جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: ╬ راهنمای فعال سازی gprs همراه اول ╬
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۹, ۱۱:۲۲ #1
- تاریخ عضویت
بهمن ۱۳۸۶
- نوشته
- 2,483
- مورد تشکر
- 6,391 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 22
- آپلود
- 0
- گالری
-
51
╬ راهنمای فعال سازی gprs همراه اول ╬
باسلام.. وقت همگی بخیر و خوشی
خب، بالاخره بعد از بارها تاخیر و بد قولی، سرویس GPRS همراه اول به صورت آزمایشی شروع به کار کرده و برای مشترکین تهرانی در ساعات محدود در دسترس است. برای فعال سازی آن باید مراحل سادهای را طی کنید که در زیر به طور کامل شرح داده شده است.
تعرفهی GPRS همراه اول:
از ۸ صبح تا ۱۱ شب به ازای هر کیلو بایت ترافیک حداکثر ۱۴.۸ ریال
از ۱۱ شب تا ۸ صبح به ازای هر کیلوبایت ترافیک حداکثر ۴ ریال
ساعات قابل استفاده (موقت):
روز های عادی از ۱۱ شب لغایت ۸ صبح
تعطیلی های رسمی به طور ۲۴ ساعته
وارد سایت MCI.IR شوید و روی عبارت ثبت نام GPRS کلیک کنید. (گوشه پایین چپ)
حالا وارد «مرحلهی ۱:ملاحظه» شدهاید و باید شرایط را پذیرفته و روی «ورود به مرحله ۲» کلیک کنید.
نکاتی که همراه اول در این صفحه یادآور میشود:
ساعات استفاده از سرویس GPRS در مرحله آزمایشی، برای روزهای عادی از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح و برای روزهای تعطیل رسمی کلیه ساعات شبانه روز می باشد.. در این مرحله از واگذاری، این سرویس تنها برای تعداد محدودی ازمشترکین استان تهران قابل ارائه بوده و ثبت نام فقط از طریق پرتال همراه اول مقدور می باشد.
حالا وارد «مرحله ۲: تکمیل فرم ثبت نام» شدهاید و باید مشخصات خود را وارد کنید و روی «ورود به مرحله ۳» کلیک کنید:
(مشخصات درج شده در سند سیم کارت مورد نظر)
حالا وارد «مرحله ۳: تنظیمات گوشی» شدهاید ، روی «ارسال تنظیمات گوشی برای استفاده از سرویس GPRS» کلیک کنید. در صفحهی باز شده روی «تنظیمات GPRS» کلیک کنید.
حالا شماره موبایل تان وارد کنید (به اولش ۹۸ اضافه کنید) و روی «مرحله بعد» کلیک کنید.
حالا کارخانه سازنده گوشی و مدل گوشی تان را انتخاب کنید.. اگر مدل گوشی تان را نمیدانید میتوانید از روی عکس آن یا بوسیلهی سریال گوشی (IMEI) هم مدل آن را پیدا کنید.
حالا باید نوع تنظیمی که قرار است برای شما در قالب پیامک فرستاده شود را انتخاب کنید. بهتر است همان گزینهی اول را انتخاب کنید و روی «مرحله بعد» کلیک کنید.. حالا تنظیمات برای تایید به شما نمایش داده میشود، گوشی خود را آمادهی دریافت پیامک و روی «مرحله بعد» کلیک کنید.
با صفحهی تشکر روبرو میشوید و پیام حاوی تنظیمات برایتان ارسال میشود.
اين تصاویر مربوط به گوشی Nokia 6630 است
حالا میتوانید از مرورگر گوشیتان در صورت امکان برقراری ارتباط صفحات اینترنتی را مرور کنید.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۱۲:۱۸ #2
سرويس gprs همراه اول 24 ساعته شد
كد خبر: ۲۷۶۹۱تاريخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۲ آذر ۱۳۸۷تعداد بازديد: ۱۰۴۹
مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران از 24 ساعته شدن سرويس اينترنت تلفن همراه (جي پي آر اس) دارندگان سيم كارت دائمي 0912 اين شركت خبر داد.
وحيد صدوقي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: سرويس اينترنت تلفن همراه "همراه اول " از روز يكشنبه هفته جاري براي مشتركان تهران 24 ساعته شده بود و اكنون دارندگان سيم كارت دائمي با كد 0912 همراه ميتوانند 24 ساعته از اين سرويس بهره گيرند.
گزارش فارس حاكي است: تعرفه اين سرويس 8/14ريال براي هر كيلو بيت مصرف در روزهاي عادي و چهار ريال براي هركيلو بايت مصرف در روزهاي تعطيل اعلام شده است و سرعت gprs همراه اول چيزي نزديك به 50 كيلو بيت است كه با توسعه شبكه و تقويت آن به 150 كيلو بيت افزايش مييابد.
وي گفت: تا هفته آينده نيز اتصال شهرهاي ديگر به سرويس gprs همراه اعلام خواهد شد.
صدوقي از تست bsc در شبكه همراه اول براي افزايش سرعت gprs خبر داد و گفت: پس از تست نهايي و گزارشات فني سرعت gprs افزايش و به نسل بعد ارتقا مييابد.
مديرعامل همراه اول درباره تعرفه فروش gprs نيز تأكيد كرد: فعلا تعرفه اين سرويس همان تعرفه اعلام شده است ولي در حال بررسي دقيقتر تعرفهها هستيم و احتمال كاهش تعرفه اين سرويس وجود دارد.
007
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۴, ۱۸:۰۷ #3
دانسته هایی از mms
كد خبر: ۳۱۴۹۷تاريخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۴ دي ۱۳۸۷تعداد بازديد: ۴۹۳۸
MMS یک سرویس ذخیره سازی و ارسال چندرسانه ای بین دو مشترک است که همان عملی را انجام می دهد که هر SMS برای پیام ها انجام می دهد و در واقع MMS می تواند سرویس هایی نظیر متن ، عکس ، صوتی ، ویدئویی و یا ترکیبی را پشتیبانی کند .
اگر گیرنده پیام دستگاهش را خاموش کرده باشد، پیام چند رسانه ای ارسال و ذخیره می شود و به محض روشن شدن دستگاه پیام دریافت خواهد شد.
سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) ، یک استاندارد تلفن سلولار برای ارسال پیام های چند رسانه ای شامل تصاویر، فایل های صوتی و تصویری تعریف می شود.
اولین MMS تجاری که در جهان ارسال شد در مارس سال 2002 میلادی بوده است که در شبکه شرکت ارتباط از راه دور Telenor در نروژ صورت گرفت و بیشترین کاربرد این سرویس ارسال تصاویر گرفته شده با دوربین تلفن همراه است اما در ارسال زنگ های موبایلی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
با یک نگاه به گذشته می توان گفت که سرویس های ارزش افزوده موبایل ابتدا با پیام کوتاه SMS به عنوان بخشی از خانواده استانداردهای GM متولد شد که قابلیت ارسال حداکثر 160 کاراکتر را دارد و به سرعت جای خود را در صنعت تلفن همراه باز کرد و تا سال 2000 بیش از 15 میلیون پیام کوتاه هر سال تحویل داده می شد.
در اوخر دهه 1990 اریکسون سرویس EMS که در واقع تکامل یافته SMS است را ارایه کرد که کاراکتر های کنترل کننده مانند رنگی کردن و بولد کردن متن پیام را به SMS افزود و با ارتقاء یافتن GSM نسل دومی به GPRS نسل 5/2 امکان ارسال پیام های کوتاه بدون محدودیت در اندازه و تعداد کاراکتر های آن به وجود آمد.
سرنام EMS همچنین به سیستم پیام رسانی فوری ( Emergency Messaging System ) اطلاق می شود که البته این سیستم مخصوص تجارت است، نه برای تلفن های همراه و این سرویس پیام افزوده یا Enhanced Message Service ساختار جدید و بهتری از همان سرویس SMS معروف است که توسط شرکت های آلکاتل، اریکسون، موتورولا و زیمنس پیاده سازی شده است. EMS امکانات جدید نظیر سیستم همزمانی داده ( Over The Air Data Synchronization ) و پیام هایی با قابلیت داشتن آیکون های پویا ( Animated ) یا ثابت، فرستادن یا دریافت پیام تا 760 حرف را دارد و یک استاندارد باز ( Open Standard ) است به این معنی که تمامی شرکت های تولید کننده تلفن همراه می توانند از این استاندارد به راحتی در تلفن های خود استفاده کنند. اما شرکت بزرگ نوکیا، که بزرگترین تولید کننده گوشی های تلفن همراه است ، از پذیرفتن و به کار بستن این سرویس در تلفن های خود امتناع کرده است و بیشتر تمرکز خود را به رشد و نمو سیستم MMS گذاشته است.
با شکل گرفتن "پروژه همکاری نسل سومی" (3GPP) که همکاری انجمن های ارتباط از راه دور برای ارایه یک سیستم نسل سومی است و پیوستن آنها به استانداردهای WAP، پیام کوتاه چند رسانه ای MMS به وجود آمد.
به این ترتیب سرویس جدید پیام کوتاه چند رسانه ای در سراسر جهان گسترده شد و در شبکه های GSM، GPRS و CDMA مورداستفاده قرار گرفت و در حال حاضر ارسال پیام کوتاه چند رسانه ای در شبکه های نسل سومی و بعدها در شبکه های نسل چهارمی انجام می شود.
سرویس پیام رسانی چند رسانه ای یا MultiMedia Messaging Service که بسیار شبیه به سرویس EMS است، ساختار جدید و بهتری از سرویس SMS قدیمی است و به کاربران تلفن هایی که با یکدیگر همسازی دارند ، اجازه می دهد که پیام ها را مانند کارت پستال های گرافیکی، انیمیشن ها یا پویانمایی ها، کلیپ های ویدئویی، نقشه ها و کارتهای ویزیت تجاری مبادله کنند. MMS یک سرویس ذخیره سازی و ارسال چندرسانه ای بین دو مشترک است که همان عملی را انجام می دهد که هر SMS برای پیام ها انجام می دهد و در واقع MMS می تواند سرویس هایی نظیر متن ، عکس ، صوتی ، ویدئویی و یا ترکیبی را پشتیبانی کند .
این سرویس این امکان را دارد که یک فایل چند رسانه ای را به یک پیام بفرستد و نیز یک پیام چند رسانه ای را به چند گیرنده ارسال کند و فرستنده خودش می تواند یک فایل چند رسانه ای را بسازد یا از یک موضوع چند رسانه ای پیش ساخته استفاده کرده و عکس برداری و صدا گزاری نماید، یا از اینترنت download کند و سپس ارسال نماید .
اگر گیرنده پیام دستگاهش را خاموش کرده باشد، پیام چند رسانه ای ارسال و ذخیره می شود و به محض روشن شدن دستگاه پیام دریافت خواهد شد و در یک حالت عمومی به گیرنده اجازه می دهد تا پیام چند رسانه ای در دستگاه گیرنده او بار گزاری شود و سپس بلافاصله آن پیام را ببیند و بشنود .
زمانی که پیام MMS ارسال شود ، تلفن گیرنده فقط یک پیام به صورت زیر دریافت خواهد کرد : ( به شما یک پیام تصویری ارسال شده است ) سپس یک آدرس اینترنتی و یک username و password داده می شود تا شما بتوانید از طریق اینترنت پیام چند رسانه ای ارسال شده را دریافت نمایید .
007
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
موضوعات مشابه
-
اتصال بی سیم موبایل، کامپیوتر به اینترنت از طریق gprs ایرانسل
توسط Mostafa در انجمن اینترنتپاسخ: 1آخرين نوشته: ۱۳۸۸/۰۹/۱۶, ۱۱:۱۳ -
آغاز بکار gprs همراه اول از ساعت 10 امروز/ نحوه برخورداری از gprs
توسط hadimha در انجمن تلفن همراهپاسخ: 3آخرين نوشته: ۱۳۸۷/۰۸/۱۴, ۲۲:۳۶ -
پنج هزار تومان هزينه فعالسازی gprs همراه اول
توسط Amoo Mehraboon در انجمن تلفن همراهپاسخ: 1آخرين نوشته: ۱۳۸۷/۰۵/۱۰, ۲۲:۵۶
اشتراک گذاری