صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بدنبال استاد

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    13 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بدنبال استاد

سلام و درود فراوان خدمت شما اساتید باحال . من بدنبال یک استاد هستم که مرا از صفر پله پله تا خدا برساند هر ریاضت شرعی هم که مصلحت باشد انجام میدهم . حال از شما اساتید کمک میخواهم

2. تشکرها 3

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بزرگوار
    اینجا همه اساتید در خدمت به قرآن از هیچ کمکی دریغ نمی کنن
    شما هر سوالی که براتون پیش می آد توی انجمن مربوطه بذارید تا اساتید راهنماییتون کنن
    مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

4. تشکرها 2

نوشته
    11
    مورد تشکر
    17 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام
    بنده مشغول حفظ قرآن هستم.جدیدا علاقه مند شدم که بیشتر از حفظ به ترجمه و تفسیر قرآن بپردازم و به طور کلی دوست دارم که با این کار معرفتم نسبت به قرآن و اهل بیت بیشتر شود .از عزیزی شنیدم که هر کس بخواهد به باطن قرآن دست پیدا کند ،به این مقصود نمی رسد مگر اینکه وجود خود را از صفات رزیله به طور کامل پاک کند.حال از شما استاد گرامی می خواهم مرا در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

6. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    13 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

عشق به قرآن هم باید از یکجا شروع شود . حال می خواهم یکی به قول قدیمی ها مغز منو شستشو بده . سوالی هم ندارم فقط میخوام بدونم چیکار کنم تا از این واماندگی و بی نمازی نجات پیدا کنم .

8. تشکر

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

نقل قول نوشته اصلی توسط kami
    سلام و درود فراوان خدمت شما اساتید باحال . من بدنبال یک استاد هستم که مرا از صفر پله پله تا خدا برساند هر ریاضت شرعی هم که مصلحت باشد انجام میدهم . حال از شما اساتید کمک میخواهم
    با سلام به دوست عزیز و گرانقدر جناب kami

از اینکه به فکر ارتقاء به سمت خدائی شدن هستی خیلی خوشحالم. ان شاء الله وقتی به درجات بالا دست پیدا کردی ما رو هم از دعای خیر خودت محروم نکن. اما دوست من، درست است که اینجا یه سایت قرآنیه و هدف اصلیش بهرمند نمودن امثال شما و بنده است اما در مثل این جاها به دنبال استاد طریقت و سیر و سلوک نباش چرا که اولا این راه برای همه نیست (در حالیکه مطالب این سایت رو همه می خونن) و ثانیا همه ی متدینین و حتی اساتید، استاد این فن نیستند (چرا که خدا به هر کسی استعداد کاری را داده و اینطور نیست که همه آنهایی که عالم باشند اهل نسخه پیچی ریاضت های شرعی باشند) و ثالثا شما باید از استادی استفاده نمایی که برایت اطمینان قلبی بیاورد و پیش خدا و خودت حجتت تمام باشد (یعنی در روز قیامت برای خدا در انتخاب این استاد و گوش کردن به دستوراتش دلیل موجهی داشته باشی). و هیچ یک از این امور را نمی توان در دنیای مجازی به دست آورد.
    تنها می ماند سوالات علمی شما که خدا وکیلی این سایت، جایگاه خوبی برای پاسخگوئی به این نوع سوالات می باشد. در این موارد هم هر جوابی که در اینجا برای شما ثبت می شود معلوم نیست جواب درستی باشد چرا که این سایت باز است و هر کسی در آن اعلام نظر می کند (مثل من که الان در تاپیک شما فضولی کرده و برایتان مطلبی نوشتم). در این سایت تنها جوابهائی که رسمیت علمی دارند آنهایی است که توسط کارشناس پاسخگو برای شما مطرح می شوند و پاسخهای دیگر (مثل پاسخ من) فقط اعلام نظر شخصی هستند که گاه ممکن است درست باشند و گاه نادرست.
    پس با دقت در این موارد سوالات خود را دنبال کن.
    موفق باشی

لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

10. تشکرها 2

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

نقل قول نوشته اصلی توسط hedyeh42
    با سلام
    بنده مشغول حفظ قرآن هستم.جدیدا علاقه مند شدم که بیشتر از حفظ به ترجمه و تفسیر قرآن بپردازم و به طور کلی دوست دارم که با این کار معرفتم نسبت به قرآن و اهل بیت بیشتر شود .از عزیزی شنیدم که هر کس بخواهد به باطن قرآن دست پیدا کند ،به این مقصود نمی رسد مگر اینکه وجود خود را از صفات رزیله به طور کامل پاک کند.حال از شما استاد گرامی می خواهم مرا در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    سلام به خواهرم hedyeh

امیدوارم در راهی که انتخاب کرده اید موفق و کامروا گردید. نکته ای که برای شما دوست تازه وارد باید اعلام نمایم مثل همان چیزی است که در پست قبلی برای دوستمان kami نوشتم و آن دقت در پاسخ هاست که همه ی پاسخ هایی که در این سایت می بینید پاسخ رسمی نیست و برخی از آنها واقعا به درد شما می خورد. پس در پاسخ هایی که می شنوید دقت کنید (لطفا مطلب بالایی را هم بخوانید )

12. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    13 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با تشکر از این که گنهکارانی مثل من را به جمع صمیمی خودتان راه میدهید و با پاسخگویی به مشکلاتشان درد بی دینی آنان را کاهش میدهید . پس من چیکار کنم ؟

14. تشکر

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

با سلام به دوست با همت و تلاشگرم kami

اگه قرار بود هر گنه کاری توی این جمع ها نیاد به نظرم سایت تقریبا خالی از اعضا می شد. ما اینجائیم که با هم برادرانه به دنبال دستگیری از یکدیگر باشیم. تو خیلی چیزها شما استادید و تو بعضی چیزها هم دیگران. پس به خاطر این آیه شریفه که خدا فرموده انما المومنون اخوة (اگه درست نوشته باشم) همه در حل مشکلات همدیگه در حد توانمون در خدمت همدیگه ایم.
    اما اینکه حالا چیکار کنی، باید سوالات خودت رو مشخص کنی که در کجاها گیر هستی تا اینکه مسولین سایت یا دوستان دیگر ببینند می توانند کمکت کنند یا نه. پس اول به خودت نگاه کن می خوای چی کار کنی؟ اگه می خوای خداشناسی کنی اول یه کتاب خوب بخون. یا در قسمت عقاید همین سایت برو و مطالب اونو نگاه کن. اگه سوالاتی توی ذهنت بود یا ایجاد شد که جوابشو نگرفتی، همون جا سوال خودتو مطرح کن.
    امیدوارم همیشه پر توان و پیروز باشی
    ارادتمند شما

ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۷/۰۹/۱۵ در ساعت ۰۹:۱۸

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

نقل قول نوشته اصلی توسط kami
    عشق به قرآن هم باید از یکجا شروع شود . حال می خواهم یکی به قول قدیمی ها مغز منو شستشو بده . سوالی هم ندارم فقط میخوام بدونم چیکار کنم تا از این واماندگی و بی نمازی نجات پیدا کنم .
    سلام به kami ی عزیز

وقتی یکی سراغ یه دکتر می ره باید خودش هم با اون همکاری هایی داشته باشه تا دو تائی با هم بتونن نتیجه مثبت بگیرن. این قضیه فقط در مورد دکترها و مریضها نیست بلکه در موارد روانشناسی و مشاوره های مختلف هم جریان داره. مسأله ای هم که شما دوست بزرگوار بیان کرده ای مثل همونه پس لازمه که از همه بیشتر خود شما همت کنی و زحمت بکشی چرا که هر چی که امثال من به شما بگه همه از روی ظن و گمانه ولی شما در مورد خودت از همه آگاه تری. پس ما می خواهیم پله به پله با هم جلو بریم.
    سوال من از شما اینه تا حالا شده ببینی که جرا نمی خوای یا نمی تونی نماز بخوونی؟
    بشین به صورت واقعی، برای خودت این موضوع رو بررسی کن و احتمالات مختلف رو برای خودت بنویس. بعد ببین آیا اون دلیل، دلیل خوبیه برای ترک نماز.
    گاهی تنبلی باعث ترک نمازه. گاهی لازم ندیدن نماز دلیلشه. گاهی یه شبهه ی ذهنی در مورد خدا یا دین یا موارد دیگه است که باعث ترک نمازه. گاهی عملکرد منفی بعضی نمازخونهاست که انسان رو از نماز دور می کنه. گاهی نشناختن نماز و فقط تقلیدی خوندن اون باعث این ترکه. گاهی لذت نبردن از نمازه که برای آدم مشکل درست می کنه. و گاهی آگاه نبودن از آثار نماز و ....
    خوب حالا خودت ببین در مورد شما کدام مورد از موارد بالا _ یا موارد دیگری که من اونها رو ننوشتم _ وجود داره. و وقتی عامل اونو که شناختی در موردش خوب فکر کن ببین آیا واقعا این قضیه می تونه دلیل و توجیه مناسبی برای ترک نماز باشه؟
    اگه به نتیجه رسیدی که الحمدلله و الا مطلب و سوال ذهنی خودت رو دوباره توی همین جا ثبت کن تا بشه در موردش بحث کرد و به نتیجه ی مثبت رسید.
    امیدوارم که در زندگانی خود همیشه شاداب و پیروز باشید.
    ارادتمند صفای شما

17. تشکر

نوشته
    641
    مورد تشکر
    3,862 پست
    حضور
    14 ساعت 4 دقیقه
    دریافت
    84
    آپلود
    9
    گالری
    66

بسم الله الر حمن الر حيم
    سلام عليكم و رحمة الله و انواره

دوست عزيز جناب Kami

اول اينكه چند نكته در مورد استاد اخلاق و عرفان لازم است كه بايد اطلاع داشته باشيد كه بنده در صفحه ي زير طرح كرده ام:

http://www.askquran.ir/showthread.php?t=5459

دوم اينكه اگر هم طبق توضيحات به دنبال يك استاد اخلاقي هستيد جهت راهنمايي در همين مقدمات براي آشنايي با اساتيد به مقصد رسيده و ويژه به صفحه ي زير مراجعه كنيد البته اگر در شهر غير از تهران هستيد بايد به بنده بفرماييد كجاست تا پيگيري كنم و عرفا و علماي تاييد شده از سوي مراجع را در اون شهر پيدا كنم و خدمت شما عرض كنم.) آخرين پست صفحه ي زير كه بنده نوشته ام:

http://www.askquran.ir/showthread.php?p=64946#post64946

پس در باب مسائل معنوي و روحاني و نفساني به اين آقايان بايد رجوع نمود و امثالهم.
    و امّا اگر سوالي داشتيد كه مبحثي نظري بود يا بحث عملي رايج و مشخص بود مي توانيد همين جا طرح كنيد تا اساتيد و دوستان و كارشناسان پاسخگو جواب بدهند.

الحمد لله الذي جعلنا من المتمسّكين بولاية اميرالمومنين
    زياده عرضي نيست.
    التماس دعا
    طارق

ویرایش توسط طارق : ۱۳۸۷/۰۹/۱۵ در ساعت ۱۶:۲۲ دلیل: اضافات و اصلاحات
    اي حيوان ناطق بدان:
    برباد فنا تا ندهي گرد خودي را
    هرگز نتوان ديد جمال احدي را
    و بدان فرودگاه شيطان خودبيني و تكبر است براي همين است كه شيطان به عزّت خدا قسم خورد همه را اغوا كند جز مخلَصين را و ويژگي انسان با اخلاص آن است كه آنقدر محو جمال و جلال خداست كه نه در فكر و نه در عمل هيچ توجهي به خويش ندارد.
    رابطه ي عكس ميان توجّه به خدا و تكبر بسيار مهم است در مسير سعادت انسان.

[SIGPIC][/SIGPIC]

19. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری