جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: علي از نگاه نبي

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

علي از نگاه نبي

بنام خدا
    وقتي شخصيت علي (ع) را مورد مطالعه قرار ميدهيم ،لبريز از فضايل و بزرگي مي باشد ،علي(ع) انساني است که دوستان او از وجود چنين شخصيتي فخر ومباهات کرده و سعي ميکنند در طول زندگي خويش راه او را سرلوحه زندگي خويش قرار داده وهدف او را در بلنداي اهداف زندگي خود قرار دهند،و دشمنانش نيز با همه کينه توزي هاي خود نسبت به ايشان توان انکار ويا حتي نهان کردن عظمت ومنزلت جايگاه او را نداشته وندارند ،وقتي از علي (ع) حرف بميان ميايد اوّل چيزي که به ذهن هر عقل سليمي ميرسد جايگاه آنحضرت نزد آخرين فرستاده خدا پيامبر گرامي اسلام (ص) ميباشد .
    رسول اکرم(ص)در شخصيت بي انتهاي علي (ع) و کمالات بي نظير و فضايل بي پايانش احاديثي فرموده اند که به بخشي از آنها اشاره مي نماييم .
    حضرت محمد(ص)فرمود :
    - اگر تمام باغها قلم گردد ، همه دريا ها مرکب ، همه جن ها حسابگر و انسانها نويسنده شوند تا همه فضايل و مناقب علي را بشمارند نمي توانند . (1)
    - سوگند به آن خدايي که جان من در دست قدرت اوست، اگر نبود اين که گروهي از امت من تورا مثل انصاري که عيسي را به خدايي اشتباه گرفتند ، غلو کنند در مورد فضايل و مناقب تو ، مطالبي مي گفتم که تمام مسلمانان خاک زير پاي تورا توتياي چشم خود مي کردند . (2)
    1- محجة البيضاء، ج 4، ص 206
    2- مسند احمد حنبل به نقل شرح ابن ابي الحديد، ج 9، ص 168

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

نقل قول نوشته اصلی توسط meshkaat نمایش پست
    بنام خدا
    نقل قول نوشته اصلی توسط meshkaat نمایش پست
    وقتي شخصيت علي (ع) را مورد مطالعه قرار ميدهيم ،لبريز از فضايل و بزرگي مي باشد ،علي(ع) انساني است که دوستان او از وجود چنين شخصيتي فخر ومباهات کرده و سعي ميکنند در طول زندگي خويش راه او را سرلوحه زندگي خويش قرار داده وهدف او را در بلنداي اهداف زندگي خود قرار دهند،و دشمنانش نيز با همه کينه توزي هاي خود نسبت به ايشان توان انکار ويا حتي نهان کردن عظمت ومنزلت جايگاه او را نداشته وندارند ،وقتي از علي (ع) حرف بميان ميايد اوّل چيزي که به ذهن هر عقل سليمي ميرسد جايگاه آنحضرت نزد آخرين فرستاده خدا پيامبر گرامي اسلام (ص) ميباشد .
    رسول اکرم(ص)در شخصيت بي انتهاي علي (ع) و کمالات بي نظير و فضايل بي پايانش احاديثي فرموده اند که به بخشي از آنها اشاره مي نماييم .
    حضرت محمد(ص)فرمود :
    - اگر تمام باغها قلم گردد ، همه دريا ها مرکب ، همه جن ها حسابگر و انسانها نويسنده شوند تا همه فضايل و مناقب علي را بشمارند نمي توانند . (1)
    - سوگند به آن خدايي که جان من در دست قدرت اوست، اگر نبود اين که گروهي از امت من تورا مثل انصاري که عيسي را به خدايي اشتباه گرفتند ، غلو کنند در مورد فضايل و مناقب تو ، مطالبي مي گفتم که تمام مسلمانان خاک زير پاي تورا توتياي چشم خود مي کردند . (2)
    1- محجة البيضاء، ج 4، ص 206
    2- مسند احمد حنبل به نقل شرح ابن ابي الحديد، ج 9، ص 168

بنام خدا
    هر کس دوست دارد مثل من زندگي کند و مثل من بميرد ، به ولايت علي بن ابيطالب تمسک کند . (3)
    - پروردگار عالم به من وحي کرد و مرا مأمور ساخت که علي (ع) را با لقب اميرالمومنين بخوانم و فرمود: تا به حال، کسي را با اين لقب نخوانده ام و آن را به کسي نخواهم داد . (4)
    - پيامبراکرم (ص) قبل از وفات خويش از آينده خبرداد و فرمود: پيروان حضرت موسي به هفتاد و يک گروه تقسيم شدند؛ همه آنان اهل آتش هستند جز گروهي که از وصي اش" يوشع " پيروي نمودند و پيروان حضرت مسيح نيز به هفتاد و دو گروه تقسيم گرديدند و همگي گرفتار عذاب اخروي مي گردند، جزآنان که از جانشين او" شمعون" تبعيت کردند ، امت من نيز به هفتاد و سه شعبه تقسيم مي شوند همگي در قهر خدا گرفتار خواهند شد مگر آن گروه راستين که از وصي و جانشينم علي بن ابيطالب (ع) پيروي نمايند . (5)
    - هر کس مي خواهد حضرت نوح (ع) را در عزم و اراده اش بنگرد و علم سرشار حضرت آدم (ع) را درک کند و به جدم حضرت ابراهيم (ع) در حلم و بردباري اش نگاه کند و حضرت موسي (ع) را در ذکاوت و هوشياري و حضرت عيسي (ع) را در زهد و بي توجهي به دنيا ببيند ، وجود مبارک علي (ع) را ببيند . (6)
    - من شهرعلم هستم و علي درِ آن است ، هر کس مي خواهد وارد آن شود بايد از درش بگذرد . (7)
    - علي از حيث قضاوت و داوري نيز در ميان امت من بي نظير است . (8)
    - سرلوحه دفتر هر فرد با ايمان محبت و دوستي علي ابن ابيطالب(ع) است .(9)
    - علي داناترين امت من ، بعد از من است .(10)

3- شرح ابن ابي الحديد، ج 9، ص 168
    4- بحار الانوار، ج 37، ص 290
    5- وسايل الشيعه، ج 18، ص 31
    6- محجة البيضاء، ج 4، ص 192
    7- کنز العمال، ج 11، ص 600
    8- آفتاب ولايت، ص 138
    9- بحار الانوار، ج 39، ص 229
    10- کنز العمال، ج 6، ص 153

نوشته
    36
    مورد تشکر
    55 پست
    حضور
    15 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

فضائل حضرت علی (ع) در کلام حضرت محمد(ص)

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان گرامی

در این تاپیک قصد دارم یعنی قصد داریم جایگاه حضرت علی (ع) را از دیدگاه پیغمبر اسلام (ص) بیان کنیم.

تا منکرین ، ببینند و بدانند جایگاه حضرت علی (ع) را از زبان پیغنبر خاتم (ص).
    با ما همراه باشید.

و من الله توفیقعلي از نگاه نبي.

وقتی امام عاشقان غائب است ، اطاعت ازخامنه ای واجب است.
    وبلاگها : امام جواد(ع) - ضد خوارج(آنتی شرازی) - تاپیک وحدت

4. تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری