به نوزاد و بنابراین از یک نسل به نسل بعد است. ژنتیک با چگونگی این انتقالات که مبنای اختلالات و تشابهات موجود در ارگانیسم‌هاست، سروکار دارد. علم ژنتیک در مورد سرشت فیزیکی و شیمیایی این اطلاعات نیز صحبت می‌کند. "

عامل انتقال صفات از والدین به فرزندان ژنها هستند که بر روی کروموزومها قرار دارند. ژنهای فرزندان ترکیبی از ژنهای والدین است بنابراین در ترکیب ظاهری او منطقی است که کمی شبیه به والدینش باشد نه کاملا شبیه آنها . بدین ترتیب بعضی از صفات ظاهری پدر و مادر در فرزندان دیده میشود و بعضی از صفات نیز محو میشود . بنا بر این در هر نسل تعدادی از مشخصات ظاهری والدین در فرزندان ظاهر نمی شود و پس از چندین نسل ، نسلی با ظاهری متفاوت از والدین بوجود می آید. علت اختلاف ظاهری افراد یک خانواده نیز به همین دلیل است . زیرا صفاتی را که یکی از افراد از والدینش به ارث میبرد با صفاتی را که برادر یا خواهرش به ارث میبرد فرق میکند.
    بنابراین مهمترین عامل موثر در ظاهر افراد ژنتیک است .
    عامل مهم و موثر دیگری که باعث تفاوت ظاهری افراد میشود به گفته دانشمندان عامل محیطی نام دارد. بروز ويژگی‌ها و خصوصيات هر فرد ، وابسته به دو عامل ژنتيك و محيط است و اين دو عامل، عموماً به طور پيچيده‌ای با يكديگر مرتبط هستند.
    مثلا شخصی در جنوب ایران زندگی میکند محیط خاص جنوب ایران باعث اختلاف ظاهری او با افراد مناطق دیگر کشورمان شده است و این اختلاف در درازمدت رویداده و یکی از صفات او شده و به نسل بعدی او منتقل میشود . حال اگر این شخص محل زندگی خود را تغییر داده و مثلا به شمال برود محیط شمال خواص دیگری را به او میدهد که به نسلش انتقال یافته و افرادی به وجود می آید که با نسلهای جنوبی او اختلاف بارزی دارد.
    عوامل محیطی مانند نورشدید خورشید ، سرما وگرما و خشکی و شرجی بودن هوا و ...همگی باعث بوجود آمدن نژادهای مختلف میشوند.
    انتقال صفات تحت تاثیر عوامل متعددی چون غالبیت ناقص ، هم بارزی ، ژنهای کشنده ، نافذ بودن و قدرت تظاهر یک ژن و چند آللی بودن و جهش ژنی قرار می‌گیرد که باعث اختلاف در افراد نسل میشود.
    در قرآن کریم هم به اختلافات قومی و قبیله ای اشاره شده است وهم به این که همه را از یک مرد و یک زن آفریده است :
    يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ ﴿الحجرات 13﴾
    اى مردم ما شما را از مرد و زنى آفريديم و شما را ملت ملت و قبيله قبيله گردانيديم تا با يكديگر شناسايى متقابل حاصل كنيد در حقيقت ارجمندترين شما نزد خدا پرهيزگارترين شماست بى‏ترديد خداوند داناى آگاه است .
    ویرایش توسط yekshakhegol : ۱۳۸۷/۰۹/۲۰ در ساعت ۲۳:۲۱
    یارَبِّ یارَبِّ یا رَبِّ قـِّو عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی وَ اَشدُد عَلی العَزیمَةِ جَوانِحی وَ هَب لِیَ الجِدَّ فی خَشیَتِکَ وَ الدَّوامَ فِی الاتـِّصال بخِدمَتِکَ
    (حضرت علی علیه السلام)

یک شاخه گل

16. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اول سلام

صحبت های اولتون که اصلا ربطی به بحث نداشت !! لطفا بیشتر دقت کنید !!!!
    من فکر میکنم شما به خودتون زحمت ندادید که حتی پست های من رو بخونید !!
    من آخر هر پست نوشتم تحقیقات بسیار اندک من و خواستم هر کس مرجعی می شناسه به من معرفی کنه
    درست نیست که زود قضاوت کرد !!

ببینید شما میگید تغییرات محیطی باعث میشه که انسان ها بعد از نسل ها تغییری توشون ایجاد بشه ( البته من ممنون میشم که شما مرجعی به من معرفی کنید )
    شما قبیله گردن درازها در تایلند رو میشناسید ؟
    در تایلند زنان از قبیله پاودانگ (Paudang) از سن ۵ سالگی حلقه های مسی بدور گردن خود نصب می کنند.
    زمانی که به سن بزرگسالی می رسند، گردنشان به بیش از ۲۰ سانتیمتر می رسد
    ولی دلیلی نشده برای اینکه بچه هاشون گردن دراز به دنیا بیان

سؤال درباره تکوین انسانها و نژادها neck-001.jpg (49.8 کیلو بایت

شما فکر کنید که من و همسرم به ژاپن بریم برای زندگی آیا بعد از نسل ها نوادگان من چشم بادومی می شوند !؟

و اما شما از دانشمندان این علم خواستیم منم گفته های دانشمندان رو نوشتم
    من این ها رو از سایتی که دوستمون جناب طیب معرفی کردند خوندم وچون در پست ها قبل اشاره کردم نیازی ندیدم که دوباره اسم سایت رو بنویسم
    البته جا داره دوباره از ایشون تشکر کنم

همزمان با تلاش افراد براى يافتن سابقه خانوادگى خود، متخصصان ژنتيك جمعيت نيز داستان مفصل ترى از نوع بشر را روايت مى كنند. رد نياكان ما، يعنى يك «آدم و حواى» ژنتيكى، در آفريقا پيدا شده

آخرين يافته ها اين تئورى را تقويت مى كند كه انسان ها از گروه هاى كوچك انسانى در آفريقا به وجود آمده اند
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  neck-001.jpg
مشاهده: 168
حجم:  49.8 کیلو بایت  
    ویرایش توسط Bad Boy Blue : ۱۳۸۷/۰۹/۲۰ در ساعت ۱۲:۰۰

نوشته
    150
    مورد تشکر
    122 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام
    منظورتان کدام بحث است که نامربوط بود؟

برای بررسی تاثیر عوامل محیطی بر روی ژنتیک بشر سری به کتابهای زیست شناسی بزنید.
    مورد گردن درازها چه ربطی به " عوامل محیطی " دارد ، برداشت شما از" محیط " اشتباه است ،چون منظور، عوامل طبیعی محیطی است نه عادات و رسوم مردم آن. مثل این است که بگوییم بچه های ورزشکاران همه ورزشکار متولد میشوند!!! که البته نادرست است.
    در مورد رفتن به ژاپن یا هر کشور خاص دیگری که علائم ظاهری خاصی دارند ، مطمئن باشید که در فرزندانتان تاثیر خواهد گذاشت البته نه از نسل مستقیم شما ، بلکه از نسل فرزندانتان حتما فرزندانی چشم بادامی خواهید داشت .(مبارک باشه ان شاء الله)
    عوامل محیطی در دراز مدت و طی چند نسل تاثیر میگذارند شما چند نسل را بررسی کردید و چنین نتیجه ای گرفتید .
    اگر ژاپن و ایران در یک راستا از مسیر تابش خورشید قرار دارند پس چرا ژاپن به سرزمین آفتاب تابان معروف است و ایران به این صفت معروف نیست؟

( در یکی از پستها یکی از مسئولین سایت در پاسخ یکی اعضا نوشته بود که بیشتر دقت کنید و آن شخص چنان ناراحت و عصبانی شد که متن بلند بالایی را با خشم و غضب ارسال کرد و هر چند خط در میان متذکر میشد که چرا چنین گفتی اگر من به شما چنین بگویم چه حالی به شما دست میدهد و .... اما بنده گرچه کمی دلخور شدم اما سخن دوستان را به نیت خیر تعبیر میکنم .استغفرالله ربی و اتوب الیک)
    یارَبِّ یارَبِّ یا رَبِّ قـِّو عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی وَ اَشدُد عَلی العَزیمَةِ جَوانِحی وَ هَب لِیَ الجِدَّ فی خَشیَتِکَ وَ الدَّوامَ فِی الاتـِّصال بخِدمَتِکَ
    (حضرت علی علیه السلام)

یک شاخه گل

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری