صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: نقد کتاب تولدی دیگر

  1. #1
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

    نقد کتاب تولدی دیگر




    با سلام
    چندی پیش کتابی از نویسنده ای به نام شجاع الدین شفا به گونه ای غیر ثانونی در ایران و سایر کشورها به چاپ رسیده است که محتوی مسائلی در رابطه با ادیان توحیدی و اشکالات مترتب بر انها و تشکیک در اصالت انها میباشد.
    مطالب ذکر شده در این کتاب به گونه ای نوشته شده است که اولا با استناد به مراجع گوناگون و اکثرا معتبر بوده و ثانیا از نثر سلیس و روانی برخوردار است.با توجه به اینکه در این کتاب اصالت ادیان توحیدی از پایه مورد تشکیک قرار گرفته است متاسفانه اینجانب پس از جستجوی بسیار هیچ کتاب در خور توجه و علمی و تحقیقی که توانسته باشد به سوالات مطرح شده در این کتاب پاسخ متقنی بدهد نیافتم. تنها کتابی که در این رابطه به زیور طبع اراسته شده است کتاب نقدی بر تولدی دیگر است که نویسنده به ابتدایی ترین وجه ممکن و بدون استفاده از هیچ مرجه تاریخی و مستند تلاش در رد مطالب مطروحه در کتاب نموده که حداقل به نظر من بسیار ضعیف و ناشیانه رسید.
    در همین سایت در جاهای مختلفی بعضی از دوستان به این کتاب گوشه ای زده اند ولی انچه مشهود است اینستکه این کتاب و محتوای ان تاثیر بسیار عمیقی در خواننده خصوصا جوتانانی که با تئوریهای ادیان اشنا نیستند گذاشته است.
    سوالهای مطروحه در این کتاب بسیار ساده طرح و به گونه ای غیر قابل باور درست به نظر میرسد. فلذا بر ان شدم تا با باز کردن این موضوع و بررسی مطالب و تشکیکهای مطرح شده در ان پاسخی در خور تقدیر و مستند به این شبهات داده شود تا کسانی که ان را میخوانند جوابهای ان را نیز در دسترس داشته و خود در باره ان قضاوت نمایند.
    بنابر این مطالب عمده ان را یک به یک مطرح تا انشاا جواب ان به روشنی داده و تودوین گردد و پس از ان به سراغ مطالب بعدی برویم.
    از دوستان خواهشمندم بدون حاشیه و شعار نویسی به موضوعات رجوع و نظر یا جواب حود را اعلام نمایند.
    در جایی از این سایت دیدم یکی از کاربران محترم نوشته بودند که نمیشود کسی این کتاب را بخواندو مسلمان باقی بماند!!!! حال این موضوع را در مظان ازمایش قرار میدهیم.

    موضوع اول:

    یکی از موضوعات مطرح شده در این کتاب موجودیت حضرت موسی از نظر تاریخ میباشد. در این کتاب ادعا شده است که شخصیتی به نام حضرت موسی(ع) تنها در تورات و انجیل و قران معرفی شده و هیچ رد دپای از این شخصیت در تاریخ مصر و سایر تواریخ موجود نیست. به گفته این کتاب این پیامبر اورنده 10 معجزه بوده که 3 تای ان در قران مورد تایید قرار گرفته( تبدیل عصا به مار و دست نورانی و باز شدن دریا برای عبور موسی و پیروانشو 7 تای دیگر از جمله تبدیل اب رود نیل به خون و مرگ احشام مصر در یک روز و چند قلم دیگر تنها در تورات اورده شده است. سوال نویسنه اینست که چگونه میشود که وجود یک فرد با ادعای پیامبری و داشتن 10 معجزه بسیار مشهود در هیچ کجای تاریخ خصوصا تاریخ بسیار مستند و مدون مصر ذکر نشده است. حتا اتفاقات و معجزان این پیامبر نیز در هیچ کجای تاریخ نشانی ندارد.
    امید است بتوانیم به این شبه که بسیار مهم میباشد پاسخ درخور توجه بدهیم
    با تشکر. )


  2. تشکر


  3. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۶
    نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16



    نقل قول نوشته اصلی توسط جینلی نمایش پست

    موضوع اول:

    یکی از موضوعات مطرح شده در این کتاب موجودیت حضرت موسی از نظر تاریخ میباشد. در این کتاب ادعا شده است که شخصیتی به نام حضرت موسی(ع) تنها در تورات و انجیل و قران معرفی شده و هیچ رد دپای از این شخصیت در تاریخ مصر و سایر تواریخ موجود نیست. به گفته این کتاب این پیامبر اورنده 10 معجزه بوده که 3 تای ان در قران مورد تایید قرار گرفته( تبدیل عصا به مار و دست نورانی و باز شدن دریا برای عبور موسی و پیروانشو 7 تای دیگر از جمله تبدیل اب رود نیل به خون و مرگ احشام مصر در یک روز و چند قلم دیگر تنها در تورات اورده شده است. سوال نویسنه اینست که چگونه میشود که وجود یک فرد با ادعای پیامبری و داشتن 10 معجزه بسیار مشهود در هیچ کجای تاریخ خصوصا تاریخ بسیار مستند و مدون مصر ذکر نشده است. حتا اتفاقات و معجزان این پیامبر نیز در هیچ کجای تاریخ نشانی ندارد.
    امید است بتوانیم به این شبه که بسیار مهم میباشد پاسخ درخور توجه بدهیم
    با تشکر. )
    مستندات علمی و باستان شناسی- (چگونه فرعون و لشکریانش گرفتار عذاب الهی شدند.؟)
    منطقه" نویبه" در عربستان برای تمام پیروان مذاهب الهی و بخصوص پیروان حضرت موسی (ع) مکان مقدسی میباشد .
    نقد کتاب تولدی دیگر
    این منطقه همانجایی است که حضرت موسی (ع) و پیروانش بعد از گذشتن از دریای سرخ و نجات از دست فرعون و همراهانش , محل سکونت او و یارانش شد . امروزه مردمان سایر کشورها با مذاهب مختلف از قبیل مسلمان و مسیحی و یهودی به این مکان می ایند تا یادگار ان دوران را بچشم ببینند . مکانی که هنوز هم میتوان خشم الهی را در انجا احساس کرد . ستونی که یاران حضرت موسی (ع) به دستور او ساختند (این ستون را امروز با نام کلومن یا یادگار موسی کلیم میشناسند )
    نقد کتاب تولدی دیگر
    تا یادگار عذاب و رحمت الهی - برای نسل امروز باشد – شاید همین احساس باعث شد تا " رونی وایت " از خود بپرسد ایا براستی عذابی در کار بوده است؟! در اطراف او یک ستون و خرابه های باقی مانده از روزگاران بسیار دور قرار داشت – و روبروی او دریای قرار گرفته بود با نام دریای سرخ ... ایا این دریا از وسط به دو نیم شده بود تا یکی از عزیزترین بندگان خدا به همراه یارانش از میانش بگذرند!! و سپس فرعون و لشکریان با یکی از وحشتناکترین عذابهای پروردگار روبرو شوند.؟!! ( و اترک الــبحر رهوا" انهم جند مغرقون و دریا را به ارامی ترک کن انها لشکری هستند که غرق خواهند شد . 25 / دخان) همین سئوال باعث شد تا یکی از سخترین و پیچیدترین عملیات باستان شناسی توسط " رونی وایت " و یارانش اغاز شود .
    نقد کتاب تولدی دیگر
    در بین محققان و اندیشمندانی " رونی وایت " چهره شناخته شده ای میباشد .. اولین کار تحقیقاتی او جستجو برای یافتن نشانه های از کشتی حضرت نوح (ع) بود . او موفق شد مدارک و مستنداتی را که قبل از او بصورت پراکنده منتشر شده بود را بصورت کتابی کامل منتشر کند . ایا او می توانست نشانه های از عذاب الهی را که دشمنان حضرت موسی (ع) گرفتار ان شده بودند را بیابد.؟! این عملیات تنها یک عملیات باستان شناسی نبود – بلکه معبری بود به عمق حقیقت تاریخ ... " وایت " برای تعیه بودجه این کار عظیم نیاز به یک حامی مالی قوی و یک تیم زبده از محققین سایر علوم و رشته های دیگر داشت . کارشناسان موزه لور پاریس این کار را یک کار نشدنی و یک تلاش بیهوده می دانستند – زیرا وایت تصمیم داشت دریای سرخ را وجب به وجب جستجو کند و پیدا کردن اثار یک چنین پدیده ای انهم در عمق دریا و با گذشت چیزی حدود 3500 سال تقریبا" یک کار محال بنظر میرسید . عاقبت یک میلیادر سعودی بنام "محمد سلیمان "حاضر شد بودجه این عملیات گسترده را تقبول کند . محققین و دانشمندانی از کشور فرانسه – المان – امریکا حاضر شدن وایت را در این راه همراهی کنند . ابتدا باید مشخص می شد که حضرت موسی (ع) و یارانش از کجا به راه افتاده اند و کدام فرعون مغضوب پروردگار شده است .. کوچکترین مدرک میتوانست انها را به سر منزل اصلی برساند .. همانگونه که در بالا عنوان شد منطقه" نویبه" در عربستان اخرین ایستگاه حضرت موسی (ع) و یارانش بوده است . یک مورخ یونانی اشاره کوتاهی به این واقعه عظیم کرده است . او میگوید : حضرت موسی (ع) و یارانش از شمال منطقه جیزه (هیلیوپولیس ) براه افتاده و بعد از گذشتن از کوه ها و بیابانهای سینا خود را به منطقه ای (هایروت ) نزدیک به ابهای خلیج عقبه رسانده اند - مورخ یونانی - اینجا را محل غرق شدن لشگریان فرعون می داند . روایت دیگر که توسط مورخان مصری بعد از گذشت 1800 سال بعد از ان واقعه نگارش شده است ,حکایت از ان دارد که حضرت موسی (ع) از منطقه نزدیک جیزه حرکت کرده و بعد از گذشتن از رودخانه سینا ( امروزه این رودخانه را با نام خلیج سوئز میشناسیم ) وارد منطقه بنام الطور در صحرای سینا شده و سپس خود را به نزدیکی خلیج عقبه امروزی رسانده و بعد از گذشتن از ان در " نویبه " سکنا گزیدن . بررسی چنین منطقه ای با چنین ابعادی که شامل دو منطقه دریایی میشود تقریبا" یک کار غیر ممکن بنظر می رسد . " رونی وایت " در کتابش میگوید : بعد از کسب اجازه مسئولین مصری و عربستان سعودی بیش از 3000 پرواز بر روی منطقه انجام شد, اما هیچ نشان قابل اعتمادی بدست نیامد . " روسی پترسون " یکی از همراهان " وایت " با ابزار الات پیشرفته تمام ساحل عقبه را چه در مرز مصر و چه در مرز سعودی با وسواس زیاد مورد کتکاش قرار داد. . تیم دیگری تاریخ مصر باستان را مطالعه میکردند . انها میخواستند بدانند کدام فرعون مورد غضب پروردگار یکتا قرار گرفته بود .
    ‏ ﴿ 77 ﴾ طه : جزء 16
    و در حقیقت به موسى وحى کردیم که :بندگانم را شبانه ببر، و راهى خشک در دریا براى آنان باز کن که نه از فرارسیدن[ دشمن ]بترسى و نه[ از غرق شدن ]بیمناک باشى.
    نقشه های که توسط ماهواره ها تعیه شده بود – به تیم تحقیقاتی " رونی وایت " جان تازه ای بخشید . در این تصاویر نقطه ای در خلیج عقبه که به دریای سرخ منتهی می شد وجود داشت که عمق ان نسبت به مکانهای دیگر کمتر بود –
    نقد کتاب تولدی دیگر
    نقد کتاب تولدی دیگر
    ایا حضرت موسی (ع) و یارانش از این منطقه عبور کرده بودند.؟ ایا فرعون و لشکریانش در این مکان به عذاب الهی گرفتار شده بودند.؟! این سئوالاتی بود که " رونی وایت " و تیم همراهش را لحظه ای ارام نمی گذاشت . چهار غواص با ملیتهای گوناگون کار اکتشاف دریایی را به سرپرستی " جاناتان گری " به عهده داشتند . اولین غوص در امتداد مرزهای ساحلی سینا انجام شد , " جاناتان گری " میگوید : کار بسیار سخت و طاقت فرسائی بود – کار باستان شناسی انهم در زیر اب انسان را خیلی زود خسته می کند – اما همه ما سختی کار را میدانستیم – گاهی باید ماسه ها را تا عمق 5 متری کنار میزدیم – گاهی باید صخره ای را جابجا میکردیم .. کار زیر آب به دلیل شرایط متفاوت بسیار سخت و طاقت‌فرساست و بویژه این که در چنین کاوشهایی باید نهایت ظرافت و دقت را نیز در نظر داشت. برای این منظور گروههای فنی و علمی زیادی باید با یکدیگر همکاری میکردند . بعد از گذشت 6 ماه اولین نشانه ظاهر شد . یکی از غواصان مرجان عجیبی را در عمق اب مشاهده کرده بود, ان مرجان در واقع چرخ ارابه ای بود که افسران بلندپایه مصری اجازه سوار شدن بر ان را داشتند .
    بلافاصله پمپ های تخلیه ماسه کار لایروبی را اغاز کردند . اخبار این اکتشاف خیلی زود به مقامات سعودی رسید و منطقه بسرعت در محاصره ماموران امنیتی قرار گرفت . " رونی وایت " میگوید : بعد از 34 روز من هم لباس غواصی بتن کردم و همراه غواصان به زیر اب رفتم . باور کردنی نبود – چرخهای ارابه ها – سپرهای نظامی و وسایلی که بخاطره شرایط محیطی فرم خود را از دست داده بودند . غواصان توانسته بودند مقداری استخوان اسب و همچنین استخوان انسانی را از عمق دریا بالا بیاورند . نام " رونی وایت " و همراهانش برای همیشه در تاریخ ثبت شده بود .. انها توانسته بودند مدارکی از یک عذاب الهی را برای نسل امروز جمع اوری کنند .


    نقد کتاب تولدی دیگر
    نقد کتاب تولدی دیگر
    بازسازی یک فاجعه الهی



    بعد از انتشار اخبار محققان مختلفی این فاجعه عظیم را مورد بررسی قرار دادند . نقشه ای از محیط تعیه شد, عمق اب , فاصله بین دو خشکی و محاسبات دیگر به کامپیوتری داده شد .. نتیجه وحشتناکتر از ان بود که انها فکر میکردند . از میان بادها و طوفانها , طوفان " N.G.S " که در سال 1982 جنوب فلوریدا را مورد حمله قرار داده بود برای این محاسبه در نظر گرفته شده بود . این طوفان از گروه Bمیباشد که تقریبا" مشابه ان هر سال سواحل امریکا را مورد اماج قرار می دهد . بخاطره کم عمق بودن ان منطقه نسبت به جاهای دیگر و همچنین نزدیکی دو ساحل ... سونامی وحشتناک حاصل میشود .. همانگونه که مستحضر هستید .. امواج وقتی در مکانهای عمق دار اقیانوس شکل میگیرد قدرت انچنانی ندارد .. اما هرچه که به ساحل نزدیک میشود ارتفاع ان افزایش و قدرت تخریب ان بسیار گسترده میشود . مشابه همان سونامی که چند سال کشورهای شرق اسیا را مورد تهاجم گسترده خود قرار داد . پس از نظر علمی هم ان منطقه مناسب ترین مکان برای عذاب الهی بوده است ... تصویر این محاسبه و همچنین شدت تخریب ان در تصویری که برای شما در نظر گرفته شده کاملا" نمایان است .


    نقد کتاب تولدی دیگر
    نقد کتاب تولدی دیگر

    رامسس دوم – فرعونی که مورد غضب پروردگار قرار گرفت .
    فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُون
    پس امروز نجات میدهیم بدنت را تا باشی برای ایندگان نشانه ای و همانا بسیاری از مردم از نشانه های ما غافلند . 92 – یونس

    یکی از سئوالاتی که باستان شناسان و همچنین محققان بدنبال پیدا کردن جوابی برای ان هستند, فرعونی است که مورد غضب پروردگار یکتا قرار گرفت است . اکثر مورخان اعتقاد دارند " رامسس دوم " فرعون معاصر حضرت موسی (ع) بوده است .
    نقد کتاب تولدی دیگر
    مفسران قران مجید هم بر این عقیده هستند ,شرح حالی که در ایات قران وجود دارد بیشتر از همه با رامسس دوم مطابقت دارد – که در طول مطلب به ان اشاره خواهم کرد . رامسس دوم پادشاهی است که در جنگ جان خود را از دست داده است – متاسفانه کتیبه های و ستون های تاریخی که در وصف پادشاهان حک می شده است اطلاعات زیادی در این زمینه به ما نمیدهد, برای مردم و بخصوص وارثان تاج و تخت این لکه ننگی بوده که در تاریخ از خدایشان به عنوان یک شکست خورده یاد شود . در اینکه مومیایی رامسس دوم فاقد زخم یا جراحات ناشی از جنگ باشد- شکی وجود ندارد .. و همین ادعا میتواند نشانی از غرق شدن این فرعون به امر پروردگار باشد . " رامسس کبیر یا رامسس دوم " در سن 22 سالگی به فرمانروائی مصر میرسد و تا سن 92 سالگی مناطق بسیاری را با جنگ و خونریزی تصرف می کند . او کشورگشائی بسیاری در فلسطین – لبنان – سوریه – ترکیه داشته است و بخاطره خراجهای که از حکام دیگر ولایات میگرفته- ثروت بیشماری را جمع اوری می کند . در کتیبه های بجامانده از رامسس دوم به عنوان پروردگار و خداوند بی همتا یاد شده است . مجسمه غولپیکر او امروزه بازدیدکنندگان بسیاری را مجذوب خود کرده است





    و مشت نمونه خروار است .
    از همين ابتدا وقتي اين به اصطلاح نويسنده چشمانش را مي بندد و توهماتش را به اسم مطالب علمي مطرح مي كند ، تكليف بقيه مطالبش روشن است .




  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت مرداد ۱۳۸۷
    نوشته
    1,002
    مورد تشکر
    1,397 پست
    حضور
    12 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    1
    گالری
    0



    دانلود کتاب هزار تقلب از شجاع الدین شفا : لینک دانلود

    http://www.irpdf.com/modules.php?name=BookDownload&op=showbook&bid=3458
    نقد کتاب تولد دیگر :
    نقد تولد دیگر اقای شفا - تفسیر جزء سی ام از قران از طالقانی

    نقد کتاب تولدی دیگر شجاع الدین شفا (نام کتاب دین ستیزی نافرجام)اثر مصطفی حسینی طباطبایی - دانلود کنید

    خلاصه تفسیر جزء سی ام قرآن طالقانی


    نقد بر تولد دیگر کتابی اینترنتی نوشته اقای صدر حسینی پاسخ به تحریفات قرانی ووو
    http://www.tebyan.net/index.aspx?PID=19667&LANGUAGE=1&PageSize=1&BOOKID= 16374&PageIndex=0
    ویرایش توسط mmj : ۱۳۸۷/۰۹/۰۶ در ساعت ۱۴:۵۰

  5. تشکرها 2


  6. #4
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0



    [


    و مشت نمونه خروار است .
    از همين ابتدا وقتي اين به اصطلاح نويسنده چشمانش را مي بندد و توهماتش را به اسم مطالب علمي مطرح مي كند ، تكليف بقيه مطالبش روشن است .

    [/quote]


    دوست عزیز
    از مقاله بسیار جالبتان بسیار ممنون.این مقاله را در اینترنت جاهای دیگری دیه بودیم که چندین سایت ایرانی به ان لینگ داده اند. متاسفانه اینجانب تاکنون اولا مرجع اصلی این خبر داستانگونه را ندیدم و همچنین نتوانستم هیچ اثری از اقای رونی وایت در این رابطه پیدا کنم. اگر مرجع اصلی این خبر را می دانید لطفا ذکر نمایید اگرنه چندان مورد اعتماد نیست.


  7. #5
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0



    نقل قول نوشته اصلی توسط mmj نمایش پست
    دانلود کتاب هزار تقلب از شجاع الدین شفا : لینک دانلود

    http://www.irpdf.com/modules.php?name=bookdownload&op=showbook&bid=3458
    نقد کتاب تولد دیگر :
    نقد تولد دیگر اقای شفا - تفسیر جزء سی ام از قران از طالقانی

    نقد کتاب تولدی دیگر شجاع الدین شفا (نام کتاب دین ستیزی نافرجام)اثر مصطفی حسینی طباطبایی - دانلود کنید

    خلاصه تفسیر جزء سی ام قرآن طالقانی



    نقد بر تولد دیگر کتابی اینترنتی نوشته اقای صدر حسینی پاسخ به تحریفات قرانی ووو
    http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=19667&language=1&pagesize=1&bookid= 16374&pageindex=0

    در رابطه با کتابهای فوق الذکر ( به غیر از تفسیر ذکر شده() اگر به جوابهای همه انها نگاه کنید دلایل ذیل را در رد نظر کتاب تولدی دیگر ذکر میکنند:

    1- نیود تاریخ مکتوب دلیل بر نبود موضوع نمیباشد
    2-با پیدا نمودن اسم موسی در کتابهای دیگر عهد عتیق بر خلاف گفته اقای شفا که عقیده دارند اسم انحضرت در کتابها نبوده
    3- دلیل نبود حضرت موسی و جریانات مربوطه در کتیبه های مصر دستور فرعون ها ی بعدی یا حال انزمان بوده است و انها هر چه را نمیپسندیده اند خذف میکردند.

    به نظر اینجانب دلایل ذیل برای رد جوابیه ها عبارتند از:
    1- اتفاقا نبود تاریخ مکتوب دلیل بسیار قوی برای نبودن یک واقعه انهم به مهمی و بزرگی واقعه فوم بنی اسرائیل و ان معجزات بزرگ میباشد. توجه داشته باشید که اتفاقات این داستان بسیار مهیب و پر سر و صداست! سرما خوردن یک فرعون یا به شکار رفتن او نمیباشد.

    2- وجود نام موسی در سایر کتابهای عهد عتیق کاملا طبیعی است! اگر نبود بایستی شک میکردیم! چرا که بر طبق تئوری شفا کتابهای عهد عتیق توسط کاهنان و برای ایجاد تاریخ و لیدر برای قوم کوچک یهود بوده است

    3- تاریخ یک سرزمین همیشه توسط سردمداران ان نوشته نمیشود که انها از ثبت قسمتهایی از ان جلوگیری کنند!!! کما اینکه کتابهایی دیگر به شکل حتی رمان خود غیر مستقیم تاریخ یک سرزمین را در زمان معینی در خود دارد. به عنوان مثال کتاب سینوهه در بردارنده قسمتی از تاریخ مصر میباشد. سوال اینست که تاریخ مصر به صورت بسیار ریز در مواردی توسط سایر افراد نوشته شده نه زمامداران. . حتی اگر تصور کنیم زمامداران تاریخ را نوشته اند چگونه توانسته اند از ثبت 10 معجزه برزرگ موسی که جمعیت بسیاری شاهد ان بودهاند جلوگیری نمایند!!!!

    لطفا کمی واقع بینانه تر به موضوع نگاه کنید . ممکن است موسی را بتوان از تاریخ خذف کرد ولی معجزات بزرگ او را که در اکثریت موارد با عموم مردم سر و کار داشته را مشکل بتوان !!!
    در نظر داشته باشید که تمدن مصر تنها تمدن موجود نبوده است و این تمدن با تمدنهای دیگر خاور میانه و روم در ارتباط بوده فلذا نمیتوان وقایع به این بزرگی را کاملا از دیگران مخفی کرد.
    کما اینکه طوفان نوح را ما در چندین تاریخ دیگر به صورت مطرح داریم ولی با جزئیات کمی متفاوت. در دافسانه های
    هندو و عیلام از طوفان بسیار بزرگی ذکر شده است. فلذا چپوشاندن شکافت یک دریا کمی نامعقول به نظر میرسد.

    منتظر دریافت توضیحاتدوستان میباشم.
    .


  8. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت مرداد ۱۳۸۷
    نوشته
    1,002
    مورد تشکر
    1,397 پست
    حضور
    12 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    1
    گالری
    0



    سيماي موسي ع در تورات



    9. نويسنده بيش از چهل صفحه از كتاب را به بررسي شخصيت تاريخي وديني موسيع اختصاص داده است. ص147 تا 185 در اين قسمت نويسنده علاوه برنقل گزارشات گاه متناقض تورات درباره حوادث مربوط به زندگي اين پيامبر بزرگ، براين نكته تاكيد مي كند كه به دليل عدم وجود ذكري از وجود موسيع در تواريخ قديم نمي توان وجود چنين شخصيتي را در تاريخ باور كرد، بلكه نزديك تر به صواب آن است كه بپذيريم كه وي شخصيتي مجعول است كه يهوديان آن را ساخته و پرداخته اند. ص155 وي آنگاه به معجزاتي كه در تورات از حضرت موسي در زمان حضورش در مصر نقل شده اشاره مي كند وآنها را هم افسانه مي خواند. ص161
    بسياري از گزارشات تورات درباره حضرت موسي و حوادث مربوط به زندگي وي متناقض و ترديد آور به نظر مي رسد و نمي توان به آنها اعتماد كرد. واز آنجا كه اين گزارشات، از نظر منابع اسلامي هيچگونه اعتباري ندارد، ما درباره آنها بحثي نمي كنيم. ولي آنچه اهميت دارد اثبات وجود شخصيتي تاريخي به نام موسي است. اسلام وجود موسي (ع) را ترديد ناپذير دانسته است. بنابر گزارش قرآن،وي وگروهي از بني اسرائيل در سرزمين مصر تحت فشار فرعون وقبطيان مي زيسته اند. پس از آنكه فرعون و گروهي از سربازانش در تعقيب آنان در رود نيل غرق شدند، بني اسرائيل به صحراي سينا وارد شده و از آنجا داستان زندگي پرحادثه قوم يهود در سرزمين مقدس شروع شده است. برخي جزئيات اين حوادث در قرآن كريم نقل شده و صحت آنها مورد تأييد قرار گرفته است. بايد توجه نمود كه اگرهيچ اثر تاريخي هم، پس از گذشت فاصله طولاني چند هزار سال، وجود آن وقايع را اثبات نكند، دليلي براي دروغ پنداشتن آن ها وجود ندارد. نويسنده اعتراف مي كند كه تنها در سال 1895 بود كه سنگ نوشته اي كشف شد كه براي اولين بار وجود قومي به نام بني اسرائيل را در تاريخ مصر اثبات نمود، چيزي كه تا آن موقع فاقد هرگونه دليل و مدرك تاريخي بود. ص 151. پس نمي توان دست نيافتن به مداركي كه مورد قبول باستان شناسان باشد در باره موسي و تاريخ زندگي اش، را مجوز انكار آنها گرفت.

    کتاب نخست در مورد جعلیاتی پی درپی است که ایشان انجام داده است ! و مدارک بسیاری را جعل نموده

    کتاب دین ستیزی نافرجام پاسخی کوتاه به به ایشان داده

  9. #7
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0



    [quote=mmj;78642]سيماي موسي ع در تورات



    9. نويسنده بيش از چهل صفحه از كتاب را به بررسي شخصيت تاريخي وديني موسيع اختصاص داده است. ص147 تا 185 در اين قسمت نويسنده علاوه برنقل گزارشات گاه متناقض تورات درباره حوادث مربوط به زندگي اين پيامبر بزرگ، براين نكته تاكيد مي كند كه به دليل عدم وجود ذكري از وجود موسيع در تواريخ قديم نمي توان وجود چنين شخصيتي را در تاريخ باور كرد، بلكه نزديك تر به صواب آن است كه بپذيريم كه وي شخصيتي مجعول است كه يهوديان آن را ساخته و پرداخته اند. ص155 وي آنگاه به معجزاتي كه در تورات از حضرت موسي در زمان حضورش در مصر نقل شده اشاره مي كند وآنها را هم افسانه مي خواند. ص161
    بسياري از گزارشات تورات درباره حضرت موسي و حوادث مربوط به زندگي وي متناقض و ترديد آور به نظر مي رسد و نمي توان به آنها اعتماد كرد. واز آنجا كه اين گزارشات، از نظر منابع اسلامي هيچگونه اعتباري ندارد، ما درباره آنها بحثي نمي كنيم. ولي آنچه اهميت دارد اثبات وجود شخصيتي تاريخي به نام موسي است. اسلام وجود موسي (ع) را ترديد ناپذير دانسته است. بنابر گزارش قرآن،وي وگروهي از بني اسرائيل در سرزمين مصر تحت فشار فرعون وقبطيان مي زيسته اند. پس از آنكه فرعون و گروهي از سربازانش در تعقيب آنان در رود نيل غرق شدند، بني اسرائيل به صحراي سينا وارد شده و از آنجا داستان زندگي پرحادثه قوم يهود در سرزمين مقدس شروع شده است. برخي جزئيات اين حوادث در قرآن كريم نقل شده و صحت آنها مورد تأييد قرار گرفته است. بايد توجه نمود كه اگرهيچ اثر تاريخي هم، پس از گذشت فاصله طولاني چند هزار سال، وجود آن وقايع را اثبات نكند، دليلي براي دروغ پنداشتن آن ها وجود ندارد. نويسنده اعتراف مي كند كه تنها در سال 1895 بود كه سنگ نوشته اي كشف شد كه براي اولين بار وجود قومي به نام بني اسرائيل را در تاريخ مصر اثبات نمود، چيزي كه تا آن موقع فاقد هرگونه دليل و مدرك تاريخي بود. ص 151. پس نمي توان دست نيافتن به مداركي كه مورد قبول باستان شناسان باشد در باره موسي و تاريخ زندگي اش، را مجوز انكار آنها گرفت.

    کتاب نخست در مورد جعلیاتی پی درپی است که ایشان انجام داده است ! و مدارک بسیاری را جعل نموده

    کتاب دین ستیزی نافرجام پاسخی کوتاه به به ایشان داده

    دوست عزیز
    مشکل ما و هدف این پست هم دقیقا همین جمله ایست که در پست شما توسط اینجانب قرمز شده است.ما هم به دنبال اثبات شخصیتی به نام موسی هستیم که نام او تنها در 3 کتاب ادیان توحیدی امده است و در هیچ جای تاریخ رد پایی از او و معجزاتش نیست
    !!!


  10. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۵
    نوشته
    919
    مورد تشکر
    2,035 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0



    به نام خدا
    اگر واقعاً قصد نقد کردن کتاب تولدی دیگر را دارید از نقد خود نویسنده آغاز کنید
    ممکن است بفرمایید : "انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال" (به گفته بنگر نه به گوینده). اما باید توجه داشت که این سفارش در باره ی مطالب عقلی و اخلاقی جا دارد نه در باره ی مطالب نقلی و تاریخی و امثال آن. زیرا در اینگونه مطالب مسایلی مانند وثاقت، صداقت، اهداف و اغراض گوینده، شخصیت، وابستگی ها و دلبستگی های وی و بسیاری مسایل دیگر در مطلب دخیل است.



    نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
    (جلسات مناظره)

    موضوع مهم :
    کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار

    چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه

    کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
    الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر

  11. #9
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    77
    مورد تشکر
    45 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0



    نقل قول نوشته اصلی توسط khoshnazar نمایش پست
    به نام خدا
    اگر واقعاً قصد نقد کردن کتاب تولدی دیگر را دارید از نقد خود نویسنده آغاز کنید
    ممکن است بفرمایید : "انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال" (به گفته بنگر نه به گوینده). اما باید توجه داشت که این سفارش در باره ی مطالب عقلی و اخلاقی جا دارد نه در باره ی مطالب نقلی و تاریخی و امثال آن. زیرا در اینگونه مطالب مسایلی مانند وثاقت، صداقت، اهداف و اغراض گوینده، شخصیت، وابستگی ها و دلبستگی های وی و بسیاری مسایل دیگر در مطلب دخیل است.


    دوست عزیز
    منظور شما از واقعا چیست!!! چرا توهم دشمن همه را فرا گرفته است؟ چرا تا یکی سخنی بر خلاف تعالیم مورد قبول شما میزند سریعا بایستی بایکوت شودو یا اینکه در اصل هدف او تشکیک شود؟
    برادر من
    بنده هیچ کاری به شحصیت اقای شفا ندارم وولقعیت اینستکه بجز انچه در رزومه ایشان خوانده ام اطلاعی دیگر ندارم. موافقان رزومه ایشان را پر از افتخار و مخالفان رزومه ایشان را پر از سیاهی نوشته اند! بنابر این تصور من اینست که نقد نوشته های ایشان و تراوشات فکری هر کسی که به صورت مکتوب و نه شفاهیادعایی نموده بهترین راه برای شناخت شخصیت نویسنده است. چرا که نقد فکر امکان خطایی کمتر نسبت به نقد شخصیت دارد.
    ببین دوست عزیز من یک مسلمانم مثل شما . به شما طمینان میدهم اطلاعات و علمم اندازه ای است که بدانم هیچ نمیدانم. فلذا با شنیدن یک سخن اگر با عقاید من خوش نیامد به دنبال تختئه صاحب ان نمیروم. در مورد ان فکر میکنم و در پی ان میروم تا حقیقت یا دروغ بودن ان را اثبات نمایم.
    ایشان مطالبی را در کتاب تولدی دیگر مطرح نموده که بسیار تاثیر گذار است. حداقل برای عوام که دسترسی یا امکاناتی برای تحقیق ندارند. . اگر ما در مورد حرفهای ایشان فکر نکنیم پس قدرت تفکر و تعقل به چه در میخورد؟
    هدف من اینستکه حرفهای ایشان تا چه حد درست است! .
    ایشان میگوید شخصیتی به نام موسی فقط در کتابهای 3 دین توحیدی ذکر شده و هیچ جای دیگری نشان از ایشان نیست!
    حال بنده در حد توان تحقیق کرده ام و میبینم حرف ایشان با توجه به انچه تاامروز در تاریخ کشف شده وتدوین
    شده درست است!! !!!!
    حال دو راه موجود است!:
    - تحقیق بیشتر کاری که من الان در حال انجام ان هستم
    - یا اینکه تعبدی انچه را در قران امده قبول و در باره ماهبیت ان سوال نکنیم. کاری که 99 در صد از مسلمانان وراثتی در حال انجام انند و اشکالی هم بر ان نیست.

    شما هم میتوانید یکی از این دو راه را انتخاب کنید یا در این راه به همرا بنده تحقیق کنید یا تعبد کنید که هر دو قابل احاترامند.
    توفیق شما را از یکتا خواستارم

    ویرایش توسط جینلی : ۱۳۸۷/۰۹/۰۷ در ساعت ۱۲:۵۲

  12. تشکر


  13. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۶
    نوشته
    213
    مورد تشکر
    303 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    16



    نقل قول نوشته اصلی توسط جینلی نمایش پست
    [


    و مشت نمونه خروار است .
    از همين ابتدا وقتي اين به اصطلاح نويسنده چشمانش را مي بندد و توهماتش را به اسم مطالب علمي مطرح مي كند ، تكليف بقيه مطالبش روشن است .



    دوست عزیز

    از مقاله بسیار جالبتان بسیار ممنون.این مقاله را در اینترنت جاهای دیگری دیه بودیم که چندین سایت ایرانی به ان لینگ داده اند. متاسفانه اینجانب تاکنون اولا مرجع اصلی این خبر داستانگونه را ندیدم و همچنین نتوانستم هیچ اثری از اقای رونی وایت در این رابطه پیدا کنم. اگر مرجع اصلی این خبر را می دانید لطفا ذکر نمایید اگرنه چندان مورد اعتماد نیست.


    [/quote]


    اين كتاب را تهيه كرده و مطالعه كنيد . مطالب علمي خوبي در اين باره دارد .




  14. تشکر


صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود