جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: مهم ترین قتل عام های رژیم صهیونیستی(بخوان ولعنت بفرست)
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۸, ۲۳:۴۶ #1
- نوشته
- 14
- مورد تشکر
- 26 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مهم ترین قتل عام های رژیم صهیونیستی(بخوان ولعنت بفرست)
صهیونیستها از بدو تاسیس دولت اسرائیل، کشتارهای زیادی را علیهغیر نظامیان انجام دادهاند که جز بدنامی ارمغانی را برای این دولت به همراه نداشتهاست . در اینجا برخی از مهمترین کشتارهای به وقوع پیوسته در قرن بیستم را بررسیمیکنیم .:Sokhan:صهيونيسمشناخت:Sokhan:علت بدنامی اسرائیل ؛مروری گذرا بر مهم ترین قتل عام های رژیمصهیونیستی
منبع: روزنامه کارگزارن ـ شماره 474
...............
کشتار دیریاسین
دیر یاسین نام دهی کوچک نزدیک قدس میباشد. تعداد ساکنان این ده در سال 1948 نزدیک به 700 نفر بودند. در 10/4/1948 این ده شاهد هجوم 3 گروه مسلح به نامارگون به سرکردگی مناحیم بگین، گروه شتیرن به سرکردگی اسحق شامیر و گروه هاگانا بهسرکردگی دیوید بن گوریون بود. در این یورش که با مقاومت ساکنان ده همراه بود 250نفر که بیشتر آنها را زنان، کودکان و سالمندان تشکیل میداد کشته شدند. همچنین دراین حمله فجایع دیگری از جمله تجاوز جنسی، مثله کردن، پاره کردن شکم زنان باردار ومنفجر کردن منازل نیز رخ داد .
کشتار حولا
بامداد 31/10/1948 نیروهایاسرائیلی به سرکردگی مناحیم بگین به حولا شهر کوچکی در لبنان حمله بردند . در اینحمله نیروهای اسرائیلی مردان شهر را اعدام نمودند و منازل مسکونی را منهدم کردند . همچنین دهها نفر از کشته شدهها را در گورهای دسته جمعی دفن کردند. این فاجعه باعثمهاجرت اکثر اهالی این منطقه به بیروت شد. در این کشتار 90 لبنانی کشته شدند .
کشتار کفر قاسم
در روز 29/10/1956 کفر قاسم دهی نزدیک شهر قلقیلیه درفلسطین هدف حمله نیروهای صهیونیستی قرار گرفت. در این حمله که در ساعت 5 عصر وهنگام بازگشت اهالی ده از مزارع صورت گرفت 49 نفر کشته شدند . این کشتار با شعار «بدون عاطفه باش تا خدا رحمتت کند» به وقوع پیوست .
کشتار حانین
نیروهایاسرائیلی در 26 نوامبر سال 1967 بعد از حدود 3 ماه از محاصره روستای حانین در لبنانوارد این روستا شدند و اقدام به قتل ساکنان با تبر کردند. همچنین منازل را آتشزدهو آنها را با خاک یکسان کردند .
کشتار یارین
در این کشتار که در سال 1974به وقوع پیوست نیروهای اسرائیلی پس از ورود به شهر کوچک یارین در لبنان 17 منزل راویران و 9 نفر را به قتل رساندند .
کشتارعیترون
عیترون نام شهری کوچک درجنوب لبنان است. این شهر در سال 1975 بر اثر انفجار یک بمب کارگذاشته شده توسطنیروهای اسرائیلی شاهد کشته شدن 9 کودک بود .
کشتار بنت جبیل
در سال 1976نیروهای اسرائیلی پنجشنبه بازار شهر کوچک بنت جبیل در لبنان را بمباران کردند. اینبمباران منجر به کشته شدن 23 و زخمی شدن 30 نفر شد .
کشتار اوزاعی
در سال 1978 نیروهای هوایی اسرائیل واحدهای مسکونی و موسسات تجاری منطقه اوزاعی در نزدیکیبیروت را هدف قرار دادند. در این حادثه 26 نفر کشته و 30 واحد مسکونی کاملا ویرانشد .
کشتار راشیا
در سال 1978 توپخانه اسرائیل 15 لبنانی را که به سمتکلیسای شهر کوچک راشیا روانه بودند به قتل رساند .
کشتار کونین
نیروهایاسرائیلی در سال 1978 ده کونین در لبنان را مورد هدف قرار داد. در این حمله 29 نفرکه اکثرا کودک بودند، کشته شدند .
کشتار عدلون
در سال 1978 کماندوهایاسرائیلی مستقر در ساحل عدلون در لبنان 20 نفر از افرادی را که در 2 ماشین در حالحرکت بودند هدف قرار داده و به قتل رساندند .
کشتار عباسیه
در سال 1978نیروی هوایی اسرائیل مسجدی را در شهر کوچک عباسیه در لبنان که تعدادی از خانوادههادر آنجا پناه گرفته بودند را هدف قرار داد. در این بمباران هوایی 112 نفر که بیشترآنها زن و کودک بودند کشته شدند .
کشتار صبرا و شتیلا
در سال 1982نیروهای اسرائیلی با همکاری برخی از نیروهای نظامی لبنانی دست نشانده با نقشه وزیرجنگ آن زمان آریل شارون به اردوگاههای صبرا و شتیلا در نزدیکی بیروت که برخی ازپناهندگان فلسطینی را در خود جای داده بودند حمله کردند و حدود 800 نفر فلسطینی بهاضافه تعدادی لبنانی را به قتل رساندند .
کشتار سحمر
نیروهای اسرائیلی درسال 1984 پس از اشغال شهر کوچک سحمر در لبنان اهالی را در میدان شهر جمع کرده و پساز آن روی آنها آتش گشودند. در این حادثه 13 نفر کشته و 12 نفر زخمی شدند .
کشتار بئر العبد
در عملیاتی که موساد آن را در سال 1985 طرح ریزی کردبر اثر انفجار ماشینی بمبگذاری شده در محله صنوبره در شهر کوچک بئر العبد در لبنان 75 نفر کشته و صدها نفر زخمی شدند.
کشتار اقلیم التفاح
در تاریخ 12/9/1985 تعدادی ده در اقلیم التفاح مورد حمله نیروهای اسرائیلی قرار گرفت. نتیجهاین حمله 30 کشته و صدها زخمی بود.
کشتار اقصی
بر اثر درگیری نمازگزارانفلسطینی با گروه یهودی متعصب امنای کوه هیکل در تاریخ 8/10/1990، سربازان اسرائیلیوارد ماجرا شدند و نمازگزاران را به گلوله بستند. در نتیجه این گلولهباران 21 نفرکشته، 150 نفر مجروح و 270 نفر بازداشت شدند . همچنین از حرکت آمبولانسها جلوگیریشد و برخی از پزشکان و پرستارها نیز در هنگام امدادرسانی مورد هدف قرار گرفتند. کشته شدگان و مجروحان تا 6 ساعت پس از پایان درگیری روی زمین بودند .
کشتاردیر الزهرانی
در سال 1994، منطقه دیر زهرانی در جنوب لبنان شاهد بمباران نیرویهوایی اسرائیل بود. بر اثر این یورش ساختمانی 2طبقه روی دهها نفر از ساکنان آنویران شد .
کشتار مسجدالاقصی (1)
در سال 1994 در 15 رمضان آن سال بر اثریورش برخی از شهروندان و نیروهای اسرائیلی به مسجد الاقصی 350 نفر از نمازگزاران کهبرای ادای نماز صبح آمده بودند کشته و زخمی شدند .
کشتار مسجد الاقصی (2) ( انتفاضه نفق)
بعد از اینکه اسرائیل اعلام کرد تونلی کنار دیوار غربی مسجد الاقصیباز کرده است درگیریهای شدیدی بین مردم فلسطین و نیروهای اسرائیلی بهوجود آمد کهدر نتیجه این درگیریها 40 فلسطینی کشته و صدها نفر زخمی شدند. این درگیری سه روزادامه داشت.
کشتار قانا
نیروهای اسرائیلی با استفاده از خمپارههای 155میلیمتری که استفاده از آنها در قانون بین الملل غیر مجاز میباشد، مقر نیروهایفیجی وابسته به سازمان ملل در شهر کوچک قانا که مردم در آنجا پناه گرفته بودند،همچنین روستاها و مناطق اطراف این شهر را هدف قرار داد. در این عملیات که خوشههایخشم نام داشت 105نفر که 33 نفر آنها کودک بودند کشته شدند .
کشتار مسجدالاقصی (3)
در تاریخ 28/9/2000 آریل شارون اقدام به بازدید از مسجدالاقصی كرد. این بازدید به علت اعتراض جوانان فلسطینی کامل نشد. روز بعد از این حادثه که مصادفبا روز جمعه بود نیروهای اسرائیلی اقدام به گشودن آتش روی نمازگزاران کردند که براثر آن 7 نفر کشته و 25 نفر زخمی شدند . این درگیری منجر به انتفاضه دوم مردمفلسطین شد . و همچنان این کشتارها در قرن بیستویکم ادامه دارد .
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۳, ۱۴:۲۸ #2
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- 15 روز 12 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتار صد ها زن و کودک بی پناه در جنگ سی و سی روزه
ویرایش توسط شهید علی اصغر پازوکی : ۱۳۸۷/۰۹/۲۳ در ساعت ۱۴:۳۳
ما آمریکا را زیر پا له میکنیم
» مدافعان حرم ،حضرت زینب سلام الله علیها
◕غریبه شام◕✿◕ دل نوشته های شما با حضرت زینب(س)◕
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
قرائتی اینگونه حقانیت شیعه را ثابت کرد
آمریکا حامی دیکتاتور هاست
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۳, ۲۲:۴۸ #3
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتن بیش از هزار کودک در هشت سال اخیر در فلسطین
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۳, ۲۳:۳۰ #4
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتن دهها زن در 8 سال اخیر در فلسطین
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۴, ۰۹:۰۶ #5
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
ترور دهها فلسطینی مثل شهید فتحی شقاقی در کشور های دیگر
ویرایش توسط شهید علی اصغر پازوکی : ۱۳۸۷/۰۹/۲۴ در ساعت ۰۹:۲۹
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۵, ۰۱:۰۷ #6
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتار بی صدا و نرم میلیونها آواره بی خانمان فلسطینی به دور از خانه شان در کشورهای دیگر
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۸, ۲۱:۱۵ #7
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
جنايات اسرائيل در غزه بدتر از هولوكاست است
سایت خبری ایران: نويسنده سرشناس عرب و سردبير روزنامه القدس العربي با اشاره به جنايات اشغالگران صهيونيست در نوار غزه، از سكوت دولتمردان عرب و غرب در قبال اين جنايت بشدت انتقاد كرد و گفت: جنايت اسرائيل در غزه بدتر از هولوكاست است.
به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری ایران(www.IranNewsAgency.com)، روزنامه القدس العربي در سرمقاله امروز خود تحت عنوان غزه صبر پيشه كن اين منطقه را به يك زندان بزرگ تشبيه كرده است كه از هر گونه غذا، سوخت، گاز، دارو و ديگر وسائل اوليه زندگي محروم است.
اين روزنامه با اشاره به سرماي شديد و محروميت آنها از برق و درد و رنج طاقت فرساي ملت فلسطين در نوار غزه نوشت: حتي سردخانههاي كه شهدا را در آن قرار ميدهند از كار افتاده است.
القدس العربي به بهره برداري صهيونيستها از هولوكاست اشاره كرد و نوشت: جنايت اسرائيل در غزه بدتر از هولوكاست است.
اين روزنامه از برخوردهاي دوگانه غرب و به ويژه آمريكا در قبال تحولات جهاني انتقاد كرد و جهان غرب را نيرگ و فريبكار خواند و نوشت: آمريكا تحت عنوان آزادي عراق و حمايت از آنها از ديكتاتور سابق عراق به اين كشور لشكر كشي كرد و خاك آن را به اشغال خود در آورد و يك ميليون مردم اين كشور را به قتل رساند ولي در قبال جنايت و قتل عام فلسطينيان توسط اسرائيل هيچ گونه اقدامي از خود انجام نميدهد چرا كه تلآويو فراتر از قوانين و منشورهاي بين المللي قرار دارد و هر كاري كه بخواهد ميتواند بكند، ميتواند بكشد، نابود كند، ملتي را در گرسنگي و محاصره قرار دهد بدون اينكه در قبال اقدامات خود مورد بازخواست قرار گيرد.
القدس العربي سكوت حكام عرب در قبال جنايت هاي رژيم صهيونيستي را به باد انتقاد گرفت و نوشت: حكام عرب تنها به صدر بيانيههاي در محكوميت اين جنايت بسنده ميكنند زيرا كه نميخواهند اسرائيل را خشمگين كنند و همپيمانشان آمريكا را از خود برنجانند.
عبدالباري با اشاره به سفر اخير جرج بوش رئيس جمهور آمريكا و استقبال حكام عرب از وي و اعطاي نشان و مدال و رقصيدن شمير با بوش و عقد دهها ميليارد دلار قرار دادهاي تسليحاتي با واشنگتن سكوت معنيدار كشوري عربي در قبال اين جنايت را محكوم كرد و خطاب به آنها گفت: «چرا در تماس تلفني با بوش از وي نميخواهيد كه براي توقف جنايتهاي غمبار و تراژدي انساني اسرائيل در غزه وارد عمل شود.»
القدس العربي همچنين جنايت هاي ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي و ايهود باراك وزير دفاع اين رژيم را در نوار غزه دليلي بر ياس و درماندگي و شكست داخلي اين رژيم در پي ناكامي در جنگ اخير از حزب الله لبنان دانست و نوشت: مقاومت ملت فلسطين اسرائيليها را سردرگم و چهره وحشيانه آن را در برابر ديدگان جهانيان قرار داد و به آنان نشان داد كه چقدر تشنه خون بيگناهان و ملت فلسطين هستند.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۰, ۲۳:۳۳ #8
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتار 30 کودک در غزه
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۰, ۲۳:۳۴ #9
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
کشتار 375 نفر تا کنون در غزهدر 3 روز گذشته
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۱, ۰۱:۱۸ #10
کشتار 375 نفر تا کنون در غزه در 3 روز گذشته
اسرائیل شر مطلق و تعامل با آن حرام است
"امام موسی صدر"
استکبارستیزی
http://stekbarsetizi.blogfa.com
استشهادیون
http://www.askquran.ir/group.php?groupid=170
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری