جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: رهبر یا راهبر؟ کدومش رو انتخاب می کنید؟
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۷, ۰۶:۴۵ #1
- نوشته
- 23
- مورد تشکر
- 18 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
رهبر یا راهبر؟ کدومش رو انتخاب می کنید؟
سلام دوستان عزیز و محترم
راستش اولین تاپیک من در این سایت امروز افتتاح میشه با موضوع مهمی که هست و امروزه در جامعه ما ایرانی ها (البته در جوامع دیگرری هم به طور کم رنگ وجود داره) بسیار جا افتاده.
ما همه اسممون مسلونه و شیعه هستیم و اعتقاد راسخی به مهدی(ع) داریم و این گاها تا جایی میرسه که نعوذ ب لله جای خدا میشونیمشولی حالا خوب اینا به کنار موضوع بحثمون این افراط گری نیست ولی خوب تلنگگری میزنیم به این موضوع که چرا ما به جای اینکه کاری بکنیم منتظر این هستیم که کاری بکنند؟
آیا این درسته و مطابق با گفته خداوند و حدیث شریف هستش؟ (از تو حرکت از ما برکت ) این چیزیه که اغلب ما اونو به رزق و روزی منتهیش می کنیم در حالی که این درست نیست و موارد دیگه رو هم شامل میشه.
یه موضوعی که منو خیلی ناراحت میکنه و آزارم میده اینه که یعنی درک ما قرآنی ها اینقدر محدود به فقط کلمات قرآن شده و فقط حفظ قرآن رو بلدیم و شدیم مشتاقان باغ فردوس بهترین نقطه بهشت؟ ایا اینه و این باعث کور شدن ذهنمون میشه؟
در مقابل کار دیگران از دیگر مذاهب و سیاست ها ما چیکاره ایم. ؟ (تماشاگر) فقط تماشاگریم؟
ایا ما حرکتی نباید بکنیم جز نشستن و بد و بیراه گفتن نسبت به آدمهای بی دین و شاید ارازل و غیره...........
پس تکلیف مهدی چی میشه؟قائم چیه؟ کسی میتونه اینو معنی کنه برام؟
هادی چیه؟
.
.
.
متاسفانه ما نشستیم و همش شعار میدیم مهدی بیا مهدی بیا کسیم حرف برعکس اینو زد متعصبانه چنان میپریم سرش که بیچاره میترسه. آیا اینه؟
غرب داره کار میکنه.............
شرق داره کار میکنه ............
اعتقاد شما اینه دیگه نسبت به اونا درسته؟ ما هم نشستیم هی میگیم مهدی بیا مهدی بیا برامون کار کن ...... بیا اونا رو نابود کن .......... آیا مهدی نابودگره ؟ ویرانگره در حالی که از ائمه به نیکی و محبت ومهر و عطوفت یاد شده و در حالی که ما داریم بد نام میکنیم که مهدی میاد و چنان گردن مشرکا رو میزنه نمی دونی که گردن بوشم مینزنه و از این واهمه گرایی ها و پوچ اندیشی ها..............
.
.
.
از شما عزیزان خواهش میکنم کمی فکر کنید و به این موضوع جواب بدین به طور دقیق چون موضوع به قدری دقیقه که .......
.
.
منم امیدوارم این آخرین تاپیک من تو این سایت نباشه. البته یه گروهی هم تشکیل دادم با عنوان اسلام نوین که به مسائل روز و نوین و از دید علم نگاه میکنه . چیزی که منو به این سایت آوورد .دوستان عزیز و محترم دیگه عرضی ندارم امید وارم خوب و خوش باشین.
.
.
خدا نکنه تا آدم نشدیم اون دنیا بهمون رو کنه.
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۷, ۱۴:۰۱ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
به نظرم "ره بر" از همشون جذاب تر می یاد!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری