-
۱۳۸۷/۰۹/۰۴, ۱۶:۲۷ #1
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- 15 روز 12 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
ما آمریکا را زیر پا له میکنیم
» مدافعان حرم ،حضرت زینب سلام الله علیها
◕غریبه شام◕✿◕ دل نوشته های شما با حضرت زینب(س)◕
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
قرائتی اینگونه حقانیت شیعه را ثابت کرد
آمریکا حامی دیکتاتور هاست
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۴, ۱۶:۳۱ #2
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۰۹/۰۴, ۱۶:۴۰ #3
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۳, ۲۱:۰۷ #4
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
دستاوردهای انقلاب
سلام
دستاوردهای ایران تنها گوشه ای از افتخارات کشور عزیزمان است.خوشبختانه پس از دستیابی ایران به فناوری هسته ای افق تازه ای بوجودآمد،به طوری که این دستاورد محرکی بود برای خودباوری،تلاش بیشتر و شکوفایی علوم مختلف.ایرانی ها فعل خواستن را به خوبی صرف کرده اند و این نویدبخش روزهای طلایی تر در آینده است.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۳, ۲۱:۰۹ #5
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
پرتاب ماهواره بر سفیر امید ، گام مهم صنعت فضایی
كارشناس هوا و فضا گفت : پرتاب موفقیت آمیز ماهواره بر ساخت داخل، نشان دهنده توانایی ایران در مدیریت طرح های فضایی است.
دكتر حسینی ، كارشناس هوا و فضا در برنامه 45 دقیقه گفتگوی شبكه خبر گفت: ساخت ماهواره بر ساخته شده توسط متخصصان داخلی ، پیشرفت بزرگی در علوم فضایی است و این امكان را به متخصصان داخلی می دهد كه انواع ماهواره های ساخت خود را برای بهره برداری بیشتر در تمام زمینه های علمی و تحقیقاتی به فضا پرتاب كنند.
كارشناس هوا و فضای كشورمان با اشاره به خیز برداشتن برخی قدرتها به سمت استفاده از ماهواره برای پیشرفت علوم و دانش خود ، تصریح كرد: توجه به علوم فضایی با توجه به دانش بومی دانشمندان و نیاز كشورمان به این فناوری یك ضرورت است.
حسینی با بیان اینكه كشورهای دارنده فناوری ساخت ماهواره بر ،برای فرستادن ماهواره های ایران به فضا همكاری نمی كنند گفت: ضروری بود ایران برای رفع نیاز خود در زمینه پرتاب ماهواره ،اقدام كند ، كه در این بار ه شاهد هستیم دانشمندان كشورمان روز بروز موفقیت های قابل توجهی به دست آورده اند.
وی افزود: ورود به عرصه هوا و فضا ، یعنی ورود به عرصه فناوری برتر ، كه متشكل از تمام رشته ها است.
همچنین ابراهیمی ، كارشناس علوم فضایی در این برنامه گفت : تمام مراحل ساخت ماهواره بر از قبیل موتور ، سازه و سامانه هدایت و كنترل در داخل كشور تولید شده است.
كارشناس علوم فضایی افزود: تعداد كشورهایی كه به عرصه فناوری فضایی دست یافته اند به علت پیچیده بودن این علوم اندك است و ورود ایران به این عرصه پیشرفت قابل توجه علمی و تحقیقاتی به حساب می آید.
ابراهیمی تصریح كرد: چشم اندازی كه در علوم فضایی مد نظر است ، ساخت ماهواره های بومی و پرتاب آن با ماهواره برهای ساخت داخل به فضا است .
وی درباره كاربرد ماهواره فضایی برای كشور گفت: ماهواره در دو محور سنجش از دور،كنترل مرزها ، جنگلداری ، جاده ها ، عمران ، تهیه نقشه ها و مخابرات ، ارتباطات ، بانکداری الکترونیک و صدا و سیما کاربرد دارد.
ابراهیمی افزود: دانشگاه و علوم دانشگاهی همگام با پیشرفت تئوریک در زمینه کاربردی کردن این علوم ، پیشرفت های قابل توجهی داشته اند که پرتاب ماهواره بر ساخت داخل نمونه ای از این پیشرفت ها است.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۳, ۲۱:۱۰ #6
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
برترين مخترع زن جهان
مهرناز گلچينفر دانشجوي رشته شيمي دانشگاه آزاد كرج با اختراع دستگاه نيروگاه توليد كننده بدون آلودگي براي محيط زيست موفق به كسب جايزهبرترين مخترع اين مسابقات شد.
در بين 400 مخترع از 30 كشور جهان، دانشجوي دانشگاه آزاد واحد كرج مقام برترين مخترع زن جهان را كسب كرد.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۳, ۲۱:۱۴ #7
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
3 دستاورد محققان هوافضا کشورعلاوه بر این قطب هوا فضا در تجهیز آزمایشگاهها اقدامات اساسی کرده است که از آن جمله می توان به ساخت تجهیزات آزمایشگاهی اشاره کرد.
مهر: رئیس دانشکده هوا فضا دانشگاه امیرکبیر از ساخت سیستم "تونل باد" در ابعاد بزرگ خبر داد و گفت: از این سیستم می توان در تحقیقاتی در زمینه مقاومت پلها و ساختمانها در برابر جریان هوا، مطالعه توزیع آلودگی هوا و ساخت اتومبیل استفاده کرد.
دکتر محمود مانی رئیس دانشکده هوا فضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر به فعالیتهای قطب هوا فضا این دانشگاه اشاره کرد و افزود: با اخذ مجوزهای لازم قطب هوا فضا در دانشگاه راه اندازی شده که این قطب تاکنون 14 پروژه محتلف تعریف کرده که از این تعداد 11 پروژه تکمیل و 3 مورد نیز در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه نتیجه این تحقیقات به صورت مقاله در مجلات isi به چاپ رسیده است، افزود: علاوه بر این قطب هوا فضا در تجهیز آزمایشگاهها اقدامات اساسی کرده است که از آن جمله می توان به ساخت تجهیزات آزمایشگاهی اشاره کرد.
ساخت دستگاه سیم داغ
مانی از ساخت دستگاه "سیم داغ" توسط محققان هوا فضا خبر داد و اظهار داشت: محققان قطب هوا فضا موفق به طراحی و ساخت دستگاه سیم داغ شدند. این دستگاه برای اندازه گیری سرعت هوا مورد استفاده قرار می گیرد و در آزمایشگاه آئرودینامیک دانشگاه نصب و راه اندازی شده است.
طراحی ریز پرنده بدون سرنشین
عضو قطب هوا فضا طراحی و ساخت سیستمهایی برای آزمایشگاههای "خستگی" و "شکست" را از دیگر اقدامات این قطب ذکر کرد و اظهار داشت: دستگاههای ساخته شده می توانند قطعات را به مقدار متنابهی تحت کشش و فشار قرار دهند.
وی همچنین به تاسیس مرکز پرنده ها اشاره کرد و ادامه داد: محققان این مرکز توانستند با کمک قطب هوا ریز پرنده بدون سرنشین را طراحی کنند.
طراحی و ساخت تونل باد
مانی از طراحی و ساخت تونل باد در قطب هوا فضا خبر داد و اضافه کرد: این دستگاه در ابعاد بزرگ و با سرعت بالاتر به منظور تست مدلهای بزرگتر طراحی شده است.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۳, ۲۱:۱۵ #8
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
نخست وزير مالزي: فکر نميکردم ايران به چنين دستاوردهاي بالايي دست يافته باشدتهران- خبرگزاري کار ايران
</b>
نخست وزير مالزي گفت: به خاطر دستاوردهاي بالايي که ايران به آن دست يافته است به جمهوري اسلامي ايران تبريک ميگويم.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۵, ۱۶:۴۲ #9
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
ساخت ماهواره اميد و پرتاب كاوشگر به فضا
نخستین سامانه فضایی بومی ایران با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهور رونمایی شد. مراسم رونمایی از این سامانه فضایی شامل ماهواره امید، ایستگاه های زمینی و پایگاه پرتاب فضایی در مجموعه شركت صنایع الكترونیك ایران (صاایران) با حضور رئیس جمهور، وزیر دفاع و مقامات عالی رتبه كشوری و لشكری برگزار شد.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۶, ۱۴:۵۵ #10
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
مروري بر نمايشگاه جامع دستاوردهاي وزارت علوم؛
نمايش جسارت و خلاقيت جواناني كه تنها بايد باور شوند...
نمايش و رونمايي خودرو غزال ايراني دانشگاه تهران،
شبيهساز رانندگي با سكوي متحرك خواجه نصيريها،
دستگاه شناسايي مواد مخدر دانشگاه صنعتي اصفهان،
سيستم تامين عمق بيهوشي ويژه اتاق عمل مربوط به شريفيها
، ربات امدادگر واقعي و رباط فوتباليست و طرح استاديوم ورزشي سقف متحرك دانشگاه رازي كرمانشاه
، طراحي اولين هواپيماي بدون سرنشين اميركبيريها و
كلكسيوني از سازهها در غرفه دانشگاه جامع علمي كاربردي
تنها نمونهاي است از هزاران دستاورد به نمايش گذاشته شده در نمايشگاه جامع دستاوردهاي وزارت علوم است.
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
من یک ضد امریکایی هستم
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری