-
۱۳۸۷/۰۹/۰۶, ۱۷:۵۹ #1
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
حضرت علي (ع) را چه كشت؟!!!
يك وقت ميگوييم علي (ع) را كه كشت و يك وقت ميگوييم چه كشت؟ اگر بگوييم علي (ع) را كه كشت؟ البته عبدالرحمن ابنملجم، و اگر بگوييم
علي (ع) را چه كشت؟ بايد بگوييم جمود و خشكمغزي و خشكه مقدسي
خصوصیات خوارج از دید گاه حضرت علی(ع) :
1 . خوارج روحيهاي مبارز و فداكار داشتند و در راه عقيده و ايده خويش سرسختانه ميكوشيدند
.
2. مردمي عبادت پيشه و متنسك بودند. شبها را به عبادت ميگذراندند و بيميل به دنيا و زخارف آن بودند.
3. مردمي جاهل و نادان بودند. در اثر جهالت و ناداني حقايق را نميفهميدند و بد تفسير میکردند !
برگرفته از نهج البلاغه حضرت علی گنج نامه ی برای شیعیان حقیقی و حق گرا و با تفکر و تعقل
ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۹/۰۶ در ساعت ۱۸:۰۱
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
و سپس حضرت صادق سلام الله عليه فرمودند:
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۷, ۱۱:۴۰ #2
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
ای عشق یکتا ! روزگاری من در پی درمان بودم تا دردم را درمان کنم ! اما از زمانی که در پی تو شدم این درمان است که در پی من است تا دردش را درمان کند !
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
و سپس حضرت صادق سلام الله عليه فرمودند:
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری