جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: و از این به بعد دین شما فقط اسلام ؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

و از این به بعد دین شما فقط اسلام ؟

به نام خداوند یکتا
    سلام بر دوستان خدا
    1 - با کمک خدا خیلی ساده به همه ی بی خدایان دنیا خدا را ثابت میکنم .
    2 - با کمک خداخیلی ساده به همه ی با خدایان دنیا اسلام را ثابت میکنم .
    گفتم خیلی ساده چون انقدر پیامبران و امامان و علما با معجزه ها و برهانهای دقیق و کامل و درست خود خدا را ثابت کرده اند که دیگر با ان روشها و برهان ها کافیست . روش های ساده هم زیاد است که تعدادی را من حقیر عرض میکنم .
    1 -1 - با کمک خدا خیلی ساده به همه ی بی خدایان دنیا خدا را ثابت میکنم .
    ایا میتوانید حتی یک چیز هر چند بسیار کوچک و بی ارزش را نام ببرید که سازنده ای نداشته باشد !؟
    اصلا خود شما که از همه چیز پیرامونتان با ارزشترید چه طور به دنیا امده اید ؟
    معلوم است ازدواج پدر و مادرتان ! پدر و مادرتان هم توسط پدر و مادرشان ! و همین طور ان قدر به عقب و عقب برمیگردیم تا به 2 نفر اخر یعنی (همان اول) ! پدر و مادر همگیمان ادم و حوا میرسیم ! خوب همگی ما زمینی ها با ازدواج پدر و مادرمان به دنیا امدیم پس ادم حوا که دیگر پدر و مادری نداشتند چه طور به وجود امدند ؟؟؟ پس ادم و حوا توسط کسی افریده شده اند که ان کس نه تنها نیاز به همسر بلکه نیاز به هیچ چیز و هیچ کس دیگری نداشته است ! پس بسیار بیاندیشید که چه کسی تنها بی نیاز عالم هاست و به هیچ چیز و هیچ کسی نیاز ندارد !!!؟؟؟
    اگر ان کس را یافتید ان کس همان خالق پدر و مادرمان ادم و حوا و خدای بی همتای یکتای بی نیاز از همه چیز و همه کس است .
    2 - با کمک خداخیلی ساده به همه ی با خدایان دنیا اسلام را ثابت میکنم .
    این قضیه ی مسلمان بودن همه ی مردم حال حاضر دنیا و در غیر مسلمان بودن زیان کار بودن را در پیام های قبلیم هم توضیح وثابت کرده ام اما به جهت اهمیت موضوع و اینکه کمتر به این مساله ی بسیار مهم توجه میکنند متاسفانه حتی علما !!! باز هم میگویم و ایه ی 85 سوره ی ال عمران را فریاد میزنم چون دوست ندارم همنوعانم در کل کره ی زمین در این اخر زمان زیان کار باشند !!! چون برعکس همگان که متاسفانه به ملیت خیلی اهمیت میدهند مثلا میگویند فقط ما ایرانی ها ! من نه تنها بین همه ی ایرانی ها و ادم ها بلکه بین حیوان و گیاه و جن و فرشته و ادم و ... هم هیچ فرقی نمیبینم مگر به تقوا چه رسد به رنگ و نژاد و ملیت و ... !!!
    واین هم سندش قران سوره ی انعام ایه ی 38 است که خداوند میفرمایند همه ی موجودات مانند بشر هستند و همگی در حال عبادت و تسبیح مند ( مگر بعضی ادم ها و جن های بدی که کفر ورزیدند ) (به جهت اختیاری که خداوند به انسان و جن داده است ) . و همگی به سوی من باز میگردند
    و دلیل دیگر سوره ی انبیا ایه ی 92 و 93 که خداوند می فرمایند از این زمان به بعد (از زمان حضرت محمد به بعد ) دین شما فقط اسلام است ولی مردم باز در ( انتخاب) دین اختلاف دارند !!!
    حالا خیلی ساده اش را هم که قبلا گفتم بگم مثلا چند هزار سال پیش در زمان پیامبری یکی از پیامبران مثلا حضرت نوح دیدید فقط و فقط انان که به دین حضرت نوح ایمان اوردند رستگار شدند و بقیه غرق شدند و کاری هم به این نبود که شاید بعضی ها به دین پیامبران قبلی بودند و فقط کسانی که به دین همان پیامبر همان زمان بودند در امان ماندند !!! زیرا پیامبر قبلی فرموده بودند که به پیامبر بعدی ایمان بیاورید وگرنه زیانکارید !!!
    خداوند ادیانش را برای امتحان و به کمال رساندن ما ادمها از حضرت ادم تا حضرت خاتم به تدریج و برای ما کامل کرد وگرنه خود خداوند که از همان ابتدا کامل و بی نیاز به همه چیز و همه کس است !!! و نافرمانی از پیامبر خدا همان نافرمانی از خداست زیرا پیامبر خدا حرف خدا را میفرماید و همه ی پیامبران پیامبر بعدی و پیامبر اخرین حضرت محمد (ص) را مژده میدادند و یقین دارم در این اخر زمان همه زیانکارند مگر مسلمانان واقعی (نه مسلمانان اسمی) و کاملی که ایمان واقعی اورده و عمل شایسته انجام دهند و اوجبات و واجباتی را که خداوند مشخص کرده را انجام دهند و رسولان و حرف های خدا را از همان اولین تا اخرین یعنی از حضرت ادم تا حضرت مهدی (عج) که ظهورایشان هم انشاالله بسیار نزدیک است را بپذیرند و ایمان بیاورند هم قلبی هم زبانی و هم عملی .
    به یگانگی و بزرگی و عزت و جلال پروردگارم سوگند که تمامی ادیان الهی خوب و مفید و سودمند هم برای دنیا وهم برای برزخ و هم برای اخرت ما انسانها هستند و این انسان های جاهل هستند که ادیان الهی را به غیر از قران تغییر دادند و زیان کار شدند . و در دنیا و کشورهای مسیحی که ان قدر کفر و گناه و بی حجابی و ... وجود دارد از دین پاک مسیح نیست بلکه از مسیحی نمایان سود جو یا نادانان و جاهلان است بلکه مسیح دین پاکی بود !!! و کجای ظاهر و باطن و حجاب حضرت مریم مادر حضرت عیسی مانند اینان است !
    اما پیامی دارم برای شما مسیحیان خوب و یهودیان خوب و دیگر ادیان الهی خوب و کاری به مسیحیان و یهودیان گناهکار ندارم و برایشان دعای فهم حقایق را دارم ! که خداوند یکتایمان پیامبران را از همان ابتدای خلقت مان از حضرت ادم (ع) برای راهنمایی و رساندن ما به کمال افریده است و انها را را یکی پس از دیگری و پشت سر هم برگزید تا زمین یک لحظه از حجت خدا خالی نماند و نخواهد ماند و مردم باید به پیام خدا گوش فرا دهند و همه به دینی روند که در هر زمان فقط یک نفر از سوی خدا به پیامبری مبعوث شده بود یعنی در زمان پیامبری حضرت عیسی همه ی مردم دنیا میبایست فقط مسیحی میشدند اما عده ای فرمان خدا را اطاعت نکردند که مطمئن باشید انها زیان کارانند و یا در زمان حضرت نوح همه باید به همان دین حضرت نوح ایمان میاوردند که دیدید کسانی که ایمان اوردند با حضرت نوح رستگار شدند و همه ی انهایی که ایمان نیاوردند غرق شدند زیان کار شدند و پیامبر اخرین هم 1400 سال پیش حضرت محمد امد و همه ی مردم دنیا باید مسلمان شوند وگرنه خداوند درقران کتاب خودش که همه ی عاقلان وعلمای مسیح و یهود نیز تائید میکنند سوره ی ال عمران ایه ی 85 میفرمایند : هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از وی نمی پذیرم و در اخرت از زیان کاران خواهد بود !!!
    یک سوال عقلانی اگر خدا یک مسلمان خوب را به بهشت برد و یک مسیحی خوب را نیز به بهشت برد که هیچ کدام ضرری نمیکنند !!! اما اگر فرمود چرا مسلمان نشدی و زیان کاری چه ؟؟؟!!!اگر فرمود چرا به پیامبر اخرینی که از سوی من امد و ادیان را کامل کرد نپیوستی چه و چرا کلام پیامبر دین خودت را هم قبول نکردی که فرمود خدا فرموده بعد از من به پیامبر بعدی و دین او که مژده داده بود ایمان بیاورید چه ؟؟؟!!!
    معلوم است احتیاط شرط عقل است که در اولی نه مسلمان ضرر میکند و نه مسیحی اما در حالت دوم باز مسلمان ضرر نمیکند اما مسیحی ودیگر ادیان ضرر میکنند !!!
    میخواهم به شما ثابت کنم که موسی به دین خودش و عیسی به دین خودش هم غلط است هم درست !!!
    درست :بله مثلا کسانی که در زمان حضرت موسی بودند و ایمان اوردند و نیکوکار شدند و از دنیا رفتند خدا با همان دین انها را در اخرت میسنجد و بهشتی میکند و همین طور در مورد ادیان قبلی !!!
    غلط : کسانی که در زمان حضرت موسی بودند و در زمان پیامبر بعدی یا خودشان و یا فرزندانشان بودند و فرمان خدا و حضرت موسی و پیامبر فعلیشان را اطاعت نکردند و در همان دین قبلی ماندند و زیان کار شدند و یا کسانی که در این زمان یعنی اخر زمان هستند و مسلمان نیستند !
    اما خداوند میدانست که انسان های جاهل بسیارند و در دین فرقه فرقه میشوند و تعقل نمیکنند . همین الان جمعیت جهان چه قدر است ؟ چه تعداد کمی مسلمانند ؟ و چه تعداد بسیار کمتری مسلمان واقعی و کامل و شیعه هستند ؟ چه تعداد کمی از همین مسلمانان کامل و شیعه خوب به تمام معنا هستند ؟ چه تعداد بسیاری زیان کارانند!؟
    در این اخر زمان هم فقط مسلمانان واقعی و شیعه و کامل و به تمام معنا خوب و پاک و خدایی رستگارند .
    ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۹/۱۰ در ساعت ۱۳:۰۶
    هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)

و سپس حضرت صادق سلام الله عليه فرمودند:

همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود مي‌رسد

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

به نام خداوند یکتا
    سلام بر دوستان خدا

سوره ی ال عمران ایه ی 85 میفرمایند : هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از وی نمی پذیرم و در اخرت از زیان کاران خواهد بود !!!

سوره ی انبیا ایه ی 92 و 93 که خداوند می فرمایند از این زمان به بعد (از زمان حضرت محمد به بعد ) دین شما فقط اسلام است ولی مردم باز در ( انتخاب) دین اختلاف دارند !!!
    هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)

همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود مي‌رسد

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

از همه ی مسیحیان و یهودیان و مسلمانان خوب و ( کاری به بدها مسحیی نماها و یهودی نماها و مسلمان نماها ندارم ) میخواهم که به پیامبران خدا و به کلام خدا توهین نکنند که به زودی شاهد اشتباه و گناه خود میشوند
    و بروند تحقیق کنند و اصل پیام پیامبراشان را در تورات مقدس واقعی و انجیل مقدس واقعی پیدا کنند و بخوانند

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

مسحیی نماها و یهودی نماها و مسلمان نماها بترسند از ظهور حضرت عیسی و حضرت مهدی و حضرت خضر که ظهورشان بسیار نزدیک تر از انی است که فکر میکنند وای بر زیانکاران !! زمان دقیق ظهور را فقط خدا میداند اما اما ...!!!! به خدا پناه ببرید تا هنوز هم مهلت کمی دارید ...!!!!

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

مسلمانی که به ادیان الهی قبلی توهین کند اصلا مسلمان نیست و همین طور بقیه ی ادیان درباره ی بقیه ی ادیان وای بر فریب خوردگان از شیطان وای که .....!!!!

نوشته
    168
    مورد تشکر
    64 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

حضرت عيسي هرگز برنميگردند تا روز قيامت ؛ خضر و مهدي ديگر كي هستند ؟!
    بسم الله الرحمن الرحيم

وَمِنَ النَّاسِ مَن يَتَّخِذُ مِن دُونِ اللّهِ أَندَاداً يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللّهِ وَالَّذِينَ آمَنُواْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ وَلَوْ يَرَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ إِذْ يَرَوْنَ الْعَذَابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلّهِ جَمِيعاً وَأَنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعَذَابِ

165- بقره

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

نقل قول نوشته اصلی توسط روشن بيان نمایش پست
    حضرت عيسي هرگز برنميگردند تا روز قيامت ؛ خضر و مهدي ديگر كي هستند ؟!
    به نام خداوند یکتا
    سلام خدا بر دوستان خدا
    شما با توجه به این گفته سنٌی هستید مثل یهودی نما ها مثل مسلمان نماهای خودمون و ... !!! اگر یک پیرو واقعی بودید به تمام سخنان و فرمایشات خدا و پیامبران ایمان میاوردید نه فقط قسمتی از ان را که این توهین به انهاست !!!
    مثل مسلمان نماهای ما که اسمن ایمان دارند وگرنه واقعا مومن نیستند که اگر بودند گناه نمیکردند و از حضرت ادم تا حضرت مهدی یعنی از اول تا اخر و تمام کلام خدا را قبول میکردند ...!!!
    تا هنوز هم مهلت کمی دارید بسیار بسیار بیاندیشید تا به حق برسید !
    ویرایش توسط e.1_m : ۱۳۸۷/۰۹/۱۰ در ساعت ۱۸:۳۴

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,076
    مورد تشکر
    1,088 پست
    حضور
    1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    15

فکر کنم تنها کسی که به هیچ دینی توهین نکرده است من حقیر باشم اما وقتی شما ها به فرامین پیامبران خودتان گوش نمیدهید و ایمان نمیاورید دگر ...!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری