جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: من اگه گناهی کرده باشم راهی واسه بخشش هست؟
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۶:۵۰ #1
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 9 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من اگه گناهی کرده باشم راهی واسه بخشش هست؟
سلام.من اولین باره که از سایت دیدن میکنم .سوالی دارم از کی بپرسم؟
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۶:۵۲ #2
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 9 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
یکی جوابمو بده؟
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۷:۱۳ #3
چه بسا راهی که گذشته رو جبران کنه وجود داره !
توبه و ترک واقعی راه بخشش و عمل صالح راه جبران
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۷:۳۲ #4
53 زمر (قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمه الله انّ الله یغفر الذنوب جمیعاً انه هو الغفور الرحیم)
بگو ای بندگان من که زیاده روی کردید ( درگناه) بر نفسهایتان، نا امید نشوید از رحمت الهی ، این است و جز این نیست که خداوند میبخشد همه گناهان را. بدرستیکه او ، هموست آمرزنده مهربان.
-
تشکرها 11
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۹:۰۵ #5
با سلام و درود خدمت شما
به سايت خودتان خوش آمديد .
شما هم مي توانيد سوالتان را به صورت خصوصي با مشاوران سايت در ميان بگذاريد.
هم اگر برايتان مشكلي ايجاد نمي كند ، مي توانيد آن را در همين تاپيك به صورت عمومي مطرح بفرماييد .
اما در مورد بخشش خداوند
خواهر خوبم
مهرباني خداوند آن قدر زياد است كه نهايت ندارد و ميزان و اندازهاش به ذهن من و شما نميرسد.
خداوند خود ما را آفريده است و خود نيز به راحتي ما را مي بخشد . ولي يك نكته هست و آن اين كه براي بخشش هر گناهي بايد مسير درست پشيماني از آن طي شود.
گناهان انواع و اقسامي دارند . برخي حق الله هستند و برخي حق الناس. اگر گناهي كه شخص مرتكب شده حق الناس باشد ، شرط رضايت و بخشش خدا اين است كه آن حق را به شخص بازگردانيم. به عنوان مثال اگر كسي مالي را بدون رضايت كسي از وي گرفته باشد ، شرط توبه وي اين است كه آن مال را به صاحبش بازگرداند تا خداوند ببخشد البته اين نيز راه هايي دارد كه در اين توضيح كلي نمي گنجد .
اما بعضي از گناهان حق الله هستند . مانند نماز و روزه . بخشش اين گناهان با توبه صورت مي گيرد منتها توبه اين گناهان به اين است كه طبق دستوري كه داده شده عمل شود . يعني مثلا نماز مزبور قضايش به جا آورده شود روزه ها نيز همين طور و ...
برخي ازگناهان نيز با تصميم به مرتكب نشدن دوباره آنها بخشيده مي شوند. مثلا گناه چشم چراني و دروغ و ... در اين گونه گناهان شخص بايد تصميم محكمي را بر خود استوار كند و ديگر آن گناه را تكرار ننمايد.
پس چنان كه ديديد صرف احساس گناه و گفتن استغفر الله كفايت نمي كند.
بعد از گناه در احساس گناه غرق نشويد . به جاي در خود فرو رفتن دائمي (همان ناراحتي اوليه براي اين كه به شما انگيزه ترك گناه بدهد كافي است) ، فكر كنيد چگونه مي توانيد جبران كنيد و با تصميمي عملي در صدد جبران براييد و نيز شاداب و با نشاط باشيد .
يك پيام خصوصي نيز براي شما ارسال شد .
هُو بَس، ... ما بقی هَوَس، ... و انقَطَعَ النَفَس
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۹:۱۱ #6
سلام و درود
مدير محترم انجمن اخلاق و عرفان
اگرچه توضيحات شما كافي بود منتهي اجازه مي خواهم اينرا عرض كنم اراده خدا بر بخشش بنده اش باشد مي تواند كاري بكند ديگر اين همه راه صعب و دشوار را طي نكند؟
در آيه اي كه دوست بزرگوار در آن بالا به نقل از قرآن فرمودند شرط و شروطي ذكر نشد و حتي در سوره توبه هم مشابه اين آيه را داريم كه دست خداست كه بخواهد با يك گناهكار به عدل برخورد كند يا به كرامتش و خدا افضل است...
توبه اگر توبه باشد خدا مي داند چه بكند...
البته آدم بايد بيشتر مواظب باشد.اينهايي هم كه ذكر فرموديد از مهمات امور توبه هست.
يارب
ویرایش توسط moridenur : ۱۳۸۷/۰۹/۰۶ در ساعت ۱۹:۱۲
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۲۰:۰۲ #7
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
نوشته اصلی توسط شیما.حامد
به این سایت خوش اومدی.
تو این سایت شما سوال خودتون رو می نویسید و دیگرانی که آنرا می بینند در مورد آن به شما جواب می دهند. حتی خود شما هم می تونین به سوالهای دیگران در حد توان خودتان جواب دهید. کارشناسانی هم هستند که مسولیت پاسخ به سوالات را دارند. پس اول باید سوال خودتون رو مطرح کنید تا جوابهای متعددی بشنوید. البته یه خصوصیت دیگه این سایت هم اینه که در اینجا موافق و مخالف نظرهای مختلفی می دهند. اما شما باید خودتون درست و غلط رو از هم تشخیص بدین.
موفق و شادکام باشید
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۷, ۰۰:۱۰ #8
ذكر يونسيه هم در بخشش گناهان و روا شدن حاجات بسيار مؤثراست
"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"(آيه 87 سوره انبياء)
الهي بزرگترين افتخارم بندگي توست
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۷, ۱۵:۱۷ #9
- نوشته
- 1,246
- مورد تشکر
- 2,313 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
گناه میکنی بکن ، اما مثل آدم!!
ذکر یونسیه
انسان معجونی از فرشته خوئی و حیوان صفتی است. تمایلات گاه او را به سمت خوبی می کشاند و گاه به بدی سوق می دهد. ممکن است به علت اجابت بیشتر یک مجموعه از گرایش ها آنها تقویت شوند. اما گرایش های دیگر هم خود را نشان می دهند.
با این حساب هر چقدر سعی کنیم خوب باشیم بازهم ممکن است به گناه آلوده شویم.
حال که احتمال گناه هست باید یک قاعده را رعایت کنیم و آن اینکه ما فرزند آدم هستیم پس مانند او تمرد کنیم. و فرزند ناخلفی نباشیم که به دنبال شیطان می رود.
آدم وقتی گناه کرد نادم و پشیمان شد. و توبه کرد.فَتَلَقَّى ءَادَمُ مِن رَّبِّهِ كلَمَاتٍ فَتَابَ عَلَیْهِ (بقره 37)
فرزندان خلف آدم نیز همین گونه بودند و اگر اشتباهی می کردند سریع ابراز ندامت می کردند:قالَتْ رَبِّ إِنِّی ظَلَمْتُ نَفْسی(نمل 44) (راجع به ملکه سبا)
این ابراز ندامت ثمره اش مواجه شدن با خدای بخشنده است : إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیم(بقره 37)
اما شیطان به گونه دیگری گناه کرد . او بعد از گناه به سرکشی ادامه داد و به جای عذر خواهی شروع به توجیه زشتی خود کرد. قالَ أَنَا خَیْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَنی مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طین(اعراف 12)
و این گونه گناه کردن نتیجه اش لعنت دائمی بود: قالَ فَاخْرُجْ مِنْها فَإِنَّكَ رَجیم وَ إِنَّ عَلَیْكَ لَعْنَتی إِلى یَوْمِ الدِّینِ (ص 77 و 78)
راه نجات را به ما نشان داده اند: بفهمیم که هر بدی و اشتباه از جانب ماست و گردنکشی نکنیم بلکه به زشتی خود اعتراف کنیم:
فَنَادَى فىِ الظُّلُمَتِ أَن لَّا إِلَاهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنىّ كُنتُ مِنَ الظَّالمِین فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نجََّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذَالِكَ نُنجِى الْمُؤْمِنِین (87 و 88 انبیاء)
در تاریكى ندا داد: هیچ خدایى جز تو نیست، تو منزه هستى و من از ستمكاران هستم.دعایش را مستجاب كردیم و او را از اندوه رهانیدیم و مؤمنان را این چنین مىرهانیم.
http://www.cloob.com/club/article/li.../trueمنبع:
شهيد عماد مغنيه: براي من ميل رهبر معظم انقلاب، حجت شرعي است.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۷, ۱۹:۳۵ #10
- نوشته
- 1,093
- مورد تشکر
- 1,895 پست
- حضور
- 2 روز 13 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 1
- گالری
- 0
توبه چهار قسم دارد خواهر بازگشت کننده ام
1-توبه به زبان
2-توبه به دور نگه داشتن اعضا و جوارح از گناه
3-توبه به انجام ندادن گناه
4-توبه به قلب(مهمترین قسمت)
این سخن از امام علی بود
و خداوند هم در مهمترین قسمت توبه یعنی توبه به قلب قسم خورده که اگر کسی توبه کنه در حالی که شیرینی گناه هنوز در دلش هست توبه اش پذیرفته نیست
و البته در این راه شاید نماز نتونه به نحو کاملی از روح شما محافظت کنه
بعضی از امور مستحب برای بعضی از انسان ها در بعضی از لحظات زندگی واجب میشه
به نظر من روزه برای یک هوس ران واجب هست و همین طور تا کمی نماز نافله
البته در این راه لحظاتی شما رو به تنهایی رها خواهند کرد مانند حضرت یوسف تا آن نفس اصلی شما ظاهر بشه
یه داستان هم هست که اگه بدونید خیلی عالیه
روزی پیامبر خدا(عیسی یا موسی) فرمود:ای خدای آسمان ها و زمین
خداوند فرمود: لبیک
پیامبر بار دیگر گفت: ای پروردگار عالم
خداوند فرمود: لبیک
پیامبر بار آخر گفت: ای پروردگار گناهکاران
خداوند فرمود: لبیک لبیک لبیک
پیامبر پرسید چرا وقتی اسم گناهکاران رو آوردم سه بار لبیک گفتی؟
خداوند فرمود: آنها به گونه ای مرا می خوانند که گویی تنها مرا دارند
من تنها امید آنها هستم و با من به گونه ای دیگر سخن می گویند و ...
در امان خدا..
ویرایش توسط حقیقت : ۱۳۸۹/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۹:۳۶
حقیقت بوده هست و خواهد بود. ازلی و ابدی است. لیکن واقعیت «بوده» اما شاید دیگر حالا نباشد. یا الان هست اما چه بسا بعدا نباشد و شاید هم نه در گذشته بوده و نه در حالا بلکه در «آینده» واقع شود. واقعیت «هست» است و حقیقت هستی «هست» است. هست جزیی از هستی است، اما هستی جزیی از هست نیست... حقیقت زنده و حاضر است وانگهی لایتناهی و نامحدود است. اما واقعیت ممکن است چنین نباشد. که اگر بود جزیی از جریان حقیقت بود.
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری