جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: جمعآوری تمثالهاي منتسب به امامان معصوم
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۶, ۱۳:۳۶ #1
- نوشته
- 982
- مورد تشکر
- 768 پست
- حضور
- 8 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جمعآوری تمثالهاي منتسب به امامان معصوم
مقدم تصريح كرد: براي جلوگيري از اين امر در حال حاضر ستاد عاشورايان خبرآفرين در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تشكيل شده كه سازمان تبليغات كشور هم عضو اين ستاد است.
كد خبر: ۲۸۲۲۳تاريخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۶ آذر ۱۳۸۷تعداد بازديد: ۵۱۴
معاون فرهنگي تشكلهاي ديني سازمان تبليغات اسلامي گفت: تمثالها و شمايل منتسب به امامان معصوم(ع) در سطح كشور جمعآوري ميشود.
به گزارش خبرنگار برنا، رضا معمميمقدم در حاشيه نشست با مسئولان سازمان تبليغات اسلامي استان مازندران افزود: بر اساس تصميم ستاد ساماندهي هئيتهاي مذهبي كه به امضاي رئيس جمهور رسيده است، تمامي تمثالها و شمايل منتسب به ائمه اطهار(ع) در سطح كشور جمعآوري ميشود.
وي افزود: تصاوير و تمثالهايي كه از ائمه اطهار(ع) در سطح كشور توزيع ميشود، واقعي نيست و نياز است تا با يك برنامهريزي درست از توزيع اين تصاوير جلوگيري شود.
مقدم تصريح كرد: براي جلوگيري از اين امر در حال حاضر ستاد عاشورايان خبرآفرين در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تشكيل شده كه سازمان تبليغات كشور هم عضو اين ستاد است.
وي تصريح کرد: وظيفه اين ستاد جلوگيري از چاپ و پخش تصاوير اماكن مقدس به دور از هر گونه بدعت و نوآوري است و امسال نيز اين امر با ارسال كتابها و بنر در دستور كار اين ستاد قرار دارد.
معممي از برگزاري كنگره شعر عاشورايي در 9 استان كشور خبر داد و افزود:به منظور تغذيه فكري مداحان و ذاكران اهل بيت (ع)، كنگره شعر عاشورايي با بهرهگيري از شاعران آييني همان منطقه با چاپ آثار كفدستي در ايام محرم و صفر برگزار ميشود.
وي در پايان از برپايي نمايشگاه فرهنگي متناسب با شعار نوآوري و شكوفايي در پرتوي فرهنگ عاشورايي در 15 استان كشور خبر داد و گفت: هدف از برپايي اين نمايشگاه معرفي دستاوردهاي فرهنگي و ديني هيئتهاي مذهبي در ماه محرم و ايام دهه فجر است.
007
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۶, ۱۳:۴۵ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
بسیار حرکت به جا و زیبا و جالبی است...
اصلا این تمثال ها بی معنا و مفهوم است
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۹, ۲۰:۵۷ #3
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
البته تصوير پيامبر نه چون من از يك شخص موثق شنيدم كه امام تمثال حضرت محمد ( ص ) را در اتاقشان نصب كرده بوده اند.
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
۱۳۸۷/۰۹/۱۹, ۲۱:۵۸ #4
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
اما بنده شنیدم که تصویر رسول اکرم (صلوات الله علیه ) نیز رد شده است و سندیت قانونی نداره!
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری