جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: ۞☺ ميخوام خوش اخلاق باشم ؟ ميتوني كمكم كني ؟ ☺ ۞
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۰, ۱۵:۵۳ #1
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 26,365
- مورد تشکر
- 68,356 پست
- حضور
- 22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
8953
۞☺ ميخوام خوش اخلاق باشم ؟ ميتوني كمكم كني ؟ ☺ ۞
هوالرئوف و الرحيم
پيغمبر اسلام صلوات الله عليله وآله فرموده اند:
هيچ عملى بهتر از اخلاق خوب نيست.
دنيا در مسير معين و بر طبق نقشه منظمى مىچرخد.حوادثروزگار با نظم و ترتيب مرموز يکى پس از ديگرى خودنمايى ميکند.وجودناچيز ما در اين جهان پهناور به منزله ذره کوچکى است که هر لحظه بهسويى حرکت و با ذرات ديگر در تصادم است.اداره جهان دست ما نيست و حوادث گيتى بر طبق ميل ما واقع نمىشوند.
بامداد که از منزل خارجميشويد تا دوباره برگرديد ممکن استبا دهها ناملايم کوچک يا بزرگ برخورد نماييد. و در ميدان زندگى و صحنه کسب و کار،که به ميدان نبردبىشباهت نيست،با مشکلات فراوانى مواجه شويد.براى پيدا کردن تا کسىلنگ شدهايد،فلان کس به شما توهين نموده،مورد عيبجويى و سرزنشقرار گرفتهايد،فلان کس در کسب و کار با شما رقابت کرده،رئيس ومافوقتان ايراد و بهانهجويى ميکند.چک فلان آدم بد حساب برگشتخورده.معلوم نيستسفته فلان شخص وصول شود يا نه.طلبکار در وصولمطالباتش پافشارى ميکند.و دهها بلکه صدها از اين قبيل حوادث کوچکو بزرگ که خواه ناخواه براى هر کسى اتفاق ميافتد.
ممکن است از وجود ناملايمات چنان خشمگين و ناراحتشويدکه مانند بمب آتش زا هر لحظه در معرض انفجار باشيد.طبيعي ست كه به چرخ گردون ومردم متجاوز که زورتان نمىرسد، ولذا وقتى به خانه وارد ميشويد ميخواهيدقدرت نمايى کنيد و انتقام چرخ و فلک و مردم کج رفتار را از زن و فرزندبيگناهتان گرفته بدينوسيله دق دلى خالى کنيد.
دوست خوبم !اداره جهان در اختيار مانيست. تزاحمات، ناملايمات، مصيبات از لوازم لا ينفک اين جهان هستند.هر کسى در مسير زندگى باآنها خواه ناخواه برخورد خواهد نمود.بايد براى پذيرش آنها آماده شد.
شخصيت انسان در اين مواقع است كه شمايل اصلي خود را نشان ميده د. بايد بدون جزع و فزع با مشكلات مواجه شد و در صدد چاره بر آمد.انسان توانايى آنرا دارد که صدها مشکلبزرگ و کوچک را با آغوش باز بپذيرد و خم به ابرو نياورد.
حوادث روزگار علت تامه ناراحتيها نيستند بلکه اعصاب ضعيفهستند که متاثر شده اسباب نگرانى و ناراحتى ما را فراهم ميسازند.اگر بر نفس خويشتن مسلط باشيم و اعصابمان را کنترل کنيم که در مقابل پيش آمدها متاثر نشوند ناراحتى و عصبانيت مفهومى ندارد.
انسان موجود نيرومند و توانايى است که با بردبارى و کوشش وتدبير ميتواند بر مشکلات بزرگ پيروز گردد.آيا حيف نيست که در مقابل حوادث کوچک خودش را باخته داد و فرياد و اوقات تلخى راه بيندازد؟!
انسان عاقل و دور انديش در هيچ شرايطي حسن خلق و خوش رفتاري و خوش برخوردي را ترك نمي كند و ميداند كه تنها در پناه آرامش و زبان خوش و درايت و تدبير مي تواند بر مشكلات و برخشم و ناراحتي خود فائق آيد . به اين حديث زيبا توجه كنيد :
امام صادق عليه السلام فرمود:
نيکوکارى و حسن خلق خانهها راآباد و عمرها را زياد ميکند.
حالا سوال من ازشما دوستان اينه كه چطور مي توانيم خوش اخلاق شويم و در هر شرايطي خوش اخلاق بمانيم ؟؟
شما چه توصيه و راهكاري براي خو ش اخلاقي كه جزء دين ما و سفارش اكيد خداوند سبحان ؛ رسول مكرم اسلام ؛ ائمه اطهار عليهم السلام و همه بزرگان دين و دنياست داريد؟
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۰, ۱۹:۵۹ #2
باسلام
اگرازمردم توقع نداشته باشیم وخودراخدمتگزارمردم بدانیم این خودیک راهکاربرای اخلاق نیک داشتن است
.
موفق ومویدباشید
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۰, ۲۰:۵۲ #3
۞☺ ميخوام خوش اخلاق باشم ؟ ميتوني كمكم كني ؟ ☺ ۞
اول از همه سعی کن به همه چیز پیرامونت مثبت نگاه کنی
اسرائیل شر مطلق و تعامل با آن حرام است
"امام موسی صدر"
استکبارستیزی
http://stekbarsetizi.blogfa.com
استشهادیون
http://www.askquran.ir/group.php?groupid=170
-
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۳:۰۲ #4
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 26,365
- مورد تشکر
- 68,356 پست
- حضور
- 22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
8953
بنام تو اي احسن الخالقين
راهكار تحصیل خوش اخلاقى و مبارزه با بداخلاقى و علاج آن
عبارت است از:
1. توجه به ارزش و آثار خوش اخلاقى و آثار نیك آن
و همچنین زشتى بداخلاقى و آثار بد آن:
براى این منظور بهترین راه موجود، مطالعه ی روایات و آیاتى است كه در زمینه حسن خلق و سوء خلق وارد شده است. در این زمینه فعلا سخن نمی گوییم چون در فصلی مستقل بدان خواهیم پرداخت.
راه دیگری كه وجود دارد مطالعه در احوال مردمان است. در جامعه افراد خوش اخلاق و بد اخلاق فراوانند. با كمی دقت در احوال دیگران خواهیم دید كه افراد خوش اخلاق در زندگی و روابط خود موفق تر و شادتر اند، سالم تر زندگی می كنند، روزی آن ها بیشتر است، دوست داشتنی تراند و بیشتر مورد احترام مردم هستند. مردم به آن ها اعتماد و وثوق بیشتری دارند و از لذت و سعادت بیشتری برخوردارند و در مقابل آدم های بداخلاق كم روزی، منزوی، غمگین، بیمار و دارای شخصیتی شكننده تر هستند و از زندگی خود جز رنج و زحمت نصیبی ندارند.
2. پرورش عواطف انسانی:
یكى از ابعاد مهم وجودى انسان عواطف طبیعى، انسانى و ایمانى او است. دوست داشتن دیگران و ایجاد رابطه عاطفى با سایر انسان ها قابل رشد و تربیت است. انسان های مهربان شاخص ترین و دوست داشتنی ترین افراد جامعه و یك فامیل هستند. قسمت بزرگى از لذت و شادى زندگى از طریق ایجاد ارتباط عاطفى با دیگران تأمین می شود باید توجه نمود كه این شادى و لذت از طریق خوش اخلاقى، یعنى ایجاد رابطه ی عاطفى مثبت، محبت كردن و دوست داشتن دیگران بدست می آید و بد اخلاقى كه در واقع همان رابطه ی عاطفى منفى است، موجب كدورت و عذاب زندگى خواهد بود و دیگران را از گرداگرد انسان می پراكند. على(ع) فرمود: بداخلاقى زندگى را سخت می كند و موجب عذاب نفس است.
3. تمرین و نهادینه سازی:
از راه هاى دیگر تحصیل خوش اخلاقى و رفع بداخلاقى تمرین عملى خوش اخلاقى هنگام برخورد با دیگران است. هر كس قادر است با یك تصمیم قوى و عزم جزم با رعایت اصل تدریج، به تمرین عملى در این زمینه بپردازد. اگر كسى تصمیم بگیرد حداقل به مدت چهل روز در برخورد خود نسبت به اطرافیان تجدید نظر نماید و در این مدت باروئى گشاده، لبى خندان و رابطه ی صمیمى برخورد نماید، نرم و زیبا سخن بگوید، قطعا نتایج خوبى خواهد گرفت.
یكی از مهمترین كار هایی كه در این زمینه باید تمرین كرد برخورد شاد است. سلام و احوالپرسى توأم با تبسم، دست دادن و گاهی كه فاصله ها زیاد می شود، معانقه همراه با صمیمیت و احترام، اولین فن موثر ارتباطى، به منظور تمرین خوش اخلاق بودن و همچنین جلب محبت دیگران است. اولین لحظه ملاقات از اهمیت فوق العاده ی برخوردار است، به نحوى كه موفقیت یا شكست در امر دوست یابى به آن بستگى دارد.
معمولاً افرادى كه ما با آنها ملاقات می كنیم دو دسته اند:
دسته اول برخوردى شاد و صمیمى دارند. این دسته داراى محبوبیت اجتماعى و دوستان فراوان ترى هستند
دسته دوم در برخورد اولیه خشك و بی روح می نمایند. كسانى كه لبخند زدن به چهره دیگران بر ایشان دشوار است. افراد این گروه یا تنها هستند و یا دوستان كمى دارند.
در فرهنگ دینى ما، نسبت به سلام كردن، مصافحه و تبسم، احترام، محبت و ابراز علاقه قلبى سفارش و اهتمام فراوان شده است.
عدى بن حاتم می گوید: "وارد مدینه شدم. پیامبر خدا(ص) مرا شناخت از جاى خود برخاست و دست مرا گرفت و به خانه خود برد... من از فروتنى وى غرق حیرت شدم و از اخلاق پسندیده و ملكات فاضله، و از احترام فوق العاده ی كه نسبت به تمام افراد قائل بود دریافتم كه وى فرد عادى، و فرمانرواى معمولى نیست.
حتّى وقتى كه عمیقاً غمگین و ناراحت هستید، سعی كنید خود را شاد نشان دهید و تبسم نمایید. چنان كه امام على (ع) در توصیف مؤمن می فرماید: شادى مؤمن در چهره او، واندوه وى در دلش پنهان است. (المؤمن بِشره فى وجهه، و حزنه فى قلبه). به قول حافظ:
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام
نى گرت زخمى رسد آیى چو چنگ اندر خروش.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۰۸:۰۶ #5
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
مال شما به مردم نمی رسد پس اخلاق خوب خویش را میانشان تقسیم کنید
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۱۷:۵۹ #6
من فکر میکنم هروقت از چیزی ناراحت شدی و تو رو عصبانی کرد سعی کنی اروم باشی و فضای فکریتو عوض کنی کمکت میکنه تا بد اخلاق نباشی . یه چیزه دیگه ادمها هر چیزی رو راحت بگیرن خیلی راحترتر میتونی خودت رو با میط مچ کنی
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۲۰:۵۵ #7
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
اگر بتوانیم ارتباط معنوی قوی بین خود وخداوند متعال ایجاد کنیم،اگر بتوانیم بااولیاءالله وانسان های نیکوسرشت همنشین شویم،اگربتوانیم درعبادت خداوند خالصانه بکوشیم،اگر خود رامقید به تلاوت قرآن کنیم،اگر از جلسات هرزگویی دوری بجوییم،اگر درخود القاءکنیم که تمام زیبایی ها دردرون ماست وماوظیفه ی باز پروری آنها راداریم واگر درباز پروری این زیبایی هابکوشیم،اگر سعی کنیم زبان خود را درورای عقل به کارگیریم وسنجیده تکلم نماییم،اگرخلقت رازیبا ببینیم وبه همه ی اشیاءپیرامون خود نگاهی مثبت داشته باشیم وسرآخر اگر درخوش اخلاقی نسبت به پدر ومادر بکوشیم خواهیم توانست به سرمنزل مقصود که همان اخلاق حسنه است برسیم.
معذور بدارید که این نامه طولانی گشت.
یاحق
مرصاد
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۲, ۲۰:۵۹ #8
عشق ورزیدن به تمام مظاهر جمال خداوند درطبیعت ،خانواده ،نزدیکان و....
به طور فطری درنهاد هرکسی اخلاق خوب وخوش خلقی قرار دارد. باتمرین مهرورزی بهترین اخلاق رابه دست می آوریم.
دیدن همه کس را وندیدن خودرا
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۳, ۰۶:۳۸ #9
خواستن توانستن است .
امتحان كنيد هيچ چيز لذتبخش تر از داشتن يك اخلاق خوش نيست .
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۳, ۰۸:۵۱ #10
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,007
- مورد تشکر
- 3,000 پست
- حضور
- 17 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
می تونی با مراقبت از افکار و رفتار خودتون اونها رو تغییر بدین
و به حالتهای خوب در بیارین.
اگه دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو
غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو
دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم
با تموم بی پناهیم به تو تکیه داده بودم....
-
تشکرها 4
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری