جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ۩۞ مشاوره حفظ قرآن؛ توسط حافظان قرآن در انجمن آموزش قرآن ۩۞
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۱۶:۴۹ #1
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
۩۞ مشاوره حفظ قرآن؛ توسط حافظان قرآن در انجمن آموزش قرآن ۩۞
با سلام به همه علاقه مندان حفظ قرآن
در این تاپیک قرار است بحث مشاوره حفظ قرآن توسط دوستان حافظ قرآن راه اندازی شود.
شما می توانید سوالات ومشکلات خود را دربحث حفظ قرآن با ایشان درمیان بگذارید
برای همه آرزوی موفقیت دارم
التماس دعا-عسکری(مدیرانجمن علوم قرآن).
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۸/۰۲/۲۹ در ساعت ۰۴:۰۰
-
تشکرها 38
*عرفانی*, farzande zaman, fmahmoodpoor, hadimha, Masoomi, Moamma, mohebbe mother, nzandi, parsa, parto, rana_, sabrconid, toraj, فاطمه ایمانی, فاطیما*ع, لوا, محب اهل بیت (ع), مرضیه, نگاه19, یا مهدی (عج), پارمین, valayat, zohreh, zohreh14, به سمت خدا, دختر حوا, درگاه محبوب, ذاکره2, سفیر, سهيل, شقایق, شهیده, شیعه اهل بیت(ع), عاشقی, عبد منتظرم, عطش, غفران
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۱۸:۵۷ #2
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- 16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
سلام
ممنون بابت موقعیتی که برای ما فراهم کردید که به فکر حفظ قرآن بیافتیم. موضوع بسیار جالبیه.
حفظ قران را چطوری باید شروع کنیم؟
من چند سال پیش جزء سی را حفظ کردم. الان هم فقط همون را حفظ هستم و بعضی آیات اندک. ولی همین جزء سی را هم دارم فراموش می کنم. باید چیکار کنم؟
" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "
هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.
حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.
( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )
-
تشکرها 21
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۱:۱۴ #3
به نام او كه هر چه دارم از اوست
سلام فاطمه جان
ببين فاطمه جان هر جزء قرآن 20 صفحه است شما براي اينكه همين مقدار از حفظيات خود را داشته باشي ، بايد روزي 5 يا 10 صفحه از جزء سي رو مرور كني . روش مرور آيات هم اينطوريه كه چند بار از روي آيات بخوني وقتي ديدي هنوز آيات برات آشناست ، قرآن رو ببند و از حفظ آيات همون صفحه رو تكرار كن . نوار گوش دادن يا سي دي هاي قرآن رو گوش دادن هم بهترين راهه . در حين انجام هر كاري كه هستي به آيات قرآن هم گوش بده . مثلا داري ظرف مي شوري همون صفحه اي كه فكر مي كني خيلي خوب بلدي با صداي بلند از حفظ بخون .
تثبيت به شرطي اثر داره كه با پشتكار همراه باشه .
اميدوارم بعد از مرور جزء30 با همديگه از جزء 1 حفظ قرآن رو شروع كنيم .
موفق باشي . يا حق
شهید سعید است و شهادت سعادت
خدایا حیاتمان را سعادت و مرگمان را شهادت قرار بده
رفته بودم سفری سمت دیار شهدا...که طوافی بکنم دور مزار شهدا
به امیدی که دل خسته هوائی بخورد...متبرک شود از گرد و غبار شهدا
آخرین خط وصایای دل من اینست...که بخاکم بسپارید کنار شهدا...
پیش من نیا مگر با ذکر شهادت
-
تشکرها 23
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۲:۳۳ #4
- نوشته
- 147
- مورد تشکر
- 640 پست
- حضور
- 2 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
سلام؛از اینکه این تاپیک زده شد از اقای عسکری 110وشما که این زحمت رو متقبل شدید تشکر میکنم.
من جزء1 رو حفظ کردم اما با تداخل کلاسهای دانشگاه وکلاس حفظ ؛ ادامه حفظ جزءهای بعد رو رها کردم الان مجددا تصمیم به حفظ دارم . همزمان با امادگی برای کنکور؛به نظر شمابرای حفظ چه روشی رو پیش بگیرم با توجه به اینکه نمتونم تمرکز برای حفظ داشته باشم؟
خدایا!کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم.
-
تشکرها 12
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۲:۵۸ #5
به نام او كه بر همه چيز هم قادر است و هم ناظر
سلام فاطيما جان
مطمئن هستم حفظ قرآن هميشه تازگي خاص خودش رو داره . اول فكر هيچي رو نكن و غصه نخور . حفظ كردن قرآن هيچ ربطي به كنكور و دانشگاه نداره ، برعكس و قتي مشغول حفظ قرآن باشي خداوند براي بقيه كارها هم كمكت مي كنه . فاطيما تو بلند شو خود خدا دستهات رو مي گيره .
ببين فاطيما خانم اول بايد بدونم قبلا روش حفظت چه جوري بوده ؟
اما روشي كه من بهت پيشنهاد مي كنم اينه كه يه روز در ميون روزي يك و نيم يا يك صفحه حفظ داشته باش و 5 يا 10 يا هر چقدر كه مي توني از جزء1 بخون تا اونقدري هم كه حفظ كردي يادت نره .
خانمي يه ذره از حفظ قرآن رو پيش بري ديگه حفظ آيات برات وقت گير نميشه بلكه برات شيرين ميشه . براي حفظ كرن هم بذار هروقت كه دلت پيش قرآنه . اگه مي توني صيح بعد از نماز يه مقدار از آيات حتي شده از رو بخون .
خيلي دلم ميخواد تو كانون حفظ قرآن راه بندازم تا سر يه ساعت خاص همه با هم بتونيم قرآن رو حفظ كنيم .
فاطيماي عزيزم اميدوارم هميشه موفق باشي و يه روز بياي تو اين صفحه بنويسي نازنين رقيه من حافظ 5 جزء يا حتي بيشتر قرآن شدم . به اميد اون روز .
فداي دل پر نورت
دوست هميشگي تو
-
تشکرها 19
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۳:۰۹ #6
- نوشته
- 147
- مورد تشکر
- 640 پست
- حضور
- 2 ساعت 29 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
خانم رقیه نازنین متشکرمروش حفظ من:روزی1صفحه تا یک ونیم صفحه با ترجمه وتفسیر وحفظ شماره ایه!
اگر همین روش رو بخوام ادامه بدم وقت گیره وتمرکز میخواد!به نظر شما اینا رو رها کنم؟
خدایا!کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم.
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۱, ۲۳:۲۷ #7
سلام خانمي
فاطيما جان عزيزم واسه چي رها كني . ببين آره قبول دارم حفظ شماره آيه وقت گيره . به نظر من فعلا حفظ شماره آيه رو بذار كنار . اما حفظ قرآن اولاش يه ذره وقتت رو مي گيره بعد از مدت زمان كوتاهي راه ميفتي . اصلا روزي نيم صفحه حفظ كن تا جايي كه روي آيات تسلط پيدا كني بعدش يه آيه يا 2 تا آيه اضافه كن . حرف رها كردن نزن كه دلخور ميشم . حرف نا اميدي نزن ، تو بلند شو حفظت رو شروع كن . من اگه بگم قرآن رو تو چه شرايطي حفظ كردن باورت نميشه . ميدونم كار سختيه اما خدارو داري بعدش اگه قابل بودم هميشه پشتت هستم .
از همين فردا نيم صفحه اول رو شروع كن ، از فردا پيگير كارت هستم و هيچ موضوعي رو هم قبول نمي كنم .
-
تشکرها 17
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۳, ۲۳:۵۲ #8
به نام او ...
سلام بر حافظان و عاملان به قرآن
عوامل مؤثر در حفظ آيات قرآن
- اخلاص در حفظ:
يكي از مهمترين نكات در حفظ، داشتن اخلاص است. انسان بايدحفظ خود را فقط براي خداي متعال انجام دهد و هر انگيزه ديگري غير از نزديكي به خداو جلب رضايت حقتعالي را از ذهن و وجود خود دور كند.
ـ توكل بر خدا:
اگر انجام كاري با توكل بر خدا همراه باشد، خدا آن را به توفيق نزديكتر ميكند. اين كار هر چه مهمتر باشد، نقش توكل در موفقيت آن بيشتر وبيشتر خواهد شد. حفظ قرآن همانند هر عمل ارزشمند ديگري بايد با توكل همراه باشد تااحتمال و ميزان موفقيت در آن بيشتر شود.
ـ وضو داشتن:
وضو داشتن در هنگام قرائت قرآن مستحب است. اگر حفظ قرآن با وضو همراه شود، ارتقاي كيفي در آن رخ ميدهد.
ـ رو به قبله و مؤدب بودن:
در هنگام حفظ بهتر است انسان رو به قبله و با ادب كامل بنشيند تا بتواند از ارتقاي مناسب در حفظ برخوردار شود.
ـ استعاذه:
قرآن را بايد با پناه بردن به خدا (استعاذه) قرائت و حفظ كرد تا ضمن دوري از شيطان، بتوان حفظي سريعتر و بهتر داشت. ذكر « اعوذ بالله من الشيطان الرجيم » بسيار مهم و قابل توصيه است .
-
تشکرها 18
fateme a, hadimha, Masoomi, nzandi, parto, toraj, قیامت, ماهی کوچک*, نگاه19, یا مهدی (عج), zohreh14, به سمت خدا, دختر حوا, شقایق, شیعه اهل بیت(ع), طیب, عاشقی, عطش
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۴, ۰۶:۴۷ #9
سلام بر حافظان قرآن
براي حفظ آيات قرآن آيه اول را چند بار تكرار كنيد تا حفظ شويد سپس آيه دوم را نيز چند بار تكرار كنيد تا حفظ شويد . حالا وقت اينه كه آيه اول را به همراه آيه دوم تكرار كنيد . آيه سوم را چند بار تكرار كنيد تا حقظ شويد حالا دوباره از آيه اول شروع به خواندن كنيد و حواستون باشه كه موقع تكرار آيات قرآنتان بسته باشد تا هم سمت راست يا چپ بودن صفحه و هم بالاي صفحه يا پايين صفحه و هم طرز قرار گرفتن آيات تو ذهنتون نقش ببندد . از نوار يا سي دي هاي قرآني حتما استفاده كنيد . آياتي را كه حفظ كرديد هر وقت بيكرار شديد حتما مرور كنيد باز هم با قرآن بسته.
اگر ذهنات خسته شد 6 دقيقه چشمهايتان را ببنديد و به هيچ چيزي فكر نكنيد بعد از 6 دقيقه بلند شويد و بقيه مارتان را انجام دهيد . براي تقويت حافظه تان عسل و عدسي زياد بخوريد .
موفق و مؤيد باشيد و به اميد پيروزي تان
-
تشکرها 21
-
۱۳۸۷/۰۹/۲۵, ۱۷:۴۶ #10
سلام رعنا جان
من كه قبلا گفتم مثلا وقتي آيات را صبح حفظ مي كنيد تا شب بايد چند بار مرور كنيد تا ملكه ذهنتان بشه . وقتي هم آيات رو حفظ مي كنيد قرآن رو بديد دست يكي از اعضاي خانواده يا دوستتان ، و شما برايش بخوانيد آنها هم غلطهايتان را بگيرند . شما كه 6 آيه اول سوره نبأ را حفظ كرديد و امروز هم 6 آيه دوم را . بايد اون 6 آيه اول را هم مرور كنيد و مباحثه كنيد . ( مباحثه : 2 نفر حافظ با همديگه اطلاعات حفظ آيات را رد و بدل كنند . )
نكته مهم : مرور و مباحثه از حفظ آيات مهم تر است .
به اميد موفقيت شما دوستان
-
تشکرها 12
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری