جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: حصوصيات حكومت جهاني قراني

  1. #1
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۵
    نوشته
    27
    مورد تشکر
    41 پست
    حضور
    2 ساعت 23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

    حصوصيات حكومت جهاني قراني




    بسم الله الرحمن الرحيم
    با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز امروز قصد دارم مطلبي رو در مورد يكي ديگر از خصوصيات حكومت جهاني حضرت مهدي موعود (عجل الله تعالي فرجه الشريف ) خدمت شريفتان عرض نمايم
    عدالت در قران کريم و آموزه هاي ديني از اهميت‌ ويژه‌اي‌ برخوردار است‌ و چون حکومت حضرت امام زمان (روحي له الفداه ) حکومتي قراني خواهد بود لذا بعد از ظهور امام‌ زمان‌ (عجل الله تعالي فرجه الشريف ‌) عدالت‌ گسترش‌ يافته‌ و اين‌ مؤلفه‌ در تمام‌ ابعادش‌ رعايت‌ خواهد شد
    خداوند تبارک و تعالي در قران مي فرمايد: لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْكِتابَ وَ الْميزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ وَ ..ما پيامبرانمان را با دليلهاى روشن فرستاديم و با آنها كتاب و ترازو را نيز نازل كرديم تا مردم به عدالت عمل كنند. (سوره حديد ايه 25)
    و در روايت داريم که:بِالْعدلِ قامتْ السموات‌ والارض (عوالي اللالي ج 4 ص 103 انتشارات سيد الشهدا – قم 1405 هجري قمري )
    حاكميت‌ عدالت‌ بدان‌ معنا است‌ كه‌ حكومت‌ نسبت‌ به‌ مردم‌ ظلم‌ نمي‌كند وثروت‌هاي‌ عمومي‌ بر اساس‌ عدالت‌ توزيع‌ مي شود و قضاوت‌ها بر اساس‌ عدالت‌ شكل‌ مي‌گيرد و اين‌ خواست‌ همة‌ انسان‌هاي‌ حق‌ گرا است‌. امام‌ زمان‌(عليه السلام‌) با بر قراري‌ عدالت‌، خواست‌ انسان‌ها را بر آورده خواهد نمود . امام‌ رضا (عليه السلام ‌) در اين رابطه مي فرمايد: خداوند زمين‌ را به‌ دست‌ قائم‌ (عجل الله تعالي فرجه الشريف ‌) از هر ستمي‌ پاك‌ گرداند و از هر ستمي‌ پاكيزه‌ سازد... آن‌ گاه‌ كه‌ خروج‌ كند، ميزان‌ عدل‌ را ميان‌ مردم‌ نهد، و بدين‌ گونه‌ هيچ‌ كس‌ نتواند به‌ ديگري‌ ستمي‌ كند( بحار الانوار ج 52 ،ص 322، چاپ موسسه الوفاء بيروت )
    يا حق

  2. تشکر


  3. #2
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۵
    نوشته
    27
    مورد تشکر
    41 پست
    حضور
    2 ساعت 23 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

    عقيده به ظهور




    بسم الله الرحمن الرحيم
    با عرض سلام از جمله سوالاتي كه پرسيده مي شود اين است كه عقيده به ظهور چه تاثيراتي در زندگي انسان دارد؟؟؟در اين پست با استفاده از قران يكي از تاثيرات رو خدمتتون عرض مي كنم
    يكي از تاثيرات عقيده به ظهور
    خداوند تبارك و تعالي در سوره انبيا ايه 105 مي فرمايد : وَ لَقَدْ كَتَبْنا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ الصَّالِحُونَ (در زبور بعد از ذكر (تورات) نوشتيم: بندگان شايسته‏ام وارث (حكومت) زمين خواهند شد)
    با توجه به اين آيه شريف چون منتظر مي داند كه عالم مملكت خداست و عاقبت و پيروزي با پرهيزكاران و شايستگان است در نتيجه فكر و و انديشه خود را وسيع و جهان انديش نموده و به دور ترين نقاط خواهد نگريست و خير و رفاه مردم تمام گيتي را خواهد خواست
    ان شاء الله كه ما هم از منتظران واقعي باشيم
    يا حق


  4. تشکر


  5. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت تير ۱۳۸۷
    نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

    » روش حکومتی حضرت مهدی (عج)




    حصوصيات حكومت جهاني قراني .hadith {font-family: Tahoma;font-size: 8pt;color: #800000;}</SPAN>
    » روش حکومتی حضرت مهدی (عج)

    امام مهدی (ع) در راه و روش خویش سازش ناپذیر است و در اجرای حدود و احکام الهی و مبارزه با ستمگران قاطعیتی خدایی دارد. چشم پوشی و مسامحه ای در راه و روش او نیست. از ملامت ملامت گران نمی هراسد ، از هیچ مقام و قدرتی نمی ترسد، و بدون هیچ گونه ملاحظه ای تبهکاران را کیفر می دهد.
    قاطعیت ، خصلت همه رهبران راستین الهی است و در امام مهدی (ع) این خصلت در حدّ اوج و کمال است.و معیار پاک سازی اجتماعات بشری همین است.
    امام باقر(ع) فرمودند قائم قیام می کند... بر اعراب سختگیر است و راه و روش او شمشیر بوده و در اجرای برنامه های الهی از ملامت ملامت گران نمی هراسد.) الغیبة،نعمانی،ص۲۳۳.
    امام کاظم(ع) فرمود... خداوند برای دوازدهمین امام از خاندان ما هر دشواری را آسان می گرداند و به دست او هر جبّار سرسختی نابود می شود و هر شیطان سرکشی هلاک می گردد.)کمال الدین ، ج ۲، ص ۳۶۹

    السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)


    http://www.askquran.ir/picture.php?a...pictureid=2362

  6. تشکر


  7. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت تير ۱۳۸۷
    نوشته
    505
    مورد تشکر
    1,183 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    17
    آپلود
    0
    گالری
    0

    اوصاف حكومت صالحان???????????




    بسم الله الرحمن الرحیم




    با اشاره به اينكه فرآيند طبيعي هستي به سوي خير و صلاح مطلق است و حاكميت نهايي بطور كلي از آن «خير» است. به برخي از ويژگي هاي حكومت صالحان اشاره كرده و برضرورت زمينه سازي براي جهاني شدن حكومت حضرت ولي عصر(عج) تأكيد مي كند. اينك با هم آن را از نظر مي گذرانيم.

    انسان، منشأ فساد وتباهي
    انسان از زماني كه به سبب علل و عوامل مختلف اجتماعي، نيازمند دولت و حكومت شد، با مشكل مديريت و مهار قدرت مواجه شد. از آن جايي كه تك تك افراد جامعه به شكلي، بخشي از قدرت را به نهاد حكومت تفويض و واگذار مي كنند، دولت ها وحكومت ها از قدرت واقتدار مشروع شگفتي برخوردارشدند كه هيچ يك از مردم و يا گروه هاي اجتماعي به تنهايي قادر به مهار وكنترل آن نبوده اند. از اين رو انديشه «قدرت فساد آور است» درحافظه تاريخي مردم جا گرفت و هر جا سخن از اقتدار دولت و قدرت حكومت پيش مي آيد، از باب تداعي معاني، فساد نيز به اذهان تبادر مي كند.
    برخي بر اين باورند كه اصولاً سخن گفتن ازحكومت صالح و اجتماع، همانند اجتماع نقيضين محال و ممتنع است؛ زيرا قدرت متمركز و حتي غير متمركز به شكل تفكيك، قواي سه گانه نيز نمي تواند چيزي جز فساد را با خود همراه داشته باشد و اصولا قدرت، همواره ديكتاتوري و استبداد و تقديم خواسته هاي فردي و گروهي برخواسته هاي ملت را به دنبال مي آورد و انسان را از پذيرش حق و تبعيت از آن بازمي دارد.
    درتحليل و تبيين قرآن از جامعه، گزارش هاي بسياري از قدرت هاي باطل و غير مشروع بيان شده كه به زور شمشير و يا حيله بر مردم حاكم شده اند و درحق آنان به شكل مادي و معنوي ظلم و ستم رواداشته اند و يا قدرت هايي كه درآغاز به روش هاي دمكراتيك روي كار آمده اند ولي در ادامه به سبب بينش و نگرش نادرست به هستي و اهداف و فلسفه خلقت و دوري از تقواي فطري و اكتسابي، در دام قدرت استبدادي و هواي نفس افتاده و خود و ملتي را به تباهي كشانده اند. شايد فرعون و نمرود، مهم ترين نمادهاي قدرت فاسد در آيات قرآني باشند. كه آيات بسياري به آنها پرداخته و بينش و نگرش آنان را تحليل و تبيين و نقد كرده است.
    با اين همه، قرآن بيان مي دارد كه اصولا جريان طبيعي هستي و آفرينش به گونه اي است كه حاكميت مطلق از آن خير و صلاح است و در يك فرآيندي كه مي توان از آن به جبر تاريخي نيز ياد كرد، هستي وجامعه بشري به عنوان بخشي از كل و يا كلي به سوي خير و صلاح در حركت مي باشد، هرچند كه دراين ميان فراز و نشيب هايي است و در برخي از موارد به نظر مي رسد كه شر و فساد برخير و صلاح مي چربد، ولي درهمان حال نيز خير و صلاح است كه حاكميت و غلبه دارد وگرنه اگر شر و فساد چيره مي شد، جهان از هم فرو مي پـاشيد.
    فراز و نشيب هايي كه درجهان و جامعه ملاحظه مي شود درهمه موارد به سبب افعال و رفتار بشر تحقق خارجي مي يابد. از اين رو قرآن به صراحت، فساد در دريا و خشكي و محيط زيست را به دستاوردهاي بشري نسبت مي دهد و آنان را متهم مي سازد كه موجبات تباهي وفساد را درآن ها فراهم ساخته اند. انگشت اتهام در فساد و تباهي درهر كجاي جهان از خشكي و دريا به سوي انسان نشانه رفته است و خداوند به صراحت مي فرمايد:ظهر الفساد في البحر و البر بما كسبت ايدي الناس.
    چنان كه گفته شد، فرآيند طبيعي هستي به سوي خير و صلاح مطلق است، هرچند كه در برخي از موارد نوعي پديده چيرگي فساد در جهان ديده مي شود ولي باز در آن موارد نيز چيرگي با خير و صلاح است.
    البته ناگفته نماند كه جامعه بشري گاه اين حالت را به خود نمي بيند و برخلافت كليت هستي، جوامع بشري به سبب ويژگي هاي خاص، دچار نوعي غلبه شر برخير و فساد برصلاح است.
    اين مساله اي است كه موجبات نيستي جوامع بشري را در طول تاريخ بدنبال داشته است و گزارش هاي قرآني نشان مي دهد كه بسياري از جوامع بشري به سبب چيرگي فساد بر صلاح و شر برخير از ميان رفته است.
    اين مطلب در زماني به شكلي تحقق يافت كه خداوند ناگزير شد تا به يك پاكسازي جهاني اقدام كند و از نسل بشر جز شماري را باز نگذارد. اين مساله در زمان حضرت نوح همان برنامه ريزي جهاني شدن اسلام و حكومت اسلامي صالح است كه در كنار فرآيند جهاني شدن مي تواند ما را به مقصد و مقصود برساند. از آن جايي كه انسان مأمور به وظيفه نه نتيجه است، بر ماست كه در اين راستا برنامه نظري و عملي داشته باشيم و در اين مسير حركت كنيم، هر چند كه به نظر برسد شكست خورده ايم ولي در عمل پيروزيم؛ زيرا به حكم وعده الهي، حكومت عدالت محور صالحان در همه زمين تحقق خواهد يافت. (انبياء آيه105)
    اوصاف حاكمان صالح
    حاكماني كه قرآن از آن به حكومت صالحان ياد مي كند، چنان هستند كه از نظر همگان شايسته احترام و تكريم خواهند بود و حتي پيامبران بزرگ خداوندي در برابر چنين قدرتي سر تعظيم و تكريم فرود مي آورند و اطاعت خويش را نسبت به آن اعلام مي دارند.
    اين گونه است كه پيامبري چون حضرت يعقوب(ع) در برابر عرش حكومت يوسف عدالت محور، سر تعظيم و اطاعت فرود مي آورد و در نماد و عمل آن را نشان مي دهد. (يوسف آيه 100 و 101)
    از نظر قرآن يكي از مهم ترين راه هاي دست يابي به اصلاح و هدايت بشر و جوامع بشري، تصحيح مركزيت قدرت و حاكميت جامعه است و اگر جامعه و يا جوامعي بخواهند به آسايش و آرامش همه ظرفيت ها و استعدادهاي خويش برسند مي بايست نخست حاكميت و مركزيت قدرت را تصحيح و اصلاح كنند. (اعراف آيه103 و مؤمنون آيه45 و 46 و قصص آيه32 و زخرف آيه26 و اعراف آيه129)
    در تحليل قرآني، حضور قدرت فاسد و حكومت جبار در هر جامعه و سرزميني، چيزي جز تباهي و فساد براي جامعه به ارمغان نمي آورد. (نمل آيه 34) تحقير عزيزان جوامع و اهل كرامت و شرافت و خواري آنان، از پيامدهاي حكومت استبدادي و اشغالگر و ظالم است، زيرا چنين حكومت هايي با نخبگان و اهل خرد و دانش جامعه، برخوردهاي سرد و خشونت آميزي خواهند داشت و براي نخبگان و خيرخواهان جامعه ارزشي قايل نيستند. (نمل آيه34)
    از ويژگي ها و اوصاف حاكمان صالح از نظر قرآن، نيكوكاري و احسان است. به اين معنا كه نسبت به مردم صالح نه تنها بر اساس قانون و عدالت مي نگرند بلكه با توجه به شرايط مختلف انساني مي كوشند تا با عطوفت و مهروزي و از روي عواطف و احساسات با ايشان برخورد كنند و دل هاي مردم را به دست آورند. اگر جا دارد، از حق دولت مي گذرند و عفو مي كنند. (يوسف آيه78)
    در نمونه اي كه قرآن از روش حكومت صالح و عادل حضرت يوسف بيان مي كند، گذشت و عفو ايشان نسبت به اموري بوده است كه مرتبط به فرد حاكم است. با آن كه برادران به ايشان ظلم و ستم روا داشته بودند ولي آن حضرت(ع) در اوج قدرت به ايشان مهرمي ورزد و از حق خويش مي گذرد و آنان را به عدالت نمي گيرد، بلكه با احسان با ايشان رو به رو مي شود. (همان)
    بر اين اساس بر اهالي قدرت و دولت مردان صالح است كه تا مي توانند از حق شخصي خويش بگذرند و مردم را به دلايلي به دادگاه و محاكم قضايي و كيفري نكشانند. اين مسئله مي تواند حتي در امور دولتي و حكومتي نيز تعميم يابد ولي به شرط اين كه احسان دولت موجب نشود تا حقوق مردم تضييع شود. بنابراين در جايي كه تضييع حقوق مردم و بيت المال نمي شود و يا قانون تضعيف نمي گردد، عفو و گذشت از سوي دولت مردان صالح، اصلي اساسي است.
    اين مطلب را در دعاي خاص امام زمان(عج) نيز مي توان يافت آن جايي كه مي فرمايد: و علي الامراء بالعدل و الشفقه؛ بر دولت مردان است كه براساس عدالت و شفقت با رعيت و ملت برخورد كنند.
    بر اين اساس حكومت صالح بايد بنياد خود را بر نيكوكاري و احسان و شفقت در كنار عدالت بگذارد، در عين حال به اين مسئله نيز توجه داشته باشد كه هر گونه بي توجهي به (ع) اتفاق افتاد و آن حضرت(ع) با آن كه بيش از نهصدو پنجاه سال در ميان ملت ها و جوامع به دعوت به سوي خير و صلاح پرداخت ولي جامعه بشري به گونه اي بود كه جز فسادكار و تباهكار و اهل شر و شرور پرورش نمي داد: انك ان تذر هم يضلو عبادك و لايلدوا الا فاجراً كفاراً؛ اگر آن مردم را به حال خويش واگذار كني، بندگان صالح تو را نيز فاسد مي كنند و جز فاجر و كافر نزايند. (نوح آيه 27)
    در چنين دوراني است كه توفان نوح براي نيستي همه فساد و تباهي جامعه، چنان بشريت را در مي نوردد كه تنها شماري از ايشان كه بر كشتي نوح سوار بودند از مرگ رهايي مي يابند و هر يك از ايشان خود امتي مي شوند كه در زمين پراكنده مي شوند.
    حاكميت نهايي «خير» بر جهان
    به هر حال جوامع بشري با همه فراز و نشيب هاي خطرناك، در تبيين قرآني، به سوي خير مي رود و در نهايت زمين از آن صالحان و حكومت صالحان مي شود. اين مسأله از نظر قرآني، به شكل جبر تاريخي، تحقق يافتني است و هيچ امري نمي تواند جلوي آن را بگيرد. در برخي از روايات بيان شده است كه اگر از عمر زمين روزي بيش باقي نماند، خداوند آن روز را آن چنان طولاني گرداند تا حكومت صالحان تحقق يابد.
    با اين كه حكومت صالحان در آخرالزمان امري قطعي و يقيني است و به شكل حكومت جهاني در هر حال تحقق مي يابد، ولي اين جهاني شدن حكومت صالحان مي تواند در كنار برنامه جهاني سازي قرار گيرد. به اين معنا كه جهاني شدن حكومت صالحان در كنار جهاني سازي حكومت، مي بايست به شكل يك برنامه و دستور و مأموريت تعريف شود.
    بنابراين بر صالحان و بندگان خداوند است تا با باور به جهاني شدن حكومت عدالت محور صالحان، برنامه اي براي جهاني سازي و حكومت عدالت محور درنظر داشته باشند. به سخن ديگر، در كنار فرآيند تكويني و اراده و سنت الهي درباره جامعه بشري، مي بايست مؤمنان، طرحي به عنوان مأموريت و مسئوليت جهاني سازي حكومت عدالت محور داشته باشند. اين همان چيزي است كه در برخي از روايات به عنوان انتظار واقعي از آن ياد شده است. منتظر واقعي كسي است كه زمينه و بستري براي حكومت جهاني عدالت محور صالحان فراهم مي آورد و در مسير هدايت الهي گام برداشته و نه تنها خود را نجات مي دهد، بلكه به حكم وظيفه امر به معروف و نهي از منكر به خوبي ها امر كرده و از زشتي ها باز مي دارد و گام هاي اساسي براي اجرايي كردن جهاني سازي دين، برمي دارد.
    ويژگي هاي حكومت صالحان
    اكنون اين پرسش پيش مي آيد كه ويژگي هاي حكومت صالحان چيست و چه اهداف و مأموريت هايي براي آن تعريف شده است؟ هدف از پاسخ گويي به اين پرسش مي تواند افزون بر ايجاد انگيزه و اميد در دل هاي مردم براي شناخت حكومت صالحان در زمين و خصوصيات و ويژگي هاي آن، امري مهم تر و اساسي تر باشد. به اين معنا كه تبيين و بيان اوصاف حكومت صالحان تنها براي ايجاد اميد و انگيزه از عصر طلايي در آينده نيست؛ بلكه هدف اصلي و اساسي آن است كه در حال حاضر كساني كه در انتظار اين دولت كريمه هستند خود به حكم وظيفه و مسئوليت انتظار، مي بايست گام هايي اساسي براي تحقق بخشي همه آن ها بردارند. از اين رو مي توان گفت كه جهاني سازي به عنوان بخشي از طرح و برنامه منتظران واقعي در دستور كار مي باشد و همه مؤمنان واقعي و منتظران ظهور و تحقق حكومت عدالت محور جهاني صالحان، مي بايست در اين راه كوشش و تلاش كنند و برنامه جهاني سازي را براساس اين اوصافي كه براي حكومت صالحان مطرح مي شود، طرح ريزي كنند و به مورد اجرا درآورند.
    در حقيقت پاسخ گويي به پرسش درباره ويژگي ها و اوصاف حكومت صالحان به معناي شناخت برنامه و وظايف و مسئوليت هاي منتظران واقعي است. هر يك در حد توش و توان و قدرت و امكانات و استعدادها و ظرفيت هاي خويش به عنوان وظيفه و مسئوليت لازم است بستري براي تحقق اين اوصاف فردي و جمعي در دولت ها ايجاد كنند و جوامع مختلف بشري را از خاور دور تا باختر و از شمال تا جنوب به سوي اين اوصاف و ويژگي ها هدايت كنند. اين عدالت و احسان در حكم ستمگري است. به اين معنا كه ستمگري هرچند كه داراي دامنه گسترده و مصاديق بسياري است، اما امري كه در حكومت هاي ديگر ستم دانسته نمي شود، در حكومت صالحان مي تواند ستمگري باشد. بنابراين احتياط بايد در اين نوع حكومت، بسيار بيشتر باشد و به سادگي از احسان و مهرورزي و شفقت نگذرد و تا مي تواند به احسان و نيكوكاري توجه كند. (يوسف آيه 78 و 79)
    از آن جايي كه حاكمان صالح، بينش و نگرش خاصي به قدرت و دولت دارند و آن را از آن خويش نمي شمارند بلكه امانتي مي دانند كه مدتي دراختيار ايشان قرار گرفته است تا با آن، مسئوليت و وظيفه اي را انجام دهند، لذا همواره در هنگام حكومت و فرمانروايي و صدور حكم و قانون ياد خدا در دل هايشان است و متوجه اين نكته مي باشند كه دولت و قدرت فقط از آن خداست. اين گونه است كه در رفتار و منش و كنش هاي خويش به دور از هرگونه غرور و مكنت و قدرت عمل مي كنند و خود را بنده اي كوچك از بندگان خدا مي شمارند كه به مأموريتي رفته اند. (يوسف آيه 101) آنان هر كاري را به مشيت و اراده الهي انجام مي دهند و توكل و اتكاي ايشان خداست. (يوسف آيه 99 و 101)
    از ويژگي هاي حاكمان صالح از نظر قرآن در عمل اجتماعي و منش و كنش فردي واخلاق شخصي و اجتماعي مي توان به اموري چون اجتناب از استبداد و خودرأيي (آل عمران آيه 159) دوري از ظلم و ستم (يوسف آيه 78 و 79) انجام كارهاي خير و نيك (نور آيه 55) مشورت با مردم پيش از تصميم (آل عمران آيه 159)، قاطعيت در امور و كارهاي پس از مشورت و اتخاذ تصميم و حكم (آل عمران آيه 159)، قاطعيت در امور و كارهاي پس از مشورت و اتخاذ تصميم و حكم (آل عمران آيه 159)، تقواي فردي و اجتماعي (اعراف آيه 128 و يوسف آيه 56 و 57) توانايي جسمي براي انجام كارها (بقره آيه 226و 227) توانايي علمي (بقره آيات 226 و 247 و يوسف آيه 55) امانت داري (نساء آيه 58 و يوسف آيه 54و 55) پرداخت زكات و ديگر واجبات مالي (مائده آيه 55) است. ازنظر قرآن حاكم صالح حاكمي است كه خود را بنده خدا مي شمارد. (انبياء آيه 55)
    حكومت جهاني در آخرالزمان و تشكيل حكومت واحد جهاني به دست بندگان صالح خداوند كه به عنوان فرجام نهايي جوامع بشري در زمين در آيه 105 سوره انبياء بيان شده است، از آن روست كه ما به عنوان باورمندان به چنين حكومتي به انتظار تحقق مي بايست گام هاي عملي براي آن برداريم.
    اگر مردم مستضعف و مؤمن واقعي و منتظر بخواهند به وعده الهي برسند و از جهاني شدن حكومت عدالت محور بهره مند شوند خود مي بايست شرايطي را فراهم آورند تا حاكميت يكتاپرستي به سرعت و به خواست و اراده مردم تحقق يابد. (نور آيه 55) ازنظر قرآن هرچند كه جهاني شدني امري طبيعي است، ولي اراده ملت نيز نقش اساسي دارد واين همان است كه خداوند از تغيير سرنوشت قوم و ملت ها براساس خواست مردم خبر مي دهد. (انفال آيه 53)در حكومت صالحان، امنيت اجتماعي و فراگير امري است كه خداوند بدان وعده داده است. (نور آيه 55) و چون زكات به كلي و درستي پرداخت مي شود همگان از رفاه خوبي برخوردار مي گردند. (حج آيه 41) و دين بر همه جهان سيطره و حاكميت مي يابد. (نور آيه 55) و عدالت از سوي مردم اجرا و برپا مي گردد؛ زيرا عدالت هدف بعثت بوده است و در حكومت مردمي و جهاني انجام مي شود. (حديد آيه 25)
    شرك ستيزي و زمينه رشد و بالندگي كامل بشر و بروز و ظهور استعدادها براي بشر و بهره مندي هركسي به مقدار تلاش و كوشش، بي آن كه مزاحمتي بيروني وجود داشته باشد از ديگر شاخصه هاي حكومت صالحان است. اين ها پاره اي از صفات دولت صالحان است كه اميد است با تلاش و كوشش جمعي خود به عنوان منتظران واقعي، بخش هايي از آن را ايجاد و بستري براي جهاني سازي و جهاني شدن حكومت عدالت محور و يكتاي صاحب الزمان(عج) فراهم آوريم والسلام

    السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)


    http://www.askquran.ir/picture.php?a...pictureid=2362

  8. تشکرها 2


  9. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت آذر ۱۳۸۹
    نوشته
    246
    مورد تشکر
    341 پست
    حضور
    41 دقیقه
    دریافت
    115
    آپلود
    0
    گالری
    0



    ويژگي هاي حکومت حضرت مهدي(عج):



    حکومت حضرت مهدي(عج) حيات دوباره اسلام راستين است. امام صادق(ع) مي فرمايد: همان کاري را که رسول خدا(ص) انجام مي داد، مهدي(عج) نيز انجام مي دهد. بدعت هاي موجود را از ميان بر مي دارد و آنگاه اسلام را از نو بنا مي کند. 1 پيامبر اکرم(ص) نيز فرمود: يکي از اهل بيت من قيام مي کند و روش و سنت من را بکار مي بندد. 2
    در آن زمان همه گوينده لا اله الا لله مي شوند.3 امير مؤمنان مي فرمايد: قائم، کتاب و سنت را که متروک و منزوي شده زنده مي کند. 4
    خداوند متعال در قرآن مي فرمايند: ما اراده کرده ايم که بر مستضعفان جهان منت نهاده و آنان را پيشوا و وارث زمين قرار دهيم و در زمين به آنها قدرت و تمکن بخشيم. 5
    به قول ابن عباس، صحابي معروف پيامبر خوشا به سعادت کسي که زمان ظهور قائم را درک کند. 6
    اين دوران سراسر درخشان که خداوند در قرآن به آن سوگند ياد کرده 7 داراي ويژگي‌هايي است که به آن ها با ذکر رواياتي اشاره مي کنيم:
    1- توحيد سراسري در همه زمينه ها:
    امام صادق(ع) فرمود: وقتي قائم قيام کند هيچ کافر و مشرکي پيدا نمي شود مگر اينکه قيام او را انکار کرده و ناپسند مي شمرد ولي کار به جايي مي رسد که اگر کافر در شکم سنگي سخت پنهان شده باشد آن سنگ مي گويد: اي مؤمن در شکم من کافر است مرا بشکن و او را بکش. 8
    امام باقر(ع) فرمودند: حکومت هاي باطل نابود گردد و حکومتش شرق و غرب را فرا گيرد... 9
    البته لازم به ذکر است که امام در آغاز بر اساس دليل و منطق با مردم رفتار مي کند و حجت را بر آن ها تمام مي کند. امام باقر(ع) در اين رابطه فرمودند: امام قائم(عج) به يارانش مي فرمايد مردم مکه به سوي من نمي آيند ولي من بسراغ آنها مي فرستم سراغ آن ها و به آنچه شايسته من است بر آن ها استدلال مي کنم.10 آن حضرت اسلام را مو به مو و با کمال قاطعيت اجرا مي کند. زناکار همسردار را سنگسار مي نمايد و مانع زکات را گردن مي زند. 11
    2- پيشرفت عجيب علوم:
    امام صادق(ع) فرمود اند: اصول علم و دانش داراي 27 حرف (رشته) است. تمام پيامبران آنچه براي مردم تا به حال آورده اند 2 حرف بوده. وقتي که قائم ما قيام کند 25 حرف ديگر علوم را نيز آشکار مي سازد و ميان مردم رواج مي دهد و ضميمه آن 2 حرف مي کند تا 27 حرف تکميل گردد. 12
    همچنين ايشان مي فرمايند: مؤمن در عصر حکومت مهدي(عج) در حاليکه در مغرب سکونت دارد برادرش را که در مشرق است مي بيند. 13
    امام صادق مي فرمايد: چون قائم ما قيام کند خداوند گوش و چشم شيعيان ما را چنان تقويت مي کند که بين آنها و امام، پست و پيک وجود نداشته باشد بگونه اي که وقتي امام با آنها سخن مي گويد آنان مي شنوند و او را مي بينند و امام در جايگاه خود قرار دارد. 14
    ونيز فرمود: وقتي کارها در اختيار صاحب الامر قرار گيرد خداوند متعال پستي هاي زمين را مرتفع و برجستگي هاي آن را هموار مي گرداند بگونه اي که دنيا در پيش او همچون کف دستش مي باشد. کداميک از شما اگر در کف دستتان مويي باشد آن را نمي بينيد.
    روايت شده است که: ستوني از نور از زمين تا آسمان براي او نصب مي گردد و اعمال بندگان خدا را در آن مي بيند و در زير صخره اي در اهرام مصر علومي براي وي ذخيره گرديده است که دست احدي قبل از او بدان نمي رسد. 15
    از امام باقر(ع) نقل شده است: گويا من ياران قائم را مي بينم که بر شرق و غرب جهان احاطه پيدا کرده اند و همه چيز تحت فرمان آن هاست حتي درندگان زمين و پرندگان شکاري آسمان در پي رضايت آن ها خواهند بود و همه چيز حتي اين نقطه زمين بر نقطه ديگر آن اظهار فخر و غرور مي کند و مي گويد: امروز مردي از ياران قائم بر من قدم نهاد و عبور کرد. 16
    همچنين ايشان مي فرمايد: چون قائم قيام کند در هر منطقه اي از مناطق زمين مردي را (به عنوان نماينده) مي فرستد و مي گويد دستورالعمل تو در کف دست توست. چنانچه امري برايت پيش آمد که آن را نفهميدي و حکمش را ندانستي به کف دست خود نگاه کن و بر طبق آنچه در آن است عمل نما. 17
    امام صادق(ع) مي فرمايد: خداوند ذوالقرنين را در انتخاب دو ابر رام و سرکش آزاد گذاشت و او ابر رام را انتخاب کرد که رعد و برقي در آن نبود و اگر سرکش را برمي گزيد حق او نبود. زيرا خداوند آن را براي قائم ذخيره کرده است. 18 اين روايت دلالت دارد بر اين که بالا رفتن حضرت به آسمان هاي هفت گانه و زمين هاي شش گانه به جز کره خاکي و سفر به کرات آسماني همچون مسافرت در عصر ما از قاره اي به قاره ديگر خواهد بود.
    در آن زمان دزدي رخت بر مي بندد. امير مؤمنان(ع) ميفرمايد: گرگ و گوسفند در يک مکان مي چرند و کودکان با مارها و عقرب ها بازي مي کنند و آسيبي نمي بينند. شر و بدي از ميان مي رود و خير و خوبي مي ماند... مردم به اطاعت و عبادت روي مي آورند. دين و آيين رونق مي يابد. امانت رعايت مي شود. درختان پر ثمر مي شوند. اشرار به هلاکت مي رسند. نيکان مي مانند و از دشمنان اهل بيت کسي باقي نمي ماند. 19
    حضرت مهدي(عج) همان ابتدا نخستين کاري که مي کند، در سراسر دنيا اعلام مي کند براي هر کس نزد احدي از شيعيان ما قرضي هست تذکر دهد تا اينکه حتي يک دانه سير و خردل کوچک را ادا کند چه رسد به طلاها و نقره ها و املاک. 20
    اين چنين وضعيتي پيش مي آيد که رضايت و خشنودي همگاني مي شود. همانطور که پيامبر اکرم(ص) مي فرمايد: ساکنان آسمان و مردم زمين، پرندگان هوا، درندگان صحرا و ماهيان دريا - همه و همه- از او خشنود خواهند شد. 21
    چناچه در حديثي آمده: زماني براي مردم پيش مي آيد که انسان صدقات از طلا را با خود بر مي دارد تا آن ها را در راه خدا انفاق کند ولي نيازمندي را پيدا نمي کند که اين صدقه را قبول کند. 22 يکي از کارهايي که امام زمان(عج) انجام خواهد داد رفع مزاحمت ها و ايجاد آسايش براي عموم مردم است. همانطور که امام باقر(ع) فرمود: مهدي راه هاي اصلي را توسعه مي دهد. بالکن هايي را که به خارج جاده ها آمده و از ديگران سلب آزادي کرده و ناودان هايي را که به کوچه مي ريزد از بين مي برد. 23
    3- پيشرفت و رشد کشاورزي و امکانات:
    در تعبيري از ائمه معصومين رسيده است: در همه زمين جاي خرابي نمي ماند. بلکه همه را آباد خواهد ساخت. 24
    پيامبر اکرم(ص) فرموده اند: ساکنان زمين و آسمان از او خشنود مي شوند. آسمان از ريزش باران، قطره اي دريغ نمي کند و زمين، از رويش گياهان خودداري نمي کند. بگونه اي که زندگان آرزو مي کنند که کاش مردگان زنده شود. 25
    4- برادري و صفا و صميميت:
    امام باقر(ع) فرموده اند: وقتي قائم قيام کند، رفاقت و برادري برقرار شود بطوريکه هر کس دست به جيب برادرش کرده و بقدر نياز، بدون ممانعت از آن برمي دارد. 26
    5- امنيت، برکت، وفور نعمت و عدالت:
    از پيامبر اکرم(ص) نقل شده است: در آن زمان از زمين چيزي از گياه نمي ماند مگر اينکه سبز گردد. 27
    ايشان همچنين فرمودند: زمين گنج ها و ميوه هاي خود را آشکار مي سازد و از آن ها چيزي کم نکند و مال و ثروت همچون چيزي است که زير دست و پا افتاده باشد. 28
    در اين عصر درخشان امکانات يک فرد صالح و مؤمن، پرنده را از هوا فرود مي آورد و او آن را ذبح کرده و مي پزد و از گوشت آن بهره مند مي شود. 29
    زنها بدون محرم سفر مي کنند و از هر سوء نظر در امان هستد. 30
    در روايتي آمده: او از زمين همچون استوانه اي از طلا بيرون مي آورد. و مال و ثروت بي شمار بين مردم پخش مي کند.
    در رابطه با عدالت آن دوره از امام باقر(ع) وارد شده است که فرمود: ... قائم، تورات و کتاب هاي الهي را از غاري در انطاکيه خارج مي سازد و بين يهوديان، بر اساس احکام تورات و ميان مسيحيان طبق احکام انجيل و بين اهل زبور بر پايه دستورات آن و بين مسلمانان بر اساس آيات قرآن مجيد داوري مي کند. 31
    حضرت صادق(ع) نيز مي فرمايند: وقتي قائم آل محمد قيام کرد مانند داوود و سليمان بدون شاهد و گواه بين مردم داوري خواهد کرد. 32
    از امام باقر(ع) نقل شده : در آن هنگام وي در سال دو پاداش و بخشش و در ماه دو روزي به شما مي دهد و در زمان او به حکمت دست مي يابيد بگونه اي که زن در خانه اش بر اساس کتاب خدا و سنت رسولش داوري مي کند. 33 و کسي از اينکه ممکن است حقش ضايع شود بيم ندارد. 34
    6- توجه کامل به اماکن مقدسه و توسعه شهرها و بهداشت:
    از امام صادق(ع) وارد شده است که: وقتي قائم ما ظهور کند در پشت کوفه مسجدي مي سازد که هزار در دارد و خانه هاي کوفه به دو نهر در کربلا متصل گردد. 35
    مقر حکومت حضرت مهدي(عج) کوفه است. يعني همان محلي که مقر حکومت ادريس، نوح، ابراهيم، عيسي، حضرت علي و ديگر امامان بوده است. آن حضرت در کوفه به توسعه راه ها و خيابان ها و شهرها و مساجد مي پردازد. آنچنان در جهت ظاهر و باطن مردم بطور وسيع و سريع کار را به پيش مي برد که خداوند سراسر زمين را به نور الهي روشن مي کند و مردم ديگر نيازي به نور خورشيد ندارند و ظلمت و تاريکي از بين مي رود. 36
    امام صادق(ع) فرمودند: يک مرد در اين عصر چنان عمر طولاني مي کند که داراي هزار فرزند مي شود. 37
    ايشان مي فرمايند: گويا مي بينم حضرت قائم(عج) را در مسجد سهله همراه خانواده خود. مسجد سهله خانه امام قائم(عج) است. 38
    لازم به ذکر است که مهم ترين مسجد پس از مسجد اعظم کوفه، مسجد سهله است که در حدود 3 کيلومتري شمال غربي مسجد کوفه قرار گرفته است.
    بنابراين در زمان حکومت حضرت جامعه اي با عشق و دوستي و محبت بدون اختلاف و کشمکش بوجود خواهد آمد که نيازي به محاکم قضايي ندارد و در مرحله بعد جامعه اي که معاملات بدون مبادله پول انجام مي گيرد بگونه اي که افراد آن "قربة الي الله" به يکديگر خدمت مي کنند و نيازها و مايحتاج خود را با هم و با اهداء صلوات و درود بر پيامبر اسلام(ص) برطرف خواهند نمود. در ضمن علامت رستاخيز پس از حکومت وي آغاز و آشکار مي گردد.
    رجعت پيامبران و امامان:
    نخستين کسي که به دنيا بازگشت مي کند حسين بن علي است و آنقدر حکوت مي کند که موي ابروانش به روي چشمهايش مي افتد. 39
    امام صادق(ع) : رجعت امري عمومي و همگاني نيست بلکه ويژه مؤمنان راستين و خالص و يا کافران صد در صد مشرک است.40 (توضيح بيشتر در در مورد رجعت در بخش مجزا آمده است.)
    مدت حکومت حضرت :
    از امام باقر(ع) نقل شده : قائم مدت 309 سال حکومت مي کند. به‌تعداد سالهايي که اصحاب کهف در کهف درنگ کردند...
    امام صادق(ع) مي فرمايد: هفت سال به اين منوال مي گذرد ولي شب ها و روزهايش طولاني مي شوند و هر سال آن با يازده سال از سالهاي شما برابري مي کند و بدين گونه مدت حکومت او با هفتاد سال از سالهاي شما برابر مي شود و آنگاه خداوند هر چه اراده کند انجام مي دهد.
    کارگزاران حکومت مهدي(عج) :
    نام برخي از سرداران امام زمان عبارتند از: حضرت عيسي ، هفت نفر از اصحاب کهف ، يوشع وصي موسي ، سلمان فارسي ، ابودجانه انصاري ، مالک اشتر نخعي و ...
    آخرين دولت :
    حکومت جهاني حضرت تا پايان دنيا استمرار خواهد داشت و بعد از او امامان اهل بيت به دنيا باز مي گردند و تا پايان اين جهان حکمراني خواهند کرد. و در واقع دولت حضرت مهدي آخرين دولت است. اين هم به معني اين است که آخرين و مترقي ترين انديشه در باب حکومت و زمامداري است و هم اينکه پس از آن دولت ديگري حاکميت نمي يابد.
    امام صادق(ع) در اين رابطه فرمودند: پيش از برقراري دولت ما همه گروه ها به حکومت مي رسند تا کسي نگويد اگر ما هم به حکومت مي رسيديم به عدالت رفتار مي کرديم. 41 بنابراين علت تأخر دولت امامت، اتمام حجت تاريخي و عملي است.
    خاکسپاري حضرت :
    امام صادق(ع) فرمود: چون معرفت و ايمان به حضرت در دل هاي مردم استقرار يافت مرگ حضرت فرا مي رسد پس حضرت امام حسين(ع) متولي غسل و کفن و حنوط و دفن ايشان خواهد شد و هرگز غير از وصي، وصي را تجهيز و آماده خاکسپاري نمي‌کند.
    پي نوشت :
    1- بحارالانوار ج52 ص353.
    2- بحارالانوار ج51 ص82 ، باب ماروي من اخبار الله ح 25.
    3- بيان شافعي ص129.
    4- شرح نهج البلاغه ج4 ص36.
    5- قصص 5و6 .
    6- اثبات الهداة ج7 ص83.
    7- والعصر (سوره عصر آيه 1) که يکي از تفاسير آن سوگند به عصر درخشان حکومت حضرت مهدي است.
    8- اعلام الوري ص432 – بحارالانوار ج52 ص339.
    9- منتخب الاثر ص471 – 473.
    10- بحارالانوار ج52 ص307.
    11- بحارالانوار ج52 ص337.
    12- بحارالانوار ج52 ص337.
    13- بحارالانوار ج52 ص336.
    14- بحارالانوار ج52 ص236.
    15- کمال الدين صدوق ص565.
    16- بحارالانوار ج52 ص327.
    17- غيبت نعماني ص319.
    18- بحارالانوار ج52 ص321.
    19- عقدالدرر ص40.
    20- روزگار رهايي ج1 ص519.
    21- عقد الدرر ص40.
    22- صحيح الجاري ج2 ص136.
    23- ارشاد مفيد ص365.
    24- اسعاف الداغبين ص140 – کشف الغم ج3 ص376.
    25- نسخه خطي ابن حماد ص99.
    26- اثبات الهداة ج7 ص113 – بحارالانوار ج52 ص376.
    27- کشف الغمه ج3 ص376 و 390.
    28- المجالس السنيه ج5 ص722 – کشف الغمه ج3 ص382.
    29- اثبات الهداة ج7 ص146.
    30- ملاحم ابن طاوس ص69.
    31- بحارالانوار ج52 ص351.
    32- بصائر الدرجات ص209 ح3 – بحارالانوار ج52 ص320 باب سيره و اخلاق ح24.
    33- بحارالانوار ج52 ص352.
    34- بحارالانوار ج52 ص224.
    35- بحارالانوار ج52 ص351.
    36- اعلام الوري ص433 تا 444.
    37- اعلام الوري ص434.
    38- تهذيب ج3 ص252.
    39- بحارالانوار ج52 ص46.
    40- بحارالانوار ج53 ص39.
    41- غيبة طوسي ص472.


  10. تشکرها 2


  11. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت ارديبهشت ۱۳۹۰
    نوشته
    36
    مورد تشکر
    50 پست
    حضور
    16 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

    جهان پس از ظهور




    بنام خداوند بخشایند ه ی مهربان

    با درود به همه
    همیشه بیشتر سخن درباره ی اتفاقات ظهور ونشانه ها وحادثه های بزرگ و ........ بوده است اما درباره ی پس از آن کم می دانیم حال ........

    اگر خدا بخواهد می خواهم اینجا همه بیاییم و در مورد اینکه پس از ظهور ، جهان (از همه نظر) چگونه خواهد بود گفتگو کنیم .
    من هم چیزهایی در این باره به لطف خدا می دانم و حدس هایی هم میزنم و به لطف و مهر خدا یک خواب جالب و عجیبی هم دیده ام که اگر فرصت شد در ادامه گفتگو خواهیم کرد .

    شما می توانید در باره ی اینکه جهان پس از ظهور ( از همه نظر یا بطور ویژه از یک نظر خاص مثلا اقتصادی) چگونه خواهد بود گفتگو کنید و اگر کسی خواست که این موضوع را از کمی پیش تر یعنی هنگامه ی ظهور شروع کند و در ادامه پیش رود تا به جهان پس از ظهور برسد هم اشکالی ندارد .

    من خودم هم از پست بعدیم آغاز خواهم کرد.

    از همه ی شما سپاسگذارم

    *** اگر دانش از ستاره ی ثریا هم آویزان شده باشد ، مردمانی از سرزمین ایران بدان دست پیدا خواهند کرد. ***

    (( پیامبر ))

  12. تشکر


  13. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت ارديبهشت ۱۳۹۰
    نوشته
    36
    مورد تشکر
    50 پست
    حضور
    16 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    ببخشید من بیمار شدم و هنوز هم هستم . ( بیماری کبد دارم )
    *** اگر دانش از ستاره ی ثریا هم آویزان شده باشد ، مردمانی از سرزمین ایران بدان دست پیدا خواهند کرد. ***

    (( پیامبر ))


  14. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۸
    نوشته
    6,465
    مورد تشکر
    25,240 پست
    حضور
    71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    11



    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHE RAST نمایش پست
    ببخشید من بیمار شدم و هنوز هم هستم . ( بیماری کبد دارم )
    سلام!!!
    انشاءالله خدا شفاء عنایت فرماید.
    به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.

  15. تشکرها 3


  16. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت ارديبهشت ۱۳۹۰
    نوشته
    36
    مورد تشکر
    50 پست
    حضور
    16 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    نقل قول نوشته اصلی توسط سلمان 313 نمایش پست
    سلام!!!
    انشاءالله خدا شفاء عنایت فرماید.
    سپاسگزارم دوست من ...... با آرزوی سلامتی برای شما ...........
    *** اگر دانش از ستاره ی ثریا هم آویزان شده باشد ، مردمانی از سرزمین ایران بدان دست پیدا خواهند کرد. ***

    (( پیامبر ))

  17. تشکرها 2


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود